Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

video paylaştığınız linkler benim bilgisayarda ya da tlfda görünmüyor

Kızlar birazdan il merkezine gideceğiz bazı eksiklikler var, haftaya Düne gitmeden almamız Lazım ayakkabısı yok eşimin benim ufaklığada ayakkabı Lazım, büyüğe elbise almıştım önceden, üstüne bolero Lazım olacak havalar ısınmadı

B Btlkubra canım çok çok geçmiş olsun, umarım tez zamanda yoğunbakımdan çıkar sağlığına kavuşur amcan

Bende tost makinasına istiyorum ama ızgara özelliği olanlardan mı alsam sadece tost mskinasımı alsam karar veremedim papatya osge hilem hedakemsizede yazacaktımda çıkmamız lazım

Kizlar komsuya indim bi sade kahve icip geldim puding yapmis yemedim o sporun ustune vicdanim elvermedi yani

EBRUCUM bana bu spor aski nerden geldi ben de bilmiyorum sanirim vucuduma etkisi beni gaza getirdi dun aksam esim sen ne yaptin boyle ya birden eridin saka gibi dedi sanirim 1 beden inceldim bile
Bunu kesinlikle spora ve ekmek yememeye bagliyorum
canim ben senin gibi duz saclara sahip degilimo sebeptendir ki eger sacimi kurutursam bonus gibi kabarir ve sekil almaz havluyla nemini alip topluyorum oyle sekil aliyor duz saclarim olaydi kuruturdum

HADEKACIM benim de videolarda ses var goruntu yok linki kopyala yapistir normal web siteden ac

Merhaba kizlar
Dunku menum berbatin da otesinde berbat olunca yazmaya yuzum olmadi malesef, ortak uzgunum...
Kubracim Allah sifa versin amcana
Ebrus sac kurutma philips in iyonizerli olanlari var bi bak istersen, elektrik supurgesinde hadekanin soyledigi marka benimde favorim ama pahali philipsin suprgeleri de guzel.. tost makinasinda benimki dokum ve plakalari cikmiyor temizligi zor oluyor aklinda bulunsun.. ay oglusla konusman ise yaramis bak ne guzel ins zamanla daha da duzene girecek hersey
Osge tarif icin cok cok cok tesekkur ederim gece mesaj yazdim ama uyku sersemi ne yazdim bilemedim, bende kac gundur uykusuzum hep erken yatacam diyorum aman su isimide halledeyim biraz nette takilayim esimle oyun oynayalim kitap okuyayim derken sabaha karsi anca yatiyorum ve oglus bu gunlerde sabah 4-5 gibi kalkiyor, gun yetmiyor bana ama gece hic yetmiyoooor
Hadeka seni gormek ne guzell

Kizlar oglusu uyuttum kitabin bitmesine cok az kaldi onu bitirip mutfagi topliycam yemegim var salatam hazir dunden dograyip atmistim dolaba bugun menu yazmam lazim size yoksa cozutuyorum anlasildi

hadeka çok teşekkür ederim. burada 3 adet özel okul var.
birisi geçen yıl açıldı. henüz ne olduğu belli değil. diğer ikisi farklı ideolojilerin okulları.
bu sene teog sınavında burada 30 öğrenci full yapmış. bunlardan 7 tanesi özel okuldan. 13 tanesi bizim evin hemen altındaki ortaokuldan.
vermeyi düşünmüyorum özel okula ama yine de ara sıra aklım karışıyor.

Özgem ortim bu video hoşuma gitti.Bu akşam kızlarla buluşursam sahilde yürüycez ama yarın akşama söz yaparım.Puding yememişsin bravo.Ben az önce 1 dl el açması böregi yedim Kızlarla inş. kaçırmayız akşamaÖzgem 3 gün oldu 54 üm yine ve akşamdan sonra bişide yemiyorumVe sinirden şimdi yiyesim var hep
Hadekam lajobam saolun .Süpürge 7 ay önce annem d günü hediyesi almıştı.Hortumunda bişi olmuş 50 tl yenri hortum takmış homend sulu alerjik iyi aslında.Tost makinem çalışıyor çıkabilenden ama tost gibi ince yapmıyor sanki hamburger oluyorKurutmayı kv az önce tamirciye göstermiş.Saç dolanmış ara ara ısnınca durur gittigi yere kadar gider demiş.Almadım şimdilik hiç birşey.Kouşu ayakabısı baktım onada karar veremedim

Komsudan gelir gelmez kizi uyuttum yemegimi yaptim utulerimi yaptim simdi ilik suyumu aldim size bakiyorum yoruldum valla
bu aksam annemle babam gelicek ikisini de arayip aksama sakin birsey almayin dedim annem pasta alio geliyor selin mum uflesin seviyor diye babam sakiz ciko gofret vs
selin de sakiz cigniyo birtek gerisi annesine kaliyo
LAJOBA canim rica ederim afiyet olsun ins begenirsin
bu arada birgun asiri kactim diye moral bozupyemek yok leslie yapabilirsin onun sana zarari olmaz yuruyus yani sonucta
HIKMETCIM odulu yiyen sonucuna katlanir cezan 3 mil leslie
EBRUCUM bence bizim kilo vermemize bi etkende uyku leptin hormonu gece 22 ile 5 arasi aktif ve bu saatlerde uykuda olursak ( ac uyursak) vucut yag yakiyi biz gece 1 2 gibi uyuyoruz ve o kalan 3 saatte bile kalktigim oluyo belki sen de uyaniyosun bazen nokuyo en degerli zamnlarda yag yakimini minumum kullaniyoruz malesef soyle 23 gibi uyusak varya ve deliksiz uyusak sabah 7 gibi uyansak bu vucut sagligina saglik katar
lajoba sen de oyle canim gec yatiyosun bizim gibi
Ebrucum sabah kahvaltisi cok onemli biliyorum evden goturunce dikkat cekiyor ama mesela 1 dkm borekle gune basliyosun vucida gore o seker ve gun boyu tatli istiyo canin bunu tetikliyo yumurta peynir yesillik yesenveyesilcay da tokluk yaratiyi gerckten gun boyu tatli istemicen okadar
spora gelirse o videi kedidirkedi nin topiginden sen de girmissin msjini gordum hatta bu video icin tum vucudu calistirir sıkı bi vucut icin etkili yazmis hareketler uzaktn kolay gibi gorunuyo ama ilk gun yaparkn yere yigildim yapamadim kondisyon isteyen hareketler ust baldirimin arkasi sem sert oldu gerilmekten gun be gun anca hareketleri basariyla yapabilirim
evet slim in 6 cok terletiyo ve etkili 1 hafta boyunca onu yaptim bitti
simdiki hafta bu video ve karin hareketleri
oteki hafta bakicm ya da bu videoya devam edebilirim
hergun degisik degisik yapmk bana mantikli gelmiyo mesela 1 ay hep ayni videoyu yapsak ayni bolgeler uyarilir ve sonuca da cabuk varilir diye dusunuyorum ben

Kizlar hepinizden Allah razi olsun amcam hala hastanade dun aksam 2 kere kalbi durmus simdi yogunbakimda solunum cihazina bagliymis doktorlar elimizden geleni yaptik hastanin kendisini toparlamasi lazim demis ins bian once toparlar ve kizlar ne farkettim amcalarimla ayni sehirde oldugum hala hic gorusmuyoruz ve dun bu haber gelince cok icim acidi amcami ne zaman gordum dedim ve oo kadar uzun zaman olduki ins amcam iyilesir ve kendine gelir duzelincede butun amcalarimi evime cagiricam evimde agirlamak istiyorumm
Havar canim kusura bakma gelemiylrum iyi bi ortak olamiyorum saba ama diyetime devam ediyorum bugunki menu paylasimimida yapicam

Btlcm ins amcan toparlar canim tekrar acil sifalar olsun
cocuklugumda anneannemler halamlar kuzenler cok sık gorusurduk ailece yemekler yenirdi simdi ben degil ama annemler faln kuslukler kirginliklar
bayramlar bile heyecanlandirmiyo beni artik
akraba ziyareti bile kalmadi gunumuzde bunu basarabilen aileler var ama genelde bu kulturu yok ettik
amcan iyilesir iyilesmez gonlunce bi davet ver dedigin gibi ona da moral olur
benim anneannemde 86 yasinda dinc cok sukur ama o yasliligi yuzunun cokuklugu ben de bi huzun yaratiyo onu kaybedersem cok uzulurum ama bunu bile bile vakit az geciriyorum herkeste bi hayat telasi ma le sef

Kızlar Oglan 3 bucuk da uyandı. Karnını doyurup aşagıya indirdim. Daha yeni cıktık yukarı. Sürekli oglanın peşinde yim. Bir dk durmaz mı ya.. Karnım feci aç , Kocişe kuru fasulye yapıcam ama yemicem. En hafif yogurtlu corba yapıp içicem . Bu gün cok dikkat ettim . Ama ama puding i yemedim. Corba dan sonra yerim.
Oglan öglen uyurken spor yaptım ama leslie kol basen
Gece de yaparım yanii yine.

Bn mnumu yaziyim da bi dur diyim kendime

Sabah... 3 kremali biskuvi
Saat 17.00 gibi 1 krrmali biskvi daha
Ve 18.30 aksam yemegim... 1 kase tavuklu sehriye corbasi, 1 kucuk tabak salata az yagli, 10 yaprak sarma minik miniklerdi

Bn mnumu yaziyim da bi dur diyim kendime

Sabah... 3 kremali biskuvi
Saat 17.00 gibi 1 krrmali biskvi daha
Ve 18.30 aksam yemegim... 1 kase tavuklu sehriye corbasi, 1 kucuk tabak salata az yagli, 10 yaprak sarma minik miniklerdi

Kahvaltı niye yapmadın kuzu

Iyi geceler kızlarr yaaa bende bu hafta motive durdu regliden dolayımızın nedir anlamadım pek dikkat edemiyorum bi de yarın dışarda arkadaşlarla kahvaltıya gitcez off yaa motivemi kaybettim ama yatın dan itibaren gece yogurt kurumu yapıp motivemi yükseltmeliyim sizlerin menüler guzel
wisdom01 da menüler güzel motive,yüksek bende baka baka duruyoru m
ösgeminde sporlar harika şu spora bide ben başlasam ne guzel olacak
ebruli1820 canım senin menüler herzamaki, gibi masallah
B Btlkubra canım amcam inşallah cok çabuk iyileşir akrabalık duygularını daha yogun yasarsınız inşallah
M maviduvar1 m canım benim iki çocuğum da özel de kızım iki sene devlette okudu orda ki öğretmeni de cok iyiydi ama buradaki rahatlık cok farklı benim kızım özgüveni olmayan bir çocuktu İnan bir senede özgüven tavan yapmış durumda bir kere öğretmenlerde çok rahat diyaloğ kurabiliyor hem öğrenci hem Veli. Anlamadığı sorularda gidip öğretmenine rahatlıkla sorabiliyor bunun gibi + ları var. Bize en buyuk + sı da yabancı dil oldu hafta da 16 saat yabancı dil görüyor İngilizce ve İspanyolca hem Türk hem yabancı hocaları var şimdi bakıyorum önceki arkadaşları daha ilkokul konularında bizimkiler nerdeyse lise konularına yaklaştı diğer derslerde müfredat aynı aynı konuları işliyorlar bana kalırsa eğer imkanın varsa gönder derim ama özel okulu da iyi araştırmak lazım arkadasım sen yine bir düşün derim....
Unuttuğum varsa kızlar afola hepinizi öptüm yarın guzel bir başlangıç olsun benim için hadi hayırlı geceler....

Günaydın kızlar
areser yeşekkür ederim canım.
Bahsettiğin okul çok iyi bi okul olmalı.
Yaşadığım şehri biliyorsun. Burada 3 özel okul var. Hiçbirinin şu ana dek kanıtladığı bi başarısı yok.
Sostallik falan da uok. Zaten benim oğlum yeterince sosyal.
Aslında imkanım var ama ben özel okul adı altında küçük bi şehirde insanları sömüren zihniyete para vermek istemiyorum. Özellikle benim çevremdeki insanlar okul iyi mi değil mi diye bakmadan çocuğumu özel okula gönderiyorum furyasına kapılmış durumda.
Ben mantıklı davranmak istiyorum.

papatyacım tabiki göndermiş olmak için gönderilmez özel okula çocuk. sizin evin oradaki devlet okulu da gayet başarılıymış.
arasere katılıyorum ben henüz özel okul velisi değilim çocuklarım küçük ama izmirde başarılarıyla adından söz ettiren okullar var. hangi ilde yaşadığını bilmiyorum.
ebrucum seni o elektronikler bir müddet daha gider sanırım. zaten bozulmasınlar :)
hikmetim aç olarak uzun süre dayanabiliyorsun maşallah. oğluşla kaç saat aşağıda kaldın. o da sana iyi spor yaptırıyor.
menülerin de çok güzel canım :)
lajoba inşallah sen ve ben birlikte toparlayalım. bende de durum hiç iyi değil. araser sen de inşallah toparlanırsın.
diyet topiğindeyim ama son bir ayda iyice kilo aldım sinirim bozuk.
sinirlerim bozuldukça daha çok yiyesim geliyor.

btlkübra akraba eş dost kıymeti bilmez olduk. önceden aileler iç içeydi sorunlar da vardı ama yine de çocuklar daha mutlu büyürdü. şimdi iş temposu hayatı yetiştirme kaygısı ile tlf etmeye bile üşenir olduk akrabalarımıza. tabi onlar da bize amcanın daha iyi olmasına sevindim. inşallah dirayetli biridir ve hemen toparlar.

kızlar hayatımdaki tek iyi şey şuan kitap okuyor olmam. hayatım bu ara hastalıklarım nedeniyle kötü gidiyor.
az sonra menü paylaşacağım. çok acımasız eleştiriler yapın lütfen.

dünkü menü:
sbh sirkeli ılık su
1 yumurta yağda
1 kk süzme peynir
2 dilim ekmek
4 zeytin
2 banım tahin pekmez

ara elma yeşil çay

ara süt

öğle 1 tabak kısır
1 dilim ekmek arası 1 dilim helva

ara bir avuç dut kurusu

ara 6 tane eti form diyet bisküvi

akşam 1 kase tarhana

ara 4 tane börek ((( nasıl yedim anlamadım çok acıkmıştım sanki

kemeraltında 2 saat dolaştım eşimin bugün doğum günü olduğu için ona hediye aldım.
akşama da kutlama yapacağız. pasta yapacağım ya da alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…