Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Geyik yapanlardan biriside benim, biliyorum farkındayım. Daha önceden belirttiğim gibi madem bu diyet topiginde geyik yapılsın istemiyoruz o zaman bu topik bi kenarda kalsın sadece menü ve kilo paylaşımı yapalım artı bi geyik topigi açalım bunu benden sorna hiko ve kübra da dile getirdi . Çünkü bi şekilde menüde paylaşsak gene muhabbet oluyor dönüp dolaşıyor muhabbet olmayınca topik sıkıcı oluyorr

evet canim.burdaki her kes bir birini cok seviyor.tek topik burasi.burdada konusmassak nerde konusalim dimi.tek care bu sanirim:26::26::26:

Hikoşum balım ben sensiz yapamam hadi çıtır annelerin muhhabbet topigini açalım olmuyo böle.

Millan canım gene aynı muhabbet , hoşgeldin bu arada

Nazlma evet en mantıklısı bu biri açsın hadi kim açacak ben telefondan yapamıyorum

ben söylemek istediğim herşeyi söyledim kızlar,umarım eski düzenimize döneriz,kalabalık bir topic burası ben günde 5 sayfa okumaya razıyım,20 sayfa deil,

yemeğe inicem birazdan,yarın içinde izin alıcam işten,kızımın hastalığı ile ilgili bilgilendirme yapılacak ve kan vericez,kafam bulanık birazda,

her gelen arkadaş içinde olanları mutlaka yazacak gün içinde,kimseyi üzmek istemem ama benim içimdeki tüm heves bitti,

şimdilik hoşçakalın sonra uğruycam

veeeee

geyik topiği işini bence bi düşünün,benim yeni topic açıp saatlerce yazacak vaktim yok,açan arkadaş olursa fırsatım oldukça gelirim

Tamam ben gulün dedgii gibi topigi acicam.
Bize deger werenler gelir.
Buraya da sadce menuleri kilo bildirimlerini yazariz.
Mew seni sewerm bilirsn.
Oglan uyanik oldgndan kisa kisa yaziorum.
Uzgunm durum buuuu.
Eksik yaziyorm, tabletten yazmak cok zor.
Offf canim sıkıldi iyiceee.
Aciormmm.
Linki atarim

açında arada zıyaret edim beeeeeeee

millanım sen burdayken 100 msjın 70 i geyik 30 u dietti ama işler çığırından çıktı,sayfalar jet hızıyla ilerledi,diyet adına bişeylere ulaşmak için çok vakte ihtiyacımız oldu,benim sayfa ayarım 40 msj üzerine,1 saatte 5 sayfa ilerlediği anlar oldu,buda ne demek bir saatte 200 mesaj eminimki kimsenin 200 msjı aynı anda okuyacak mecali yok,arada çok önemli şeyler oluyor ama çoğumuzun ruhu duymuyordu,bende artık pek yazmaz oldum ama yine dayanamadı çenem geldim,

ay neyse işte böyle ben acıktım yemeğe kaçttımm

ay gidemedim iyimi,sen aç canım geyik bölümüne herkes gelir merak etme,ortada üzülecek bi şey yok alınganlık yapma sakın,hepimizin kilo vermeye ihtiyacı var

kız benı delırtme %30 geyık %70 dıyettı..

selammm canim arkadaslarimmm

acaip sevindirigiyim niyemi bayadir özendigim bi gül tomurcuklu cay vardi tesadüf bir yerde buldum :)))
sabah calismistim birazdanda kizimla oyun grubumuza gidicezzzz ammaa masalllah YEDiiiii sayfa cene yapmissiniz

onu okumaya calisicam
dunde unutmadan söyliyim hikmetcim gülcüm cörekotunu nasil kullaniyorsunuz yazdiginizdan butun kullandiginizi anladim ..gecenlerde hem okumustum hemde tvde de yeni duydum cörekotunu bütün haliyle kullanmak hic bir ise yaramiyormus hani ekmek cöreklerin uzerinde süsmüs sadece havanda dövülmeden hic bi seyi yokmus mide eritemeyip aynen girdigi gibi afedersiniz butunuyle cikiyormus
en güzeli havanda dövüp yemek imkani olmayanlarin bnim gibi yagini kullanmak

simdi bakayim hizlica

muhabbetiniz çok hoş derken sıkıntılar çıkmış çıtır anneler

tekrar kılo vermeye odaklanalım bence de.

yazdıklarınızı okuyorum sabahtan beri. sayfalar çok ilerlemiş.

bana laf düşmez farkındayım ama söylemek istedim.

kılo vermek için öneriler taktikler ve günlük olaylar paylaşmak daha yararlı olacak galiba.

bak sen diyince hatırladım,benim bi arkadaşım dövülmüş çörekotunu her sabah 1 tatlı kaşığı ve 1 bardak ılık su şeklinde kullandığını ve çok güzel kilolar verdiğini söylemişti,

patronum çok güzel zayıfladı ve oda sürekli çörek otu yağı sipariş eder bende neden derdim anladım şimdii

çörek otu yağı bende almak istiyorum
aktardan dövülmüşünü aldım ama etkili oldugunu düşünmüyorum aslında.
birde bimde yagı var ama orjinalmidir degilmidir anlamadım...

çörek otu yağı bende almak istiyorum
aktardan dövülmüşünü aldım ama etkili oldugunu düşünmüyorum aslında.
birde bimde yagı var ama orjinalmidir degilmidir anlamadım...

canım benim patron netten alıyor sanırım,5 minik şişede geliyor kargoya 100 tl ödüyorum ama hep poşeti attığım için bakmak aklıma gelmedi,faturasını bulursam sana özelden atarım

fikrimi söyliyim mi susayim mi bilemedim
ama lütfen kimse kimseye haksizlik yapmasin en ideal menüleri paylasan sporunu aksatmayan yaris havasinda destekle birbirine yardimci olanda bu geyigi yapan arkadaslarimiz..

bazi sitemlere ve elestirilerede sasirdim ama yorum yaapmak istemiyorum cunku yazarak kendimi ifade edemiyorum ben yanlis anlasilmakta istemiyorum

sevgiyle kalinnn

bugünkü menümün ilk yarısını paylaşmak istiyorum.

sbh aç karnına ılık sirkeli su
1 bardak çay ile
az yağda yarım yumurta
1 dlm ekmek
biraz helva
4 zeytin

ara yeşil çay içine kabuk tarçın ve yarım lımon suyu ekleyerek içtim.

öğle
3 kaşık nohutlu pilav+ salata+ 2 kaşık bezelye
üzerine bir yeşil çay daha.

akşama Allah kerim diyorum.

kendi adıma konuşayım canım,

kimseye haksızlık yaptığımı düşünmüyorum,çok doğru bir tesbitte bulunmuşsun,en çok spor yapan en çok geyik yapanlardı doğru, çünkü geyik yüzünden ,geyik yapan kızlardan başak topiğe kimse uğramaz olmuştu

mesela harika spor yapan kevser onun sporunu anlattığı mesajı mutlulukla okurdum,ama ardından yaptığı 20 mesaj geyiği deil,ha kevser yanlış anlamasın sadece sporu harika yaptığı için onu örnek verdim,

bak ben mayıs ayından beri bu topiğe yediğimi içtiğimi yaptığım sporu yazdım,ama son 2 haftadır kendim çaldım kendim oynadım,geyikten kimse benim msjlarımı görmedi bile,ee bende yazmaktan vazgeçtim eee sonuç olarak senin dediğin çıktı ortaya,geyik yapan kızlar sporda yapıyormuş diette

saolsun hikmet yeni topic açtı,orda dedikodu burda diet yaparız bol bol,şu an en ihtiyacım olan şeyde zayıflamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…