Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın Arkadaşlar hayırlı sabahlar
Geçen Hafta:65.7
Bu hafta:65.1
Ama ben buna pak inanmadım kendimi şiş hissediyorum. Ayrıca tuvalete çıkamama sorunu var nasıl oldu bilmiyorum. Bir ara annemlerde de tartılıp teyit etcem. Bu hafta sadece 2 kere 1 saatlik yürüyüş biri hafta sonundan biri de hata içi buraya kar yağıyor. bugünde yürüyüş olmaz sanırım.
Ayrıca bizim gezi de iptal oldu.Zaten tamda olumlu değildim. tüm gün bebek arabasında kız huzursuzlanır dışarıya çıkmak isteyebilirdi.
Yine Ayrıca benim alerji iyice azdı. nefes alamıyorum .Dr gidiyorum emzirdiğim için ilaç sprey falan yazmıyor. Dün yine başka bir dr. gittim emzirdiğimi söylemedim ilaç ve spreyi aldım. şimdide vicdanım rahatsız. ikisinde de emzirenler kullanmasın yazıyor. Off aynı anda 2 cümle kuramıyorum sürekli burun akıntısında. Eczaneye danışmış eşim vücut 3.5 saatte yenileniyormuş o yüzden işte kullanacağım ama rahat değilim. Ne illet bir hastalık 1 ay içinde fayda vermezse ameliyat olacağım. Bundan sonra kimseyi kınamayacağım eşime sürekli 'ne çok burnunu siliyorsun' diye dalga geçiyordum .Adam şimdi sapasağlam ben 1.5 yıldır. rahatsızım .Neyse hayırlı cumalar.

günaydın canlarım nasılsınız :)
cumanız mübarek kilonuz az olsun :)

özgem ne güzel gitmiş 900 gr ben alarak sen vererek ortada buluşcaz seninle :)
banusultan doğum günün kutlu olsun. günlere rağmen iyi gitmiş 100 gr.

araser ayça kaya diyetinde başarılar canım umarım uygular ve başarılı olursun.

ebrum canım eşinin emrivaki yapması hiç hoş olmamış. bu konuyu ciddi bi tavırla otur konuş derim.
zamanla öğrenecektir.
bizim hafta içi hafta sonu misafirimiz olur. biz de gideriz. amaaaaaaa daha bi hafta 10 gün öncesinden planlanır. ona göre gidilir ya da gelinir. son dk golü atmaz kimse.

bugün sabah servisin araması ile gözlerimi açtım. yataktan bi hışımla çıktım. servise siz beklemeyin dedim. hemen çocukları hazırladık eşimle çıktık evden. okula kıt kanaaat yetiştim.
dün akşam ufak oğluşun paylaşım günüydü kurabiye yapmıştım. otobüste giderken hatırladım telaşla unutmuşum. onca emekle yapmıştım. çok üzüldüm.
paylaşım pazartesiye kaldı artık. büyük oğluşun da öğretmeninin doğum günü bugün. ona da bir kitap hediye aldık. çantasına dün koydum. oğlum o kadar bilmiş ki anne öğretmenime alacağımız kitabın adı şu. o kitabi okumasını istiyorum dedi ve onu aldık. yetişkinlere yönelik bi r kitap. ismini nereden duydu bilmiyorum.

özgem çocuklarımız zeki olsun ama zekalarını hayırlı yolda kullansınlar inşallah.
benimki iki başarıyı görünce burnu havaya kalkıyor. kaldıramıyor sanırım. çok zor bir karakteri var.

sehercim geçmiş olsun. kilon daha da eksidir bence.

kızlar dünkü menüm :
sbh sirkeli su
kepek ekmeği ile yağsız domatesli tost
yeşil çay 4 zeytin

ara süt

öğle
çeçil peyniri lor 4zeytin domates salatalık 1 dlm kepek ekmeği çay ile kahvaltı

ara türk kahvesi az şekerli

ara bir tabak brüksel lahanası salatası çay
iki lahana sarma

akşam öğününde çocuklara yemek yedirirken kahve içtim şekersiz.

ara bol çay

gece çok ac yattım:))) hatta açlıktan midem bulanıyordu :)

başlangıç : 60.2
bu sabah : 58.7
giden bilemiyorum.... 1.5 ama geri aldıklarımı verme çabası benimki.
o nedenle kilo vermiş sayamıyorum kendimi.
fazlalıklarıma yenilerini eklemiştim. onlardan kurtulma çabası :)

hawarcım üzme kendini.
takma kafana kaynını düğününü
sen kafana takınca maddi olarak ne değişecek. yine yapmanız gerekeni yapacaksınız.
manevi olarak hiç yıpratma kendini.
herkesin ailesi yanında olamıyor canım yaaa.
ben 13 senedir gurbetteyim. yazdan yaza görüyorum ailemi.
kısıtlı zamanlarda
ama alıştım artık
hayat herkese aynı imkanları sunmuyor ne yazık ki!

başlangıç:60,3
gecen hafta:59,2
bu hafta:60,1
gelen:900
hedef:57

kızlar giderek kilo alıyorum.. SANIRIM DİKKAt etme zamanım artık geldi.. hedefimi 55 den 57 ye çıkARDIM.

20 gün sonra karadeniz gezimiz var o zamana kadar 3 kilo vermek istiyorum...her akşam menulerimle aranızdaym artık kızlar .. böyle gitmeyecek kilolar yoksa.

kilo veren veya koruyan herkesi tebrik ediyorum..

Günaydın kızlar
osge1989 süpercanım tebrik ederim

banusultan canım o kadar yemeye çok iyi bir nevimkilo korumuşsunajokorumuşsun

seher60 canım sende iyi vermişsin tebrik ederim

hadeka süper canım, ilk dikkat etmeye başlayınca çok gidiyor ama olsun insana moral oluyor
Umarım Kafamı toparlarım canım yoksa böyle yeniye nereye kadar

Banucum okadar yemeye eksi 100 masallah masallah ben olsam arti 2 kilo olurdum
kosturmacaysa benden ala kosturan yoktur evde 2 kucuk cocukls demek metabolizmn iyi calisiyor bunun degerini bil bence
sehercim cok gecmis olsun alerji gerckten buyuk sorun bu zmnlarda hele
hadekacim menun guzel gitgide daha da oturtacaksin kilo verdikce daha az yiyor insan
hawarcim her hafta vererek hangimiz ideal kilomuza indi moral bozma spora agirlik ver yaza hepimiz iyi girelim
ortim korumakta bi basari ki dun spor yoktu cerez yiyip yattin yazini bekliyorum
nelson hosgeldin tekrar menulerini bekliyoruz

merhaba kızlar
sabah tartılmadım. bu akşam misafirlerim var. onlarla beraber ben de yerim eminim.
ama yarından itibaren ipler elimde artık.
kilo vermek istiyorum ama neden yememe engel olamıuyorum.
sabah işe gelmeden 3 mil yaptım.

kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

oğluşa ilgili de ne yapacağımı bilmiyorum. canım çok sıkılıyor.
hadeka aslında çok iyi yöntem ama benimki de pek sallamaz. müdür aramış öğretmen aramış.
pek umrunda değil.
biz zamanında çok ders çalıştığımız için bu hayatı yaşıyorsun. çalışmazsan para kazanamazsın falan diye anlatıyorum ama kulağından girmiyor bile...

kilo verenleri tebrik ediyorum,veremeyenleri haftaya eksilerle bekliyorum inşallah.
hadeka sağol canım,yavaştan yaşlanıyoruz işte.
özge sorma canım ya,can sıkıntımı yemekten çıkardım,ben bile şaştım kendime.
havar benim menüler de kilo alma topiğine uygun olduğundan buraya yazıp taşlanmayayım dedim.
ebru kilonu korumuşsun,ne güzel canım.24 nisan gelmeden ulaşırsın sen hedefine.

spor azmine hayranım arkadaşım.
az terlesem öksürüğüm başlıyor,hastalık hiç geçmemiş gibi başa sarıyor.bu sebepten spor uzak bana bu aralar.ama en azından pilates tarzı bacak,basen falan çalışabilirim fazla yorulmadan.

benim baş ağrım başlar hemen. saçlarımı güzelce kuruttum ama başım ağrımaya başladı şimdi.
bacak basen ile ilgili de çok güzel videolar var.
benim önce kilo vermem gerektiği için kardio yapıyorum artık.

Gunaydin kizlar
Masallah kilo veren koruyan herkesi tebrik ederim
İns gelecek hafta daha verimli bi hafta olur hemen kilo bildirimi yapayim dun yapamadigim islerin bi kismini bugun yapcam ins
Gecen hafta 60.2
Bugun 59.9
Giden 300
Hedef 1 mayis 57 kilo

Dun aksam bebek gormeye gittik orda 1 kanfil simiti bide minik kirpi gibi kurabiye yedim, bebek sekeri ve cikolatasi da yedim:-(

Tam temizlik degil çocuklar yerde oynayacaklar diye sildim.Ama temizim diye laf yemeten sıkıldım.Gelen arkadaşta aynı ben gibi onun eşide söyleniyor.Başladık bizde onalra söylenmeye.Size kaş bıyık sarpa sarmış aparatif hep buzluk ürünleri kızartıp koyacak topuklu süsülü evde dolaşacak evi b...k götürsün ama uursamayıp hep sizinle gezicek kadınlar lazımmış diye.Gülüştüler onlar da:)
Geçmiş dogum günü kutlu olsun banumO kadar yemek ben yeseydim 2-3 kilo artı olurdum akşam totoumu yere koymadıgım halde alırdım.Yinede eksisinBende özledim daha sık gelsen keşke
Gunaydin Kizlaar Hayirli Cumalar olsun
Kilo Bildirimi
Baslangic 64
Gecen Hafta 60.7
Bu Hafta Eki Görüntüle 1488312
Giden 900 gr
Hedef 50
lelelleeeeeeeeeeeeeeee tey tey teteyyyyyyyyyyyyyHedefe ikimizinde 900 gr kaldı.Ama sana iyi bir orti olacagıma çok inanmıştım ama bu hafta böyle oldu malesef
Geçmiş olsun canım bende de başka bir alaerji var 7 senedir.Rabbiim kimseye vermesin.Stres kaynaklı deniliyor hiç bişi çıkmıyor tahlillerimdeAma artık onunla yaşamaya alıştım şükür buna da napalım.Emzirenler içemiyor dediyse almasaydın canım keşke sakın içme!!!600 gr çok iyi gitmiş canım
Eşim misafir delisi.İşe girmeden önce her akşam ya biri bizde ya biz bir yerdeydik.Duramaz hadi onu arayalım çay koysun yada çaı koy şunu arayalım gelsinler modundaydı.bU GELENLER HER HAFTA SAMİMİ OLDUGUMUZ arkadaşlar yabancı degiller.10 gibi bile arayıp bi kahve içmeye gideriz vs.Ama dün ne güzel 1saat önce evimdeydim ogluşla keyif yapıcaktım ve kafam doluydu oglumda erken kalkmış erken uyutucaktım.Neyse konuştuk.Çok acil bişi olmadıkça biz gitmiycez gelene gelme denilmez ama.C.tesi akşamları yada cuma akşamalrı çagırıcaz .Aksilik olmuş hep kurabiye yapmışsın o kadar neyse kısmet degilmiş.Yine yaparsın pazar günü.
Dünki menün güzelmiş ve sonuçta güzel olmuş canım eski hadekam dönmüş mü ne
Dönmene sevindim canım.İnş hedefe ulaşırsın.
Sağol canım sende sıkma canını.Bu hafta iyi geçmedi ama önümüzde yeğyeni bir hafta başlıyor bugün itibari ile

Ben senden çok umutluydum çok iyi bir rakam bekliyordumAma vermişsin ne güzel

Banum geçmiş olsun canım bu arada.
PAPATYAM özgenin deiklerine katılıyorum.Ben korkuma kimse uyarmadan gece alarm kurup necafe içip ders çalışırdım lisede bile teşkkür alırdım ilk orta okul hep takdir.Ama bazı aile sorunları sınav zamanı ve ilgilenen yönlendiren olmadı .Şimdiki gibi daha cahildik,bilgisayarımız yoktu,dersaneyede göndermediler vs vs..Açıktan okuyorum.Ama fırsat ortam vs saglansaydı hayalim olan anaokul ögretmeni olurdumKardeşim tembel kızsalarda umursamayıp çalışmazdı hep 1ve 2 lerle doluydu karnesi.Lisede birşey oldu bir heves bir azim ünv mezunu oldu ve güzel bir işi var.Tek şükrüm eşim oldu.Ama o olmayabilirdi o zaman ne olucaktım.Eşim ilk evlendigimizde böyle durumum iyi olsaydı seni özelde yakın bir ünv. var orda okuturdum dediÇok okuak istedim ama ilem kendi sorunlarından benim başarımla ilglenmedilerNeyse diyecegim o ki herşeyde okumakla olmuyor.Belki oglum küçük diye böyle düşünüyor olabilirim.Ama eşim okuycak öyle olucak bu meslek olucak derken,bense hayırlı evlat hayırlı merhametli bir insan olsun saglıklı uzun ömürlü güzel günlerini göreyim varsın tembel olsun.Ne olursa olsun o benim oglum diye düşünüyorum şuan için.İleride okul döneminde ruh halim nasıl olur bilemem.Bak çocukları büyüytüp ünv gönderiyorlar.Bazı hayırsız evlatlar kötü arkadaş çevresi kurbanı oluyor yada hayırsız bir evlat tarafında öldürülüyor.Herşeyde bir hayır var.Ben ünv. gitseydim eşimi tanıyamazdım böyle bir yuvam olmazdı.Öyle teselli ediyorum.Zaman herşeyin ilacı canım.Üzülmememeye çalış zamanla degişicek belki arkadaşlarına rakip olmak için bir hırs gelicek bilemeyiz.Lajobamda güzel yazmış bence

Bu akşam malum kvdeyiz .Yemek yada hamur işi vs yapar kesin pasta var zaten bakalım.Temizlik yok bu akşam yarına kalsın aman madalya takıyorlar sanki
Pedogog çok deneyimli başarılı adı duyulmuş bir bayanmış.Sonradan bakınca ögrendik.Hepimizi tek tek sonra toplu olarak dinledi.Kv eşim oglum ve ben.Dogru bildiklerim yanlış,yanlış dediklerim dogruymuşSert bir kadındı her hareketimize kızdı.Siz bu çocugu böyle yapmışsınız dedi.Eşime oglunuz çok zeki öncelikle demiş.Özel okula gönderin benim gibi devlet diye tutturup harcamayın demiş.Eşiniz siz zorlamadıgınız kendi istegiyle girdigi için vijdan yapıyor demiş benim için yani.Bana da keşke . degilde bir 6 ay bekleyip bilmeme ne dönemi varmış unuttum 3 olunca başlasaydın dedi.Ama sen o zaman böyle rahat bir iş bulamazdın dimi dedi.Oglunla oyanman etkinlikler ve ögrettigin bunca şey çok güzel ama sen onun arkadaşı degilsin babanesi annaesi babasıda arkadaşı degil.Biraz yalnız oynasın dedi.Sizi arkadaşı gibi görürse arkadaşına vurdugu gibi sizede vuracak arkadaşına dil çıkardıgı gibi sizede çıkarır.Anne baba babanne oldugunuzu hsissettirin dedi.Keşke 3 yaşında verseydiniz.Çocuk yaşıtlarıyl kendi arkadaşlarıyla oynamalı degil babanne siz bile evde olsasınz hatta ben bile çocuguma belli bir yaştan sonra yetemem dedi.Koşucak oynıycak farklı kişilikler tanıycak,cinsiyet ayrımını farkedicek vs için kreş diyorum dedi.Kv degil annen yada başkasıda baksa ondanda belli bir zaman sonra yetemedigi için sıkılacaktır dedi.Kendi yemegini kendi yesin ki kreşte herkes kendi yerken o beklerse agzına utanıp rencide olur dedi.Kv dedi senin çocukların sana böyle yaptıgında kızmadın mı vurmadın mı?Evet dedi.Eee bundan niye korkuyorsun yapma diyceksin kzııcaksın dedi.Ama emanet dedi kv.Eee işte böyle oldugu için torunlar hep şımartılıyor dedi.Ben babanneyim babanneye böyle yapılmaz asla diyip göz teması ve kızdıgını üstünlügünü göstericeksin dedi.Sen ne yapmışsın ay emanet bişi yapmayayım demeyeyim kıstırmış seni kenara çözmüş seni babanneme aglarsam alır yapar vurursam kaçar gelmez vs niye korkuyosun şuncacık çocuktan dedi.Emire bagırır gibi o babanne senin büyügün bir dha ona ve anne babana kötü bişi yaptıgında babannen bu çizelgeye üzgün ... teyze yani benim resmimi yapıcak.İyi çocuk olursan güle... teyze yapıcak.Ve akşam babanda(eşime sorumluluk vermek sitedi anne daha çok ilgileniyor diye sanırım)akşam bakıcak.Çok gülen... teyze varsa imza tıcak ve bir dahaki gelişinde hediye kazanıcaksın.Ama üzgün nurdan teyze olursa baban imza atmıycak ve beni arıycak bende hediyeyi geri yollıycam dedi.Anlaştık dedi oglum.Kv bu yaşta resimde yapıcam deyip güldürüd hepimiziOyuncaklarını niye o toplasın sen necisin dedi.Çalışıp yorgun olabilrisin sen annesin dedi.Bend eben topluyordum ama arkadaşlar vs bzimlikelr kendi topluyor deyince bende ogluma söylüyorum ama toplamıyor dedim.Niye daha 4 yaşında bir çocuga hep sorunluluk yüklüyorsun.Zaten büyünce okul iş evlilik vs iş hayatı başını kaldıramayacak sorumluluklardan.Sne topla dedi.Kv emanet ,baba pipirikli diye,sende çalıştıgın için vijdanen üzüldügün için bu halde dedi.Sen işe bile gitmesen 3 yaşında bu çocuk kreşte yaşıtlarıla olmalı dedi.Napıcak aglayınca kv kötü davranınca kollarını bile kısmından tutup biraz gücümüzü kanıtlıycaz.Ben senin arkadaşın deigl büyügünüm senden güçlüyüm diye gösterdi hareketi.Snadalyeye çıkma istedi bende alıp otrutturdum bagırdı bana napıyosun sen ugraşmadan hemen müdahale ediyorsun.Bırak ugraşsın koşsun yorulsun ki akşama erkenden kendi uyusun.Akşam masal okuyarak uyutmamaı begendi bir tek sanırım.Aferin dedi ama yatıp uzanma oturarak oku.Çünkü cinsel kimligi gelişiyor gece uyanıp yanına çagırması yada gelemsi bu yüzden dedi.Dogdugundan beri kendi odasında kendi yatagında yatırdıgımız için tebrik etti birde bu çok önemliymiş.Oglumla kouşurken benim işle ilgili hiç bişi söylememiş.Balıgının öldügünü ve kraker verdigi için onun öldürdügünü üzüldügünü söylemiş.Bu çocuk çok hassas ve merhamet yükleniş.Sakın Allah baba kızar vs tarzında konuşmayın onu suçlamayın dedi kv .Onun ölücegi varmış ölmüştür dedi ogluma.İyiki işe girmişsin biraz erkende olsa ama önceki oglun aynı şekilde sneinle yapışık yaşasaydı ileride anne kuzusu denilen anne sözünden çıkmayan annenin dediklerini evinde uygulayan ve bu yüzden boşanan erkek bireylerin oluşmasına nedne oluyor dedi.Hemen kreş dedi bende eşim araba aldı özele gönderemeyiz satalım yazdıralım dedim.Kadın üzüldü ve kv bahçesi oldugunu yazın o kadar dayandım yazın orda mutlu ve gelmek istemedigini söyleyince.peki dayanın sizde eylülde verirsiniz dedi.Kreşler ne kadar dedi bende aldıgım tam para oraya gidicek dedim söyledim.Sizde haklısınız dedi.Şmdilik aklımda olanlar bunlar kızlar.Yemege çıkayım.

banusultan 100 gr 100 gr dır + da olmaktan iyidir canım
osge1989 işte buuuu azmin zaferi tebrikler arkadasım

seher60 valla ben tartı gördüğüme inanırım tuvalet sorunu da varmış demek daha fazla - görecektin
hadeka dünkü menün güzelmiş canım giden gitmiş boşver takılma vermeye devammm
N nelson cum 20 gunde 3 kilo verilmeyecek bir rakam değil cok dikkat ettin mi hafta da 1 kilo rahat verirsin artık zamanı gelmiş ipleri eline almanın hadi bakalım bu hafta güzel menülerinle görelim seni
ebruli1820 53.900 de olsa 53 leri görmeye başladın hedefine cok az kalmış hadi bakalım bu hafta hepimiz daha sıkı sıkı tutalım ipleri...
hawar çım ne demek nasıl başaracağım basarıcaksın burda gun gun yediklerini yazcaksın hedefine odaklanacaksın verilmeyecek kilolar değil bunlar özellikle seni bu hafta sıkı takip etcem..
M maviduvar1 çım yarın sabah ki tartını bekliyoruz sabah tartılcagını unutma aksam fazla kaçırma yeşil cay form çayları iç
lajoba senin de hedefine az kalmış gayet iyi gidiyorsun tebrikler canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…