Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Tam karda 12 dk kapıda bekledim anahtarı yedek olarak istesem mi böle olmuyor kızlar donuyorum1150 sayfadayım dün iş yoktu ama müdür yanındaydı hep yazmamadım. Akşamda yemek misafir bulaşık derkb oglum dün kv uyutmadıgı halde 12:20 uyudu😒uykusuzdum zaten yattım hemen. Geçmişi okumaya çalışıcam Menünüde yazarım fırsat bulunca

Ebrucum günaydın. Anahtarı istemelisin tabii ki, herkesten önce geliyosun işe, böyle böyle dışarda beklersen hergün çok fena hasta olucaksın. Havaların, çok soğuduğunu,dakikalarca dışarda beklediğini söyle canım inş verirler. Ne düşüncesiz insanlar var ya, senin o kadar beklediğini görüyolardır geldiklerinde. Kendileri düşünmeleri gerekir aslında.

Günaydınkızlar
Bu soğukta ile gitmek nasıl zor geliyor anlatamam. Şöyle sıcağım evimde oturmak istiyorum cumayı kafadan kendime tatil yapasıö var. Belki gitmem o okula.
Özgecim çok geçmiş olsun kızına. Bu havada çok dikkat etmek gerek
Hawar arabanızı güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin ödeme kolaylığı berir inşallah
Ebrucum bence der anahtarı iste. Hava şok soğuk yada söyle sen de azıcık geç git olmaz mı acaba

günaydın çıtır olmaya çalışan anneler

geyiğiniz bol olsun

papatyam al bendende o kadar,hava buz yataktan çıkmak istemiyorum,kuzum her sabah anne 5 dak,diye yalvarıyor gazımız geldi gelicek bi odaya tıkandık kaldık düşün halimizi,

eprumm deneme süren bitti sanırım anahtar vermeleri lazım ama:44::44: patronun benim patron gibi dalgınsa kapıda çok kalırsın,iste bencede,

masumm sanada günaydın bebeğim,regl olmam lazım acaip şiştim sabah tartıda feci bi rakam gördüm

şükomm sen nasılsın canım,

valla abla ben geyif yapmıyorum zaten geçmişte okumuyorum zman yok yani bırak geyik yapmayı geyigi okuyamıyorum bilee

maşallah menü ve spor çok güzel.
güzel de kılo vermişsin. ben de kaçamaklı dönemdeyim. sizden aldığım gazla kılo vermeyi hedefliyorum desteğinizi beklerim.

kızlar işe kendimi tanıtmakla başlasam iyi olacak.

hepinize yorum yazmak istiyorum hiç birinizi tanımıyorum ama ortam çok sıcak geldi bana maşallah.

izmirde yaşıyorum öğretmenim 2 oğlum var. 7 yıllık evliyim. 30 yaşındayım.

ikinci çocuğum doğduktan sonra kılo problem oldu verememeye başladım.

bana da çok zor geliyor. hatta sinüzitim başlamak istiyor hasta oldum olacam gibi.

herkese günaydınlar....kızlar kar istiyormuşsunuz alın size kar burda herkese yetecek kadar var Eki Görüntüle 891673
ewet kar yağsa da bu soğuk biraz dinse mikroplar ölse.
biz kara hasretiz yılllardır

canım arkadaşların da dediği gibi ya geç gel ya da anahtar iste. yazık sana.

valla abla ben geyif yapmıyorum zaten geçmişte okumuyorum zman yok yani bırak geyik yapmayı geyigi okuyamıyorum bilee

masumcum üstüne alınma lütfen ,amacım seni yada bir başkasını kırmak deil,ben senin diet konusunda ne kadar hevesli olduğunu biliyorum,sadece topic diet topiği dışında herşeye dönmüş,ortam sıcak ama asıl amacımızından sapılmış,geçmişi okumaya hevesim kalmıyor,ben burda zayıflamak istiyorum geyik deill

üzerime alınmadım zaten çünkü bende buraya hevesle zayıflamaya gelmiştim ama gördüm ki diyet topiği degil burası
sohbet güzel ama diyet göremiyorum ben burada benim geldigimde sehra demişti
sürekli işaretler ve similey kullanılıyor diye ozman anlamamıştım
hatta kızmıştım ama şimdi hak veriyorummm
ortam sıcak , insanlar iyi ama bol geyik no diyet topigi burası kızla r
üzügnüm ama böyle düşünüyorumm [/I]

kızlar durun yapmayın
ben de diyet için geldim
yapacağız inşallah

hadeka bişiy yapmıyoss kiii
allah iyiliigni versin valla güldürmeyi başardın beni ( çok kötüyümde)
biz mevcan la kapışmıyos kı , topikin sorunu ikimizde yansımış paylaştık

sevgili masum aslında aynı şeyleri yazmışız seninle,ben o zamanda epru ve sehra çok ama çok haklı sadece yazım dilleri fazla sert demiştim ve sıkıntılı bir gün yaşamıştık,ben o günden sonra herşey düzelir sandım ama görüyorumki kimse ama kimse yazılanları ciddiye almamış,

hatta sehra geyik için "çıtır annelerin geyiği" topiği açın burası diyet olarak kalsın demişti ne kadar da haklıymış,

burayı ve herkesi çok seviyorum ama zaten çalışıyorum kısıtlı vakitlerde kk ya giriyorum ve bu kısıtlı zamanda geyikle ilerlemiş 10 sayfa görmek canımı ziyadesiyle sıkıyor,elbette laflıycaz elbette geyik yapıcaz ama dozunu ayarlamak lazım,

bu topic hepimizin ama kurucusu olan epru arkadaşım umarım bi el atar buraya

Ebruuuu bu hafta senin icin baya zor gecicek sanirim canim patrondan baklavalar hafta ici dogum gunleri ahh ahh Allah kolaylik versin canimm
Evet canım😁
Aynen mikroplar öldün yavrular iyileşsin. Iyi ogluşum çok şükür 3 gündür kendievinde olmak ona iyi geldi😄
Küboşşş,, ne gusel gecms ogleden oncen kizinin iyi oolmasina sewindim.
Ebruş bebegmmm antepden desenee gcen sene antebe gitmistk. Allahm ordaki tatlilarr yenmez mi afyt olsn bbgmmm ltfn sıkma caniniiiiiiiiiiii
Burdakilerede alakası yok mımmmm enfes
Ebrum cnm bu hafta baya azminle sinancaksin baksanaastalar sarmalar borekler
Sen bilmezsin kevserim binadakiler her öğlen çayın yanına arnavut börekleri Oktay ustayı izlerken hemen bi çeşit tatlı neler neler çağırında çıkmasan olmuyordu . Çok hayır deyip çay içmişligşm var Özgem bilir ama şimdi aynı direnç yok vende😓
Çok lezizdi ama hepsi yağ olarak geri döndü😩
Bizdede romantiklik yok kar benim kabusum ya bana uzak dursun sadece pencereden izlerim istanbula yarın yağacakmış
Akşm başladı canım yağmaya tuttu valla İst bembeyaz
Geçmiş olsun canım salma kendini yaz da toparla kendini
Kendini bebişinde düşün bırak temizliği dinlen keyif yap . Tabiki ilk hamileliğimiDeki rahatlığı bulamyızcaz ozamn tektik şimdi miniklerimiz var. Ama yinede keyfini çıkarmak lazım.
Hem kusursuz menü 2 çocuk ve harika spor ne diyim şükümler seviyomm seni😍
Menünü beğendim canım
Akşm hariç güzel ama erken saatte ve az miktarda olduğu için sorun olmaz o kadar nelsonum canım arkadaşım 😊
iyi akşamlar kızlarrr, menümü sabah yazarım
malum eve gince dünyayı yediğim için
Yazmaya başla canım yazmayınca ipin ucu kaçıyor

Gülümmmm menün ne güzel bravo 😳

Gunaydin kizlar bakiyorum yine basa donmusuz ama mevcan ve masum hakli sanirim ben gunde 2 kere giriyorum bi sabah napiyosunuz doye bide aksam menu yazmak icin ama menume dogru duzgun yorum yapan bile yok cuknu sayfalar muhabbetle dolu ve benim menu arada kayniyo gelin baska bir topik acalim orda konusuruz burda diyet konusuruz olmazmi hikmetcim sende ustune alinma lutfen ve hoskalun fln demek de nerden cikmis

Geyigi ben yapiyorum ..
Tamam bundan sonra yapmam.
Hoscakalin.

hkmt allahını seversem okuduklarını farklı anlamlara çekip atar yapma,3 hafta öncesine dönmek istemiyorum,

ben ayşe gitsin,fatma gelsin demiyorum,

geyik haddinden fazla dozu ayarlansın topiğin adının "çıtır anneler" olduğu unutulmasın istiyorum,amacımız diyetse diyet adına bi şeyler paylaşılsın istiyorum,elbette konuşucaz,elbette geyikte yapıcaz ama allah aşkına hani nerde diyet dön son 50 sayfaya bi bak,

sen aç geyik bölümüne "çıtırların geyiği " diye bak nasıl coşuyoruz orda,

biri topiği şikayet etse muneden uyarı alırız,burası diet topiği diye,bu sitenin kuralları var canım,biz burda kuralları kendimiz koyduk kendimiz yıkıyoruz,

bak geyik o kadar ilerlediki farklı bi türkçe dili kullanılmaya başlandı burda,okumak istesem anlamıyorum,sizi biri kiblese ceza alırsınız düşün yani neler oluyor burda artık

Aslin geyigi tek hikmet degil bn de yapiyorum neyse artik yapmayiz..anlamiyorum geyik hapilsada millet menusunu paylaşıyor ve her hafta kilo veriliyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…