- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
Ebruli
Hawar
Özge
Sehra
Papatya
Zuzuuu
Nelson
Bizeyeter
Zorisimbuldm
Ebruli
Hawar
Özge
Sehra
Papatya
Zuzuuu
Nelson
Bizeyeter
Zorisimbuldm
Ebrucum msj kutun dolu yazdim gormedin sanirim msj yazdim gonderenedim
Ne helvasi kiz persembe persembe yarin acisini cikarirsin bak ben bu gece pasta yapcam yarin icin
Yemekte bezelye ve pilav var kocis istedi ama yemiycem dunku karnibahari yicem
Ebruli
Hawar
Özge
Sehra
Papatya
Zuzuuu
Nelson
Bizeyeter
Zorisimbuldm
sabah: peyaz peynir, 1 dilim ekmek,3 zeytin
ara: 2 ceviz. karışık bitki çayı
öğle: yoğurtlu mantı, salata, çorba
ara: portakal, bir avuç kuru yemiş
akşam: 1 kase kuru biber ( haşlanmış yoğurtlu), bir tane közlenmiş kırmızı biber,1 porsiyon haşlanmış karnıbahar, yarım dilim kek, küçük bir kase acılı ezme, 1 yk makarna
spor: 30 dak koşu, 300 ip atlama,100 mekik,30 dak plates,30 dak yürüyüş yapacağım
bu kadar akşam yemeğine bu sporları yapmak zorundayım :) fazla spor yaparsam ilave ederim..
kilo bildirimi
başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen:
Giden:
Toplam giden:
Hedef :
benim adımda sehraa ise sen 56ya kadar düşüp tamam yeter artık çirkinleşiyorum diceksin ve korumaya geçeceksinsevindim senin adına. acaba birgün bende bunu diyebilecek miyim.....
aynı zamanda regl oluyoruz ösge biz senlen.haftaya aynı takımda mı olsak ne:44:Ebrucum moralim 0 ın altinda.ben butun gun spordu ev temizligiydi ugrastim az da yedim sonra ne mi oldu esim renkli badem sekeri getirmis.hadi dedim 1 tane tadayim canim cekti diyee anamm git gel git yedim bi tatli geldi 6 7 tane yemisimsir. Regl olcam burnumun dibine getirmis birdaha sakin getirme dukkandaku cekmecene koy ordan ye askm dedim
Sahlep icin de icmekten baska care birakmamislar cidden bosver genele bak baya disiplin olduk bence
protein hiç yemiyorsun bide ben senin yazın 59 olduğun vakti hatırlıyorum kendine gel zuzu..gamzelerini yağ bağlarsa tüm güzelliğin gider diyimsabah elmalısirkeli su
kahvaltıda 1 tabak tarhana çorbası zeytin 1 dilim ekmek
ara tane tuzsuz etimek 1 badak az şekerli ıhlamur içtim
öğle 1 tabak makarna yoğurtlu
ara yarım elma 1 dilim muz oğluştan kalanlar
1 bardak tuzsuz ayran
türk kahvesi 1 saat arayla bunlar
akşam yemek kaşığı semizotu yoğurt ekmek yok
birazdan yeşilçay içerim
spor 25 mekik
100 ip atlama
sağ-sol bacak ama hareketi
gangnam style oynadık çocklarla karın bölgesi çok acıyo ya mekik çektim diyemi acaba kızlar
su yarım litre
canım ya ne kadar içten samimi yazmışsın..tam da bu işte..aynı fikirdeyim seninle..Arkadaşlar bu yarışlar bizi çok motive etti ve bu yüzden tekrar yapıcaz.Sizlerde aramıza katıldınız.Fakat düzenli menü yazmazsanız ugramazsanız yorum yapmazsanız karşınızdaki arkadaşın motivasyonu düşer.Bu yüzden korkuyorum yoksa hepinize topigimiz açık.Hepimizin çocugu olmasına ragmen gece olsun gündüz olsun ilk fırsaatta buraya giriyoruz ve birbirimize destek,hırs,bilgi,menü yorumu,yeri geliyor dert ortagı oluyoruz.İnş. anlatabilmişimdir.Yarışa varım deyipte ugramazsanız arkadaşınızın kilo vermesinde olumsuz etki etmiş olursunuz.İnş. hepiniz her akşam düzenli menü paylaşır ve katılım yapar.
ikindi:bir kase yoğurlu buğday çorbası,bir haşlanmış yumurta(protein metobolizmayı hızlandırıyormuş o yüzden)
akşam:yoğurlu ıspanak,yarım kaseden az aynı çorbadan içeceğim
bugün bir kupa yeşil çay da içtim.
geç yatar ve acıkırsam bir ç.b süt içeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?