Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nerdesiniz canlar hadi toparlanalım.Bende sabah güzel başlayıp akşama dogru kötü menü oldugu için gelmeye yüzüm yoktuBu akşam paylaşmaya başlıyorum
Banum hoşgeldinBende azar azar yapıyorum klima karşısında ütüleri napim canım istemiyor.
Aaraser harikasın
88lim yaz nedeniye hepimiz aynıyız canım.Ama toplanmak toparlanmazsak ipin ucu kaçıcak.Hadi yuvana dön dönünnnnnn kızlar

Gelsinnn menüler kızlar
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 ikisi bir ara da Nescafé

Ara :
Türk kahvesi şekersiz

Öğlen : yok sadece bir Parça kasar peynir attım ağzıma

Aksam : 4 köfte, 1 Parça tavuk kanat, bide domates salatası (aslında bugünlük diyetim de sebze yok ama cok canım cok istedi yedim)

2,5 litre de su içtim....

Resimli menü paylaşmıyorum netim sınırlı resim yüklerken cok saman alıyor....

İyi akşamlar çıtırlarım.
Bugün fena geçmedi. Yalnız çok yorgunum. Dışarıda dolaşırken elim ayağım titredi bir ara.biraz istirahate ihtiyacım var sanırım.
Yemek bulasik bitti derken kızlar cupcake istedi extradan.onu da yapıp paralel moda geçtim. Az çay keyfi arkasından namaz.sonrasında baglasalar durmam yatarım.
Ebru ben de menu yazmaya üseniyorum ya.ne olacak bu halimiz.yaz çok hareketli geçiyor maşallah.

Merhaba kızlar ilk önce Menüm gelsin.

Aç karnına Türk Kahvesi

Sabah 1 kase müsli

Ara yarım havuç yarım domates bir salatalık

Öglen 1 bucuk tabaga yakın mercimek yemegi 2 dlm Cavdar ekmeği

Ara yarım kase üzüm şeftali kara erik

ara 2 ymk k mantı yarım kase salata

Akşam 2 bardak acılı şalgam 3 tane mısır ve pirinç çıtırı

ayyy ne çok şey yemişim

Sabah: çeyrek peynirli kepekli sandiviçim
Ögle : 1 kase çorba ,1 dl ekmek,1 ayran
Ara: 4 ceviz,6 tane tam buğdayılı bisküvi,1 top dondurma
Akşam
Bitki çayı içtim ve bol su

Menüler ve motivasyon harika
El açması börek,tutlumba ve keşkül bugün şu ate kadar hayır dediklerim akşama kadar nelere hayır diyebilicem bakalım.
Hdekam bende seviyorum snei ve hepinizi

tesekkur ederim banusultan,cok sukur buyuyor kizim :) Bugun biraz yorgun ve bitkinim,cok yoruyor kizim beni.BUGUN KI yediklerim;sabah iki dilim siyah ekmek surme pexnir ve kasar pexniri ile arti sutlu kahve.saat on ikiye kadar iki kahve ve yarim muz ve bol su ictim.oglen on iki gibi kizimin tabagindaki iki kasik yemegini yedim sonra bol su ve sekersiz sutlu turk kahvesi.saat dort civari,iki kepce ezogelin corba,firinda tavuk yanina iki dilim pstates ve firinda az yagla kizarmis patlican ve yogurt.simdi ustune rezene cayi iciyorum.Bu saatten sonra birsey yememeyi dusunuyorum,bol bol su ve yesil cay icerek bu gunu kapatirik insallah.
En son tartildigimda 81kilo olmustum,tekrar tartiya cikmaya korkuyorum,off yaaa, yarin birazvdaha az yemem lazim.
Spor olarak,arabayi uzak bir yerde parkerip yurumustum,spordan sayilnszsada biraz haraket oldu. havada yagmurlu yuruyusede cikamadim.Bugunluk boyle..

İyi aksamlar kızlar.
Ben bir türlü aklımda tutamiyorum yediklerimi.misafirim vardı yazamadim da.hafif gidiyorum gerçi geldiğimden beri.bakalım cumaya ne yansıyacak.
Royem ufaklık anne sütü aliyor mu.emzirmek güzel kalori harcatiyor.

Diyen aramıza hoşgeldin.Bebegin kaç aylık? Anne sütü alıyor mu? Güzel başlamışsın ama öglen güzel yeseydin akşam daha az yerdin.Bense kızartma yapmıyorum yağlı kağıda döküyorum fırına oh mis :))

papatya,tesekkur ederim hosbuldum.Banusultan maalesef enmiyor,on uc aylikken,ameliyatoldum,bir hafta memeden uzak kalinca ve eskisi kadar sut olmaxinca emmedi bizimki.
kalori harcaniyor evet ama ben emzirirken cokacikanlardim,o yuzden bu kadar tombik oldum ya ben.
Bu arada aksam besten sonra birsey yemedim Insallah gece yemegin basinda bulmam kendimi.

Evet biraz fazla yedim gibi .aslinda ogleni atladigim icin boyle oldu.ama sksam besten itibaren birsey yemedim sadece cay ve su.
Kizim 18 aylik.firinda az yagli iyi oluyor,diyet yapmadigim zamanlardada hep firinda yapmayi tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…