- Konu Sahibi maviduvar1
-
Kızımı uyuttum geldimmm. Sabah yediklerimi yazdım galiba kafa gitti benim.
Kahvaltıdan sonra arada iki tarhana bir aktivya yoğurt yedim burda tarhana kuru yemişle çayla yemek için incecik özel yapılıyor onun için ben aralarda tercih ediyorum tok da tutuyor menülerimde genelde olur:)
Akşam bir küçük tabak az yağlı salçalı makarna bol yeşil salata
Bir tane bisküvi 2 bardak az şekerli çay
Aslında günü kapatırdım ama Abbas Güçlü yü izlicem bir elma bir mandalina yicem 3 litre suyumu içtim
100 mekik 40 dakika tempolu yürüyüş yaptım
Ya bu adet öncesi ne kötü vücudum şişti gazman gibiyim çikolatadan başımı çevirmeye zorluyorum kendimi bir olsaydı üffffff
Yoksa 1 bazen 2 kilo daha fazla geliyorum tartıda(((
Bir de akşam tüm mönüyü yazmak daha mı mantıklı acaba ben önce yazdıklarımı unutıyorum
Spor cok iyi olmus canim. Ama bence bu saatte meyve yeme 1 kk peynir ya da ilik tarcinli sut ic sabah ye meyveyi boyle boyle kucuk baslangiclarla duzenli beslenmeye gecersin ve yemedigin icin uyaninca mutlu olursun
Menunu de gun icinde yaz yedikten sonra aksam en son toplu olarak yazarsin hem birarada gormus olursun gun icinde yediklerini
Erimez canimdirekt gobuse yag olur .sen sutunu ic bir de ins. Her zaman bu kadar gec uyumuyosundur yoksa met. Cok yavaslar.
Biz ebruyla eslestik canimÖzge sen kiminle eşleştin
günaydın arkadaşlarrrrr.. ben kiminle eşleştim arkadaşlar ???
Biz ebruyla eslestik canim
Gunaydin sana da canim.esler yarin aciklancak cuma gunu sabah ( ac karnina )tartilip bildirim yapiyoruz sonra ebru 1. Olan takimi ve esleri aciklar
merhaba kızcıklar,kilar yarın açıklanacak ama benim durum pek iç açıcı gözükmüyor(
neyse sabah:bir aktivya
ara:bir büyük elma ve Türk kahvesi
öğleyin bir haşlanmış yumurta.
yeşillik(maydonoz,roka)
4 zeytin
4 altınbaşak yemeyi planlıyorum
merhaba kızcıklar,kilar yarın açıklanacak ama benim durum pek iç açıcı gözükmüyor(
neyse sabah:bir aktivya
ara:bir büyük elma ve Türk kahvesi
öğleyin bir haşlanmış yumurta.
yeşillik(maydonoz,roka)
4 zeytin
4 altınbaşak yemeyi planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?