Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kız neler yemişsin öyle maşallah. Bu menüyü haftada bir yapsan kilo almazsın. Ekmek arası helva börek ohh valla.
Helva olsa yerdim valla Cnm çekti aman iyi ki yok
Sende bugün gün içinde dikkat et akşama pasta yicek sin malum.

Kızlar Günaydın .. Dün gece leslie 30 dk

Kol

basen

Birazdan gidip tartılıcam inşallah eksiyimdir

Nasılsınız kızlar.Sabah baya bir 54 ile uyandımBu hafta olmadı iyi degilim.Akşam arkadaşlarla gittik çok açtık ama ortaya tadımlık bir tabak söyledik.Ama gittigimiz yer meşhur bir tatlıcıydı.Daaynamayıp hepimiz tatlı yedik.İkiside yüzümün solgun ve çökük oldugunu zayıfladıgımı artık durmam gerektigini söyledi.Bende biriyle iddada oldugum için mahsus mu diyorsunuz dedim.Yok dediler yüzün bembeyaz iyi görmedik seni dediler.Uykusuzluk yorgunluk stres vs etkisi sanırım dedim.Güzel bir akşamdı.Ogluşta babasıyla gezmiş yemek yemişler.Sabah uyuyordu ama akşam provamızı yapmıştık el sallayıp öpücek bende hava aydınlık gelip etkinlik yapıcam.Akşam diyorki ama karanlıkta geldin trafikte mi kaldın anneHarika giysiler vardı ama zayıflayana kadar almıycam.Bu ayın sonunda başlayıp eylüle kadar dügünler var.İltifat almak istiyorum ve öglen yemekte tireliçe varAkşam bamya çorba yaptım kendime.Eşimede mücver yapıcam.Ve slim in 6 beni çok terletiyor inş onu yapıcam ortim söz cuma 54 görmiycem

sorna hikmetim sorma
işte ben hergün böyle yiyerek aldım kiloları 60 oldum
54 olmayı hayal ederken dombili oldum çıktım.

Gunaydin kizlar
Gecenngun kizkardesim gelmisti ya ben burdaki hesabimi onun epostasindan almistim o gun bana dedi ki benim mailime hep bildirim geliyo benim de aklima takildi dur sunu degistireyim de bildirim gitmesin dedim demez olaudim uyeligimi iptal ettim neler ugrastim olmadi aktivasyon kodu gitcek kardesimi ariyorum benim mailime msj gelmiyor dedi sabaha kadar olmadi sabah kardesim msj atti bi numara gonderdibara aktifleztir diye aradim hallettim sonunda
HKMTCIM masallah sporlarin cok iyi gidiyor umarim eksi cikarsin
ben cumaya gore iyi durumdayim ama hedefim kesinlikle bu hafta 59 lu birseyler gormek ve 6 li rakamlara birdaha donmemek

HADEKA canim menun cok kotu ama nekadar kotu olursa olsun yaz yazcagini bildiginden gitgide az yrmeye baslicaksin
diyete zayiflamays karar vermk beyinle alakali bir gun boyunca 4 browni yiyen de bendim agzina 5 ten sonra bir lokma sokmayanda benim onemli olan motive olmak burdaki herkes yemeyi zaten cok seviyor ki zaten burdayiz yoksa yemekle aramiz olmasa zaten cok zayif olurduk motive olmada olay bitiyo suan cogu arkadas oldukca motive spora da ayni sekilde sen de hastaligindan siyril ve motive ol canim

WİNNN sporlar menü süper
BTLKBRA canım iyi olmasına sevindim.İnş çıkar ve sende evinde agırlarsın.Sanırım çogunluk olarak akraba ilikşileri dügün cenaze bayram üçlüsünden ibaret oldu artıkÇocuklugumda herşey daha güzeldi ama şimdi komşu komuşya 5 dk ugrayamıyor korkudan.Yeni nesil daha da kötü ve çocuklarımıza hiç bir örf adet kalmıycak diye korkuyorum.
ÖZGEM ortim akşa yemedim diye yedim ama gün içinde bir sürü cısslarla mücadele ediyorum.Akşam diyetten konuştuk arkadaş pilatesten geldi tadımlık yedik ama ben şöyle bana bana yemeyi özledim dedi saate vs bakmadan yemeyi ve sonrasında pişmanlık duyamamyı dedi.Bende o durumdayım.O halde alıyoruz bir de öyle yesek noluruz dedik.1.5 28 nisana kadar vermem lazım onunda 1.200 sanırımBakalım kim kazanıcak.
HADEKAM farkında oldugun gibi menün kötü ama sen harik amenüler çıkartıyordun bir ara yine yapabilirsin.

Merhaba kızlar
Dün çok yedim iki öğün kebap yedik üstündedir birton çip dondurma ve geç saatlerde evde geç geldik pek alışveriş yaptığımız önlenemez çocukların ihtiyaçlarını aldık bizimkiler kaldı biraz yoruldum Kıyafet denemedim dedim Kalsın, ben çabuk sıkılıyorum bide çocuklarla gidince bir şey anlamıyorum, ağlayanda Aklım onlarda kalıyor ne denediğimi bile hatırlamıyorum bide Akşama doğru haber geldi düğün belki ertelenir, haberlerde duymuşsunuzdur adamın biri millet vekilliği listeleri açıklanınca intihar etti, o nedenden, bakalım tarih bu gün yarın belli olacak

M maviduvar1 canım ben daha önceden söylemiştim ben mantık olarak dersanelerde, özel okullar karşıyım ama maalesef ikimizin ekonomik sisteminde bunlar mevcut, o Yüzden çocuklarımız için en iyisini yapmak istiyoruz, hadeka HAKLI çok iyi özel okullarda var , ideoloji aşılamaktan başka bir işe yaramayan hiçbir vasfı olmayan okullarda, bizim ilçede de üç tane özel okul var 2 şine gittim ve benim çalıştığım okul onlardan çok çok iyi hem başarı hem fiziki imkanlar açısından zaten ÇOĞU bizim öğrencilerimizi kapma derdinde başarılı çocukların velileri geliyor bazen hocam bu sene bedava gelsin falan diyorlar, senin oğlunun Okuduğu okul iyiymiş , bizim müdürün kızı bizim öğrencimizde fen lisesini Kazandı, bu sene sınavlara giriyor artık ve bu sene özel okula almış neden dedim , onlar yıllardır istiyor ben malum nedenlerden dolayımyollamıyordum ama bu sene son senesi, her gün birbuçuk saat Gidiş birbuçuk saat gelişi 3 saat yolda geçiyor yoruluyor çalışamıyor bende burdaki özel okula aldım zaten parada vermiyorum derece yapsın diye öğretmenler ekstra ilgileniyorlar çünkü çocuğun derece yapması demek okulun adımında duyulması demek

Biraz karışık Yazmış olbilirim kızım bırakmıyorda

Mrrhaba kizlar
Gunr cok cok erken basladim aksam olsada yatsam modundayim
Sabah 5 oglan ayakta bit bit gezinip duruyordu komidinin cekmecesini cekip nasil yaptiysa buyuk bi gumburtuyle firladim yatktan ayy aklim cikti uzerine falan devirdi sandim, komidin devrilmis de allahtan oglusa bisey olmadi sadaka vercem hemen.. sonra zaten uyumadi 7 gibi onu uyuttum bende kuyruk yagi almis esim onu dogradim erittim kikirdagini suzup buz kaliplarinda pay ettim vs is hic bitmiyor yemin ederim yaw..
Neyse iste boyle telaslu bir gune basladim ve saglam bi kahvalti yaptim ama baya saglam oldu aksam bi corba icer bitiririm gunu, simdi oglan uyuyor bende biraz kitap okurum
Hadeka toparlanalim canim olmuyor boyle nereye kadar
Ebru yememissin ne guzel verirsin canim sen 28 ine kadar, zaten srn vucudunun sifresini cozdun biraz dikkat ve emek o kadar
Hawar kebaptan cok bisey olmaz canim tabi yaninda pideyi bol yemediysen, cocukla alisveris cidden zor keske birakacak bitileri olsa yaninda..

Kızlar internette araştırdım eşimin kullanmam için aldığı vitamin hapı supradyn all day kilo yapıyormuş. Çoğu kişinin iştahını açıyormuş. Bende de durum bu sanırım. Cumartesi başladım galiba. Ve yiyorum doymuyorum. Biraz daha yiyorum. Eşime pasta alacağım sanırım bu akşam. Ama pastadan yemeyi düşünmüyorum. Çok sinirim bozuk. Karnım şiş davul gibi ve gerginim.

Kızlar küboşla konuştum da amcası vefat etmiş
Size yazmamı istedi. Haberiniz olsun

Kizimin bu hafts okulunda aile katilim etkinligi sirasi bendeydi ogretmn cuma 10 da gelirsiniz dedi kek alin uzerine pasta susleri alin cocuklar suslesindedi
neyse esimin cuma tam saat 10 da toplantisi cikti ogretmeni arayip persembe olurmu dedim ok dedi ki persembe sabhtn kv goz randevudu vardi onu oglene aldik neyse
ben keki kndim yaptim buyuk borcama islak kek krem santi cikolata sosu findik ceviz gecirdim rondadan bonibon vs susleri kaplara ayarladim
bi msj persembe 11de baska bi toplanti ve iptal etmesi mumkun degil dedim ya buyuk bi gorev verdiler diye esim temsil edick tek basina gitmk zorunda
o beni goturck taksiyle donerim artik ehliyet araba olsa hic bu stresi yasamazdim konu odegul pelinle gidicm umarim sorunsuz bigun olur
Haftaya erteleyim dedim selin cok heveslndi ona kiyamadim boyle iste
Ebrucum slim in 6 ya devam et ve aksamlari erkn kptmaya da burkac gunluk siskinlige aldanma moralde bozma spor yaptigin surece sorun yok
bazi haftalar kilo korumakta dogaldir yani her hafta kilo vermemiz nasi mumkun olsa bu vucut motor degil ki pes etme tartidaki rakama canin skılıp yeme

BTLKBRA başın sağolsun canım
ÖZGEM onca yogunluk ve bu parti işleride çıktı desene.Araba olsa bagla arkaya kızları en azından yolda rahat ederdin.Ehliyet işini düşün derimİnş miink huysuzlanmaz ve güzel geçer herşey
LAJOBA Allah kormuş tuz ekmek alıp ver canım

Kubracim basiniz sagolsun, Allah rahmet etsin
Osge ehliyet bencede dusun cocuklarla ve boyle yogun eslerle bizim ehliyetlenmemiz sart canim her zaman herzaman nerden bulacaz adamlari, ins guzel gecer minik huysuzlanmaz
Ebrum aynen oyle Allah korudu resmen en kisa zamanda verecegim canim, aslinda surekli veririz biz esimle ve iyikide veriyoruz ne badireler atlattik heleki oglumun dusmeleri vs en korktugum en tehlikeli durumlardan bile bi siyrik bile almadan kurtuldu, hep sadakalarimiz koruyor bizi diyorum..

Ins.dediginiz gibi hersey yolunda gider bugun hic modumda degildim hem de hic temin 1 yudum fanta ictim hyr yani canim cekmezdi cekti ruhum bedenim yorgun bugun
Sabah
uyaninca esim ciko getirmis dun masanin ustunde gordim actim yedim 1 cokomik
08.30
Ilik su
09.00
1h.yumurta
kk peynir
1 zeytin
1/2 dlm ananas
yesilcay
12.00
keki yaparken 1 kasik harcindan yedim
15.00
3 kasik nohut ve yogurt
16.00
1 armut 6 badem
17.30
5 kofte 2 kepce tarhana
gunu kapattim
foto cekcek vaktim de olmadi ocagi kapatip kizi almaya indim son dk
yesilcay icicem simdi

zorlada olsa 30 dklik videoyu yaptim

Esimin cuma gunku toplntisi iptal olmus keske sabahtan belli olsaydi mecbur gidicem hersey hazir ogretmnide 10 kere aradik zaten kadin dicek alt tarafi 30 dk sinifta durcan olay oldu
8 dklik karin videosunu da yaptim ebrucum emeksix olmuyomus bu isler karnim yandi yandi ama nasi hosuma gidiyo diyorum insaallah faydasini gorucem
kizceler uyudu dizim basladi onu izleyim bol ilik su esliginde

ÖZGEM menün güzel bence.Sporda yapılmış ohh
LAJOBAM tabi bende sadaka verir ve bizi koruduguna inanırım.Keşke daha çok olsada daha çok versek.

Eşim yattı bende süpürge yapamıyorum.Boşverdim yeşilçay dizi siz keyif yapıyorum.Oglumda yanımda parmak boyası yapıyorFırına anahtarlık yaptık etkinlik

Slim in 6 keep it up yapacağım şimdi.
Evde ödev ve kitap yüzünden resmen savaş yaşanıyor.
Oğlum hiç sevmiyor ve ben buna çok üzülüyorum.
Ilişkilerimiz bozulmaya başladı.
Ağla Ağla içim çıktı bugün.
Sizin Çocuğunuz olduğum için çok mutsuzum dedi bize
Eşimi de beni de odasından kovdu.
Ben de salonda spor yapayım bari dedim. Belki rahatlarım azıcık.

Ay ne güzel erkenden uyumuş minikler.Yarın için 4 te pedogoga randevumuz var.İzin aldım söylemedim nedenini suratlar asıldı.Napim oglumdan degerli degil hiçbişi.Slim in 6 seviyorum ben oglumu uyutunca yaparım yazarım ortim.Yazmasamda her sabah ılık limon suyumu içiyorum hep.Bu arada ekmeksiz bir gün geçirmişsin yarın bende hiç yemiycem.
Sabah:1 simit
ögle:1 avuç haşlanmış tavuk,5 yk çoban salata,yarım kase yogurtlu mor lahana
araa:1 küçük kare treliçe ,8 badem
akşam:1 kepçe çorba,1 tabak tuzsuz bamya yemegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…