- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
benim adımda sehraa ise sen 56ya kadar düşüp tamam yeter artık çirkinleşiyorum diceksin ve korumaya geçeceksin
Aynı zamanda regl oluyoruz ösge biz senlen.haftaya aynı takımda mı olsak ne:44:
Protein hiç yemiyorsun bide ben senin yazın 59 olduğun vakti hatırlıyorum kendine gel zuzu..gamzelerini yağ bağlarsa tüm güzelliğin gider diyim
Canım ya ne kadar içten samimi yazmışsın..tam da bu işte..aynı fikirdeyim seninle..
Bize yeter sana uyuz oldum..düzgünce akşam yaz menülerini.yok sabah şunu yedim öğlen bunu yedim akşam şunu planlıyorum sayfaları senlemi doldurcaz ahanda bi deli de bu çattık yaakşam adam gibi tek menü yaz.kafamızı karıştırma bizim ya da benim tövbe tövbe
Piryam canım benim...nasıl oldun sen ya..dediğim kremi sordun mu eczaneye klenekord ve after aft bandı..meyvede yiyorsun niye böyle oldu ki ya..dişin azı diş mi..çektirdin mi..biraz olumsuz etkileneceksin üç dört gün şimdiden diyim..
bizde mesaj sayısı gibi bir durum yok...tabi ki aramıza katılabilirsin...herkese iyi akşamlar arkadaşlar, gezinirken topiğiniz dikkatimi çekti.aslında aranıza katılmak isterim ama daha önce 5.takımdaydım ve orada düzenli mesaj sayısı önemliydi.ben sürekli nete giremiyorum.
sizin topikte mesaj sayısı var mı?yoksa sadece menü paylaşımı ve sohbete katılmak yeterli mi?
canım menülerin güzel. özüre gerek gerek tatlım...hepimiz ayda bir kere yaşıyoruz o durmu...tatlı düşkünlüğü olmayan ben bile...kızlar çok yoğunum geçmişi sonradan okucam hemen menümü yazim
sabah beş badem 1 medine hurması iki kayısı
9da 3kk peynir 6zytin bir çavdar 1etimek domtessalatalık brokoli
1de iki medine hurması 10badem
2buçukta 5kaşık barbunya iki çavdar ayran bir parça tavuk
ara ayran iki amndalina
akşam pırasa dolması bir porsiyon yoğurtlukereviz
spor 40dk
su 3litre
dün yazmıtım ama silindi kilendi pc bisürü bişeyler daha gittti
sabah 10da dört halka sucuk 1haşlanmış yum iki kk peynir salatalar 6zeytin iki banım tahinpekmeza
12buçuk 10badem iki avuç leblebi
2buçuk iki parça et 2çavdar salata
akşam yoğurtlukereiz
45dk spor
dün yoğunca adet oldum ve ebruuuuuuuuuuuuuu seni dün okudum muhtemelen sen bitter karam yediğin sıralarda bende keklere konulan damla çikolatalar varya bitter gibi onlardan sanırım üç yemek kaşığı kadar yemişimdir.özüür dilerim papatya ama gerçekten krize girdim resmen gözüm döndü.o yüzden akşamı yoğurtlu kerevizle kapattım dün..
ben ve 56....biraraya gelmemiz imkansız...ah be canım 60'ı bir görseydim...benim adımda sehraa ise sen 56ya kadar düşüp tamam yeter artık çirkinleşiyorum diceksin ve korumaya geçeceksin
:18::18::18::18:
ösge epruuu
papatyaa
bizeyeter...canım sehranın tavrı öyle...bize ne fırçalara atıyordu eski topiğimizde. lütfen kırılma...bunu daha münasip bir dille anlatamazmıydın acaba?yok sana uyuz oldum,yok sayfayı senle mi dolduracağız?sayfaya para mı veriyorsun?madem sen yaz napalım.saygısızlık olmasın arkadaşlara yarın kilo bildirimi yaparım.bu cevabımı empati yaparak değerlendin lütfen
Canım diger arkadaşlar düzenli menü payaştıkları için onları yazdım.Ama sende düzenli topige katılır ve menülerini paylaşıp yorum yaparsan tabikide yarışabilirsin.
yarışmaya katılınca tabiki yazarım menümü yanlız nasıl eşleşiyosunuz nasıl bi yarış biraz bahsedermisin
anladım canım saolcanım topik sahibi ebru olduğundan eşleştirmeyi o yapacak. ikili takımlar halinde yarışıyoruz. en fazla kilo veren takım o haftanın 1. si oluyor...
sehracım dişimi çektirmedim henüz. söylediklerini aldım eczaneden. bir de başka bir şey daha aldım. ağzımın içindekilere faydası oldu sanki..ama bir de dilimin kenarında çıktı...emin olun yemek yemek çok güzel birşey...bugün o lahmacunu yermiydim ben. ama ortası yumuşaktı...fazla acıtmadı. hatta yarın kendime ödül olarak (tabi kilo verebildiysem) simit peynir düşünüyordum ama nerdeee...bu ağızla simiti hayatta öğütemem.....
bunu daha münasip bir dille anlatamazmıydın acaba?yok sana uyuz oldum,yok sayfayı senle mi dolduracağız?sayfaya para mı veriyorsun?madem sen yaz napalım.saygısızlık olmasın arkadaşlara yarın kilo bildirimi yaparım.bu cevabımı empati yaparak değerlendin lütfen
Canım cok sagol hatırladığın icin.... Ana söyle bi baktimda siz cidden cok az yiyorsuz...Minik kelebek ugrarsa ona da soralim o yarissin
88 li yeni topige ugramadin daha
Canım cok sagol hatırladığın icin.... Ana söyle bi baktimda siz cidden cok az yiyorsuz...
mesela biriniz demişsiniz bezelye pilav var yemicem... Ben 2 kasık pilav 7-8 kasık bezelye yerdim..:)
çok sikamiyorum kendimi bebis emziriyorum... Yoksa kıyamet kopuyo...))) öyle bi yazıp kaçmak istemedim..
ama takipteyim sizi...arada misafiriniz olucam yani
Canım yarın tartı günü diye hemde yarışma var diye sıkıyoruz.Yoksa ohoooo bizdeinsanız dimiÖzge hawar ve sanırsam zuzuumda emziriyor.Bende 3 ay öncesine emziriyordum
Canım cok sagol hatırladığın icin.... Ana söyle bi baktimda siz cidden cok az yiyorsuz...
mesela biriniz demişsiniz bezelye pilav var yemicem... Ben 2 kasık pilav 7-8 kasık bezelye yerdim..:)
çok sikamiyorum kendimi bebis emziriyorum... Yoksa kıyamet kopuyo...))) öyle bi yazıp kaçmak istemedim..
ama takipteyim sizi...arada misafiriniz olucam yani
puhahhaaahhhhh ebruş ben artık emzirmiyorum 2 ay oldu keseli artık otobüslerde bile memme demeye başlamıtı kestim bende
puhahhaaahhhhh ebruş ben artık emzirmiyorum 2 ay oldu keseli artık otobüslerde bile memme demeye başlamıtı kestim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?