Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizimin okuluna gidip geldim cok iyi vakit gecirdik Pelin de cok sorun olmadi iyiydi yani
Papatyacim kizim daha kucuk odev ders kitao sorumluluk bunlara ufak ufak basladik suanlik sorun olucak birseyvtabiki yok tecrube edinmedigim icin cok yorum da yapamiyorum Allah yardimcn olsun oglun akilli bi cocuk birkac seneye bu sorun da klamiycktir
hkmrtcm bol yesillik al canim en sagliklisi gelmeyen kiyafetlere girmk gibisi var mi
Ebrucum slim in 6 faydasi ve eksi 400
ben de 59 lu birseyler gordum bugun bakalim yarina ne olcak

araser zaten cok kilolu bi bayan degilsin boyunda var ne guzel istedin mi cok iyi menuler cikariyosun

hadekacim bugun nasil motivasyonun bakalim

Selamlar kizlaar
Bi yagmur yagiyor anlatamam bardaktan bosalircasina, durdum durdum bu havada temizlik askim depresti
Halilari topladim supurdum sildim oturma odasinin camini soyle yuzeysel bi sildim perdesini yikadim astim, bi mutfak kaldi bi de yatak odasi.. mutfagi birazdan yapcam da yatak odasini baska zaman dip bucak girmem lazim berbat durumda bi kahve icsem biraz kitap okusam oglus uyurken fena olmaz yagmus seside bana eslik eder
Papatya Allah kolaylik versin canim anne babalar cok yuzgoz oluyoruz cocuklarla sanirim o yuzdrn bizim sozlerimiz pek etkili olmuyor sevdigi bi abisi ablasi amcasi falan varsa bide caktirmadan o konussa ilgilense bi sure ne iyi olur
Areser ne guzel okulmus sizinki ya ozel okuldu dimi? Siz boyle anlattikca oglum daha iki yasina girmedi demeden okul arastirasim geliyo iyi okul iyi cevre iyi arkadaslar cok onemli hele bu devirde kotu aliskanliklara baslamanin yasi ilkokul seviyelerine dusmusken off Allahim yardimet bizlere evlatlarimizi iyi insanlarla karsilastir..
Ebrum su kuculen kagidi bende merak ettim bakiyim bulabilecekmiyim acabasupersin canim ya eksi uyanmak ne guzel ben nr guzel iki kilo birden gitti diye sevinirken yavas yavas artilara tirmaniyorum
Win ohh ne guzel ya benim yasimda hatta bana yakin yasta hic kuzenim falan yok, artik gorustugum pek arkadasim da yok ara sira gorustugumuz esimin ark larinin esleri var ne kiskandim seni simdi cok isterdim benimde kuzenlerim falan olsun keyfini cikar canim yesillik candir pazara gitmeyi bende cok seviyorum
Hadeka vitamin haplari hep istah acar canim sen vitamini yedigin sebze meyvelerden almaya calis tabi dr a bi danis bakalim ekstra vitamin ihtiyacin varmi ki

Ayy pordon canım yaaa karıştırdı. Nutelleları yiyen sen din dimi :))))

İçerisisnde olmayan bir renk olsa fena olmaz 4. bebek sanki turuncu onu boğmasın.
Ben de bugün evdeyim bakalım yarın kaçla uyanacağım ahım şahım bir şeyde yemedim ama şiş gibiyim herkese selam

ÖZGEM harika geçmiş resimlerden belli zaten
ARASER canım ben yaptım baya farkediyor ayça kaya 4 ögün olanınıResim güzel ama turuncu evet bogmuş gibi Etkinlikleri begenmene sevindimOgluşun resim konusunda yetekli anlaşılan
LAJOBAM sende eksil canım o zamanBurdada bardaktan boşalır gibi yagıyor.Bence temizlik degil uyku havası buKolya gelsin sana canımBüyük kırtasiye ve kitapçılarada bulabilirsin küçülen kagıdı.

WİNNNN bol gelmiş ne güzel.Bende bu akşam apzar ugrayıp bol yeşillik alıcamEvde balık sevmiyor eşim koku yğzğnden.Ama dılarıdada bütçe olmuyor annemde yiyioruz haftasonları.Bugün pazardan alıp ogluşla yiyesim yapasım var fırında ohhh misss

Birazdan çıkıcam akşama görüşürüz

Kızlar deli gibi yemek yemek istiyorum. Eve geldim kurabiye yaptım yarın için. Çay demledim. Gözüm abur cuburda. Brüksel lahanası haslamıştım ondan yiyeyim diyorum ara olarak.

Araser oğlun çok yetenekli. Ikinci sınıf çocuğu için çok iyi bir performans.
Araser çiko ben yemedimmmmmmmm o hawardı. Vıtamin kullanan benım :)

özge faaliyetin güzel geçmesine çok sevindim.
Elif bu havada temizlik mi olur. Yap kahveni uzat bacaklarını oku kitabını.
Benim dünden yemeğim var.
Az sonra çocuklar gelene kadar az biraz kitap okuyacağım.
Doktora gittim bugün tomografi istedi. Sonucu bir ay sonra çıkar dedi. Çok saçma geldi bana. Kalori sayıyorum kızlar. Şuan 560lardayım.. gğnü 1135le kapamalıyım ya da daha az. Bu akşam pasta yokkkkkkk

Araser masallah ogluna yetenegi var resme anlasilan
ogretmn whattaps grubu kurdu veliler arasinda bugun cekilen fotolari paylasti tesekkur eden edene cocuklar eve gidince soylemisler ogretmne de ben gidince selinin annesi nezmn gelcen birdaha gelsin demisler cok mutlu oldum
menum bi acayip oldu 2 gundur cok dikkat edemedim malesef hadeka benim de tatli yiyesim cok var

Menum
09.00
cikmadan hemn 1 h.yumurta kk peynir roka yedim
13.00 eve gelince
1 dlm kek ciko soslu hem de
15.00
1 elma
17.30
3 catal makarna
1 tabak yogurtlu bakla
2 cay kasigi nutella
Simdi yesilcay

30 dk egzersiz
uyumadan bi spor daha yapmam gerek bakalim
ebrucum ortim butun hafta cozutmuyom persembe tatli krizi geliyo iste

Hadeka temizlik yaptim ama dedigini de yaptim canim oglusu uyutunca bi dinlenme molasi verdim kendime kahve kitap yagmus esliginde tomografi sonuclari gec cikar da o kadar mi gec cikiyomus neyse canim ins onemli bisey cikmaz sonucunda ahh tatli bende istiyorum ama yemiycem yarin moralim bozulursa hepten veririm kendimi cikolara boreklere diye korkuyorum

Osge cok sevindim guzel gecmesine cocuklar begenmis senin keki merak ettim resimlerinizi

Kizlaar ben mutfagi sildim bulasik mak, ocagi cektim onlarinda altini etrafini sildim bu arada da kayip kredi kartimi ve acikogretim kimligimi buldumdaha bu sabah gidip kimlik icin basvuru yapmistim halbuki gitti 10 tl neyse cikacak para boyle ciksin napalim ama ev miss miss birazdan cocuk odasinin da perdesini atip yikiycam disardaki hava benim icimdeki gunesli havayi bastiramadi yehoooooo

Eşime sinirimden ölücem.Eve geldik geleli oturmadım ya.Yemek yedik oglumla.Tel eşim ya misafirlige gidicez ya onlar gelicek.Oraya gidince yemeyince kız trip yapıyor 1 ay gelmiyor vs eşimde bana kızıyor ne var yesen diye hop bir kavga.Onlar gelsin dedim.banyo wc yıkadım oglumun odasını çabuk çabuk sildim.Oglum tutturdu banyo yapıcamO yıkanırken eşim dünki yemegi yemem mantı yap dedi.Mantı alıp yaptım.bm yerleştirdim oglumu yıkadım.çayı koyup çerez alıp geldim.Şimdi bekliyorum.Eşime süpürge tut dedim maşallah ne süpür müş ne süpürmüüşTekrar süpürdüm yoruldum valla.Söözde dinlenicektim bu akşam.Sadece çay içerim .Yeşilçayımda işte kaldı evde bitmiş.Pedogun dediklerini gece oglumu uyutunca yazarım .
Sabah:2 dl kepekten yagsız tost
ara:25 kr bitter,
ögle:1 kase çorba,1 servis kaşıgı sebze,yarım kase yogurt
akşam:1 kase çorba,3 mücver
45 dk yürüyüş(oglumu araba tutuyor agladı çok indik yürüdük bu sogukta)

Ayy ebrucum okurkn ben sinir oldum bence sen kendini artik sartlama dinlencem diye ben hep gunduz isler bitsin selin gelmeden 1 2 saat bana kalsin diye stres yapiyodum is bitmiyo vs saldim artik dedim sen anca uyurkn dinlenirsin( ki o bile olmu gece kac kere uyaniyor) akisina birak yani cnm
Menunu coooookkk begndim
saat 7 gibi slim in 6 nin yarisi 8 dk karin hareketleri 10 dk trambolinsiz onun hareketleri ama cok fena bacak calistiriyo

Merhaba kızlar
Oğluma hiç ödev demedim. Uyku saati geldi falan da demicem.
Bu akşam spor yapmayacağım.
Sabah işe gitmeden yaparım inşallah
64 lerden aşağı inemiyorum. Sebebini biliyorum. Çünkü yiyorum ama neden yediğimi bilmiyorum işte. Sanki önümden kaçırıyorlar. Motive olmaya çalışıyorum. Ama olmuyor.
Yarın da kendime izin verip Cumartesi sabah başlayacağım artık kızlar. Ye ye nereye kadar. Spor yapmasaydım tam dombili olmuştum.
Ben yarın sabah izninizle bildirim yapmayıp Cumartesi sabah ki kilomu başlangıç olarak alacağım.
Yarın akşam misafirim gelecek. Elmalı turta yapyım.
Bugün yaprak sarıldı. Börek poğaça kurabiye ve kek ikram edeceğim bir de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…