çirkinim mutsuzum

Sanırım hamilelik psikolojisinin olumsuz etkilerini yaşıyorsunuz yoksa bu dediğinizi kendinize yakıştırmamanız lazım.

Bebeğinizi alın kucağınıza sağlıkla ve hayırla zayıflarsınız,ikide bakım yapınca ooh sizden güzeli olmaz.Bu şekilde bakın kendinize.

Tabiiki kendinizi böyle özgüvensiz ve çirkin hissederseniz eşinizde bu negatif duygunuzu sezinler ve o da bunu hisseder.

Hani ''çuval giyse yakışır'' deniliyorya bazıları için..Çok güzel oldukları için mi hayır, özgüvenleri yüksek olupta pozitif enerji yaydıkları için.

aman sen ne bakıyorsun onun bunun dediğine benimde herkes çok güzel olduğumu söyler hatta güzelikten çok başım belaya girmiştir ama kaynanam beni beğenmezdi neden kıskançlığından
bende hamilelikten kilo aldığım dönem oturup ağlardım çirkinim şişkoyum hiçbir şey yakışmıyor die ama şimdi ideal kilomdayım ve çok güzel olduğumu düşünüyorum sende büyük ihtimal kiloları dert ediyorsun
hem çoğu erkek dış güzelliği beğenmez yani güzel kadınlar itici gelebilir sırf içi ısındığı için severler senin eşinde sana kanı kaynamış ki sevmiş hatta almış ee daha ne olsun
hem hiçbir kadın çirkin değildir ben hiç çirkin kadın görmedim ama bakımsız gördüm
hem güzel olup boş olmuşsun neye fayda kiii
ayrıca kadınlar eşlerini peşinden koşturuyor imreniyorum demişsin erkekler koşar koşar yorulur sıkılır erkeklerde şımarmayı sever şımaracağı bir kadın bulunca da başkasına bakarlar bu bir gerçek sonra o süslü bebekler ben çok güzeldim benim gibisi varmıydı da beni aldattı başkasına gitti derler ama hatalarını görmezler
sen çok abartmışsın canım hem sende çıtı pıtısın tam fındık kurdusun boy kilona bakılırsa demek ki eşin senin gibisini istiyormuş daha neeee

Söyleyecek söz yok...

aynen ya bence de ben mesela kilo almaya çalışıyorum zayıfım ama niye çirkinim yada güzelim deyim ki , güzellik kiloyla alakalı değil bence siz kendinizi iyi hissettikten sonra ne kadar hoş olduğunuzu fark edeceksiniz

yanlış düşünüyosun cnm sen tribini de at nazını da çektir eğer 2 yüz astın diye ayrılmak isterse zaten bu onun ayıbı olur.

güzellik bakımlı olmakla ilgili bişey çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye boşuna söylemiyolar, siz güzel görünmek için elinizden geleni yapın, bakımlı olun kafanızdan da çirkinmişsiniz düşüncesini atın kendinize güvenin bence. sizi siz yapan sadece güzelliğiniz değil her kadın karakteriyle tavırlarıyla oturmasıyla kalkmasıyla davranışlarıyla konuşmasıyla çok özeldir, kendinizin kıymetini bilin :)

ahan da benim konum...

bazı adamlara bir şey sökmüyor..ben de kendimi sırf eşim yüzünden çirkin hissediyorum. aslında çirkin olan o..ama öyle havalıdır kiiii kendi asla inanmaz çirkinliğine o yüzden sen de inanmazsın. ve her zaman " ben Allahın bir lutfuyum" havasındadır.

bakımlı olayım diyorum ama ne yapsam güzel bulmaz biliyorum.

düğün günü ne hayallerle kuaförden çıktım, "maymuna dönmüşsün" dedi...çünkü beyimiz boya cila sevmez..üfff doluyum kızlar çok doluyum...

yanılıyorsun bencede..
çirkinlik kalpte ahlakta zihinde olur...
bütün insanlar güzeldir....
kendine güven sen..
bırak kim ne derse desin..

bi insana 40 defa deli dersen olurmuş

sende sürekli çirkinim çirkinim ben çirkinim de çirkinim dersen bu sefer öyle olduğuna inanırsın canım onun için ben güzelim diye tersini söylemen gerekiyor...

allah kimseyi çirkin yaratmaz

çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır...

bi çok arkadaş dile getirmiş ama bi kezde ben söyliyim ağzıma yapışmaz çirkin bayan yoktur bakımsız vardır biraz süslen kendine bak dik dur kendine güven.güvensizliğini karşı tarafa hissettirme.hatta adını feriha koydumu izle GÜLSÜM'den örnek al birazcık kocası için nasıl gene süslendi saçını sarı bile yaptı :)

Her kilolu insan çirkin mi oluyor. Ben ne kilolu insanlar gördüm yüzleri bebek gibi ve kimisine de kilo yakışıyor.

Sen kendini beğenmiyor olabilirsin ama sen beğenmiyorsundur. eşin beğenmiş ki evlenmiş seninle.

Hem dış güzellik bir yere kadar, insanın içi güzel olduktan sonra en çirkin insan bile karşısındakine güzel görünür.

Bence hamileliğinde takma kafana bu tarz şeyleri. Çünkü sen 7 ay sonra anne olacaksın. Bence bununla övün. Dünyanın en güzel şeyine sahip olacaksın. bebeğini eline alınca güzelmişsin çirkinmişsin bunlar boş gelecek sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…