Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ben geldim kızlar.Bir sürü şey yapmıştı kv yemek meze börek pasta .Ben mücver gibi olandan 3 dl yedim.Şimdi 3 dl aaa dediginizi duyar gibiyim.Ama bu yufkanın içine patatesli mücver gibi yapıp rulo pasta gibi yapılıyor.3 ince dl kestim.Keşke ççekseydim foto yprak gibi degişik birşey börekte degil işte öyle neyse.Menümü yazayım.
Bugün
sabah: kepekli sandiviç
ögle:ton balıklı salata,yarım kase yogurt,6 yk ıspanak
ara:2 biskrem,1 kurabiye
akşam.3 ince dl mücver gibi fırında
45 dk yürüyüş yaptım.
Şimdi spor yapsam mı duş alım tv keyfi mi yapsam bilemedim.

Özgem bu videoyla bütün gün yediklerin bile gitmiştir özgemBende yedim ama sofrada pasta mezeler nelere hayır dedim bir görseydiniz
ARASER harika menün
Hdekam bende 2 bisküvi yedim erken saatti ama yemememiz lazım yinede çok kalorili

1.grup: Araser,papatya,hadeka
2. grup .özge,hawar,btlkbra
3. grup :lajoba,ebruli,win

hayırlı olsun yarışmamız

45 dk yürüyüş yapmışsın zaten bugün kendine izin ver tv keyfi yap bence...

ebruli1820 bilemediğimiz yanda doğru bildiklerimiz ne kadar yanlışmış aslında her konuda danışacak bir uzmanımız olsa ne güzel olurdu di mi ama napalım yanlış yapa yapa dogruyu öğrencez sevindim pedagog la görüşmene seni rahatlatmıştır umarım...

Araser vücudum saldı kendini tv bile izlemek saat 1 yapmak istemiyorum yattım şimdi Uyuycam bak oglum uyuyalı 1 saat oldu ben hiç bişi yapmadım ( temizlik akşamımdı malum ama yarına kaldı yavaş yavaş işten gelince yaparım kısmetse.Unuttugum biri yok dimi kozlar yarışta?
Rahatlattı ama kv önemsemiyor çizelgeyi işaretlememiş bile valla kendimi bile anlatasım geldi.Keşke çok ucuz olsa her insan gitse bu kadar psikolojisi bozuk mutsuz insan kalmazdı ne güzel olur du dimi? Bende gitmek istiyorum ama kendime kıyamıyorum o paraya erteliyorum kaç senedir(

Hayırlı sabahlar kızlar +200 işe uyandım.İyiki 1 de yatmayayım dedim.Tam dalmışım oglum uyandı yanıma istedi.Psikologun dediği gibi kendi yatsında oturarak saçlarını okşadım 1 de daldı.Öksürüyordu dün kv çıkma demiş dışarı çıkmış.Ben uygulasam ne yazar kv ne çiElgeyi işaretliyor nede davranışlarında bi değişiklik var

günaydın kızalr sizleri okumayaıdım.. akşam misafirim vardı.. şimdide kursa gideceğim..

menum ilk günden pek iştah açıcı değil ama yinede yazacağım.:
sabah:1dlm beyaz pey+1dlm tam buğday+marul+maydonoz.
ara:1 çikolata. minikcik bir lokmalık
öğle:1dlm tam buğday+salata+1dlm peynir
akşam:kiremitte et sote+4-5 dlm ekmek+salata
gece:türk kahvesi+3-4 kare çikolata

su 1,5 litre olmuştur.
spor yok: ama 30 dak halk oyunu çalıştırdım.

akşamaı salata ile kapatmalı idim ama arkadaş yemeğe gidelim deyince gittik

Günaydın gruplar hayırlı olsun
Papatya araser gelin yamacıma
Hrmen bu hafta için hırs yapalım

Ebrum o rulo mücveri biliyorm afiyet olSun

Her ınsan aile danışmanlığı hayat koçluğu ve psikolojik yardım almalı. Ama ülkemizde insan ucuz, insan sağlığı pahalı.

Kv öyle oluyor. Benimki de iki hafta kaldı. Büyük oğlan biz bir hava alıp geleceğiz demiş. Kendileri montları giyip dışarı evin önüne çıkmışlar. Ve yarım saat yağmurda kalmışlar. Iki kutu antibbiyotık btirdi küçük oğlum. ne bilelim her zaman çıkıyorlar sandık dedi
Hiç yağmurda çıkarılır mı
Bir de ben hiç tek soksğa bıtskmam.
Güvenlik zaafiyetinden dolayı çıkmışlar. Tabi babaanne dede herseye he der

Günaydın kızlar
Dün akşam misafirlerim çok geç gitti.
Ortalığı pek toplayamadım. Resmen ev Mayın tarlası gibi.
Ben bugün yine yqlnızım. Yavaş yavaş yaparım artık.
Dün gece yedim. Şimdi tartılıp bakacağım kaç kiloyum
Dışarı çıkmayı düşünmüyorum bugün.
Spor yaparım
Duş alırım
Reglim bitti namaza başlarım.
Kştap okurum.
Akşam da tavuk yapmayı planlıyorum.

Lajoba win ,kendinize gelin Slogana gelAkşamdan beri üşüyorum özellikle ayaklarım buz hasta olucam galibaÖzgenin zıp zıp videosunu her ne olursa olsun yapıcam.Akşama belki anneme giderim balık yeriz.eşim 1 geceligine 3 satatlik uzak bir yere gidelim dedi.Aslınd açok ihtiyacım var hava soguk diye arkadaşlar iptal etmiş.Gitsem bir türlü gitmesem bir türlü neyse bu kez iptal eden tafat ben olmadıgım için gıkı çıkmıyor

Papatyam Bende evde yavaş yavaş oglumla ara ara oynayıp yapıcam acelem yok ama derin yapmak istiyorum oda o da yavaş yavaş.
Hdekam sağol canım masada başka hiç bişeeye özellikle pastaya gidip geldi çatal ama yemedim.Ah bu anneler babalar torunlara hayır diyemiyorlar işte belki bizde öyle olucaz

Gunaydin kizlar ben geldim gecmise goz attim hepinizden bassagligi dilekleriniz icin hepinizden Allah razi olsun bugun evimdeyim gitmedim amcamlara ölü evi diyemiyorum cunku hala inanamiyorum ani ölüm oldu bizi cok sarsti dusundukce aklima geldikce agliyorum mekani cennet olsun insallah ne diyelim rabbimden gelene bisey denmez bugun sabah tartildim gecen haftayla ayniyim kizlar bugunden itibaren araniza geldim ozledim suzleri

Gunaydin citir anneler bugun nasiksiniz bakalim
benim biyolojik saatli kizim 7 de uyandi birdaha uyumadi indirdim yataktn yere birazxdahs uyuyayim diye cekmeceleri acip bosaltmis oynamis sonra ablasi uyanmis beraber oynmislar esim geldi uyandirsi en son 8.30 kadar uyudum
ebrucum iradeli davranmissun tebrik ederim pasta yememek basli basina bi sinav bizim icin ama yiyincede gobekte yag oluyo
kv belkindogumgunu telasindan unutmustur oglunj almaya gittiginde nasi gidiyo cizilgeyi dr gosteririz vs ustu kapali msj var canim
ama kendin kv hallet esine cok sikayet etme bence
hadeka saka gibi cnm ya kv kac yasinda montsuz disari cocuk mu cikarilir ahhh ahh
Btlcum tekrar basinsagolsun Allah mekanini cennet eylesin hersey biz insanlar icin biz de seni ozledik bu hafta hawar sen ve ben ortagiz

Yani papatyacim kendine kastin mi var aksam misafirim vardi diyosun yemissin niye sabahi tartiliyon bi iki gun musadexetseydin kndine simdi stres olup gun boyu yemeyesin sakin
2 haftaya 63e donersin merak etme daha yediklerin sindirilmedi bile tabi arti cikarsin

Ebruş yarın kv nin dogum günü , bugün daha yeni bişeler yedim. Yani akşama sadece corba içerim. Yediklerimi bir sindirim de leslie yapıcam hemen.
Bu arada üç kişi iyi olmuş . Neler yapıyoruz spor Detox cay falan söyle valla hepsine uyarım.

Kızlar sbh modem bozuldu eşim değiştirmeye gidicekti. Sizde gelin dedi. Arabayla gittik biraz da gezdik:) eve gelirken de simit poğaça aldık. Güzel bir kahvaltı hazırladım.

Yedim de yediiiimmm ..
Yarış başladığını şimdi gördüm ama bu saatten sonra dikkat edicem söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…