aman sen ne bakıyorsun onun bunun dediğine
benimde herkes çok güzel olduğumu söyler hatta güzelikten çok başım belaya girmiştir ama kaynanam beni beğenmezdi neden kıskançlığından
bende hamilelikten kilo aldığım dönem oturup ağlardım çirkinim şişkoyum hiçbir şey yakışmıyor die ama şimdi ideal kilomdayım ve çok güzel olduğumu düşünüyorum sende büyük ihtimal kiloları dert ediyorsun
hem çoğu erkek dış güzelliği beğenmez yani güzel kadınlar itici gelebilir sırf içi ısındığı için severler senin eşinde sana kanı kaynamış ki sevmiş hatta almış ee daha ne olsun
hem hiçbir kadın çirkin değildir ben hiç çirkin kadın görmedim ama bakımsız gördüm
hem güzel olup boş olmuşsun neye fayda kiii
ayrıca kadınlar eşlerini peşinden koşturuyor imreniyorum demişsin erkekler koşar koşar yorulur sıkılır erkeklerde şımarmayı sever şımaracağı bir kadın bulunca da başkasına bakarlar bu bir gerçek sonra o süslü bebekler ben çok güzeldim benim gibisi varmıydı da beni aldattı başkasına gitti derler ama hatalarını görmezler
sen çok abartmışsın canım hem sende çıtı pıtısın tam fındık kurdusun boy kilona bakılırsa demek ki eşin senin gibisini istiyormuş daha neeee