- 1 Aralık 2014
- 207
- 404
- 63
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.121
spor azmine hayranım arkadaşım.merhaba kızlar
sabah tartılmadım. bu akşam misafirlerim var. onlarla beraber ben de yerim eminim.
ama yarından itibaren ipler elimde artık.
kilo vermek istiyorum ama neden yememe engel olamıuyorum.
sabah işe gelmeden 3 mil yaptım.
kilo veren herkesi tebrik ediyorum.
oğluşa ilgili de ne yapacağımı bilmiyorum. canım çok sıkılıyor.
hadeka aslında çok iyi yöntem ama benimki de pek sallamaz. müdür aramış öğretmen aramış.
pek umrunda değil.
biz zamanında çok ders çalıştığımız için bu hayatı yaşıyorsun. çalışmazsan para kazanamazsın falan diye anlatıyorum ama kulağından girmiyor bile...
benim baş ağrım başlar hemen. saçlarımı güzelce kuruttum ama başım ağrımaya başladı şimdi.spor azmine hayranım arkadaşım.
az terlesem öksürüğüm başlıyor,hastalık hiç geçmemiş gibi başa sarıyor.bu sebepten spor uzak bana bu aralar.ama en azından pilates tarzı bacak,basen falan çalışabilirim fazla yorulmadan.
Tam temizlik degil çocuklar yerde oynayacaklar diye sildim.Ama temizim diye laf yemeten sıkıldım.Gelen arkadaşta aynı ben gibi onun eşide söyleniyor.Başladık bizde onalra söylenmeye.Size kaş bıyık sarpa sarmış aparatif hep buzluk ürünleri kızartıp koyacak topuklu süsülü evde dolaşacak evi b...k götürsün ama uursamayıp hep sizinle gezicek kadınlar lazımmış diye.Gülüştüler onlar da:)Saat 22.30 gibi uyudum esim geldi 1 dd yemek hazirladim ona pelini uyutuyorum simdi
PAPATYA dedigin gibi ne kadar zeki de olsa ders cakismali tabi ama bu sekilde de olmuyor nasilsa birak akisina birgun bi ogretmn denk gelir oglunu arkadaslari icinde uyarir falan ona dank eder belki biraz zamna birak tutmaya calus kndini
hadeka canim ogluna masallah yani bu cvbi veren kac yasinda pardon
gerci benim 4 yasindaki bile ne cvplar veriyirda agzim acik kaliyor
zeki bi cocuga sahip olmak cok guzel gerckten ins.zekalarini heo iyiye kullanirlar
Allah hepimizin cocuguna guzel ahlak vicdan nasip etsin
ARASER menun bir harika canim
EBRU ahhh bu esler ahhh bosver cnm uarin temizlik gunun yavas yavas yaparsin emrivaki bu eekeklerin dogasinda var galiba
HAWARCIM stres yapma yaptikca daha cok yersin dedigin gibi biraz rhat olsun 1 cikoyla gecistircen belki ama stres ettikce daha cok yiyosun
yarin ins hepimizin yuzu guler gulmeyen okursa da problem yok yeni bi hafta yeni menulerle telafi edicez ins.
Geçmiş dogum günü kutlu olsun banumgünaydın fıstıklar.özledim sizi.
hepinize hayırlı,bereketli,bol kilo kayıplı bir cuma diliyorum.
ben ipin ucunu kaçırdım,arkasından koşup duruyorum işte.
bu hafta hem doğum günümdü,hem 2 günüm vardı,hem misafirlerim.
yedim,yedim,yedim.yetti mi yetmedi,üstüne biraz daha yedim.pastalar,börekler,tatlılar,kısırlar,mezeler.
amaaa öyle bol da hareket ettim ki yememe rağmen -100 gramla uçurumun kenarından döndüm.
bu sabah tartıya korkarak çıktım,ohh çok şükür diyerek indim.
geçen hafta:63.9
bu hafta:63.8
giden:100 gram.
allah bereket versin.
lelelleeeeeeeeeeeeeeee tey tey teteyyyyyyyyyyyyyGunaydin Kizlaar Hayirli Cumalar olsun
Kilo Bildirimi
Baslangic 64
Gecen Hafta 60.7
Bu Hafta Eki Görüntüle 1488312
Giden 900 gr
Hedef 50
Geçmiş olsun canım bende de başka bir alaerji var 7 senedir.Rabbiim kimseye vermesin.Stres kaynaklı deniliyor hiç bişi çıkmıyor tahlillerimdeGünaydın Arkadaşlar hayırlı sabahlar
Geçen Hafta:65.7
Bu hafta:65.1
Ama ben buna pak inanmadım kendimi şiş hissediyorum. Ayrıca tuvalete çıkamama sorunu var nasıl oldu bilmiyorum. Bir ara annemlerde de tartılıp teyit etcem. Bu hafta sadece 2 kere 1 saatlik yürüyüş biri hafta sonundan biri de hata içi buraya kar yağıyor. bugünde yürüyüş olmaz sanırım.
Ayrıca bizim gezi de iptal oldu.Zaten tamda olumlu değildim. tüm gün bebek arabasında kız huzursuzlanır dışarıya çıkmak isteyebilirdi.
Yine Ayrıca benim alerji iyice azdı. nefes alamıyorum .Dr gidiyorum emzirdiğim için ilaç sprey falan yazmıyor. Dün yine başka bir dr. gittim emzirdiğimi söylemedim ilaç ve spreyi aldım. şimdide vicdanım rahatsız. ikisinde de emzirenler kullanmasın yazıyor. Off aynı anda 2 cümle kuramıyorum sürekli burun akıntısında. Eczaneye danışmış eşim vücut 3.5 saatte yenileniyormuş o yüzden işte kullanacağım ama rahat değilim. Ne illet bir hastalık 1 ay içinde fayda vermezse ameliyat olacağım. Bundan sonra kimseyi kınamayacağım eşime sürekli 'ne çok burnunu siliyorsun' diye dalga geçiyordum .Adam şimdi sapasağlam ben 1.5 yıldır. rahatsızım .Neyse hayırlı cumalar.
Eşim misafir delisi.İşe girmeden önce her akşam ya biri bizde ya biz bir yerdeydik.Duramaz hadi onu arayalım çay koysun yada çaı koy şunu arayalım gelsinler modundaydı.bU GELENLER HER HAFTA SAMİMİ OLDUGUMUZ arkadaşlar yabancı degiller.10 gibi bile arayıp bi kahve içmeye gideriz vs.Ama dün ne güzel 1saat önce evimdeydim ogluşla keyif yapıcaktım ve kafam doluydu oglumda erken kalkmış erken uyutucaktım.Neyse konuştuk.Çok acil bişi olmadıkça biz gitmiycez gelene gelme denilmez ama.C.tesi akşamları yada cuma akşamalrı çagırıcaz .Aksilik olmuş hep kurabiye yapmışsın o kadar neyse kısmet degilmiş.Yine yaparsın pazar günü.günaydın canlarım nasılsınız :)
cumanız mübarek kilonuz az olsun :)
özgem ne güzel gitmiş 900 gr ben alarak sen vererek ortada buluşcaz seninle :)
banusultan doğum günün kutlu olsun. günlere rağmen iyi gitmiş 100 gr.
araser ayça kaya diyetinde başarılar canım umarım uygular ve başarılı olursun.
ebrum canım eşinin emrivaki yapması hiç hoş olmamış. bu konuyu ciddi bi tavırla otur konuş derim.
zamanla öğrenecektir.
bizim hafta içi hafta sonu misafirimiz olur. biz de gideriz. amaaaaaaa daha bi hafta 10 gün öncesinden planlanır. ona göre gidilir ya da gelinir. son dk golü atmaz kimse.
bugün sabah servisin araması ile gözlerimi açtım. yataktan bi hışımla çıktım. servise siz beklemeyin dedim. hemen çocukları hazırladık eşimle çıktık evden. okula kıt kanaaat yetiştim.
dün akşam ufak oğluşun paylaşım günüydü kurabiye yapmıştım. otobüste giderken hatırladım telaşla unutmuşum. onca emekle yapmıştım. çok üzüldüm.
paylaşım pazartesiye kaldı artık. büyük oğluşun da öğretmeninin doğum günü bugün. ona da bir kitap hediye aldık. çantasına dün koydum. oğlum o kadar bilmiş ki anne öğretmenime alacağımız kitabın adı şu. o kitabi okumasını istiyorum dedi ve onu aldık. yetişkinlere yönelik bi r kitap. ismini nereden duydu bilmiyorum.
özgem çocuklarımız zeki olsun ama zekalarını hayırlı yolda kullansınlar inşallah.
benimki iki başarıyı görünce burnu havaya kalkıyor. kaldıramıyor sanırım. çok zor bir karakteri var.
Dünki menün güzelmiş ve sonuçta güzel olmuş canımsehercim geçmiş olsun. kilon daha da eksidir bence.
kızlar dünkü menüm :
sbh sirkeli su
kepek ekmeği ile yağsız domatesli tost
yeşil çay 4 zeytin
ara süt
öğle
çeçil peyniri lor 4zeytin domates salatalık 1 dlm kepek ekmeği çay ile kahvaltı
ara türk kahvesi az şekerli
ara bir tabak brüksel lahanası salatası çay
iki lahana sarma
akşam öğününde çocuklara yemek yedirirken kahve içtim şekersiz.
ara bol çay
gece çok ac yattım:))) hatta açlıktan midem bulanıyordu :)
başlangıç : 60.2
bu sabah : 58.7
giden bilemiyorum.... 1.5 ama geri aldıklarımı verme çabası benimki.
o nedenle kilo vermiş sayamıyorum kendimi.
fazlalıklarıma yenilerini eklemiştim. onlardan kurtulma çabası :)
Dönmene sevindim canım.İnş hedefe ulaşırsın.başlangıç:60,3
gecen hafta:59,2
bu hafta:60,1
gelen:900
hedef:57
kızlar giderek kilo alıyorum.. SANIRIM DİKKAt etme zamanım artık geldi.. hedefimi 55 den 57 ye çıkARDIM.
20 gün sonra karadeniz gezimiz var o zamana kadar 3 kilo vermek istiyorum...her akşam menulerimle aranızdaym artık kızlar .. böyle gitmeyecek kilolar yoksa.
kilo veren veya koruyan herkesi tebrik ediyorum..
Sağol canım sende sıkma canını.Bu hafta iyi geçmedi ama önümüzde yeğyeni bir hafta başlıyor bugün itibari ileebruli1820 canım tebrik ederim korumakta çok önemli
Bende yazayım ama çok kötü kızlar
Başlangıç : 76.8
Geçen hafta : 61.1
Bu hafta : 62.9
Gelen : 1.800
Hedef : 57 nasıl başaracaksam
Benimki kilo alma topIpine daha uygun
Ben senden çok umutluydum çok iyi bir rakam bekliyordumGunaydin kizlar
Masallah kilo veren koruyan herkesi tebrik ederim
İns gelecek hafta daha verimli bi hafta olur hemen kilo bildirimi yapayim dun yapamadigim islerin bi kismini bugun yapcam ins
Gecen hafta 60.2
Bugun 59.9
Giden 300
Hedef 1 mayis 57 kilo
Dun aksam bebek gormeye gittik orda 1 kanfil simiti bide minik kirpi gibi kurabiye yedim, bebek sekeri ve cikolatasi da yedim:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?