Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kiz nasil kestin zor oldumu malum ben de kesicem ama suan dusunmuyorum fikir alayim dedim

ilk hafta zor oldu meme düşmanı olduğu için ama sonrasında alıştı bazen masus açıyorum göğsümü unutmamş demekki emmeye hamlediyo :)

İyi geceler kızlar sonunda adet oldum şeker komasından kurtulurum artık kendimi tutumak zor oluyor bu dönemde

Sabah dokuzda bir kuru incir bol su
Saat 12'de kahvaltı yarım simit bir dilim peynir beş zeytin 6 çatal sarımsaklı domates iki bardak çay
Ara öğün bir aktivya yoğurt bir elma bir mandalina
Akşam bir kase tarhana çorbası iki dilim kepekli ekmek bir küçük tabak taze kabak yemeği
Sonra küçük bardak sahlep ( gece içmekten vazgeçtiğim sahlep )
Bugün karnım ağrıdı malum adet ondan yürüyüşümü yapamadım
100 mekik çektim

Yarın belli bir saatte mi yazalım tartılarımızı

Günaydın kızlar. Az sonra tartılacağım. İnşallah vermişimdir.

slm öncelikler dünkü olaya çok sinirlendiğim ve üzüldüğüm için bir kaç saat uyudum .haklı olunabilir ama ben eleştirinin bile belli bir dilde insanları kırmadan yapılması gerektiğini düşünüyorum.karşımda kim olursa olsun fikrimi çıkça söylerim, açıkçası tadım kaçtı kafamda SAYFAYI SENLE Mİ DOLDURSCSĞIZ?gibi cümleler varken çok rahat yazamam.çalıştığımı söylemiştim fakat şimdi evdeyim havalar çok soğuk çocukla çıkılmıyor bu sebeple biraz nete sardım sanırım.

bu grubu seviyeli samimi ve daha elit gördüğüm için başlamıştım burda yazmaya,tanıştığıma sevindim ilginiz cevaplarınız için teşekkürler ve hepinize başarılar.
son kilo bildirimi(malum söz vermiştim)

başlangıç:63.5
şimdiki kg:62.800
gelen:yok
giden:700 gr
hedef:52

su geçen haftanınki (05/01/2013 de tartıldığım bildirimim)

Kilo Bildirimim:
Başlangıç: 64,900
Geçen Hafta: 62.900
Bu Hafta: 62.200
Giden: 0,700
Toplam Giden:2
Hedef:60
Boy:1.61
Spor:30 dk koşu 30 dk egzersizz

ve bugün---11.01.2013 ----

Kilo Bildirimim:
Başlangıç: 64,900
Geçen Hafta: 62.200
Bu Hafta: 61.200
Giden: 1 kg
Toplam Giden:3.700
Hedef:60
Boy:1.61

Spor:30 dk koşu 30 dk egzersizz

tatlım bence gitme buradan,lütfennn .... birbirimizi motive etmek için buradayız çünkü

merhaba kızlar;
hemen bildirimimi yapayım...
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 62,4
bu hafta: 62,2
gelen: yok
giden: 200 gram
toplam giden: 2,6
hedef: 60

sehracım öncelikle sana karşı mahcubum. ben bu hafta beslenmem ve sporlarım ile daha fazla gideceğini düşünmüştüm. ama nedense şu 62 barajını geçemedim bir türlü. 61 leri göremedim hiç.
bu hafta antibiyotik kullandım belki onuınla alakalı, belki vücut kendini korumaya aldı bilemiyorum. ama bildiğim birşey var kendimi bu hafta daha ince daha fit hissediyorum.
ayrıca dün aldığım pantolonumu da giydim. 38 bedenden daraltılmış, 37 beden falan olur herhalde...
bizeyeter;
biz seni sevmiştik. bence bu kadar takılmamalıydın. ben eminim sehrayı zamanla sende seveceksin.
tabi yine de sen bilirsin...

Kilo Bildirimim
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.200
Bu hafta:53.700
Gelen:0
Giden:500
Toplam Giden:9.300
Hedef :51
Uzun zamandir dikkat etmedigim icin kilom sabitti.aslinda cok sevinmem gerek ama yaris icin az oldu sanirim elimden geleni yaptim Ebrucum İns. Yeterli olur merakla bekliyorum senin sonucunu
Kizlar birde ben bu hafta hergun tartildim ve sok oldum. Bugune kadar hep 54.00 54.100ciktim 53.900 bile gormedim dusunun ac kaldim 100 gr oynadi koca hafta sonra wc cikinca 53.900 falan oldu dunde dikkat edince 53.700

kızlarrr bizim pc sizlere ömür, o yüzden giremedim dünn sonra okurum artık gelişmeleri
bakalım format atabilirlerse bu akşam gelecek yoksa yenisini almamız lazımm

başlangıç: 70
geçen hafta:70
bu hafta: 69.2
giden: 800
toplam giden:800
hedef:60

kilo veren ve koruyan tüm arkadaşları tebril ederim

Papatyacim super menulerine 200 gr sasirtici tek ihtimal geliyo aklima oda kas kutlenin artiyo olmasi ki bu super bence. tartinin ne soylediginden cok nasi gorundugun onemli ben eminim diyetten cok yaptigin spor senin vucudunu sekillendircek
Mesela benim esim spora sirf kilo almak icin gidiyodu kas kutlesini arttirmak icin yani.
Takilma bence sen uzun vadede odulunu alcaksin

Nelson
Beslenmene cok dikkat edemedim ama yaptigin sporlarin odulunu fazlasiyla almissin kisa zamanda ulasirsin ins. Hedefine canim

Bizeyeter canim kucuk bi bebegin var Allah askina kendini neden uzuyosun bir bilsen karsidaki arkadas ne kadar iyi kotu bi iletisim oldu aranizda ama duzeltilebirdi
Mutlu olmucaksan burada zorlayamayiz tabi ama kendini uzme onemli olan bu

başlangıç 68
geçen hafta 63.1
bu hafta 62.3
gelen yok
giden 700
hedef 55 yada 58
kilo verenleri tenrik ediorum çok güzel vermişsiniz kızlar

insanın canı sıkılıyor tabi. e bir de bu hafta diş ağrısı, ağız yarası. çok zor bir haftaydı benim içn. yediklerimi azıcık zorda olsa çiğneyip yolladım mideye.
ben hiç çok zayıf olmadım. belki her insanın vücudunun bir durak noktası var. ondan sonra gitmiyor...
bilemiyorum ama tabi ki devam edicem. kilo veremesem bile sağlıklı yaşıyorum, sigara yok, sağlıklı besleniyorum, mideme görmemişler gibi yüklenmiyorum, sporda yapıyorum azıcık da olsa...
geçen derse girdim, öğrencinin biri ötekine diyor ki benim duymadığımı sanarak "lan oğlum biz yaşlanıyoz, bu kadın habire gençleşiyo"...yoklamayı alırken şöyle bir gülümsedim kendi kendime...

Ayy ne kadar motive olmussundur demek disardan farkedilcek kadar bi degisim yasamissin canim insan kilo verince giyimi tavirlari bile guzellesiyo
Deddigin cok dogru burda hepimizin ilk oncelikli hedefi zaten saglikli yasamak olmali boylece kilo da kendiliginden korunmus olur

kilo bildirimi
başlangıç 59
geçen hafta 56.8
bu hafta 57.4
gelen 600
giden yok
hedef 52
aslın da bu hafta baya pilates falan yaptım kaçamaklarım oldu ama sporla yakamadım demekki

Piltes tek basina kilo verdirmez canim acayip vucudu sekillendiriyor ama diyetle beraber bu hafta daha dikkatli oldugunda verirsin uzulme

Piltes tek basina kilo verdirmez canim acayip vucudu sekillendiriyor ama diyetle beraber bu hafta daha dikkatli oldugunda verirsin uzulme

evet haklısın hatalarımı biliyorum bu hafta inşallah güzel geçer
senide tebrik ederim ah bende görsem o kiloları çok iyi vermişsin

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.9
Bu hafta:53.9
Gelen :yok
Giden:yok
Hedef:52

Çok üzgünüm özgecim.Papatyayı şimi çok daha iyi anlıyorumHergün bi sürü spor yaptım karşılıgı en azından biraz olmalıydı

Sehra,zorisimbuldm,minik kelebek sizlerde kilo bildirimi yapın ki kimin 1. oldugu belli olsun.Kilo veren ve koruyan(kendim hariç)tebrik ediyorum.

Canım bu kadar üzülmene inan bende çok üzüldüm.Ama sehrayı ilk başta herkes patavatsız gibi görebilir ama tanısan bu kaar üzülmene degmeyecegini anlarsın.Ama kararına saygı duyarız tabiki rahatsız olucaksan denilecek bişi yok.Kilo vermene sevinidm.Herşey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…