Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menüm

Aç karnına Türk Kahvesi

Sabah

Ara

Öglen

Akşam 3 tane incir

Ara şekersiz Türk Kahvesi 1 kare çiko

Cooook suuu
Ev temizligi
Ve yarım saatten fazla yürüyüş

Insan -1 le uyanırda mutlu olmazmı ebruli1820 süper süper hehhh şöyle topik canlansın biraz hep + görcez degil ya.....

Yaaa cuma öncesi cok kötü bir menuyle karsınızdayım sabahtan havuza gittik bütün gün ordaydık saçma sapan şeyler yemek zorunda kaldım....işte bugun ki menüm

Sabah :
Evden çıkmadan 1 haşlanmış yumurta, 2 si bir arada nescafe

Ara :
1 küçük pogaca hani puf puf olur ya onlardan

Öglen : 1 dilim pizza, yarım litre buzz gibi su

Ara :

Yine o pooğacadan 2 ısırıkta bitiyor o da canım

Aksama yemem dedim ama o kadar karbonhidrat yersen acıkırsın tabiii

Aksam :
3 Çiğ köfte, marulla birlikte, 2 dilim karpuz, 2-3 çatal didiklenmiş tavuk, yarım bardak zero kola

2 litrede su içmişimdir herhalde

Hayırlı cumalarkızlar nerdesiniz?
88li
lajobam
hadekam
zuzumm
Herkes tatilde memelekette vs anladık am açok boş kaldı buralarBen hala tatilde aldıgım üç kiloyu vermeye çalışıyorum.Gündüz yiyorum ama akşam yemek yemiyorum 2 akşamdır bu akşamd inş yemem.Gezmeye gidebilir orda kahve nin yanında biskvüi bikaç bişi atarım belki agzıma.Regl günüm ve ona ragmen geçen haftaya göre -1.100 çıktım..Ödem bunlar.2 HAFTAYA hedefim 53.0 olmak bakalım.

Geçen hafta:56
Bu hafta:54.9
giden:1.100
gelen :yok
hedef:53 kalmak

aslında daha verirdim ama 2 gün üst üste geç saatte yedim al ver oldu.ALmayıp vermeye devam etseydim keşke

Hayırlı cumalar herkese kilo bildirimim
Başlangıç : 68.200
Gecen hafta : 63.100
Bu hafta : 63.100
Gelen -giden : yok

Valla Çarşamba sabah tartıda 62.600 ü gördüm dedimm ohh cumaya 62 olucam herhalde ama maalesef dün kötü oldu hiiççç moralimi bozmuyorum 29 Ağustos'a kadar 60 olacagımmmmmmm......

Waaay iddialar büyüüüük bakiyorum da. Ebruli eylül ayında herkes damlar buraya merak etme sen. Bende biraz sonra bir daha tartılip bildirim yaparım. Hala kahvaltı yapamadım. Eridigimi hissediyorum bir günde. Yememek gerekiyor .. bool su .. Spor yapmam gerek ama yürek yok gibi hiç de yapasım gelmiyor. Akşamları oglanın bastonuyla yarım saatten fazla yürüyorum. O bile bişe dimi ama

Aaaaa kimse menü paylaşmamış heyyy millet nerdesiniz menüler nerde benim bugun ki menüm

Sabah :

Ara :

Yeşil cay iksirim

Bunun hepsini bir kerede içmedim gün içerisinde içtim

Ara :
1 Çay bardağı ayran

Aksam :

Bulgur pilavımın hepsini bitiremedim Tadında bir farklılık vardı anlayamadım neden öyle oldu hep aynı Yağı kullanırım bulgur dan mıydı acaba bulgur bozulur mu? Neyse 2 kasık aldım bıraktım

Gece de misafirlerim vardı çaya cayın yanında

bir kaç tane badem, Fındık, 1 avuçtan az üzüm, 1 kare çikolata yedim...bide şekersiz Türk kahvesi içtim

Gün içinde 2 litre su, ve dip köşe ev temizliği

Arasser hikom süpersiniz menüler harika.Ben size göre çok daha fazla yiyiyorum (
araser bulgur bozulmaz canım neden öyle oldu acaba?Menü harika neden eksi çıkmadın k
?ama bu hafta fazlasıyla eksi görüceksin biliyorum çünkü çok saglıklı ve az besleniyorsun
hikom harika gidiyorsun şu lapa diyeti baya eritti seni.

Kızlar annemlere geldim ogluşla .. bi hafta Burdayız inşallah .. ablam lar annemler güzel geçecek günlerim ..
Eşimi yazlıga gönderdim biraz tatil yapsın. Iş ler de yok değil bu aralar.
Bugün saçma sapan beslendm hatırlamıyorum bile desem yeridir sabah düne göre artı gördüm sarmalar mahfetti beni . Neyse haftaya güzel menü sporlar la karşınızda olacağım inşallah
Iyi geceler öpüldünüZ

Dün gece menümü yazamadım şimdi yazıyımmm

Sabah :
2 dilim tam tahıllı ekmek, biraz Sucuklu yumurta, peynir Salatalık, domates, zeytin şekersiz Çay

Ara :

1 soda

Aksam :
Saat 17.00
4 köfte, 2 kasık yoğurt, salata 2 dilim ekmek,

Ara :
Saat 21.00
Meyve

2 litrede su...

Nasılsınız kızlar.Dün düğünde çok oynadım kalori yaktım:)) Kalabalıkla geç saate kadar oturduk Sabah'ta güzel bir kahvaltı keyfi yaptım .Eve gelip birde temizlik yaptım 9 da bitti.Akşam erken kapattım çok az yedim .Yarın için detoks suyum ve marketten aldığım bitki çaylarım hazır işe götürücem.Hayırlı geceler

Araser çok iradelisin canım ve sonuçlarını da görüyosun bak ne güzel! Bende yarın harika menülerle burda olucam söz!!
Hikom Ohh keyfini çıkar canım ama geç saate yememeye çalış .İki haftayı çok iyi degerlendirip 53 olucam inş

Iyi geceler kızlarrr sabahtan kahvaltıya misafirlerim vardı aksama yemeğe de kaldılar mangal yaptık bugun ki menüm

Sabah :
2 dilim tam tahıllı ekmek, peynir, 1 zeytin, domates, biber, salatalık bir tatlı kaşığı reçel

Ara :
2 dilim karpuz

Aksam :
1 dilim ekmek, salata, 1 bardak zero kola ve mangaldan yedim

Gece :
1 çay bardağı süt

Selam kizlar
Hala annemlerdeyim, kardesimin nisani var yurt disindan misafirlerimiz var.. anliycaniz pek yogun yorucu gunler geciyor, bi hafta sonra evimdeyim ins bi sorun aksilik cikmazsa.. bu tatilden bisey anlamadim zaten ilk zamanlar oglusun wc egitimiylr gecti berbatti, sonrada nisan icin kiyafet bakmak hazirlik yapmakla.. bu haftada hayirlisiyla gecsinde evime gideyim dip kose temizligimi yapip sakin hayatima doneyim istiyorum tabi oglus da tekrardan bi duzene girsin..
Kilomu hiiiiic bilmiyorum ama 2-3 kilo almisimdir belki daha da fazla.. neyse gidince verecegim hepsini nasilsa hic dert degil
Bu arada belim agriyo diye dr a gittim boynumdaki duzlesme ilerlemis ve kemik kaymasi olmus bi poset hap yazmis dr, bir ay kullanip tekrar bi dr a gitcem simdiden yaslilardan beter oldum ya
Hrpinizi cok opuyorum kizlar
ebrusum kucak dolusu sevgiler oglusu op cok tatli ses sek mat bende aldim evi bekliyorum oynamak icin
Hadi ben gelene kadar motive olun ben gelince tam gaz basliycam bak yetisemezsiniz hizima doora saka bi yana 38 beden elbise aldim ve kilo almis halimle bile oldu nerelerden bu kilolara geldim bu halime halimize de cok sukur
Hadi ben kactim cok yakinda bolca gorusmek uzere optum hrpiniziiii muuuckss

ARASER menün çok güzel hala motivasyon tam gaz devam süpersin

LAJOBAMMMMM canım çok özledim ve meraktaydım.Nişanınız hayırlı olsun inş tamamına erer.Minigin saçlarını kestimedin dimi çok ttalı böyleEve gelince oynarsınız seksekle Ogluşuda senide çok öpüyorum arkadaşım

88 li hadeka nerdesiniz kızlar?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…