çirkinim mutsuzum

eylul1988

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
15
0
0
İstanbul
selam bayanlar.
sırf bu konuyu sızınle paylaşmak için uye oldum.
amacım derdimi paylaşmak
bunu kımsenın yuzune karşı anlatamam utanırım
ama siz benı tanımıyorsunuz

ben 1.55 boyunda 60 kılo 2 aylık hamıle bı bayanım.
eşimle severek evlendik ama benımle nasıl evlendi hala anlamadım
çünkü ben çirkinim.
o istese çok güzel çıtı pıtı bır bayan bulabılırdi.
eşim çok yakışıklı maddi durumu iyi
annesı bır gun tartışma anında bana
'sen oğlum gibisini bulamazsın' dedi
aklıma geldıkçe çıldırıyorum.
bugün yine çarşıya çıktım her magazada aynada kendıme baktım iyice bunalıma girdim.
eşim bir gün benım cırkın olduguma karar verır benden soğur dıye cok korkuyorum
artık hamile oldugum için zayıflama ıhtımalımde yok.
birde şu var ben hiç kocama diğer bayanlar gibi trip atamıyorum
cunku o benım peşimden neden koşsunki ben çirkkinim

seni beğenmese neden evlensin eşin ?

kayınvalidenin dediğine bakma. herkesin çocuğu kendine dünya güzeli gelir.

hamilelikten dolayı böylesin bence. hamilelik öncesi böyle kaygıların var mıydı?

sen kendini inandırmışsın eşini de inandırırsın. havalı ol biraz. çirkin değilsindir. belki gösterişsizsindir.

Saçmalama canım, çirkinlik-güzellik göreceli kavramlar, eşin seni beğenmiş ki seninle evlenmiş, belki başkası görse eşini beğenmicek aynı şekilde senin beğendiğin gibi. Bir de çirkinlik güzellik göreceli kavramlar ama çekicilik öncelikle kendini beğenmeyle kendini sevmeyle alakalı sen çirkin olduğunu düşünüp kendini kapatırsan, işveyi cilveyi, nazı bırakırsan bir süre sonra eşini uzaklaştırabilirsin kendinden.

ben hamile degilim ama bende çok kilo aldım şuan 95 kiloyum ama kendimi cok seviyorum ve spora gidiyorum eskisi gibi olucam önemli olan kendine bakmak boşver kaynanyı ve şuan hamilesin stres yapmaman lazım bebegin ve kendin için gerisi boş dogumdan sonra sıkı bir diyet ve sporla vücudunu şekle sokarsın

ben diğer kadınlar gibi rest çekemıyorum
ona trip atamıyorum
başka kadınlar kocasını peşinden koşturuyor cok heveslenıyorum

ben hep alttan alıyorum düşünsenıze benı kendı yerınıze koyun
hayat sızınkı gibi güzelmi banada?

hamile olduğunuz için böyle hissediyor olabilir misiniz?hamilelik homonal dengeleri alt üst ettiği için duygu değişimleri çok yaşanıyormuş .
genelde böyle hissediyosanız bi kaç öneride bulunmak istiyorum öncelikle işe kendinizi sevmek ve güvenmekle başlayın bu çok önemli doğum yaptıktan sonra toparlanın ve spora başlayın yürüyüş yapın(bebek uyurken bir saat anneniz gelsin mesela)yani yepyeni hayata başlayın saçınıza makyajınıza özen gösterin parlayın yani:)bunu hissettiğinizde güven oranınız artacak etrafınıza kocanıza herkese yansıyacak emin olun

Son düzenleme:

2 aylık evli bir hanıma bu cümleleri inan yakıstıramadım sanırım 1988 dogumlusunuz ergenlik çağınızı gectınız neden hala aklınızda bu dşünceler...kusura bakmayın belkş hamılelıkten dolayıdır ama cocuksu davranıyorsunuz gibi geldı

güzellik çirkinlik göreceli ki allahın yarattıgı hersey güzeldir!

eşinizi sizi sevmiş sizi seçmiş, bunu sorgulamayın onun yerine deyin ki "bu kadar yakışıklı bulduğum bu adam beni seçtiyse demekki diğerlerinden farklıyım,sizi çekici bulmasa sizi seçmezdi"
ayrıca gönül kimi severse güzel odur.. güzellik illaki 36 beden değildir ki.. bence kendi kendinizi olumlayın, iyi düşünüp iyiyi çekin kendinize.. bakımlı temiz olun kendinizi sevin gerisini düşünmeyin:)

kayınvalidenizin söylediğini unutun gitsiiinn kendi cahilliği..

ben de kendimi pek güzel bulmuyorum.. ama yeri geliyor eşime tribimi de atıyorum, peşimden de koşturuyorum. herşeyin dozu var. güzel de olsan tribin fazlasını erkekler çekmez, kendini iyi ayarla, kadınsı ol.

E sende yap istiyorsan, kocasına trip atan her kadın illa kocasından daha iyi görünecek diye birşey yok ki.

sen de bakımlı ol madem.

haklıyken alttan alma, bunu güzel olduğu için değil karakteri sağlam olduğu için yapan insanlar çok canım...

arkadaşlar benı uzen kayananam sen oğlum gibisini bulamazsın dedi
evet haklıydı
gercekten bulamam ama zoruma gitti işte
birde namaz kılıyor bır ınsanın kalbını kırmak bu kadar kolaymı ya
ben yapamam

Kendini bu kadar küçültme bence..Gerekirse trip te atmalısın naz da yapmalısın.
Bi erkeğin her dediğini yaparsan tepene çıkarırsın alimallah..

Bende hamileyim,4,5 aylık civarında kilo almadım henüz ama alacağız,bunun başka çaresi yok.
Dr umun bana dediği az ama öz ye.yürüyüşünü ihmal etme.Hatta fırsatın varsa yüzmeye git..10 kg dan fazlası kadına zarardır dedi..

Bende öyle yapıyorum sende dene bence...

güzellik sadece yüz güzelliği değildir.

bak kaya çilingiroğlu hülya avşardan ayrıldı feraye gibi normal güzellikte bi kadınla evlendi ve çok mutlu.

sen kendini güzel hisset,eşine güzel davran gerisini boşver.

Durup dururken mi söyledi? Hem genel bi laf o belki kadın karakteri kastetti, belki başka birşeyi kastetti, oğlu da senin gibisini bulamayacağını düşünüp seninle evlenmiş demek ki. Görücü usulü evlenmediniz di mi?

kaynanalar öyledir:)boşver sen diyorumya kendine bak değiş biraz ayrıca haklı olduğun durumlarda eşini alttan alma

haklısınız bana moral oldu yazdıklarınız arkadaslar
ama ınsan üzülüyo işte yuzume karsı oyle dedıgı ıcın kaynanam

çok üzüldüm kayınvalidenizin böyle saçma birşey demesine. Kendisi evlenmedi ya sizinle. Eşiniz evlendi. Demek ki sizde başkalarının çirkin gördüklerini de örtecek hatta güzel kadınlarda olmayan başka şeyler görmüş ona aşık olmuş bence sevinmelisin. Hatta okadar olumsuz gördüğün durumlara rağmen seni seviyorsa demek ki ne büyük bir aşkla sana bağlı. Bir de kısmet işleri belli olmaz. Onun gibisini bulursun bulamazsın falan güzellikle alakalı değil. Ünlülere baksanıza ne güzel kadınlar yanlarına hiç yakışmayan erkeklerle beraber oluyorlar. Hem kilo verilemeyecek birşey değil özellikle emzirmede hızlı kilo kaybediliyormuş. Boyun benden uzun tamam ben zayıfım ama kilolu olman hep öyle kalacağın anlamına gelmez. kiloya çare var boya yok. güzellik konusunda bakım yaparsın güzel giyinirsin. sanki ünlüler çok mu güzel. kendim sıradan ve kısa olmama rağmen bazı güzel denilen ünlülerin bakımsız hallerini kendimden bile çirkin buluyorum. Erkekler önce dış görünüşle biraz etkilenmiş olabilirler ama sonra içinin boş olduğunu kadınsı olmadıklarını falan görünce soğuyup giderler. Bazıları çok güzel olmayabilir ama dişi karakterleri erkekleri etkileyebilirler. Ben kendimi de öyle görüyorum yani sırf eşime karşı aşkımla zerafetimle dişiliğimle etkiliyorum. çünkü eşim tipim ne olursa olsun ne giyersem giyeyim beni hep beğenir.

gorucu usulu degıl 6 yıl cıktık
ama esımle aramda gercekten daglar kadar fark var
bırde teyzesı laf koydu bana cırkın oldugumu kast eden
kım bu durumu yasamak ısterkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…