Komsudan gelir gelmez kizi uyuttum yemegimi yaptim utulerimi yaptim simdi ilik suyumu aldim size bakiyorum yoruldum valla
bu aksam annemle babam gelicek ikisini de arayip aksama sakin birsey almayin dedim annem pasta alio geliyor selin mum uflesin seviyor diye babam sakiz ciko gofret vs
selin de sakiz cigniyo birtek gerisi annesine kaliyo
LAJOBA canim rica ederim afiyet olsun ins begenirsin
bu arada birgun asiri kactim diye moral bozupyemek yok leslie yapabilirsin onun sana zarari olmaz yuruyus yani sonucta
HIKMETCIM odulu yiyen sonucuna katlanir cezan 3 mil leslie
EBRUCUM bence bizim kilo vermemize bi etkende uyku leptin hormonu gece 22 ile 5 arasi aktif ve bu saatlerde uykuda olursak ( ac uyursak) vucut yag yakiyi biz gece 1 2 gibi uyuyoruz ve o kalan 3 saatte bile kalktigim oluyo belki sen de uyaniyosun bazen nokuyo en degerli zamnlarda yag yakimini minumum kullaniyoruz malesef soyle 23 gibi uyusak varya ve deliksiz uyusak sabah 7 gibi uyansak bu vucut sagligina saglik katar
lajoba sen de oyle canim gec yatiyosun bizim gibi
Ebrucum sabah kahvaltisi cok onemli biliyorum evden goturunce dikkat cekiyor ama mesela 1 dkm borekle gune basliyosun vucida gore o seker ve gun boyu tatli istiyo canin bunu tetikliyo yumurta peynir yesillik yesenveyesilcay da tokluk yaratiyi gerckten gun boyu tatli istemicen okadar
spora gelirse o videi kedidirkedi nin topiginden sen de girmissin msjini gordum hatta bu video icin tum vucudu calistirir sıkı bi vucut icin etkili yazmis hareketler uzaktn kolay gibi gorunuyo ama ilk gun yaparkn yere yigildim yapamadim kondisyon isteyen hareketler ust baldirimin arkasi sem sert oldu gerilmekten gun be gun anca hareketleri basariyla yapabilirim
evet slim in 6 cok terletiyo ve etkili 1 hafta boyunca onu yaptim bitti
simdiki hafta bu video ve karin hareketleri
oteki hafta bakicm ya da bu videoya devam edebilirim
hergun degisik degisik yapmk bana mantikli gelmiyo mesela 1 ay hep ayni videoyu yapsak ayni bolgeler uyarilir ve sonuca da cabuk varilir diye dusunuyorum ben