Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Benim bugünki menüm
Sabah
Kalkınca yarım litre su içiyorum her sabah
1 yumurta, 1 Parça beyaz peynir, domates 2 zeytin şekersiz cay

Öğlen :
1 büyük kutu naneli ayran

ara :
1 avuç kabak çekirdeği

Aksam :
1 tane imam bayıldı, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek

Bugun 3 litre su içtim yüzdüm birazcık da Yürüdüm

slm kızlar bayramdan sonra 66 görüp üzüldüm evet ama tatilde bol yüzme ve az yeme işe yaradı sanırım artı 2 haftadır öğlen ve akşamları ekmek değdirmiyorum ağzıma pilav makarna vs. yemiyorum akşam ları sadece sulu yemek varsa ondan atıştırıyorum her sabah 1 dilim ekmeği geçirmiyorum bu sabah 63.800 çıktım 2 haftada bayramda aldıklarımı verdim
bu arada ben işe başlıyorum son kararım küçüğe kv bakıcak busene böyle idare edicez eşim 3 vardiyalı çalışıyo eğer başvurduğum iş olursa benim de 3 vardiya olucak zorlanmıcaz bahadıra okula gidip gelmek için ben gececiyken babası vardiyalarımızı denk getirmiycez zaten bahadır da büyüdü dün ilk defa hem dış kapıyı hem evimn kapısını ona açtırdım anahtarla açabildi bahadırın istekleri fazla oğlum eğer bende çalışırsam isteklerinin hepsini yaparız ev aldık biliyosun baban hem evi ödüyo hem isteklerimizi yapmaya çalışıyo dedim ben işe başlarsam yapabilirmisin dedim yaparım anne dedi
vardiye dönüşümlerinde sadece 1-2 saat boşluğu olucak onada idare edicek artık halası yakın onu çağırıım dua edin nolur kızlar işim olsun en önemliside hayırlıysa olsun olmasa başka biyere başvurucam

Selamlar herkese.
Zuzu hayırlısı olsun canım. İnşallah her şey gönlünce olur.
Royem abla olmuş senin kız maşallah. Beraber spor yaparsınız artık.
Araser iyi kilo verdiriyor dukan gerçekten. Bana hiç uymuyor menüleri maalesef.

Selam kızlar .. Dünkü Menüm aklımdan uçup gitti. Ama cok cok dikkat ettim. Dün 74.8 bu sabah 73.7 tabii ben şooook:)
Güzel bir kahvaltı ögle arası bişe oldu güzelce doyurdum karnımı.. Evi pakladım gibi ..Evi viledayla silmiyorum. Bezi ayağımın altına koyuyorum. Bacaklarımı böyle çalıştırıyorum. Leslie yapsam süoer olscak da üşeniyrm . Her akşam Oglan bastonunda yürüyorum. En fazla 45 dk falan .. neyse bu akşam menümü yazarım herkes iyi gidiyor. Aman diiim nazaaar değmesin:*

seLam canlar,ayyy bu sabah tartildum durum cok fena.Halen 81 kusurlerdeyim.insallah verebilirim bu kilolari.
Bugun yediklerim;
Sabah iki dilim siyah ekmek,haslanmis yumurta,domates ,salatalik,kahve.arada bir elma.oglen dunden kalan bir tabak corba,kucuk bir parca tavuk eti iki dilim patates.
Aksam alti civari kavunlu kefirli smoothi yapip icicem.
Dun cok sukur kendimi tutup birsey yemedim,darisi bugunun basina.

Royem hoşgeldin. Eminim gidicektir kilo ların.. ben 93 lerden düştüm 73 lere.

Menüm

Sabah

Ara yeşil çay 6 adet kuru kayısı 2 avuc sarı Leblebi

Öglen
Ton balıklı sandviç

Ara 1 Türk Kahvesi şekersiz
2 kare bitter

Akşam
Cacık

Iyi geceler kızlar bugun ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek, peynir domates 3 zeytin

Öğlen
Bir sevis kasığı Menemen, 1 dilim ekmek, 3 silim karpuz

Aksam
Küçük bir tabak mantı

Mantığı yedikten sonra yarım saat yürüyüş Yaptım

3 litre de su içtim

Günaydın günaaaayddııınnnn..
Dün le aynı çıktım 73.7 .. Regli oldum Karnım davul gibi şişti ve ağrıyor. Ağrı kesici içtim iyi gelir birazdan ..

Öpüldünüz

Kızçeler - 700 ile uyandım.Dünki menüm:
sabah:çeyrek yagsız tost
ögle:yarım dl su böregş,yarım dl kaşar yarım dl peynir,1 domates ve 1 salata,3 zeytin
ara:4 ceviz,5 dl kapurz
Akşam:1 kase çorba,yarım dl patates fırında tabi
spor:1 saate yakın yürüryüş

Hikom menülerin harika.Regl ragmen artı çıkmaman çok güzel.
Araser sana diycek söz yok zati :)
Royem emzirmedigin için bitki çayı içebilirsin o zmaan.:) Büyümüş bebeginde Son menün güzel bende eksilmeye başlarsın artık
Zuzum hayırlıısı olsun hakkınızda canım.Ben zor bir süreç geçirdim oglumdan kaynaklı.İnş senin iyi olur herşey.Yanınd a ve destekçinim bu konuda insan olumlu şyeler duymak istiyor

Selamlar çıtırlarım.
Bugün öyle bir kosturmacayla gecti ki yeni oturuyorum.kışlık hazırlıklara start verdim.Allah sağlıkla yemek nasip etsin inşallah.
Yemegi geç yedik tartiya yansimaz umarım.
Okulların geç açılacağını duydum depresyondayım.
Kızlar okula ben spora aktivitelere seminerlere kurslara akacaktim sözüm ona.

Bugun ki menüm
Sabah
2 küçük dilim buğday ekmegi, 1 tane sulu yumurta, peynir domates zeytin

Ara : şekersiz Türk kahvesi

Öğlen :
1 tabak kısır şekersiz Çay

Ara : 2 si 1 Arada Nescafé

Aksam
1 Parça beyaz peynir, 3 dilim karpuz

Ara : 1 bardak yarım Yağlı süt

gğnaydın hanımlar
Banucum inşallah canım ya.
Bu hafta 63.7 çıktım. Geçen hafta 63.9 idim.
Giden 200 gram. Spor yapmayı Alışkanlık haline getirdim de bi de az yemeyi öğrenebilseydim bu iş olacaktı ya

Hdekam çok teşekkür ederim.
Banum kolay gelsin .Bu sene pek bişi yapmayı düşünmüyrum.Eşim buz kokuyor dedi hep bu sene domates yaparım sadece diye düşünüyorum. -500 çok iyi ne güzel yürümüşsünüz eşinle
Papaptyam sende yaptın baya ne güzel.İnş kalabalık aile olunca bende yaparım.Gerçi geçen sene yapmıştım kışlık.

Ben tartıldım artıyım malum.Akşam harikaydı En güzel dogum günümden biri oldu.Ogluşu bıraktıgımız iyi bir karar olmuş dedik Her geçen yıl bir kişi artıyorsa arayan kutlayan ben o zaman sevildigimin kırmadıgımın farkına varıyorum.Küs oldugum bir arkadaşım msj atmış çok mutlu oldum misal İnstgram face msj arayan iş yerine gelen süpriz hediyeler.Her sene 3 pastadan az kesmedim.Bu demektirdi çok güzel yürekler biriktirmişim hayatımda.Çok resim oldu diye koymadım.Geç geldik kp süpriz yapmış oraya ugradık.Ordan anneme ordada bizimkiler bekliyor az daha kalkacaklarmışEve çok geç döndük.Ama ruhumu doyurdu eşim önce olmak üzere tüm sevdiklerim
Sevildigimi bir kez daha anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…