Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özgecim evet akşam yedim ama çıktım tartıya ne yapayım.
En kısa zamanda gidecek inşallah bu kilolar. Hangi ara aldım bilmiyorum. Ne kadar güzeldi 62 yi 1.5 ay kadar korumayı başarmıştım
1 saat barre workout yaptım. Şimdi de şu tabağı yemeyi düşünüyorum.

Kübra tekrar basın sağ olsun
Papatya sen sporla verirsin.
Kızlar bugün doymuyorum.sbh kahvaltıda doymadım. Şimdi çok acım. tatlılara saldırmamak için kepekli sandwiç yiyorum peynirli. Diyetisyenin tavsiyesiydi.
Yarış için eksta ne yapalım kızlar. Benim en büyük gayretim yememeye çalışmak. Bu akşam çaya davetliyiz. Dün de davetliydik gitmefim yememek için.

Papatya hadeka afyt olsn kızlar. . Midem hala şiş , daha sanmıyorum bişeler yiyim. şekersiz Türk Kahvesi içtim bi kare bitter le. Form Cayı yaptım. Maydanoz nane limon yeşilelma tarcın koydm bi taşım kaynattım. Bu saatten sonra ondan içicem hep. Acıkırsam şayet yogurtla yeşilelma yerim.
Öglen batırdım bari akşam yemeyim dimi ama:)

Grubumun guzelleriiii
Hikos bende kahvaltida biraz kacirdim ama sonrasi fena diil bu saatten sonrada bisey yemem ins bu arada sehpalarimiz ayni
Ebrus caktirmadan hatirlat kv ne cizelgeyi, ins ise yarar pedagogun soyledikleri..
Eeee kizlar ne yapcaz banada soyleyin

Uzun zamandır hiç menü paylaşmıyordum.
Bugün yazacağım da ilk gün için fena değil diye düşünüyorum. Bu aralar oğluşa aldığım ıvır zıvıra fazlaca düşkün olmuştum.
Sabah: 2 küçük ay şeklinde tuzlu kurabiye, yarım kk peynir. 4 zeytin domates salatalık
Ara 5 adet çilek şekersiz Türk kahvesi yarım dilim kek
Öğle 3 kabak mücver 4 yaprak sarma yoğurt
Ara bir elma şekersiz yeşil çay
Akşam Fırında 1 Baget, 2 yk pirinç pilavı bol salata
Ardından Türk kehvesi
Spor olarak da 1 saat barre workout yaptım.
Şnşallah başka birşey yemeyeceğim.
Günlük hedefim en az 100 gram vermek.

Iyi akşamlar canlarım bugün ne bulduysam yiyesim geldi. Offff niye böyle bilmiyorum. 30 dk yürüyüş yaptım tempolu. Şimdi arkafaşa gidiyoruz. Dönüşte biraz daha spor yapmayı planlıyorum. Yoksa işim zor benim. Kalorili yediğim cıs 2 tane dokuz kat gofret. Eşim almış. Ufaklık da al anne dedi. O an çok masum bir kaçamaktı.

Papatyam ilk gün için idare eder. Cıslar da zamanla azalır. Ben bu ara menü yerine kalori paylaşmak istiyorum günlük 1200 kalorinin üstüne çkmamam lazım. Hesaplayayım yazacağım.

Ah kızlar ahhhhhhhhhh ki ne ah.Eve gelince temizlik yaptım.Camlar temizdi ama 2 haftada bir silicem çok batmadan diye sildim.Yerleri oglumun odasını çizdigi yerleri vs.Eşim uyudu sağolsun.Uynadı yemek yedik.Yorgunluk ççöktü.Dedim 1 saat içim geçiyor uyursam dizi başlarken kaldır diye.Nerde oglum üstüme zıpladı kaç kez uyandırdı.Kalktım başladım bagırmaya başladık tartışmaya.Ben çok temizlik yapıyormuşumda kafayı bozucakmışım temizlikle vs....Ki o ne çocuga bakıyor ne yardım ediyor ve üstüne fırça çekiyor.Başladım aglamaya yeter dedim görende geziyorum yemek yapmıyorum vs diye kızıyorsun sanıcak .Ki m yapıcak temizligi dedim.Bundan sonra seni 1 dk akşamları uyutmuycam dedim.Ve her cuma hiç kimseyi çagırmıyor gitmiyoruz ve sen çocugu gezdiricek bende cuma mutlaka yapıcam.Hafta sonuda gezicem yada dinlecim o zaman dedim.Hiç giyindi gitti arkadaşlarııyla Sinirlerim çok bozukYemek ütü temizlik herşey bana bakıyor.Yardımcı olsa yada çocguga baksa böyle olmıycak ki.Diziyi şimdi açtım biticek zaten bıktım ya bıktım inanın.gEZMEYİ ARKADAŞI İPTAL ETMESEYDİ BENDE TEMZİLİK YAPMIYCAK GEzeceKTİM.kİ BEN İPTAL ETSEM söylenicekti.Gidip bakkaldan bütün cips çiko alıp yiyesim var.Regl olucam sinir ve tatlı krizim birazda ondan mıdır?
Sabah:2 dl çavdardan tost
ara:10 badem,1 gofret
ögle.1 tabak peynirli makarna
ara:türk kahvesi
akşam:1 tabak taze fasulye,bol salata,6 yk yoogurt

Kahvemi bile ayaktan içtim.Keyif bile yapamadımKimin umrunda acaba

Yarın gezmeye mi gideyim, yemeklerimi mi yapayım hafta içi için,anneme gidemedim bu akşam çagırdı kadın oaraya mı gidicem napıcam ben ?Zaman kısıtlı ve teşekkür yerine azar işitiyorum

Yarın gezmeye mi gideyim, yemeklerimi mi yapayım hafta içi için,anneme gidemedim bu akşam çagırdı kadın oaraya mı gidicem napıcam ben ?Zaman kısıtlı ve teşekkür yerine azar işitiyorum

Yine bir bencillik ve karşısında bir erkek..
Öyle ler malesef.
Herşey sana bakıyor bir de üstüne laf yiyosun. Allah sabır versin biz kadınlara.
Bende ilk defa bugün dedim pc başındaydı. Dedim yarım saat sonra gel oglanla ilgilen mutfagı halledim tamam demişti. Dedim ama içimden sanmıyorum gelsin. Bi baktım geldi hadi git mutfagı hallet dedi.
Şaşırdım kaldım , mutfagı hallettim . Teşekkür için Türk Kahvesi yaptım ona .
Ama genelde bu konularda aşırı bencil dir. Düzelmeler var tabi. Yine de erkek işte, ne zmn napıcagı belli olmaz . Sende regli den dolayı böylesindir. Üzme kendini.
Git bi çiko al ye az da olsa normale döndürür seni ..
Bi de bende uzun zamandan sonra ilk defa ayaklarımı uzattım tv izliyorum. Kii bu durumu oglanın uykusunu düzene koyunca oldu. 9bucukda uyuttum. Spor yapacaktm bu keyif iyi geldi. Birazdan kalkarm belki.

Ebrum sen belki asiri tepki vermissindir uyuyamayinca bide regl de var. Esinde senin asiri tepkine karsilik vermistir belkide.. yinede ne olursa olsun sizin ev hayatinizi bi duzene koymaniz lazim sen temizlik gununu belirle ona gore o gun bi yere gitmeyinde cagirmayinda, yoksa bunlarin sonu yok.. bizdede ayni sorun var az uyuklamama firsat vermez hemen ben cok yorgunum cocuga bakamam der, ve bu ara temizlik niye yapiyosun yoruyosun kendini sonra yorgunum diyip duruyosun diyo sanki ev kendi kendini temizliyo da benim haberim yok sen sakin bi zamaninda anlat canim esine herseye yetisemedigini belli bi program dahilinde hareket etmeniz gerektigini haftanin bi gunu mutlaka temizluge bigunu yemege ayirmaliyim vs konus ki o da anlasin sonrasinda problem yasamayin, ve ne guzel ceketi alip cikiyolar biz yinr evde cocukla kalan taraf oluyoruz

Lajobam winnnimmmm aynen öyle.O uyudu dinlendi kafa dağıttı Ohh ne güzel .Aradı çocuğu annende uyutup sahile gidelim waffle yersin vs istemiyorum dedim sanada ne yapsak yaranılmaz dedi Oglumu uyuturken film açarım yada spor yapıp stres atayım diye hop elektrikler gitti.Yok ya kendimle ilgili bişi yapmak haram bana6 yk yoğurdun içine 1 kivi doğrayıp yedim.Hiç uyuyasımda yok sinirden

Ahhh ebrucum ahhh canim arkadasim benimhem yorgunsun hem reglin gerginkigi uzerinde tabi ki uyuyamadin diye sinirlenirsinokadar haklisin ki bosver bakbyine esinin icinexsinmemis aramis seni anlamasa seni ararmiydi hic anlik bi sinirden olmus uzatma derim canim
Dinlenememe konusunda haklisin o da zmnla umarim rayina girer hic kolsy degil calisan bbibayan olmak butun yuk omuzlarinda Allah yardimcin olsun cnm

Kızlar Günaydın .. Hava idare eder. Kv nin dogum günü bugün. Unutmuş numarası yapıcaz. O benden ilk mesaj bekler atmicam. Kucuk bir hediye aldım. 3 lü biblo lale ..

Param cok yoktu . O gün pazara markete de gitmiştim. Canım kv kesin begenir de. Eşim de begendi bir de pasta yaptırır gideriz dedi. Hediye nin içine güzel bir yazı yazarım. Oglanın da eline bir çiçek alırız.

Bugün malum pasta yicem. O yüzden sabah öglen i hafif kapatıcam. Ptesi salı full temizlik yapıcam. Carşamba arkadaşım gelecek. Ne yapsam acaba? Kolay bişeler söyleseniz.
Hadi iyi pazarlar ..

Papatyam bu günde evde tekmisin.

Günaydın hayırlı pazarlar kızlar
Ebrum dönem dönem insan patlıyor.
Kafana takma. Erkeklerin bencilliği tam gaz devam eder. Ben de sakin bir zamanda konuşman taraftarıyım. Temizlik aşkın adamı bıktırdı sanırım.
Ne gerek var. Bu ev pis mi diyordur eminm.

Wisss kv doğum günü kutlu oolsun. Hediyenin buyuğu kucuğu olmaz. Kesene bereket.

Az sonra kahvaltıya gideceğiz. Ben nerelere gidem nasıl az yiyem...
Gitmeden çasasır asıp ev süpürcem biraZ devamı da dönüşte.

Günaydın kızlar
Ebrucum sen böyle anlattıkça esimin yıllar önceki halleri geliyor aklıma. Hiç birşeye elini sürmezdi. Sabah akşam pc nin başında oyun Oynardı. O zaman temizliğe kimseyi de alamıyordum.
Şu anda 15 yıllık evliyim. 5 yıl önce galan benim eşime sihirli bi değnek değdi sanki. Şimdi herşeyde yardım eder.
Demem o ki bu şekilde bencilce davranan tek insan senin eşin değil. Sen anlatsan da anlamaz o. Erkekler yapı olarak bencilller zaten.
Ama sen de biraz boşver kuzum bu işleri ya. Hayat o kadar ciddi birşey değil. Neden kendini bu kadar zorluyorsun. Hergün spor yapmak oğluşa etkinlik yapmak çamaşır yıkamak ( özellikle bu konuda sana hak vermiyorum hiç) zorunda değilsin.
Güneş çavması adında bi kitap var. Iki cilt. Mutlaka okumalısın.

Ben de eskiden senin gibiydim. Şimdi çok relaxım artık. Amannnn. Diyor geçiyorum ve eskiye göre Zaman'ım daha bereketli sanki. Çünkü stres yapmıyorum.

Ne yaparsan kendine yapıyorsun.
Eşinle Konuşmayı ihmal etme. Emri vaki olan misafirleri kabul etmesin. Hafta sonu daha uygun görüşmemiz için de canım.

Wisdom bugün oğlumla beraberim. Babamız kaçtı oğluştan yalnız gitti.
Biz de oğlumla dışarı da kahvaltı edeceğiz bugün. Çıkarız evden birazdan.

Papatyam biz daha 3 senedir evliyiz. Ilk senemize göre iyiye dogru gitme var. Ama Mrk ediorm bi 5 yıl geçse nasıl olacak evliligimiz. Ev işine yardım hiç etmez.

Ohh ogluşunla gezin. Benim sıpamda büyüse onunla neler neler yapıcam.

wisdom01 beni. Eşim gerçekten çok kötüydü o anlamda. Adam sonradan çok değişti. Ilk yıllarda çok kavga ederdik. Şimdi artık ikimizde olgunlaştık.
Siz de sabredin kızlar. Erkekler evliliğe daha geç uyum sağlıyor. Ele yardım etmeyi kendilerine yediremşyor. Tuhaf bi gururları oluyor. Zamanla yontulup ideal şekle dönüşüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…