- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.561
Bende kocayla benim için üzülmeyi izliyoz, o oturmuş koca nutellayı bitiriyor benim de canım çekti minik bi parça yedim
1 2 1 2 kayip bulundu kayip sat 21.30 aralarinda kixina coeba yedirmeye gtmis:)))Kayip araniyor
Ayyy o diziyii hiiiccc sewmedimmmm ben.. bnm kocis oyle dizi izlemeyi sewmeztel elinde batak oynuorrr nutellaaa miiii ,,, cooookk sewerimmm . Bi parcadaaan biseee olmaz bnm kocisde yemek yerken 1ekmegiii yediu beeen ise kucuk bi dilim cavdar ekmegiii
1 2 1 2 kayip bulundu kayip sat 21.30 aralarinda kixina coeba yedirmeye gtmis:)))
Ölesine izliyoz saten maçı bekliyoz caniko bugün sevdiğim hiç bir dizi yok ben merhameti ve medxeziri seviyoru he bide yalan dünya tabi med. Le çakışıyor
Hikmetimm nm kizz cok gecc yatiyoo o yuzden corba yediriyorum kiz senn calikusu diye diye bn de actim diziyi9bck corba icin gec degilmii kissss
Macccben sewerm turkiye gs macini da , kocis macdan hic haz etmiyor
Ayyy calikusu neden izlemiyorsun, muthişşşş..
menüm
sabah aç karnına ılık limonlu su kahavatıda azcık sucuklu yumurta 2.5 dilim kmek 3 zeytin 1 kk peynir 4 bardak şekersiz çay
ara 1 mandalina 1 küçük kare çikolata
ara türk kahvesi
öğle 1 tabak mercimek yemeği yarım açma 1 dilim yaş pasta kendim yaptım gelecek olup gelemeyen misafirlerime
ara türk kahvesi
akşam 1 tabak kurufauye ve piyaz
ara 1 dilim yş pasta
yeşilçay
spor 15 dakika horon tepme nasıl ter attım ya yazın bile o kadar trlememiştim
su 1 litreye yakın
Hikmetimm nm kizz cok gecc yatiyoo o yuzden corba yediriyorum kiz senn calikusu diye diye bn de actim diziyi
9bck corba icin gec degilmii kissss
Macccben sewerm turkiye gs macini da , kocis macdan hic haz etmiyor
Ayyy calikusu neden izlemiyorsun, muthişşşş..
Yayla corbasi anam bn hersey yediyoru. Kizimaa ya su fahroye evcen ne guzel kadin ya hayranm valla gizelligineNe corbasi yedirdinn soylee bakimmm. Bede yaparn ogliseee
Ayy ama cook guzel bi diziii, hayranmmm ,, sunlarn aşkina bakarmisin yaaaa
Yayla corbasi anam bn hersey yediyoru. Kizimaa ya su fahroye evcen ne guzel kadin ya hayranm valla gizelligine
11 aylik cnm bnm prensesimKaç aylık senin kız Kevser
Basla cnm ua basla bn aciktimmhikmet bisylr soyle ne yiyimm bnAaa ortaaak teesüfff ederm nasil isinamadin
Kew bende yapiorm her corbadan. Daha rondodan gecirerk yediriorm..
Digrr ay yani 9aylik olunca baslicam herseeeyeee
Basla cnm ua basla bn aciktimmhikmet bisylr soyle ne yiyimm bn
11 aylik cnm bnm prensesim
Bende aciktimmm
Bak sen ne yap biliomusunnn, esine soyle baklava alsn sana yeee onuuuu
Hehehe saka sakaaa
Ayva yiyorumm beeen.. misss missssss..
Nar wrsa yogurtla karistir yeee, yada yesil elmayiiii..
Anammm baklavaa didimmm acayipp canim cktii
Hamileyken boylee cnm bisee cekmezdii yaaaaa..
Hikmett kiz nerden dedinn su baklavi cnm acayipp cekti anam 2 dilim. Armutyrdim cikss olmadiBende aciktimmm
Bak sen ne yap biliomusunnn, esine soyle baklava alsn sana yeee onuuuu
Hehehe saka sakaaa
Ayva yiyorumm beeen.. misss missssss..
Nar wrsa yogurtla karistir yeee, yada yesil elmayiiii..
Anammm baklavaa didimmm acayipp canim cktii
Hamileyken boylee cnm bisee cekmezdii yaaaaa..
Şuan benimde canım birşeyler çekiyor , nedense ıspanaklı börek, çikolatalı sufle offfff nerden geldi aklıma bende üç beş kayısı attım ağzıma yeşil çaymı içmiyomm
Hikmett kiz nerden dedinn su baklavi cnm acayipp cekti anam 2 dilim. Armutyrdim cikss olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?