- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #25.141
wisdom01 nerelerdesinnnnn kilo bildirimini göremedimmmm
Böğürtlen kışı mükemmel bir roman yazarın bütün romanları mükemmelosge198mükemmel 40435386 .!.:Araser menunu begendim canim cok iyi
Eki Görüntüle 1489125 kardesime kitap siparisi vermistim almis okumak icin sabirsizlniyorum beraber kitap alicaz okudukca degis tokus yapicsz boyle
Ne ile ilgili yani konusu nedir canim. Bende severim kitaplariBöğürtlen kışı mükemmel bir roman yazarın bütün romanları mükemmel
Konusu ççocuğunu kaybeden bir anne ve yıllar sonra olaya el atan gazeteci kitap mükemmel kesinlikle okunmalıNe ile ilgili yani konusu nedigaz stüdyoyur canim. Bende severim kitaplari
Sağol canim.kizim küçük baya duygusallastim okursam o zaman eminim üzer bu kitap.Konusu ççocuğunu kaybeden bir anne ve yıllar sonra olaya el atan gazeteci kitap mükemmel kesinlikle okunmalı
Aaa olabilir şahsen ben çok etkilenen bi insan değilim o zaman sana yazarın gündüz sefası kitabını okumamanı tavsiye ederim çünkü odaseni etkilerSağol canim.kizim küçük baya duygusallastim okursam o zaman eminim üzer bu kitap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?