çirkinim mutsuzum

öncelikle güzellik göreceli bir kavramdır ve eşiniz sizi beğenmişki evlenmiş

-bigün benim çirkin olduğuma karar verir de benden soğur diye korkuyorum- evet bigün hepimiz çirkinleşebiliriz hatta engelli bile olabiliriz...hayat karşımıza neler çıkaracak nerden bilebiliriz öyle değil mi?evlenirken iyi günde kötü günde diye yola çıkmıyormuyuz?
dış görünüş tabikii çok önemli evlendik diye kendimizi bırakmamalı ve bakımlı olmaya özen göstermeliyiz.ama herşeyden önce özgüvenimizi yüksek tutarak.

eşinin çok yakışıklı ve maddi durumunun çok iyi olduğunu yazmışsın.demek oluyorki boyu 1.70 kilosu 55 olan bir çok kızda olmayan ama sende olan güzel yönlerini sevmiş sevgili eşinsahip olamadıklarına üzülmek yerine elindekilerine sevinmelisin bence:122:

Çirkin olmadığına eminim, belki bakımın eksiktir

Eşinin ailesine gelince : KUZGUNA YAVRUSU ANKA GÖRÜNÜR :)

Siz birbirinizi sevmişsiniz önemli olan bu, güzellik göreceli bir kavramdır, çok yakışıklı denilen bir erkekte anında onlarca kusur bulabilirim. Hem görünüş neyi değiştirir, kim ömrünün sonuna kadar güzel kalabilir. Asıl olan anlaşmak.

Yüzü güzele kırk günde doyulur,huyu güzele kırk yılda doyulmaz demişler.

Çirkin olmadığına ben de eminim,belki bakmıyorsundur kendine.

Kendine güven. Eşin beğenmiş,sevmiş ki evlenmiş seninle.

Böyle düşüncelerle kendini de eşini de üzersin.

Bebişi de düşün,ona da yazık.

benimde boyum 155.. ve hamile halinle benden daha az kilodasın

çok güzel oluyor bana göre hamiş kadınlarr

sanırım hormonların da biraz etkisi var,hassas bakıyorsun duruma..
insanın evlenme gayesi sadece güzel bir kadına-erkeğe sahip olmak değildir kii...
ona sorsan bir sürü neden sıralayabilir sana..hepimizin bazen değişikliklere ihtiyacı olabilir..

belki biraz her zaman giydiğin ,kullandığın..vs gibi değilde farklı bir stil yaratmalısın kendine..

başkalarının ne dediğinin hiç bir önemi yok..anneler çocuklarını kaç yaşında olursa olsun korkuma
içgüdüsü taşıyorlar işte bazıları da bunu abartmış sadece

kıssss adam seni beğenmese sen güzel olmasan evlenirmiydi senle.
kaynanalar hep böyle,oğlum gibisini bulamazsın derler hep.lafın gelişidir o,öyle söylerler hep.
eminim güzelsindir,ama özgüvenin yok demekki kendine.hamilesin şimdi birde,ondan öyle düşünüyorsun.
eşin seni tabiki beğeniyordur,aşıktır sana.bence sen çokta tatlı dillisindir,bak derdini bile,çirkinim derken bile tatlı tatlı anlatmışsın.adam sana aşık olmasında banamı aşık olsun ayol

düşünmeden konuşunca öyle oluyor işte

Resulullah buyuruyor ki: "Müminin lisanı kalbinin ötesindedir. Bir şey söyleyeceği zaman önce onu düşünür ve sonra konuşur. Münafık bunun aksine kalbi dilinin ötesindedir. Bir şey söyleyeceği zaman, düşünmeden onu söyler."(Haraiti)

Canım alıntıladığın söz çok güzel bir söz

canım eğer sen bunu eşine yansıtırsan çok dha kötü olur..
eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirme dedikleri gibi..
neden eşine fırsat veresinki..
hem söylermisin dünyanın en güzel kaıdnı nerde..
sana göre güzel olan bana göre çirkindir..her kadın ayrı ayrı kendine göre güzeldir.
kimi esmer güzeli kimi sarışın....
hem eşiniz sizi beğenmese asla evlenmezdir..
hem belki eşinizde okadar yakışıklı değildir...
aynaya bakıp bakıp pskolejinizi hiç bozmayın...
kendinize yakışan renkler giyin..size yakışan makyajları yapın...
cıvıl cıvıl olun..
sempatik olun.güzel olup suratszz bir kadın hiç çekilmez heralde...
trip yapın eşinize naz yapın....bende dünyalar güzeli değilim ama..
nazımıda yaparım tribimide..
çünki o benim kocammm..
hem erkekler nazıda sever dozunda olursa....
son olarak güzelliğin saltanıdı yaşlanınca sona eriyor..
mühim olan kalbiniz güzel olsun..
o güzellik herşeye değer...

Son düzenleme:
.............................................................
mesaj tekrar yazılmış

Son düzenleme:

çünkü oğlu bulunmaz hint kumaşı saçmalıyor bu anneler bende çirkin bir bayanım 152 boyum var 56.5 kiloyum fiziğimde düzgün değil yani elle tutulacak bir yanım yok ama eşimi çok seviyorum o da beni çok seviyor buna emin olduğum için dünyanın en güzel kadını gibi hissediyorum kendimi tripte atarım peşimde de koştururum yeri gelir onun için ölürümde o benim kocam beni seçmiş beni beğenmiş kimseye de laf düşmez halt etmişler onlar böyle düşünürsen kimsenin dediğini takmazsın o seni seçmiş o seni çocuğunun annesi olmaya layık görmüş güzel olupta karaktersiz olmaktansa çirkin olupta karakterli olmayı tercih ederim gözünde büyütme erkek sonuçta çok güzel olursun aldatır çok çirkin olursun elinin üstünde taşırne yapacakları belli olmaz yani sen kendine güven sonrası nasıl geliyor bak gör senin sorunun özgüveninin olmaması

canım cırkın olmus olsaydın emın ol esın senınle evlenmezdı .

bak dıyorsun esın cok yakısıklıymıs ,cırkın olsaydı evlenırmıydı hıc .

sen cırkın degılsın ,sadece hamılelıgın verdıgı psıkolojıyle boyle dusunuyorsun .

hamılelık de kadınların boyle takıntıları olabılır(mış) cunku !

kayınvalıdenın sozunede hıc ıcerleme ,sana soyledıgı sozu emın ol her gelın

kayınvalıdesınden ısıtmıstır :) onların oglullarının hepsı bırer david beckham cunku

canım yaa sen sanıyormusun guzel kadınlar erkeklerı pesınden kosturuyor !

yok oyle bırsey canım ,bunu kafandan sıl once.

ne guzel kadınlar var valla, tıpsız sevgılısının /esının pesın de pervane

afadersın sunepe olan (!)merak etme hıc bır kadın kocasını pesınden kosturmuyor .

hep kovalayan kadınlardır .kosturan da erkeklerdır .

kosan erkekler sadece ılıskının basın da kosarlar,kadının duygularına sahıp olduktan sonra da

kosanlar bız kadınlar oluruz .bu bır gercek .

Cnm cok şanslısın aslında esın senin yüreğini sevmiş asla vazgeçemez merak etme boyle bir esın olduğu icin şükret kayınvalideni de kafaya takma mutlu ol bebeğini duşun

ay canım kıyamam sana...sanki bir arkadaşım yanımda içini döküyormuş gibi üzüldüm yazdıklarını okuyunca... tamam kendini beğenmeyebilirsin ( çirkin olduğunu düşünmüyorum) diyelim ki hakikaten güzel bir bayan değilsin... bu duygularını kesinlikle eşine hissettirme... sen kendine güveninden asla taviz verme... sen kendin bunu kabullendiğin zaman ister istemez aşağılık kompleksine kapılacaksın ve eşin de bunu kullanacak! seni ezmeye bile çalışabilir... zaten güzellik kadının elinde...kilolu olabilirsin ama yine de bir sürü güzel elbiseler kıyafetler var kilolu bayanlar için... onlardan al...saçını değiştir sürekli...makyaj yap her zaman bakımlı ol...emin ol sen de kendini beğeneceksin o zaman... ve eşine her zaman kendini güzel hissettiğin mesajını ver... kendine güvenli ol... eşin yakışıklı ve maddi durumu iyi olduğunu söyledin...düşünsene çok rahat başka birisiyle evlenebilirdi ama o seni seçti...demekki tek başına güzellik te kar etmiyo...demekki sen de vücut güzelliğinden öte birşey var )

Esin seni begenmese zaten evlenmezdi demi :)
Kendine sürekli cirkinim diyecegine bakim yap süslen püslen gec aynanin karsisina
"Kahretsin cok güzelim ben ya" de.
Kendinle barisik ol, insan önce kendi icin süslenmeli zaten!!

önemli olan nasıl olduğun değil, nasıl göründüğün.
eşin seni beğenmiş demek ki sen gerçekten güzelsin ama kendini küçümsüyorsun ya da idealinde aslında bir adriana lima olmak var.
senin bence kendine bakışını değiştirmen gerekiyor.
kuaföre git, iç çamaşırı al şöyle en cesurlarından, kıyafet al mesela hamilelik öncesi moralini yükseltir.hamilelik dönemi de seni etkilemiş olabilir.

Allah cirkin sansi versin demisler.sende sanslilardan birisin neden kendine dert edip duruyosunki mutlu olman lazim yakisikli iyi bi kocan varmis . Sukredecegine dusundugun seye bak.

Eşin seni beğendikten sonra hiçbir şeyin önemi yok tatlım sıkma canını.Hem arkadaşların da dediği gibi güzellik-çirkinlik göreceli kavramlar.Herkes herkese güzel ya da çirkin gelmeyebilir.Çok klişe bir laf olacak ama benim içni ruhu pis ve çirkinse birinin bana ancak öyle yüzü de çirkin geliyor..Sen eşin için çok güzelsin,seni seviyor,umarım hep böyle ömür boyu devam eder.He bu arada kendine bir güvensizliğni varsa at bunu.Ne kadar bunu çevrene hissettirsen o kadar insanlar da işte o zaman sen gibi düşünmeye başlarlar.Bunu hissettirme ,kendine hep güvenmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…