Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrucum tezahuratina cok guldum leleee yazmissin yaa kilo veremesen de cok iyi bi ortaktin spor yaptik hergun ne guzel iste
2 haftada 900 gr verirsin canim ya 53 son hedefin mi gerci gayet iyi duruyosun suan sporda skilastiriuor zaten
benim ilk hedef 59 lu birseyler gormekti ucundan gordum cok sukur
ben slim in6 yaptigim zamn 8 9 gun sure zarfinda tam dizkapagim inanilmaz agridi yerden kalkamiyodum sonra ona ara verip baska spora gecinve gecti dun yine slim yaptim ve cok kotu bi agri girdi yine bacak hareketlerinden biru zarar veriyo bana sanirim siz yasadiniz mi boyle bir sorun

pedagog cok iyi gecmis sen anlatirkn selini de dusundum kendi hareketlerimi gozden gecirdim
sen sanirim biraz fazla korumaci bi annesin selin 10 11 aylik civari koltiga tirmnirkn ugrasirdi kv destek yapar ya da elinle tutar cikarirdi ben hic destek olmadim ona ve 1 yasinda tazi gibi koltuga cikar iner cok hareketliydi 10 aylik olunca patir patir geziyodu zaten
bir de 3 yasinda selini krese verirkn esim de dahil kv en cok yazik gunah 3 yasinda cocuk kresemi verilir orda dayak yer vs vs bir suru sey tikadim kulagimi verdim dun ogretmnde dedi buraya cocuklarini birakip aglayan veliler var dedi ama siz aglmamistiniz ne guzel dedi niye aglayim ki cocugum icin cok iyi birsey yapiyorum mutlu bile oldum dedim elbette ince bi huzun oldu buyudugunu gormek faln ama aglamak derecesin de degil cocuk soyle dusunucek sonra annem neddn agliyor ben guvenli bi yerde degilimyim zor adapte olucak aklinda olsun ebrum sen de aglams gayet rahat davran krese verirken
sorun cozulmus gibi gorunuyor canim sevindim buna
anne olarak yanlista yapsak bilmeden yapiyoruz bilinclnmek gerek bu tur konularda gerckten ben artik basim skisinca ogretmenini arayip soruyorum napayim diye yonlendiriyo sagolsun

Araser tebrik ederim canim eksi cikmissin ins bu hafta da bu basariyi devam ettirebiliriz bu gun cozuttum gibi ama
Aksam icin pizza yaptim 4 gibi yerim
Ebrucum kaderlerimiz bi yerde ayniymis ben de istedigim meslegi olamadim ama olsam esimi taniyamicktim kader kismet ins.cocuklarimiza her ikisi de nasip olur amin

ARASER:Rgl ragmen -300 çok iyi canım
ÖZGEM:Oglum 3,6,1.5 yaş ve en son bu kış ciddi düşmeleri göz önüne alırsak ki 1.5 yaştaki alnının kesilmesini bende bir huy kaldı buAglamam orda ama işte bol bol aglarım ben kreşin ilk günüSlim in benimde sag baacgım zorlanmıştı.Bende o bacak haeketinde koşuyorum oldugum yerde
Kızlar akşama mangal yapıcakmışlar ve pasta tabi.EKmeksiz yerim.Kv orası müsait birde tur atarız eşimle ortam müsait olursa tabi.A..1 markete yeşilçay bardak hediyeli çok uygun.Btimiş benim işe hem eve alıcam kayısı form vs...
EEE bu hafta regl ragmen 53.5 hedef koyuyorum kendime!!!Ve üçlü gruplar yapalım diye düşündüm.Herkes grubuun menülerini ayrıntılı inceliyecek ,spor gıda önerisi vs yorumlayacak.Nasıl ne dersiniz kızçeler????????????Birde yogurt kürüne yarın başlıyorum ıyyyyyyyy

Ebrucum sana katiliyorum boyle bi ortam yakalamisken elestirelim birbirimizi iyiligimiz icin alinma darilmaca olmadan spor hakkibda da tesvik ve paylasimlar yapalim
evet aslinda bi hedef belirlmk iyi fikir herkes haftalik kendince hedef belirkerse daha hirs yapar benim bu haftaki hedefim 59.100 olmak yani 700 gr vermem gerek
yogurt kurune baslmk istiyorum ama zerdacal yok esime al desem Kafam cok dolu Allah askina yorma beni der yakinlarda da aktar yok denk gelirsem alicam hemn haftada 2 gun yapiiyo ebru ya suyla ic gitsin
gruplari bekliyorum hadi kizlar bu hafta kilo vermeyen kalmasin

SKIP JUMP MIX 9 - by Tatiana Trévia:
kizlarrr bu nasi birsey tarifi yok ilk 15.dk yuzumu yikamisim gibi terledim ve bittim bacaklarim benden bagimsiz artik ebruuu mutlaka dene iyi zipla bak biz spor yapmiyomusuz suana kadar trambolinsiz boyleyim trambolin olsa nasi olurdum acep

Slm kızlar günlük almam gereken kalori 1135 benim bugün aldığım 1260
Şu an menü yazmaya üşeniyorum. Çok işim var. Kitaplar harikaaaaa
Yediğim cısss öğle yemeğinde 2 yulaflı bisküvi bi biskrem

Hadeka canim 1 biskrem bi pket degil ysni demi iyi oakadr da kotu degil tabI hic oomasa daha iyi bunlar zayiflamayi yavaslatiuo
ben bugun sabah normal kahvaltim
oglen 1 tabak makarna yogury
aksam 4 gibi 1 buyik parca pizza ve yeailcay kola icmemek icin
ve kizimin kekinden iki isirik vayy beni vaylarr beni karbonhidrat gunu olmus mibarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…