- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.601
Ebrucum günaydın. Anahtarı istemelisin tabii ki, herkesten önce geliyosun işe, böyle böyle dışarda beklersen hergün çok fena hasta olucaksın. Havaların, çok soğuduğunu,dakikalarca dışarda beklediğini söyle canım inş verirler. Ne düşüncesiz insanlar var ya, senin o kadar beklediğini görüyolardır geldiklerinde. Kendileri düşünmeleri gerekir aslında.Tam karda 12 dk kapıda bekledim anahtarı yedek olarak istesem mi böle olmuyor kızlar donuyorum1150 sayfadayım dün iş yoktu ama müdür yanındaydı hep yazmamadım. Akşamda yemek misafir bulaşık derkb oglum dün kv uyutmadıgı halde 12:20 uyudu😒uykusuzdum zaten yattım hemen. Geçmişi okumaya çalışıcam Menünüde yazarım fırsat bulunca
günaydın çıtır olmaya çalışan anneler
geyiğiniz bol olsun
papatyam al bendende o kadar,hava buz yataktan çıkmak istemiyorum,kuzum her sabah anne 5 dak,diye yalvarıyor gazımız geldi gelicek bi odaya tıkandık kaldık düşün halimizi,
eprumm deneme süren bitti sanırım anahtar vermeleri lazım ama:44::44: patronun benim patron gibi dalgınsa kapıda çok kalırsın,iste bencede,
masumm sanada günaydın bebeğim,regl olmam lazım acaip şiştim sabah tartıda feci bi rakam gördüm
şükomm sen nasılsın canım,
maşallah menü ve spor çok güzel.Kızlar şimdiden menümü yazayım. Biraz sonra kızımı okuldan almaya gitcem, bi süre giremem. Allahtan sporumu da sabahtan yapmıştım yoksa ödevlerden başımızı kaldırıp spor filan yapamam.
Kahvaltı 2 dilim beyaz peynirli kızarmış ekmek(fırında)
5 zeytin* 1 tatlı kaşığı bal* şekersiz çay
Öğlen 4 köfte * 1 dl ekmek* 1 bardak ayran
ara 1 mandalina * 2 bardak şekersiz çay
Akşam 5 kaşık davutpaşa köftesi *2 kaşık pilav
1 bardak ayran
su 2.5 lt
spor 3 mil leslie * 50 mekik* 30 dk pilates
Teşekkür ederim Selvicim. 10 kilo verdim ama temmuz sonu ağustos başı gibi başlamıştım bu topiğe. Kimi hafta kilo verdim kimi hafta veremedim. ilk başladığım aylarda hemen veremiyodum, kaçamaklarım oluyodu sık sık, o yüzden son üç ayda verdim.
Teşekkürler Betülcüm, sağol
Zehracım, kızım 1. sınıfa gidiyor.
Sağol ortağım, senin de menün güzelmiş, kızımın ödevlerini bitirdik çok şükür. Biraz sonra yine spor yapıcam. Sadece sabahki yaptığım sporla kalmıycak. İnş biz 1. olucaz.
bana da çok zor geliyor. hatta sinüzitim başlamak istiyor hasta oldum olacam gibi.Günaydınkızlar
Bu soğukta ile gitmek nasıl zor geliyor anlatamam. Şöyle sıcağım evimde oturmak istiyorum cumayı kafadan kendime tatil yapasıö var. Belki gitmem o okula.
Özgecim çok geçmiş olsun kızına. Bu havada çok dikkat etmek gerek
Hawar arabanızı güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin ödeme kolaylığı berir inşallah
Ebrucum bence der anahtarı iste. Hava şok soğuk yada söyle sen de azıcık geç git olmaz mı acaba
ewet kar yağsa da bu soğuk biraz dinse mikroplar ölse.herkese günaydınlar....kızlar kar istiyormuşsunuz alın size kar burda herkese yetecek kadar var Eki Görüntüle 891673
canım arkadaşların da dediği gibi ya geç gel ya da anahtar iste. yazık sana.Tam karda 12 dk kapıda bekledim anahtarı yedek olarak istesem mi böle olmuyor kızlar donuyorum1150 sayfadayım dün iş yoktu ama müdür yanındaydı hep yazmamadım. Akşamda yemek misafir bulaşık derkb oglum dün kv uyutmadıgı halde 12:20 uyudu😒uykusuzdum zaten yattım hemen. Geçmişi okumaya çalışıcam Menünüde yazarım fırsat bulunca
valla abla ben geyif yapmıyorum zaten geçmişte okumuyorum zman yok yani bırak geyik yapmayı geyigi okuyamıyorum bilee
masumcum üstüne alınma lütfen ,amacım seni yada bir başkasını kırmak deil,ben senin diet konusunda ne kadar hevesli olduğunu biliyorum,sadece topic diet topiği dışında herşeye dönmüş,ortam sıcak ama asıl amacımızından sapılmış,geçmişi okumaya hevesim kalmıyor,ben burda zayıflamak istiyorum geyik deill
kızlar durun yapmayın
ben de diyet için geldim
yapacağız inşallah
üzerime alınmadım zaten çünkü bende buraya hevesle zayıflamaya gelmiştim ama gördüm ki diyet topiği degil burası
sohbet güzel ama diyet göremiyorum ben burada benim geldigimde sehra demişti
sürekli işaretler ve similey kullanılıyor diye ozman anlamamıştım
hatta kızmıştım ama şimdi hak veriyorummm
ortam sıcak , insanlar iyi ama bol geyik no diyet topigi burası kızla r
üzügnüm ama böyle düşünüyorumm [/I]
Evet canım😁Ebruuuu bu hafta senin icin baya zor gecicek sanirim canim patrondan baklavalar hafta ici dogum gunleri ahh ahh Allah kolaylik versin canimm
Aynen mikroplar öldün yavrular iyileşsin. Iyi ogluşum çok şükür 3 gündür kendievinde olmak ona iyi geldi😄Aynen ebrucum kuzum iyi cok sukur emirin oksurugu nasil oldu gectimi ?? Valla biraz once esimle konustum aksam gelince karda yuruyelim diye hep gonlu olmadi ama ben kari cok seviyorum diye bisey demedi tamam ins dedi :)) ins orayada yagsin kar hava bi temizlensin ölsun mikroplar :)
Burdakilerede alakası yok mımmmm enfesKüboşşş,, ne gusel gecms ogleden oncenkizinin iyi oolmasina sewindim.
Ebruş bebegmmm antepden deseneegcen sene antebe gitmistk. Allahm ordaki tatlilarr yenmez mi afyt olsn bbgmmm ltfn sıkma caniniiiiiiiiiiii
Sen bilmezsin kevserim binadakiler her öğlen çayın yanına arnavut börekleri Oktay ustayı izlerken hemen bi çeşit tatlı neler neler çağırında çıkmasan olmuyordu . Çok hayır deyip çay içmişligşm var Özgem bilir ama şimdi aynı direnç yok vende😓Ebrum cnm bu hafta baya azminle sinancaksin baksanaastalar sarmalar borekler
Çok lezizdi ama hepsi yağ olarak geri döndü😩kevsereee genckli olsa gerek bu
Ayy benim hala dunden ayaklarim sizliyooo nasil yapim okadar spor simdide mutfaga giristim ..dolap iclerini düzenliycem temizliycem ..hooop spor yine yatti cunku aksamada ütü var..bu hafta basi böyle oldu annemin azarindan sonra :))))
Hikmetttt gicikmiyyimmmm
Degilimmm yaaaa
ebruuuu en en en sevdigim tatli söbiyet ..aglamak istiyorummmmm:84::84:
Antepi bende cok metak ediyorum hikmettt ne guzel yemekler yapiyolar dimi
Kübra gecmis olsun sonuclar iyi cikmis
Akşm başladı canım yağmaya tuttu valla İst bembeyazBizdede romantiklik yok kar benim kabusum ya bana uzak dursun sadece pencereden izlerim istanbula yarın yağacakmış
Geçmiş olsun canım salma kendini yaz da toparla kendiniben yarından itibaren yediklerimi yazayım bi kaç gündür hastalıktan nazlılıktan yedim durdum..bi listemiz var mı ne zaman tartılıyoruz ben şu kilo çizelgesini bi türlü yapaömıyorum eskiden yapmıştım ama şimdi bi türlü beceremiyorum bi yardım lütfeenn..
Kendini bebişinde düşün bırak temizliği dinlen keyif yap . Tabiki ilk hamileliğimiDeki rahatlığı bulamyızcaz ozamn tektik şimdi miniklerimiz var. Ama yinede keyfini çıkarmak lazım.Kizceler Allah muhabbetinizi arttirsin bana da okuycak vakit versin ama: ))
Sukrancim canim beni sormussun ben kendimi gectim de kizim cok ates icinde yaniyordu sabah simdi daha inliye inliye uyudu.
Normalinde atlayan ziplayan bi dk oturmayan cocuk bugun surekli anne salla uykum geldi diyor ayakta durcak hali yok.
Ebrucum sohbetlerimizi ben de cok ozledim canim artik kendime vakit ayiramiyorum hastayim dinlenemiyirum bile bugun erkenden yemeklerimi yaptim kizimda uyuyoken uzanicam ben de bebisi de dusunmek gerek.
Hkmetcim ben de kara hasretim yilda bi kere kar tutarsa sansimiza o da azcik yani oyle aman aman kar olmuyo burda.
Roseliz kizinin disi cikcaktir yuzde 90 uyku uyumada zorlaniyorlar ozaman ben neler cektim yaa dusundukce kabus gibi geliyo tam 7 ay gunduz uyuduk .gece oturduk anne olmanin yarisi sabirmis onu anladim
Diger kizceler sizler de kendinize iyi bakin menulerinize arada bakiyorum tebrik ediyorum ve umarim hepiniz hedefinize ulasirsiniz ins.
Hem kusursuz menü 2 çocuk ve harika spor ne diyim şükümler seviyomm seni😍Kızlar şimdiden menümü yazayım. Biraz sonra kızımı okuldan almaya gitcem, bi süre giremem. Allahtan sporumu da sabahtan yapmıştım yoksa ödevlerden başımızı kaldırıp spor filan yapamam.
Kahvaltı 2 dilim beyaz peynirli kızarmış ekmek(fırında)
5 zeytin* 1 tatlı kaşığı bal* şekersiz çay
Öğlen 4 köfte * 1 dl ekmek* 1 bardak ayran
ara 1 mandalina * 2 bardak şekersiz çay
Akşam 5 kaşık davutpaşa köftesi *2 kaşık pilav
1 bardak ayran
su 2.5 lt
spor 3 mil leslie * 50 mekik* 30 dk pilates
Menünü beğendim canımSlm citirlarr ozgecim kizina cok gecmis olsun canim umarim en kisa zamanda iyilesir sende kendine dikkat et
Canlarim gelelim menume
Sabah
Bir dilim tam tahilli ekmek
1kk beyaz peynir
1kk kasar peynir (doktorum yiyebilirsin dedi )
1 tatli kasigi visne receli
Salatalik
Ara
Yesil cay
Kucuk bi isirik kurabiye
Oglen
Bir kase corba
2 yk tavuk sote
Ara yesil cay
Aksam
Lufer bugulama
Salata
Leslie 1 mil
30 mekik
Mesummm ortagimm nerelerdesinn ya bu ara seni goremiyorumm
Akşm hariç güzel ama erken saatte ve az miktarda olduğu için sorun olmaz o kadar nelsonum canım arkadaşım 😊buğünkü menum saçma ve karbonhidrat ağırlıklı oldu...
6,30:3yk yulaf ezmesi+1çb süt+4 zeytin+2minik muz
8,30:1 simit+2zeytin+2yk peynir+çokca yağlı çörek
12,00:2 portakal
15,00:çeyrek elma
17,30:1 kase kuruyemiş+1 kek
Yazmaya başla canım yazmayınca ipin ucu kaçıyoriyi akşamlar kızlarrr, menümü sabah yazarım
malum eve gince dünyayı yediğim için
Hikomun limonlu Elmalı tarçınlı suyu
Yeşil çay ve k. Kayısı
Sabah:1buçuk yumurta (elizin yumurtasının beyazı) çok az peynir
Öğlen : 1küçük kase yulaflı yogurt içine 2 kayısı dogradım ve tarçın serptim
Ara:yarım yeşil elma
Akşam: 5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 adet köfte ve cacık yedimmm
Şimdide yeşil çay içiyorum
Geyigi ben yapiyorum ..
Tamam bundan sonra yapmam.
Hoscakalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?