- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.100
- 598
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.161
Gündüz sefasinda ayrilik aci yokmuAaa olabilir şahsen ben çok etkilenen bi insan değilim o zaman sana yazarın gündüz sefası kitabını okumamanı tavsiye ederim çünkü odaseni etkiler
eşini kocasını kaybetmiş piskolojisi bozuk bir kadın ana karakter sonra bunalımdan çıkmak için yüzen evler mahallesine taşınıyor ve ordada farklı bir hikayesi oluyorGündüz sefasinda ayrilik aci yokmu
Incir kuşları güzel bir kitaptı keyifli okumalar canım...Araser menunu begendim canim cok iyi
Eki Görüntüle 1489125 kardesime kitap siparisi vermistim almis okumak icin sabirsizlniyorum beraber kitap alicaz okudukca degis tokus yapicsz boyle
Ben geldim kızlar.Bir sürü şey yapmıştı kv yemek meze börek pasta .Ben mücver gibi olandan 3 dl yedim.Şimdi 3 dl aaa dediginizi duyar gibiyim.Ama bu yufkanın içine patatesli mücver gibi yapıp rulo pasta gibi yapılıyor.3 ince dl kestim.Keşke ççekseydim foto yprak gibi degişik birşey börekte degil işte öyle neyse.Menümü yazayım.
Bugün
sabah: kepekli sandiviç
ögle:ton balıklı salata,yarım kase yogurt,6 yk ıspanak
ara:2 biskrem,1 kurabiye
akşam.3 ince dl mücver gibi fırında
45 dk yürüyüş yaptım.
Şimdi spor yapsam mı duş alım tv keyfi mi yapsam bilemedim.
Özgem bu videoyla bütün gün yediklerin bile gitmiştir özgemBende yedim ama sofrada pasta mezeler nelere hayır dedim bir görseydiniz
ARASER harika menün
Hdekam bende 2 bisküvi yedim erken saatti ama yemememiz lazım yinede çok kalorili
1.grup: Araser,papatya,hadeka
2. grup .özge,hawar,btlkbra
3. grup :lajoba,ebruli,win
hayırlı olsun yarışmamız
Sabah tartıldım 64.7 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?