Selam kızlar bende bu sabah + 300 le uyandım reglimin 5. Gunu artık şişlil falan kalmamıştır... Bugun cok dikkat etmeliyim en azından haftayı + sız kapatmalıyım diyorum kendime???dun arkadaşlarla kahvaltıya gittik orda kilo verdiğimi söylediler şımardım biraz...
B
Btlkubra
canım basın sagolsun Allah mekanını cennet etsin...
ebruli1820
bugun de dikkat edersen yarın 53 leri göreceksin senin de az bi zamanın kaldı iddaya bende güya 29 Nisan'da 60 olacaktım ama zor gibi 62 olsam o bile yeter.. Bu aralar ayça Kaya diyetlerine bakıyorum 1 haftada 3,5 kilo diyeti var onumu yapsam acaba sende bir ara yapıyordun galiba Ayça Kaya diyeti dimi ? Bu arada oğluşunla ne güzel şeyler yapıyosun bayılıyorum yaptığınız etkinliklere oğlun çok şanslı bir çocuk....
wisdom01
valla süper gidiyorsun sporlar falan harika
lajoba
Allah korumuş canım bu yaslarda cok dikkat etmek lazım gözle Kaş arasında ne yapcakları belli olmuyor bol bol sadaka vermek lazım aslında hepimiz için kazadan beladan korunmak için...
osge1989
mmm yaaa harikasın valla ekmeksiz menülerin sporların bu haftada iyi sonuçlar bekliyorum senden...
M
maviduvar1
oğlun kaçıncı sınıftadaydı? Hep mi ödev konusunda böyleydi yoksa bu aldığı başarıdan bir özgüven patlamasımı yaşıyor? Insan bu gibi sorunlarda nasıl davranacağını şaşırıyor. En güzeli bu konu hakkında destek almak... Benim kız 4. Sınıf zaman zaman onunda böyle dönemleri oluyor ama genelde sorumluluklarını bilir...
Bizim okulda bu sene bir araştırma yapıldı. Cocuklara eve gidince neler yaptıklarını yazmalarını istemişler %90 nı eve gidiyoruz yemek yiyoruz (sabah 8 de gidiyorlar aksam 17.30 geliyorla) sonra ödev yapıyoruz biraz tv izliyoruz annem elinde tablet babamın elinde de telefon hiç bizimle ilgilenmiyorlar ve yatıyoruz yazmışlar...
Neler yapmak istediklerini yazmışlar annemle babamla daha cok vakit geçirmek onlarla birlikte aktivite kutu oyunları oynamak gibi cogu aynı seyleri yazmış....
Okul olarak bizlerle daha cok vakit geçirsinler diye ödevleri kaldırdılar...bunun yerine 30 dk gunluk tekrar, 30 dk da aile ile kitap okuma okulun her yerinede ......lılar her gun 30 dk kitap okuyor diye afişler yazmışlar. Artık sınav zamanı çalışma telaşımız olmuyor çünkü her gun gunluk tekrar yapıyor bütün dersleri yapamasa bile en azından 1-2 dersi tekrar ediyor onunla ilgili bir test çözüyor....dediğin gibi büyüdükçe daha zorlaşıyor cocuklar keşke hep küçük kalsalar....
hawar
o haplar senin iştahını açtı galiba nutellelar falan iştah açmayan başka bir vitamin yokmudur yaaa ya da gunluk vitamin ihtiyacını kendin alacaksın yoğurdunu, sebzeni, meyvanı belki daha iyi olur kalori hesabı tutmada iyi olmuş en azından biraz frenler seni....