çirkinim mutsuzum

Sanirim cocuklugunuzla alakali bir durum,cocukken babalari tarafindan yeterince
sevilmeyen, güzelligine vurgu yapilmayan kiz cocuklari yetiskin bir bayan
olduklarinda bunun eksikligini özgüven eksikligi olarak disa vururlar.
Cünkü kiz cocuklarinin özgüven gelisiminde babalarinin rolu önemlidir.
Bir psikolog ile görüsün, acik yürekllikle anlatin hislerinizi.
Emin olun güzelligin gözle görülür bir sey olmadigini ancak kalple algilandigini göreceksiniz.

Hepimizin hayatinda ne kadar güzel kadin/erkek diye icinden gecirdigi
tanisinca ne kadar cirkin olduklarini anladiklari insanlar vardir.

Yani güzel olmussun iyi kalpli olmamissin kime ne fayda!

teyzesi benı ilk defa gordugunde mılletın ıcınde ne dedı bılıyomusunuz
ben senı hıc gormeden once ruyamda gormuştum boyle degıldı
cok guzl bı kızdı dedi
begenmedı
hayal kırıklıgına ugradı kadın
ben rezıl oldum tabi
bı daha konuyu açmadım ama
eşimde duydu

gorucu usulu degıl 6 yıl cıktık
ama esımle aramda gercekten daglar kadar fark var
bırde teyzesı laf koydu bana cırkın oldugumu kast eden
kım bu durumu yasamak ısterkı

bence çirkin değilsindir de, teyzesine ' ben çirkinken bile sizin o çok yakışıklı oğlunuzu tavladım. ' diyemedin mi

6 yıl çıkmış seninle vazgeçmemiş ayrılmamış evlenmiş teyzeyi kayınvalideyi boşver eşin ne düşünüyor o önemli ayrıca kendinin bu konuda güvensiz olduğunu hissettirme sakın bir an önce bu özgüvensiz halinden kurtulmaya çalış ayrıca hamileykende güzel olabilrisin saçına fönünü çektie makyajını yap düzgün giyin bebek oluncada tam gaz devam edersin:) bu kadar basit

haklısınız bana moral oldu yazdıklarınız arkadaslar
ama ınsan üzülüyo işte yuzume karsı oyle dedıgı ıcın kaynanam

çok haklısın kim olsa üzülür ama bunu dert etme içine.

evlilik sadece dış güzellikle yürüyecek birşey değil

eşin bence çok akıllı ve mantıklı bir adammış ki seninle evlenmiş.

ne demişler '' yüzü güzele 40 günde doyulur ama huyu güzele 40 yılda doyulmaz.''

Kayınvalideler genelde böyle konuşur zaten sen aldırma arkadaşım,bebeğinin eşinin keyfini çıkar ...

Kendini beğenmiyorsan daha renkli gösterişli olmaya calış,daha bakımlı ol..
Ayrıca kocaya trip atmak için güzel olmaya gerek yok,az dişi ol bir de haklı ol yeter

haklısınız bana moral oldu yazdıklarınız arkadaslar
ama ınsan üzülüyo işte yuzume karsı oyle dedıgı ıcın kaynanam

çok haklısın kim olsa üzülür ama bunu dert etme içine.

evlilik sadece dış güzellikle yürüyecek birşey değil

eşin bence çok akıllı ve mantıklı bir adammış ki seninle evlenmiş.

ne demişler '' yüzü güzele 40 günde doyulur ama huyu güzele 40 yılda doyulmaz.''

ya bırak sen teyzeyi kayınvalideyi unut söylediklerini yok yok ya da unutma hırs yap kendine bak inan sende değişimi fark edeceksin

Canım benim 6 yıl elinde tutmuşsun adamı üstüne evlenmişsin bir de bebeğiniz olucak Allahın izniyle. Çirkin olsan ne olucak ki etkilemişsin işte adamı evlenmişsiniz, belli ki seviyor beğeniyor seni. Bence eşin üstüne düşüyorsa, aile büyükleri seni kıskandıkları için laf sokmaya çalışıyor olabilirler. Ben senin yerinde olsam üzüleceğime gülüp dalgamı geçerdim,'' ne yapalım işte beğenmezsen küçük oğluna alma derdim ama olan oldu bikere'' vs. vs. neşeli şen şakrak bir kadın olduğunda senden güzeli olmaz zaten.

tşk ederım cvplar ıcın arkadaslar
benım cıkmam lazım 2 gün giremem
bana moral veren cvp yazan herkese tşk ederım
ALLAH razı olsun

bırakın boyu, posu sağlığınız yerinde mi?

eşiniz size aşkla bakıyor mu?

önemli olan bunlar

Bu durumu yaşayıp yaşamamak sizin elinizde,

Teyzesi ne hakla size çirkin olduğunuzu ima edebilir ki?

Unutmayın çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır.

Giyinin,süslenin ve hep bakımlı olun,yanlız bunu eşiniz için bile değil kendiniz için yapın.

herşeyi güzelliğe indirgemeyin ya evet önemli ama herşey değil yani, dön bi bak etrafına insanlar ne dertlerle boğuşuyolar

Öncelikle eşinizi tebrik etmek istedim. Fiziki güzelliğin geçici olduğunu biliyor demek ki ve sizde başka birşeyler bulmuş ki onun için hayatını sizinle birleştirmiş demek ki.

Kaldı ki ben çirkin bir bayan olduğunuzu düşünmüyorum. Hamileliğin de verdiği psikolojik dalgalanmalarla kadınlar zaman zaman böyle bunalımlara girerler. Kaldı ki herkes bir adriana lima olmak zorunda da değil. Güzel doğmak ya da doğmamak sizin elinizde de değil üstelik.

Kendinizle ilgili ufak tefek değişiklikler yaparsanız bu bile sizi güzelleştircektir. Eğer bu konuyu hayatınızı kötüye götürecek kadar çok kafaya takıyorsanız eğer (ki bencedeğmez) bir psikologdan psikolojik destek almanız hem kendiniz için hem de çocuğunuzun ruhsal gelişimi açısından iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Ve unutmayın lütfen önemli olan aynada ne gördüğünüz değil, insanların size baktığında ne gördüğüdür. Bir erkek baktığında sizde sarışın bir bomba da görebilirdi ama eğer onun "hayat arkadaşı" olabileceğinizi düşünmeseydi isterseniz bakışınız canlar yaksın, şu kadar değeriniz olmazdı.

Bazi erkekler görsellige önem vermez kafanizi takmayin sizi sevmis begenmis evlenmis. Bir arkadasim esinden ayrildi . Kiz manken gibi cok güzeldi yüzü boyu posu. Arkadasima sordum bu kadar güzel esin var neden ayrildiniz . Cevabi su : Keske o güzelligi kadar karakteri de güzel olsa demisti.

cnm bence senin kendinle bir sorunun var kendinle barisik olmak zorundasin mutlu olmak istiyorsan.

Cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir gercekten oyle. Saniyormusun ki ekranda gordugun butun hatunlarin gorundukleri gibi tas bebek olduklarini?

Yuzlerindeki maskeyi (makyaji) cikarsalar inan bana korkudan dudagin ucuklar. Hepsi bir birinden beter ama bakim eden hatunlar.

Kaldiki senin kayinvaliden sana kotu birsey soylememis sadece "oglum gibisini bulamazsin" demis yani sen cirkinsin oglum cok yakisikli filan demek degil bu. Zaman zaman benim kayinvalidemde diyor bende oda benim gibisini bulamaz diyorum geciyorum neden kafama takip mutsuz olayim ki?

Sen boyle mutsuz olursan er yada gec esinede yansitirsin ve inan bana bosu bosuna sorunlar cikar.

Seni sevmese evlenmez senden hoslanmasa sana bakmaz dokunmaz.... Hic bir zaman kendini alcak gorme!!!

Hamilesin ustellik hep mutlu olmaya bak bebeginide uzme o senin her hissettigini hissediyor. Ruh halin cok onemli bebeginin saglikli bir sekilde buyumesi icin. Daha dogmadan ona SIKINTI yasatma.

Belki sen kendini guzel bulmuyorsundur ama baskalari seni cok guzel goruyordur. Ben 7 gun 24 saat iltifat almiyorum ki! Bazen cok guzelsin cok hos bir ten rengin var diyorlar bana bazilarida fazla esmersin diyor. Herkezin telinden oynasam isim zor.

Alan almis satan satmis askimla mutlumuyum mutluyum ALLAH'a sukur, kendimle barisikmiyi barisigim cok sukur dahasi var mi?

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiic canini SIKMAAAAAAAAAA ok?

Hamilelikten dolayı duygusal olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz

Çok yanlış düşünüyosunuz... bİ İNSANIN GÖNLÜNDE OLMAK İÇİN GÜZEL OLMAK GEREKMEZ..
Ne mutlu eşinizeki sizdeki gerçek güzelliği görmüş.. Güzelliğe güvenme bi sivilce yeter demiş atalarımız.. O yüzden fani şeylere bakıp da mutsuz olmanın bi anlamı yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…