Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikmetim memleketteyiz halaaaaaaa
Iki aydir evde yokuz geze geze bitiremedik bu yazi.

Okullar da gec acilacakmis. Uzuldum acikcasi. Biim bayatimiz calisirken duzene giriyor cunku. Banuya katiliyorum.

Bu sene kv ile salca yaptik. Cok zor ismis.
Buzdolabina ben de birsey atmiyorum artik ya. Kokuyor gibi geliyor bana da.

Ama kislik yapanlara afiyet olsun.

Konservemi de burada yapip izmire donecegim insallah.

Buralarda diyet miyet olmuyor.

O nedenle yazmiyorum fistiklarim size.

Ebrulimmmm tabi ki seviliyorsun. O kadar sevgi dolu civil civilsin ki seni sevmemek mumkun degil. Tekrardan nice yillara.

Öff akşam akşam canım sıkıldı.
başımı alıp dağ tepe gidesim var.mutlak yalnızlığı tadıp kafa dinlemek istiyorum.
insanlar cok yorucu geliyor bazen.ne bencillikleri ne istekleri bitmiyor.benim de tahammülüm azalmış sanırım.
sizler bu durumda neler yapıyorsunuz kizlar.
Abdest alıp namaz kıldım. Kuran okudum.dua ettim.ablamla dertleştim.sinirim yine de geçmedi.
Allah dostunu düşmanını mertlerden çıkarsın insanın karşısına inşallah.

hadeka kolay gelsin güzelim.
O salça miss gibi olmuştur şimdi .afiyetle yiyin.
Ev yapımı bir şeye benzemez.
Okul konusunda bayağı bir sıkıldım. Çocuklar da bunaldı evde.tatilden yeni dönmemize rağmen.
Dersleri de sıkıştırılmış programda isleyeceklermis.gereksiz saçma sapan şeyler.

Banucum ne oldu canım.
Ben insanlarla arama mesafe koydum. Kendimle vakit geçiriyorum artık. Böyle daha mutluyum.
Benim oğlan da derse başladı. Biraz toparlasın dedik. Kışın biliyorsun bazı yerlere gityi geldi. Eksik kalmıştı dersleri.

Kimseye yanlışı söylenmiyor papatyam. Kabul etme erdemini bırak bir de üste çıkmak istiyorlar.ben de bıktım artık tolere etmekten. Sussam olmuyor konuşsam yine benim başım ağrıyor. Valla dağ basina yerleşesim var.
Yalnizlik ta sıkıyor insanlar da.ne yapmalı bu durumda bilmem.

Biz de büyük kizimla başladık konu tekrarı ve testlere.bu sene dersler yogunlasacak.teog öncesi sıkı tutmak zorundayız. Dershaneler de kapandı. Ne olacak bakalım.

Banucum insan ilişkileri konusunda bende çok sıkıntı çekiyordum. Samimiyet yok dostluk yok sevince ortak olmak yok. Dedikodu fesatlık almış başını gitmiş. Insanlatın başına birşey gelse hemen arardım. Sorardım. Ben de aynısını bekliyordum Karşıdan. Ama onlar yapmıyordu. Çünkü samimi değiller. Sonra kendimle zaman geçirmeyi öğrendim. Psikoloğun dediğine göre kendimi sevmeye başlamışım. Şimdi çok mutluyum. Komşularım ay hiç uğramıyorsun falan diyor. Evet eskiden işten çıkınca uğrardım. Ama onlar benim kapımı ayda yılda bir çalardı. Şimdi harcadığım vakitelere üzülüyorum.
Her namazdan sonra şöyle dua ederim. Allahım iyi insanı bana yaklaştır, kötü fesat insanı benden uzaklaştır. Şimdi durup dururken benden uzaklaşan insanların Peşine düşmüyorum.biliyorum ki Rabbim duamı kabul ediyor.

Ne güzel yazmışsın arkadaşım.
Ben ne hatamı kabullenmekten ne özür dilemekten gocunurum.kul hakkından korkarım en başta.kalp kırmaktan çekinirim.ama dolmuşum artık. Son yıllarda ne ağır şeyler yaşadığıma sen sahitsin.bir de insanların kapris ve bencilligini tasiyacak gücüm kalmadı.
Bazı günler hayatla aciyla başa çıkmam tüm enerjimi alıyor.çocuklarım için sarılıyorum yaşama.
Ben de bugün senin yaptığını yapma kararı aldim. Merhaba merhaba .içime böylesi hiç sinmese de belki de olması gereken bu.

Banucum kesinlikle olması gereken bu bence de
Bir haftadır izindeyim. Eskiden olsa komşularıma giderdim. Onlarla pazarda domates kaça, karşı komşunun Kocası, alt kattaki vs muhabbeti yapardım. Hatta ben izindeyim neden komşularım gelmiyor, aşağıda arabamı görüyorlar halbuki diye dertlenirdim bi de... Şimdi diyorum ki ne aptal mışım...
Artık kendi kendime ve ailemle mutluyum...Evşmde spor yapıyorum, kitap okuyorum, dua okuyorum, zikir çekiyorum,
Zil çalacak diye aklım çıkıyor... Istemiyorum o yavan saçma muhabbetleri...
Sınırımı aşmak isteyenleri de geri püskürtüyorym. Hatta birisi var bu aralar fena halde canımı sıkıyor... Sınırlarımı zorluyor...

Bugun ki nenüm
Sabah
1 dilim ekmek, maydanozlu Çökelek, domates Salatalık zeytin, şekersiz cay

Öğlen
1 Tabak Çorba , 1 bardak ayran

Ara : 1 dilim kek, sade Türk kahvesi

Aksam
1 tabak bamya yemeği, 1 haşlanmış tavuk but, 2 kasık pilav 1 kase yoğurt

Ara : 1 mini dondurma

Bu son günüm de sapıttım biraz kötü bir menü oldu yarın eve geçince tekrar dikkat etmeye devam

Nasılsınız kızçeler Arkadşaım börek yiyelim diyor bende cumayı bekle dikat ediyorum demiştim.Mecbur sözümde durdum ama akşam telafi ettim.AKşam yemek yemedim eksilerdeyimGüne kötü başlayınca aman deyip bırakmak yok.Akşam yemeyerek yada hafif meyve salata yiyerek dengeleyebiliriz.Alkali suyumu yaptım(karbonatlı su)Sabahtan beri onu içiyorum.1 simit aldım geç kaldım diye sandiviç yapamadım.Şimdi 25 kr sade nescafemi içicem zinde kalıp tok hissi veriyor.Tek sorun şuan spor yapamayışım
DÜN:
SABAH: 1 dl börek,1 kayısı suyu
ÖGLE: 1.5 dl ekmek,1 kepçe çorba,1 kepçe patlıcan yemegi,1 bardak cacık
ARA:1 şeftali,1 küçük kase üzüm
AKŞAM : yogurt kürümü yedim

Ve 23:45 e kadar mutraf doaplarımı sildim mutrafagı ayrıntılı temizledim

merhaba çıtır anneler..hatırlarsanız ben 70 kilo ile başlamıştım..65,4 e düşmüştüm..1 aydır yazamıyorum..diyet felan güme gitti..şimdi 66 kiloyum..tekrar başladım bugün..bol bol elma,su,domates,kavun ve üzüm tüketiyorum..karnımı kalorisi az yiyeceklerle dolduruyorum..2 tane çocuğum var..3,5 ve 1,5 yaşındalar..gerçekten kilo adamı çok yaşlı gösteriyor..çıtır anne olmam lazım..bu son olacak

Menum

Sabah 1 kase Müsli içine tarçın bi çay kaşığı bal

Ara şekersiz Türk Kahvesi

Öğlen hafif bir kahvaltı

Ara 1 bardak şekersiz gazoz
2 avuc kadar sarı leblebi

2 bardak şekersiz çay

Akşam 1 kase cacık

Bugun ki menün
Sabah
2 dilim ekmek bir servis kasığı Menemen, domates, peynir zeytin

Öğlen : yok kahvaltıyı gec yaptık

Ara : bir Twist çikolata

Aksam : 4 köfte, 2 Parça mangal sucuk , 1 bardak zero kola

Keping buraya yazmayınca ipin ucu kaçıyor haklısın.Kilo hem saglık için hem görünüm için önemli.İnş çıtır anneler olucaz!!!
Araser menün güzel çiko hariç.Arada oluyor özel günler yada misafir gezmeler...Çok iyi gidiyorsun ve motivasyonunda hiç eksilme olmadı bu en güzeli

Hikom süperSpor videoları atardın bende iki ara bi dere fırsat bulur suçluluk psikolojisiyle yaparım hey gidi günler hey

Dünki menüm evde olmayışıma ragmen güzeldi ama cıs yedim bi tane o yüzden yazmaıdm.Örnek olmak örnek menüler yazmak istiyorum.Bu hafta işi gücü bırakıp klimanın karlına geçip spor yapıcamDüğünlerde çok güzel iltifatlar aldım Şımardımda şımardımAma 52 olmak istiyorum taktım taktımmmmmmmmmmmmmm

selam canlar,offf esim evde olunca diyet miyet hak getire.onceki gun,cocugun uyumasini firsat bilip yuruyuse ciktim,on dk sonra aradi erdesin diye :) toplamda 35-40 dk yurumusum.o kadar iyi geldiki tekbasina,kendi kafandaki duduncelerle oylece yurumek.onun harici kek borek yemiyorum yapmiyorumda ama su ekmekten bir turlu vazgecemedim.Bu aksam ustu isinma amacli15 dk plates yaptim,yarindan itibaren duzenli yapicam insallah.saat besten itibarende kahve haricinde birsey yiyip icmedim.
Yanliliktan,sahte insanlardan konusulmus,bu iki gundur cok mutsuzum,haftason katildigim aile dogumgununde bir kere daha sevilmedigimizi,umursanmadigimizi gormus oldum.Allahim,kizimi bizsiz birakma diye hep dua ediyorum.Ahh ne olurdu.kardeslerim anam babam yakunimda olsaydi.Bu sefer cok uzuldum, haketmiyoruz bu yapilanlari

Menüm (adet yerini bulsun daha tam dalamadık diyete)

Sabah
Müsli ..
Reçel den bi dilim ekmekle biraz yedim

Ara yeşil çay

Öğlen 1 but fırında yaptım biraz patates soğan bide suyundan, 4ymk k pirinç pilavı, 1 dilim normal ekmek,1 bardak gazoz

Ara 1 şekersiz Türk Kahvesi

Akşam

Bu kadar. Su 2 lt içmişimdir

Yürüyüş oglan bastonuyla yarım saat yürüdüm.

Supersin canim,tam gaz devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…