Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hala balık bekliyorumeşime tel kızdım saat kaç oldu dedim.CAnın balık istedi yaptırdık bide fırça yiyorum dedi.balık balık yarın sabah sudan çıkmış balığa dönücem haberi yok

bunu daha münasip bir dille anlatamazmıydın acaba?yok sana uyuz oldum,yok sayfayı senle mi dolduracağız?sayfaya para mı veriyorsun?madem sen yaz napalım.saygısızlık olmasın arkadaşlara yarın kilo bildirimi yaparım.bu cevabımı empati yaparak değerlendin lütfen

sabah -öğlen geç kaltım bugun o yüzden
yeşil çay
2 dilim peynirli börek malesef
sabah çok doyduğum için arada yok
45 dak pilates
akşam
karnıbahar 6 yk.
yine o börekten çayla canım istedi yemeden duramadım

bizde mesaj sayısı gibi bir durum yok...tabi ki aramıza katılabilirsin...
canım menülerin güzel. özüre gerek gerek tatlım...hepimiz ayda bir kere yaşıyoruz o durmu...tatlı düşkünlüğü olmayan ben bile...
benim adımda sehraa ise sen 56ya kadar düşüp tamam yeter artık çirkinleşiyorum diceksin ve korumaya geçeceksin
ben ve 56....biraraya gelmemiz imkansız...ah be canım 60'ı bir görseydim...
:18::18::18::18:
ösge epruuu

papatyaa

bizeyeter...canım sehranın tavrı öyle...bize ne fırçalara atıyordu eski topiğimizde. lütfen kırılma...
menülerini akşam birarada yazarsan bizim de yorum yapmamız daha kolay olur tatlım....

Canım diger arkadaşlar düzenli menü payaştıkları için onları yazdım.Ama sende düzenli topige katılır ve menülerini paylaşıp yorum yaparsan tabikide yarışabilirsin.

yarışmaya katılınca tabiki yazarım menümü yanlız nasıl eşleşiyosunuz nasıl bi yarış biraz bahsedermisin

yarışmaya katılınca tabiki yazarım menümü yanlız nasıl eşleşiyosunuz nasıl bi yarış biraz bahsedermisin

canım topik sahibi ebru olduğundan eşleştirmeyi o yapacak. ikili takımlar halinde yarışıyoruz. en fazla kilo veren takım o haftanın 1. si oluyor...
sehracım dişimi çektirmedim henüz. söylediklerini aldım eczaneden. bir de başka bir şey daha aldım. ağzımın içindekilere faydası oldu sanki..ama bir de dilimin kenarında çıktı...emin olun yemek yemek çok güzel birşey...bugün o lahmacunu yermiydim ben. ama ortası yumuşaktı...fazla acıtmadı. hatta yarın kendime ödül olarak (tabi kilo verebildiysem) simit peynir düşünüyordum ama nerdeee...bu ağızla simiti hayatta öğütemem.....

anladım canım saol
geçmiş olsun gerçekten zor bişey en kısa zamanda geçer inşallah

Canım zamanla alışırsın sehra bu işte.Hani bazı insanlara ilk başta gıcık olursun ama zamanla tanıdıkça kalbinin temizligini görüp sonradan seversin ya sehrada böyle bir insan.Gerçi degil kalbini avm de bi kayfe içip göbüşünü totosunuda göremedik ya neyseİlk zamanlarda sehraya bende gıcık olmuştum ama tanıyınca çok sevdim(rakibimolsa bile)

Cuma günü bildirim yapınca herkes ikili eşler halinde rakip oluyor.Böylece hırslanıp daha güzel motive oluyoruz.

bugün 38 beden kadife pantalon aldım ve bel boşluğu vardı. 1,5 santim falan. onu aldırdım. acep ola ben azıcık sıkılaştımmı ki? 27 aralıkta almışım ölçülerimi. 27 ocakta bakıcam incelme var mı?
bugün spor yapamıyorum. her sabah 6'da kalkınca haftanın sonuna doğru elimi kolumu kaldıracak halim olmuyor...

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:10 =1dl.çavdar,1dl.peynir,reçel,çay
11:45 =türk kahvesi
14:00 =1 tabak y.mercimek,2 kaşık yogurt,2 salata turşusu,1dl.çavdar
16:00 =2 kare bitter,2 yulaflı,yeşilçay
18:45 =1 kepçe çorba
20:30 =balıgın yarısı,1dl.ekmek,kıvırcık salatası

Şimdide yeşilçayımı yudumluyorum.

Spor:
200 oklava
100 hundert plates
150 ip atlama
100 mekik

sabah elmalı sirkem
kahvaltıda 1 dilim ekmek zeytin azcık salça 1 banımlık pekmez çay
ara bi kaç tane bisküvi ve kahve
öğle oğluştan kalan 3çorba kaşığı çorba 1 yemek kaşığı et sote azcık yoğurt ekmek yok
ara 1 dilim portakal 1 dilim etimek tatlısı
akşam 1 paça 1dilim ekmek büyüklüğüde haşlanmış kırmızı et küçük saeyle tarççınlı yoğurdumu yedim ekmek yok
ara 1 bardak çay
spor 100 ip atlama yapabildm saece
su 1 lire falan

bizeyeter seharanın kötü i maksatla yazmaz canım şaka yapmıştır o biz hepimiz 1 senedir beraberiz kardeş gibi olduk burda hiç kimse kimsenin kalbini kırmadı şimdiye kadar burda yeri geldi birbirimizi şakacıktan azarlladık motivasyon için lütfen birbirinizi incitmeyin şu 3 günlük dünyada ayrıca günlük menü paylaşıyoruz canım evet herkes sabah menüsünü ayrı öğleni ayrı falan yazarsa çok karışık olur ve cevap vermemiz imkansz olur yetişemeyiz o konuda sehraya çok katılıyorum ,
gece yaterken paylaşıyoruz meüleri ne yaptıysak veya ne yediysek

Canim bak arkadaslarda ayni seyleri yazmislar sehranin tarzi boyle yoksa cok iyi niyetli biri inan ki.

Minik kelebek ugrarsa ona da soralim o yarissin
88 li yeni topige ugramadin daha
Canım cok sagol hatırladığın icin.... Ana söyle bi baktimda siz cidden cok az yiyorsuz...
mesela biriniz demişsiniz bezelye pilav var yemicem... Ben 2 kasık pilav 7-8 kasık bezelye yerdim..:)
çok sikamiyorum kendimi bebis emziriyorum... Yoksa kıyamet kopuyo...))) öyle bi yazıp kaçmak istemedim..
ama takipteyim sizi...arada misafiriniz olucam yani

Canım yarın tartı günü diye hemde yarışma var diye sıkıyoruz.Yoksa ohoooo bizdeinsanız dimiÖzge hawar ve sanırsam zuzuumda emziriyor.Bende 3 ay öncesine emziriyordum

Canım yarın tartı günü diye hemde yarışma var diye sıkıyoruz.Yoksa ohoooo bizdeinsanız dimiÖzge hawar ve sanırsam zuzuumda emziriyor.Bende 3 ay öncesine emziriyordum

puhahhaaahhhhh ebruş ben artık emzirmiyorum 2 ay oldu keseli artık otobüslerde bile memme demeye başlamıtı kestim bende

Her zaman bekleriz canim. Ebrunun dedigi gibi yarin tarti gunu diye yemedim bezelye pilav
Ben bu hafta ne yalan soyleyim ac kaldim motivasyondan dolayi hissetmemeye calistim ve sanirim az yiyerek doymaya alistim. Bur de sunu farkettim mesela cok yedigim bir aksam yemeginin ve az yedigim bi aksam yemeginin 1 saat ardindan hissettigim aclik duygusu aynii az az sık sık ye diye bosuna demiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…