- Konu Sahibi maviduvar1
-
Kiz nasil kestin zor oldumu malum ben de kesicem ama suan dusunmuyorum fikir alayim dedim
slm öncelikler dünkü olaya çok sinirlendiğim ve üzüldüğüm için bir kaç saat uyudum .haklı olunabilir ama ben eleştirinin bile belli bir dilde insanları kırmadan yapılması gerektiğini düşünüyorum.karşımda kim olursa olsun fikrimi çıkça söylerim, açıkçası tadım kaçtı kafamda SAYFAYI SENLE Mİ DOLDURSCSĞIZ?gibi cümleler varken çok rahat yazamam.çalıştığımı söylemiştim fakat şimdi evdeyim havalar çok soğuk çocukla çıkılmıyor bu sebeple biraz nete sardım sanırım.
bu grubu seviyeli samimi ve daha elit gördüğüm için başlamıştım burda yazmaya,tanıştığıma sevindim ilginiz cevaplarınız için teşekkürler ve hepinize başarılar.
son kilo bildirimi(malum söz vermiştim)
başlangıç:63.5
şimdiki kg:62.800
gelen:yok
giden:700 gr
hedef:52
Papatyacim super menulerine 200 gr sasirtici tek ihtimal geliyo aklima oda kas kutlenin artiyo olmasi ki bu super bence. tartinin ne soylediginden cok nasi gorundugun onemli ben eminim diyetten cok yaptigin spor senin vucudunu sekillendircek
Mesela benim esim spora sirf kilo almak icin gidiyodu kas kutlesini arttirmak icin yani.
Takilma bence sen uzun vadede odulunu alcaksin
Nelson
Beslenmene cok dikkat edemedim ama yaptigin sporlarin odulunu fazlasiyla almissin kisa zamanda ulasirsin ins. Hedefine canim
Bizeyeter canim kucuk bi bebegin var Allah askina kendini neden uzuyosun bir bilsen karsidaki arkadas ne kadar iyi kotu bi iletisim oldu aranizda ama duzeltilebirdi
Mutlu olmucaksan burada zorlayamayiz tabi ama kendini uzme onemli olan bu
Piltes tek basina kilo verdirmez canim acayip vucudu sekillendiriyor ama diyetle beraber bu hafta daha dikkatli oldugunda verirsin uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?