Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızımı uyuttum geldimmm. Sabah yediklerimi yazdım galiba kafa gitti benim.

Kahvaltıdan sonra arada iki tarhana bir aktivya yoğurt yedim burda tarhana kuru yemişle çayla yemek için incecik özel yapılıyor onun için ben aralarda tercih ediyorum tok da tutuyor menülerimde genelde olur:)
Akşam bir küçük tabak az yağlı salçalı makarna bol yeşil salata
Bir tane bisküvi 2 bardak az şekerli çay
Aslında günü kapatırdım ama Abbas Güçlü yü izlicem bir elma bir mandalina yicem 3 litre suyumu içtim
100 mekik 40 dakika tempolu yürüyüş yaptım
Ya bu adet öncesi ne kötü vücudum şişti gazman gibiyim çikolatadan başımı çevirmeye zorluyorum kendimi bir olsaydı üffffff
Yoksa 1 bazen 2 kilo daha fazla geliyorum tartıda (((
Bir de akşam tüm mönüyü yazmak daha mı mantıklı acaba ben önce yazdıklarımı unutıyorum

Ebrucum her msja cvp vermek mumkun olmuyor bazen hepimizin kendimize gore ugraslari var herkes anlayisla karsilayacsktir bu durumu ben elimden geldigince cvp yaziyorum ama artik yetistirmek zor gibi gorunuyo
Yaris hakkinda fikirlerini merak ettim

Spor cok iyi olmus canim. Ama bence bu saatte meyve yeme 1 kk peynir ya da ilik tarcinli sut ic sabah ye meyveyi boyle boyle kucuk baslangiclarla duzenli beslenmeye gecersin ve yemedigin icin uyaninca mutlu olursun
Menunu de gun icinde yaz yedikten sonra aksam en son toplu olarak yazarsin hem birarada gormus olursun gun icinde yediklerini

Teşekkür ederim canım meyve konusunda çok haklısın ben saat üç dört gibi yatıyorum yediğim meyve erir dedim yine de yemim mi canım

Erimez canim direkt gobuse yag olur .sen sutunu ic bir de ins. Her zaman bu kadar gec uyumuyosundur yoksa met. Cok yavaslar.

Erimez canim direkt gobuse yag olur .sen sutunu ic bir de ins. Her zaman bu kadar gec uyumuyosundur yoksa met. Cok yavaslar.

Sorma canım çoklukla geç yatıyorum geç kalkıyorum kızım daha yeni yeni 11-12 gibi yatmaya başladı ben de sadece gece kendime vakit ayırabiliyorum gece kitap okurum film izlerim ama erken yatmaya çalışıcam artık acaba ben sahlep mi içsem hıı kalorili mi

günaydın arkadaşlarrrrr.. ben kiminle eşleştim arkadaşlar ???

Son düzenleme:
merhaba kızcıklar,kilar yarın açıklanacak ama benim durum pek iç açıcı gözükmüyor(
neyse sabah:bir aktivya
ara:bir büyük elma ve Türk kahvesi
öğleyin bir haşlanmış yumurta.
yeşillik(maydonoz,roka)
4 zeytin
4 altınbaşak yemeyi planlıyorum

3 çeri domates
bir tatlı kaşığı bal ve bir kaç kaşıkk yoğurt

Canım az yiyosun acıkmıyor musun?Yoksa bizmi fazla yiyoruz özgeİnş. yarın hepimizin yüzü güler

haklısın canım ama sonradan çok yiyorum eşim akşam gelince onunla yiyorum ve spor az hatta yok ve bağırsaklarımın azizliği beni bitiriyor siz doğrusunu yapıyorsunuz maaşallah çok güzel kilo vermişsiniz.

kızlar starda melekte selahattin dönmez vaaaaar her söylediği altın bilgi bu adamın
kahvaltıda mutlaka bir meyve yiyin diyor saat 10dan önce kahvaltıyı yapın diyor bir sürü tarif veriyor

bu cuma benim eşim yok ya ancak haftaya yarışta olucam dimi
tüh ben bayağı kilo vermişim bu hafta oysaki((

Ebruli
Hawar
Özge
Sehra
Papatya
Zuzuuu
Nelson
Bizeyeter
Zorisimbuldm

Ama eşleştirme için 1 kişi eksik88lii nerelerdesin keşke sendde katılsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…