Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Aaaa herkes nerde?kimsr bildirim yapmamış Bende yarın sabah unutmazsam yapıcam.Temizlik yaptım duş al namaz oğlanı uyuttum şimdi film izliyoruz Eşimle gözlerim kapanıyor .

Sabah :çeyrek sandiviçim( peynir domates marul biber )
Ara:3 kare bitter
Ögle:2 köfte,1 kepçe makarna,1 domates,1 salata,250 ml kola( malesef ama çok sıcaktı)
Ara:4 kayısı,1 avuç kiraz
Akşam: 3 çigköfte,Yıgurt kürüm
Spor : ev temizligi :)

Araser menün harika ve dışarıda olmana rağmen bin kat harika !!!Yakm senden ve tartıdan beklentim yüksek çünkü çok iyisin günlerdir!!!!

Günaydın canlarım sabah tartıldım bildirimim
Başlangıç : 68.200
Gecen hafta :64.200 gr
Bu hafta : 63.100 gr
Giden : 1.100 gr
Hedef : 60

Aslında Perşembe sabah 62.700 görmüştüm tartıda bir iki sabahtan vücüdüm Şiş kalkıyorum sanki.... çok tuz da kullanmam ama neden oldu anlamadım neyse moral bozmak yola devammmm

Senin de menün güzel olmuş ebruli1820 canım kola yı da zero tüketmeye çalış ben dukan diyeti yaparken onda zero tüketilebilyordu...

Yaaa canım ben şu yoğurt kürüne baktım netten kimi yerde yatmadan önce kimi si de günde 2 öğün yemeklerden yarım saat önce dio hangisini yapsam şaşırdım....

Kızlarrr yoldayız görümcemin yazlığına gidiyoruz günübirlik görümcem de cok güzel yemekler yapar yine döktürmüştürr nasıl tutacağım kendimi acaba??? Bakalım aksama görürsünüz menülerde....

Bende ödem var sanırım.Sabah alkali suyumu hazırladım yatana kadar içicem.
ARASER harikaSen bunu hakettin canım.Neye bugün görümcende ödül günün olsunBen Arzu hanımın gibi haftada iki kere akşam yatmadan 1-2 saat önce yiyiyorum

Merhaba kızlar
areser tebrik ederim canım.
Ben paArtesi sabah 63.5 idim. Bu sabah 63.4 çıktım.
Bu hafta bol bol yürüyeceğim için umarım oralardan kilo almadan dönerim.
Dönünce de tatile gidene kadar (2 hafta) iç bacaklara Yönelik hareketleri artıracağım. Selülitlerim de var. Arkadaşlarla gideceğiz. Utanacağım büyük ihtimalle. Ama suç bende.

Bol kalorili bi gunden sonra bugunku menum
Sabah
Tavada yumurta cay salatalik pekmez 3 dlm ekmek peynir zeytin
Ara
Kahve
Oglen 2 dlm rkmek
Peynir karpuz

Ara
1/2 kase sutle musli
1 kase yourt(zencefil tarcinli)

Aksam
1 tabak mercimek yemegi
1 dlm ekmek
1,5 kase yourt
Karpuz

Hayırlı sabahlar kızlar.Herkes nerde ?- 1 kilo ile uyandım Ödem attrıran alkali su içtim dün hep.Sabah resimdeki ile kahvaltı.Öglen kv çagırdı çay içmeye kalabalıkla çeyrek simir,1 dl kek,2 bisküvi yedim.AKşam 1 tabak z.taze fasulye,4 yk pilav,4yk yogurt.Bitkiçaylarımı içtim.Ve öglen 1.5 saat yürüdüm.Akşam oglum kurabiye diye tutturdu.Buzlukta bitmişti geçen gün.Yeni bir tarif denedik ogluşla.Akşam 7 den sonra agzımı kapattıgım için yemedim.Herkes güzel olmuş dedi tarif istedi.Ben 1 tane yanım aldım yerim burda.Geri kalanı buzluga koydum.

slm canlar geldim ama akşama yolcuyum erdek-ocaklara gidiyoruz boğazım bir açıldı pir açıldı bayram haftasında 64.0 görmüştüm şuan 66.4 yazıklaar olsun bana tutamıyorum kendimi inşallah bugünden sonra tutarım 4 gündür acayip yürüyüş yapıyorum bacaklarım ağrıyo artık dikkat edicem söz öpüyorum hepinizi kvlerle sabaha karşı 4 te yola çıkkıcaz

Günaydın kızlar. Iki gündür annemdeyim. Bura yanıyor yanıyoooorrrrrrrrr.. ögle ne dogru evime gidicem. Gözüm kesmiyor bizim ev daha cok yanıyor cünkü.
Kilomu bilmiorm yarın sabaha ögrenir yazarım artık.
Mutlu sabahlar mutlu günleer

Hayırlı sabahlar kızlar.Dünki menüm güzeldi .Akşamları rahat uyumak için melissa çayı içiyorum.Gün içinde yeşilçay,limonlu maydonoz çayım,kiraz sapı çayım hep içiyorum anlıycanız.Sıcakta pek gitmiyor ama yapıcak bişi yok.Bugün sabah dereotlu poçaya hayır dedim evden getirdiklerimi yedim ohh miss.Myeve getirdim ikindide yiycem.Akşam çorbam var bişiler yaparım yanına ama ben gavurdagı salatası yapıcam 1 kase onu yiycem.Mini magnumlardan aldım.Çok canım çektiginde yerim belki.

zuzumm iyi yolculuklar canım.Nodu sana nazar mı degdi ?Harika gdidiyordun.Bırak bugünden yemeyi dikkat et canım.Valla tesbihatlarım var ve akşamları yatmadan uygulamaya çalıştıgım sureler ve kitap okumaya çalışıyorum.Ne yaparsam kar..Face 1 kez akşamları bakıyorum eve gidince tel elime almak istemiyorum boşa zaman gidiyor.

hikommmmmmm her yer yeniyor ama senin orayı düşünemiyorum bileeeeeeeeeeeee.

Iyi geceler kızlar kac gündür menu yapamadım ama dikkat ediyorum merak etmeyin az da olsa eksileri görüyorum tartıda
Sabah:
1 kupa ikisi bir arada nescafe
1 küçük armut

Öğlen :
3 köfte, 1 buyuk bardak ayran

Ara : 1 şekersiz Türk kahvesi, ceyrek simit

Aksam :
3 dilim karpuz, 1 dilim beyaz peynir

Ara : 1 bardak süt

Dün akşam yemek yemedim gece Yıgurt kürümü yedim.ve eksî 1 ile uyandım mutluyum :)) Bu akşam yogurt çorbası ve zeytinyağlı kuş üzümlü dolma var .Bakalım inş hiç yemem yada 1 dolma tadına bakarım.nerdesiniz kızlar hadi gelin artık.

Araser kız Hikom gibi kuş olup uçmuş mı karta verdin.Yok yok çok iyi besleniyorsun biz fazla yiyiyoru bence.Ytın kesin eksi olursun tabiriyle ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…