Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Olmadı 9 kişiyiz ve 3 erli gruplar oluştururuz.Bu haftada böyle olsun.En çok kiloyu veren kişi ve grup olarak toplamda en çok kiloyu veren grup 1. kazanır.Sizce?

Canım balık istedi ama dokunamadıgım için eşim çupra yaptırıcak.Helvasız aglar balık dedim.Ama kaloriye bakınca(kk tahin helva 220 kalori)aman aglarsa aglasın yoksa yarın sabah ben aglıycam deyip almaktan vazgeçtimÖzgecim kalorilere sardım kafayı yemeden çek kurtar beni

Ebrucum msj kutun dolu yazdim gormedin sanirim msj yazdim gonderenedim
Ne helvasi kiz persembe persembe yarin acisini cikarirsin bak ben bu gece pasta yapcam yarin icin
Yemekte bezelye ve pilav var kocis istedi ama yemiycem dunku karnibahari yicem

Ebrucum msj kutun dolu yazdim gormedin sanirim msj yazdim gonderenedim
Ne helvasi kiz persembe persembe yarin acisini cikarirsin bak ben bu gece pasta yapcam yarin icin
Yemekte bezelye ve pilav var kocis istedi ama yemiycem dunku karnibahari yicem

Yok almadım zaten helvaNe pastası yapıcan bakimMesaj sildim ama gelmedi mesajın

Ebruli
Hawar
Özge
Sehra
Papatya
Zuzuuu
Nelson
Bizeyeter
Zorisimbuldm

Canım elf de yarışmak istiyor. O girince 10 kişi oluyoruz.
Menüm:
07:30 her zamanki kahvaltım
10:00 cennet elması
12:00 mercimek çorba. Bir lahmacunun ortasından yumuşak yeri. Malum ağzım kötü
16:30 bir kivi
17:30 3 yk barbunya, 2 adet kuru biber dolması

sabah: peyaz peynir, 1 dilim ekmek,3 zeytin
ara: 2 ceviz. karışık bitki çayı
öğle: yoğurtlu mantı, salata, çorba
ara: portakal, bir avuç kuru yemiş
akşam: 1 kase kuru biber ( haşlanmış yoğurtlu), bir tane közlenmiş kırmızı biber,1 porsiyon haşlanmış karnıbahar, yarım dilim kek, küçük bir kase acılı ezme, 1 yk makarna

spor: 30 dak koşu, 300 ip atlama,100 mekik,30 dak plates,30 dak yürüyüş yapacağım

bu kadar akşam yemeğine bu sporları yapmak zorundayım :) fazla spor yaparsam ilave ederim..

Canım sabah çok yiyip akşam az yemen gerekir.Akşam hem ekmek hem makarna olmaz birini tercih edersin bundan sonraSporlarını yaparsan senin faydana yarın tartıda yüyüzn güler.

Canım diger arkadaşlar düzenli menü payaştıkları için onları yazdım.Ama sende düzenli topige katılır ve menülerini paylaşıp yorum yaparsan tabikide yarışabilirsin.

Arkadaşlar bu yarışlar bizi çok motive etti ve bu yüzden tekrar yapıcaz.Sizlerde aramıza katıldınız.Fakat düzenli menü yazmazsanız ugramazsanız yorum yapmazsanız karşınızdaki arkadaşın motivasyonu düşer.Bu yüzden korkuyorum yoksa hepinize topigimiz açık.Hepimizin çocugu olmasına ragmen gece olsun gündüz olsun ilk fırsaatta buraya giriyoruz ve birbirimize destek,hırs,bilgi,menü yorumu,yeri geliyor dert ortagı oluyoruz.İnş. anlatabilmişimdir.Yarışa varım deyipte ugramazsanız arkadaşınızın kilo vermesinde olumsuz etki etmiş olursunuz.İnş. hepiniz her akşam düzenli menü paylaşır ve katılım yapar.

KİLO BİLDİRİMİ
Başlangıç:
Geçen hafta:
Bu hafta:
Gelen:
Giden:
Toplam Giden:
Hedef :

Off ya eşim 7 buçukta gelicekmişOnun 7 buçugu 8 olurBen 1 kase çorba içeyimde sonra balık salata yerşm ekmeksiz

ikindi:bir kase yoğurlu buğday çorbası,bir haşlanmış yumurta(protein metobolizmayı hızlandırıyormuş o yüzden)
akşam:yoğurlu ıspanak,yarım kaseden az aynı çorbadan içeceğim
bugün bir kupa yeşil çay da içtim.
geç yatar ve acıkırsam bir ç.b süt içeceğim.

herkese iyi akşamlar arkadaşlar, gezinirken topiğiniz dikkatimi çekti.aslında aranıza katılmak isterim ama daha önce 5.takımdaydım ve orada düzenli mesaj sayısı önemliydi.ben sürekli nete giremiyorum.
sizin topikte mesaj sayısı var mı?yoksa sadece menü paylaşımı ve sohbete katılmak yeterli mi?

kızlar çok yoğunum geçmişi sonradan okucam hemen menümü yazim
sabah beş badem 1 medine hurması iki kayısı
9da 3kk peynir 6zytin bir çavdar 1etimek domtessalatalık brokoli
1de iki medine hurması 10badem
2buçukta 5kaşık barbunya iki çavdar ayran bir parça tavuk
ara ayran iki amndalina
akşam pırasa dolması bir porsiyon yoğurtlukereviz
spor 40dk
su 3litre

dün yazmıtım ama silindi kilendi pc bisürü bişeyler daha gittti
sabah 10da dört halka sucuk 1haşlanmış yum iki kk peynir salatalar 6zeytin iki banım tahinpekmeza
12buçuk 10badem iki avuç leblebi
2buçuk iki parça et 2çavdar salata
akşam yoğurtlukereiz
45dk spor
dün yoğunca adet oldum ve ebruuuuuuuuuuuuuu seni dün okudum muhtemelen sen bitter karam yediğin sıralarda bende keklere konulan damla çikolatalar varya bitter gibi onlardan sanırım üç yemek kaşığı kadar yemişimdir.özüür dilerim papatya ama gerçekten krize girdim resmen gözüm döndü.o yüzden akşamı yoğurtlu kerevizle kapattım dün..

sevindim senin adına. acaba birgün bende bunu diyebilecek miyim.....
benim adımda sehraa ise sen 56ya kadar düşüp tamam yeter artık çirkinleşiyorum diceksin ve korumaya geçeceksin

aynı zamanda regl oluyoruz ösge biz senlen.haftaya aynı takımda mı olsak ne:44:
protein hiç yemiyorsun bide ben senin yazın 59 olduğun vakti hatırlıyorum kendine gel zuzu..gamzelerini yağ bağlarsa tüm güzelliğin gider diyim

canım ya ne kadar içten samimi yazmışsın..tam da bu işte..aynı fikirdeyim seninle..

bize yeter sana uyuz oldum..düzgünce akşam yaz menülerini.yok sabah şunu yedim öğlen bunu yedim akşam şunu planlıyorum sayfaları senlemi doldurcaz ahanda bi deli de bu çattık yaakşam adam gibi tek menü yaz.kafamızı karıştırma bizim ya da benim tövbe tövbe

papatyam canım benim...nasıl oldun sen ya..dediğim kremi sordun mu eczaneye klenekord ve after aft bandı..meyvede yiyorsun niye böyle oldu ki ya..dişin azı diş mi..çektirdin mi..biraz olumsuz etkileneceksin üç dört gün şimdiden diyim..

11.00
2 dilm cavdar
Kk peynir
3 zeytin
2 catal recel
Yesilcay
14.30
Nescafe
3 yulaf
1 avuc badem
17.00
1 mandalina
1 isirik gofret
18.30
1 tabak.Karnibahar
Yogurt
2 kasik pilav yedim cok guzel olmustu dayanamadim

Yesilcay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…