çirkinim mutsuzum

Hamile olduğunuz için fazla hassassınız bence.
Kayınvalidelerin böyle çıkışları olabiliyor. Sırf canınızı yakmak için de demiş olabilir.
Siz böyle çirkin hissettiğiniz sürece kendinizi, inanın acaba yaşar mıyım dediğiniz kötü olaylar gelecektir başınıza.
Bunun kaçarı yok.

Hülya Avşar çok güzel bir kadın ama kocası Feraye isimli tip açısından vasat ötesi bir kadınla onu aldattı.
Ondan gidip çocuk da yaptı ve hala da beraberler.
Bir erkeği elinde tutmak güzelliğe bakmaz ki.

Bu psikolojiden çıkamazsanız sadece siz değil etrafınızdaki herkes de sizi çirkin görmeye başlayacak.
Siz kendinizi nasıl hissediyorsanız osunuz.

eşinizede sakın böyle şeyler söylemeyin ben çirkinim falan diye insanağlu acımasızdır bir gün bi tartışma olur bunu kullanır bence zorunuza gider,ayrıca çirkin kadın diye bişey yok öyle bir bakım ınsanı bir değiştiriyor ki insan kendini bile tanıyamıyor,ayrıca herkes çok güzel olmak zorunda değil, belki başka bir yönünüz güzeldir.ve insanlar dış görünüşe bakıp birilerini değerlendiriyorsa öyleleri uzak olsun yoluda açık olsun...

hamile olduğunuz için kuruntu yapıyorsunuz. eşiniz sizle 5 yıl flört etmiş. eğer sizi beğenmeseydi sizi değiştirmek için bir ton şey yapardı. ayrıca eşinizin teyzesi size öyle söylediğinde eşiniz teyzesini o kadar ciddiye almamış ki cevap vermeye bile tenezzül etmemiş. bakın bu benim şahsi fikrim eğer eşiniz gerçekten sizi beğenmeseydi orda yalandan sizi savunurdu gururunuz incilmesin diye. demek ki kaale bile almamış o sözleri. sizinle 5 yıl çıkmış ya o sizi gerçekten seviyor :)

size bir şey anlatayım
üst komşumuz karı koca matematik öğretmeni. utanarak söylüyorum ama ben anne oğul sanmıştım. hanımefendi 33 yaşındaymış ama fiziken çok çökmüş durumda ben gerçekten 50-55 sanıyordum. dişlerinden tutun yüzündeki sivilcelerden tutun vücudu kusurlarla dolu. kollarına jilet mi vurmuş bilmiyorum ama up uzun kıllar var kollarında yanaklarında bile siyah uzun tüyler var. yüzü lekelerle dolu. eşi ise gerçekten çok yakışıklı. bakımlı bir erkek. çevremdeki herkes bunlar nasıl çift böyle filan diyordu. gel zaman git zaman annemle bu hanımefendi çok samimi oldu. bayan matematik öğretmeni güya ama fizikten tutun tarihe kadar her şeyi biliyor. çok çok geniş bir genel kültüre sahip her ülkenin siyasi tarihlerinden tutun geleneklerine kadar her şeyi biliyor. okumadığı kitap yok evinin bir odası komple kitap dolu. bir keresinde görmüştüm lavabolarında çamaşır makinasının üstünde bile üst üste kitaplar vardı. bayan çok güzel yemekler yapıyor evi tertemiz. yabancı dizilerin hepsini biliyor her hafta sinemaya veya tiyatroya gidiyor. caz konserlerini takip ediyor. resimden tutun edebiyat akımlarına kadar herşeyi biliyor. o konuşurken bir insan bu kadar şeyi bilemez diyorum.

eminim o bayanın karşısında kocası kendisini eksik hissediyordur. fiziksel görünüş hiç birşeymiş ben bunu anladım.

Güzellik de önemli ama asıl olan güler yüz tatlı dil, hoş muhabbettir. Erkeğe huzur vermek ve onu mutlu etmektir. Çok güzel 1.75 boy, süper fizik ve suratsız, kaprisli, vıdı vıdıcı bir kadın. Valla ben ne yapayım o güzelliği diyen çok erkek gördüm, böyle çok erkek muhabbetine tanık oldum. Bakım, kiloya dikkat etmek yeter bence. Gerisi dediğim gibi güler yüz tatlı dil.... Dğumdan sonra aldığınız kiloları verirsiniz, iki saç baş güzel kıyafetler kendinize güveninizi yerine getirecektir, sonra havalı alımlı bir bayan olursunuz oldu bitti

" aman canim ne takiyosun ", "ay buda üzülecek seymi" diyenler,
belliki ömrü boyunca böyle biseyle karsilasmamislar..
onlara biri gelip cirkinsin dese, üstelik sevdigi insan,
bak o zaman nasil üzülmeye kafaya takmaya baslarlar..
tuzu kuru olan rahat konusur.. cok zor biseydir, insanlar tarafindan böyle laflar isitmek..
hele birde kendini birakip saldiysan, iyice moralin psikolojin bozulur,
güzel degilim ben, beni kimse begenmez artik der durursun..
soyutlamaya baslarsin kendini herseyden, herkesten..
fakat canim sen cok sansli bir durumdasin, annelik insani güzellestirir,
cok iyi bir esinde var, seni hep seven begenen..
eger yalniz olsaydin, hayatinda kimse olmasaydi, sana kimse teklif bile etmeseydi,
o zaman anlardin ne kadar sansli oldugunu ve üzülmezdin..

arkadasim sen sadece kendi kendine kuruntu yapmissin.. hamileligin getirdigi zayif psikolojiyle bu olaya sarmissin..

yahu esin seni begenmis , sevmis, evlenmissiniz,,

kimi ufak boylu, balik etli dunya guzeli bir insan olur; kimisi de uzun zapzayiftir ama cok guzeldir.. neye gore guzel, kime gore guzel ?? ki sen esine gore guzelsinki birbirinizi bulmussunuz..

sakin esine karsi bu kuruntunu ima dahi etme, adamin aklina karpuz kabugu dusurme..

bunun gecici bir psikoloji oldugunu dusunuyorum sakin kendini skma.. ne guzel bebegin olacak kendini ona hazirla.. ha cok mu kilo vermek istiosun o zaman dogumdan sonra asilirsin bu ise..

bir de dolu dunya guzeli kizlar var sagda solda ama agizlarini acip iki laf ediolar ve aslinda o kadar da guzel degil demeye basliosun.. insani guzellestiren icidir..

ee bosa dememisler guzel yuze kirk gunde doyulurmus ama guzel huya kirk yilda doyulmazmis...

Esınız size bu konuda bir şey söylemediği sürece takmayın derim ben. Bende kendimi ortalamanın üstünde biri olarak görmüyorum ama sevdiğimin etrafında bir sürü kiz var. Yürürken dönüp bakanlar mı dersin, sanal ortamdan ekleyenler, dürtüler, mesaj atanlar mı dersin, konuşmaya çalışanlar mı dersin.. Benim icin gercekten yakışıklı bir insan, benim ve pesinden kosan onca kıza gore yakışıklı olmasına rağmen en yakın arkadaslarım tarafından beğenilmiyor bile. :) Güzellik gorecelidir.
Bende senin gibi komplekslere girerim bazen, o zaman sorardım ona daha iyisini bulabilirsin evet niye ben derdim, evet bulabilirim ama bulmak istemiyorum ki derdi. Onun icin güzelliğin önemli olmadıgını biliyorum ve bunu kafama takmıyorum artık.

mutsuz olmani gerektirecek hicbirsey yok.... aksine cok mutlu ve gurulu olmalisinki esin seni secti... eminimki anlattigin gibi degilsindir... ne demisler cirkin bayan yoktur sadece bakimsiz bayan vardir... bende cok kez senin gibi düsünüyordum.. erkek arkadasim uzun boylu yakisikli, nasil baskasini degilde beni secti... ama bunlar sadece kendi kuruntularimiz...

hey, kendine gel =)

bende sismanim, esim zayif ayrica cok yakisikli, ic güzelligi disina vurmus biridir esim.
ama adam beni deliler gibi seviyo pofudugum diye seviyo beni. senin gibi sisko bebekler istiyorum diyo bende onu cok seviyorum
onu tanimadan önce bende cok kompleksler ediniyodum.. inan artik kendimi cok begeniyorum, resmen asigim kendime.
önemli olan eslerin beyinlerinin birbirine uymasi.
güzel sohbetiniz varda, bir ortdamda oturup kalkmasini biliyorsan, nerede ne konusacagini biliyorsan problem yok canim ya.

her bakimli, temiz kadin güzeldir. klasik bir söz gibi ama cidden öyle.
al kendine güzel hamilelik kiyafetlerini sür kirmizi rujunu cik disari vallaha.
bide her gün kendine aynada bak gülümse, cok güzel oldugunu düsün, gercekten ise yariyo.

cok seyler var anlatasim bu konu hakkinda ama toparlayamadim bi türlü heyecandan
ha birde kendini seversen, baskalarina da öyle lanse ediliyo inan bana. neseli ol bak kendine kokular sürün mis ol miiis.
azicikta havali ol ayol.
özgüvenin olsun, kimsenin lafinin altinda kalma. teyzesi öyle dedi diyede moralini bozma. bak o kadina cevabini verseydin kendini inanilmaz his edecektin.

kusura bakmayin millet tuhaf tuhaf yaziyorum bugün ama sinirlendim azicik milletin bosbogazligina.

havali ol havaliiii

cok tatlisiniz

ve haklisiniz

ayyyyy teyzeye ve kayınvalideye gıcık oldum.kendileri çok mu güzel merak ettim.hiç dert etme düşündüğün gibi çirkin olsan başta eşin beğenmezdi seni.o yüzden kendine biraz güven güveninide karşındaki insanlara hissettir ki öle densiz densiz konuşmasınlar.birdaha senin çirkin olduğunu ima ederlerse ' eee herkes sizin gibi dünya güzeli olamaz ki'deyin

cnm takma sen öyle diyenleri..sanki kendileri dünya güzeli mi???ayrıca şükret ki seni çok seven değer veren bi eşin var...sana söyleyeceğim sadece:kendini salma vede bakımlı ol...o insanlara inat bakımlı,süslü,püslü vede neşeli ol...kendine güveninde gelir o zaman inan bana..ben de mesela ne zaman kendime bakım yapmasam yani giyinmesem evde gecelikle dolansam yada saç baş düzeltmesem kendimi mutsuz vede çirkin hissederim..amaaaaaa gel gör ki bi giyineyim şıkır şıkır,makyajımı yapayım rujumuda sürdümüüüü:))benden güzeli yok gibi geliyo bana..gülüşüm bile değişiyo:))

Hormonların tavan mı yaptı arkadaşım.
Ayrıca çıtı pıtı değiliim neden evlendi diyosunuz, eşim yakışıklı diyosunuz.
Demekki siz onun yakışıklı oluşuna baktınız, kalbine değil.
Üzüldüm eşinize.

Bunu guzellikle cirkinlikle alakasi yok...
Cevremde cok goruyorum affedersiniz kiz guzel degil ama kendine oyle bir guveni var ki.
Ondan kat be kat guzel bir kiz gelse umru degil kendine oyle guveniyor begeniyor...
Guzellik goreceli kavramdir kimine gore guzel degilsindir kimine gore guzel.
Kayinvalidenize gore guzel degilsinizdir ama esinize gore guzel...
Onemli olan esinize guzel gorunmek degil mi kayinvalidenizle evlenmediniz sonucta...
Tarzini degistir saclarini kestir makyaj tarzini degistir.
Guzel kokulu jellerle banyonu yap kendini simart..
Evde bile olsan makyajini yap parfumunu sik ama kendin icin esin icin degil.
Haftada bir kere cilt maskesi yap tırnaklarina manikur yaptir...
Hamile olmak bunlara engel degil ki.
Makyajini yap cik disari markete git parka git kafani dinle...
Yuruyus yap bol bol canim.
Guzel saglikli yemekler ye hareketli sarkilar dinle.
Hamileliginde etkisi var bunda el yuz sisiyor hanimlar yadirgiyor bu hallerini.
Dogum yaptiktan sonra kilonu verirsin eski haline donersin canim merak etme.

Kayınvalidenize ' oğlun beni bulduğuna dua etsin ' deseydiniz ya.Beğenmeyen evlenmez,zorla değil ya.Hamilede olsanız özgüveninizi kaybetmeyin.Bugünlerde geçecek.

ti ye al sen de onu.

GİBİsine gerek yok oğlunu bulmuşum de sende....

önemli olan iç güzelliği de..

bazılarının yüreği o kadar çirkinki karşısındakinin kalbini kıracağını düşünmeden dobralık adına çirkinleşebiliyor de...

Bir kere şunu unutmayın güzel olmak zayıf olmak değildir... 36-38 beden olmak güzel olmakla doğru orantılı değil ki lütfen kendinize haksızlık etmeyin eşiniz beğenmiş kayınvalidenizde beğenmiş ki sizi kendilerine layık görmüşler eğer bir daha kayınvalideniz bu tarz laflar söylerse madem oğlun bana fazla neden kendinize layık gördünüz beni zorla üstüne para vererek almadınız beni dersiniz

canım çok yanlış düşünüp kendini ve bebişini üzüyorsun...
u sıralar duygusalsın gebeliğin verdiği bir olgu da bu...
155 boyla 60 kilo kötü bir rakam değil
ben 171 boyla 120 kiloyu gördüm ama yinede kendime güvenirdim.
sonra daha da güzel olmaya karar verdim :O) 33 kilo verdim daha 10 kilo daha verip
hamile kalmayı düşünürken hamile kaldım...
ama seni anlıyorum geçen ay bende senin gibi çok çirkin hissediyordum bu psikolojik canım
burnun uzunsa ona göre makyaj yap saçlarını fönle makyajla kendini pekala rahatlatırsın ve şunu asla unutma

SEN KAYINVALİDENİN BİR PARÇASINI ONDAN KOPARDIN

Ne bekliyordun hergün sana güzelsin demesini mi boş verrrrr....
sen kendine biraz daha bakarsan fark edersin daha pozitif ol senin nefis bir meleğin olucak...

sayın eylül,sacmalama.ne demek çirkin. bosver sen kayınvalide falan. kocan sni cok seviyor demek ki annesi kıskanmış. bak bir aynaya neyini begenmyorsun? kilo mu? gitmez mi o?kilo senn bir parcan degil ki alan da sensin veren de.istersen verirsin. maddiyat sıkıntın yok madem gidersin bir güzellik merkezine uzun uzun bir bakımını yaptırrsın.kuaförden gecer cıkısda bir kozmetik dükkanına ugrarsın.bak bakalım aynı mı kalıyor düsüncelerin.

1.si her erkek çıtı pıtı bayan beğenmez. balık eti yada tombul sevenler de çok.

2.si kaynanacığın oğlunun işi maddiyatı kişiliği iiçin demiştir. oğlu ona göre bulunmaz hint kumaşıdır.

yani senin güzelliğine laf söyleyen yok.

bende eşime trip atıp tafra yapmam ama nazlıyımdır.

mühim olan eşin sana kendini nasıl hissettitdiği. üzme hiç kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…