Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

AraserrrrrrrrrrrrrrKız ben buncacık yesem düşer bayılıırm valla.Helal olsun ne diyim darısı başımıza

Akşam çok yoruldum.Fırında makarna kek yaptım çayla yedik malesef.Bu akşam içinde bezelye ve pilav yaptım.Muftaktaydım hep diyebilirim.Oglanda geç uyudu.Sabah geç kalıyordum az kalsın.Bugün dikkat ediyorum.Eski hayır diyen özüme dönmem lazım.Ekmekgim bitmiş yine yapıcam tambugdaydan ama bu sefer minik minik kare yovarlak yapıcam sabah sandiviç yapmak için.Akşamları yürüyebilsem keşke ama yemek oglan işler derken olmuyor işte.Napalım saglık hoşluk olsun.

Nerdesiniz kızlar ?88lim hadekam lajobam ve digerleriBakın araser yazın bu sıcagında nasılda harika menüler paylaşıyor

DÜN:
SABAH: 1 simit,1 bardak kayısı suyu
ARA: türk kahvesi
ÖGLE: 1 kase çorba,2 kabak dolması,1 bardak yogurt,1 hilal şeklinde kavun
ARA:2 form bisküvi,1 hilal şeklinde kavun,1 avuç dolusu çerez(badem leblebi kuru üzüm ..)
AKŞAM: 1 kepçe bezelye,1 dl ekmek,4 kare karpuz

Akşam yemiycektim başım döndü çok.Eşimde kızdı zayıfsın ne diyeti bu aç olmaz otur ye deyip karşımda yemegim bitirmemi beklediCidden de yedikten yarım saat sonra kendime geldim.Araser menün seninkinin yanında hiç kalırGüne erken başlıyorum acıkıyorum napim

Menün gayet iyi canım gene iyi tutuyorsun kendini aslında bende güne erken başlasam cok iyi olacak sabah kahvaltımı bugun 1 de yaptım.....

Iyi geceler bugun ki menüm
Sabah

Ara: ayran

Ikindi de 2 köfte, yarım bardak ayran

Tarcınlı Türk kahvesi

Akşam :

Gün içinde hiç oturmadım temizlik yaptım...

Son düzenleme:
Hayırlı sabahlar kızlar. -400 ile uyadım.Bi alıp veriyorum(
Dün
Sabah: 2 dl kepekli tost ekmeginden peynirli yağsız tost
Ögle :6 kare parça tavuk şiş ızgara
1 servis kaşıgı bulgur pilavı
1 kepçe çorba,1 ayran

Ara: 2 form bisküvi ,Türk kahvesi,küçük bir dl irmik tatlı

Akşam:5-6 yk ogluşun makarnasından
5 üçgen dl karpuz

Ara: yogurt kürüm

2 cam sildim.eşimi yeğenine gittik.balkon sil çm as oğlanı uyut uyumuşum valla.

Araser harika gidiyorsun canım.Valla sıvı ile durmuşsun dün nerdeyse. Motivasyonu kaybetme bizede ver :))

Bugün
Sabah: kepekli domates peynir marul salatalı sandiviçim

Ögle : 1 servis kaşıgı patlıcan yemegi ,1 kase cacık ,1 dl ekmek

Ara: 2 top dondurma ,4 tane kepekli bisküvi

Araserrrrrrbravo sana ve iradene canım.
Ben tartılmayı unuttum geç kaldım sabah .Ben sana göre çok yiyiyorum araser nolcak bu halim.Akşamları yemedigimde mutlu oluyorum eşim kızıyor bu sfer.Bir akşam yemginde ailecek oluyourz diyor o da haklı.Tek çeşit misal çorba,salata,perşembe günleri karpuz yogurt kürü ile geçiştirmeyi düşünüyorum.Akşama kızlarla buluşucaz inş çok yemem yürüycez gerçi spor sayılır.Haftasonu resimli menü inş bende paylaşırım motive oluyor valla.Hadi hikom banum 88 lim hadekam papatyam nelllim herkes gelsin yaw

Sabah
Iki dilim kepek ekmegi

Ara

Öğlen

Ara

Aksam
Ve yanında büyük bardak ayran

Aksam yemeyini yolda olduğumuz için cok gec yedim cok açık mama rağmen bununla iyi idare ettim sanıyorum

Selamlar çıtırlarım.
Uzuuun güzel bir tatilden döndüm dün gece.
Dinlendim eğlendim.bol yedim ama bolca da yürüyüp yüzdüm.
900 gr fazlayla geldim ama en az 3 kilo bekliyordum.
Giderken emin olamasam da 64.5 tahmin ediyorum tartınin azizliğine uğradığımdan net bilemiyorum.
Neyse 65.4 ile sıfırdan başlıyorum.
Hedefim bol hareket ve dengeli beslenmeyle okullar açılana kadar 62 lere gelmek.
Yarın menulerimi yazmaya da başlarım inşallah.
Araser maşallah diyorum sana.dönüşün muhteşem olmuş.
Ebrucum merak edip yazdığın için teşekkür ederim canım.
Özledim hepinizi.kocaman öpüyorum. ☺

Günaydın çıtırlar.
Çok işim var bugün. Yanımda 2 bavul yıkanacak çamaşır getirdim.bir de kızlara bolca alışveriş yaptım. Yika ütüle bitiremiyorum.sıcakta da hiç gitmiyor bu işler. Neyse spor- sauna sayalım. papatyam sen de hoşgeldin. Nasıldı tatiliniz.
88 li geri dön yuvana. Bekliyorum bu hafta seni.
Ekibin geri kalanı Nerelerdesiniz.ses verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…