- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.641
Tamam istediginiz gibi yazarim.
Konu kapansin lutfen.
Sayfalar ilerliyor.
Geyik yapanlardan biriside benim, biliyorum farkındayım. Daha önceden belirttiğim gibi madem bu diyet topiginde geyik yapılsın istemiyoruz o zaman bu topik bi kenarda kalsın sadece menü ve kilo paylaşımı yapalım artı bi geyik topigi açalım bunu benden sorna hiko ve kübra da dile getirdi . Çünkü bi şekilde menüde paylaşsak gene muhabbet oluyor dönüp dolaşıyor muhabbet olmayınca topik sıkıcı oluyorr
açında arada zıyaret edim beeeeeeee
ay gidemedim iyimi,sen aç canım geyik bölümüne herkes gelir merak etme,ortada üzülecek bi şey yok alınganlık yapma sakın,hepimizin kilo vermeye ihtiyacı varTamam ben gulün dedgii gibi topigi acicam.
Bize deger werenler gelir.
Buraya da sadce menuleri kilo bildirimlerini yazariz.
Mew seni sewerm bilirsn.
Oglan uyanik oldgndan kisa kisa yaziorum.
Uzgunm durum buuuu.
Eksik yaziyorm, tabletten yazmak cok zor.
Offf canim sıkıldi iyiceee.
Aciormmm.
Linki atarim
millanım sen burdayken 100 msjın 70 i geyik 30 u dietti ama işler çığırından çıktı,sayfalar jet hızıyla ilerledi,diyet adına bişeylere ulaşmak için çok vakte ihtiyacımız oldu,benim sayfa ayarım 40 msj üzerine,1 saatte 5 sayfa ilerlediği anlar oldu,buda ne demek bir saatte 200 mesajeminimki kimsenin 200 msjı aynı anda okuyacak mecali yok,arada çok önemli şeyler oluyor ama çoğumuzun ruhu duymuyordu,bende artık pek yazmaz oldum ama yine dayanamadı çenem geldim,
ay neyse işte böyle ben acıktım yemeğe kaçttımm
selammm canim arkadaslarimmm
acaip sevindirigiyim niyemi bayadir özendigim bi gül tomurcuklu cay vardi tesadüf bir yerde buldum :)))
sabah calismistim birazdanda kizimla oyun grubumuza gidicezzzz ammaa masalllah YEDiiiii sayfa cene yapmissiniz
onu okumaya calisicam
dunde unutmadan söyliyim hikmetcim gülcüm cörekotunu nasil kullaniyorsunuz yazdiginizdan butun kullandiginizi anladim ..gecenlerde hem okumustum hemde tvde de yeni duydum cörekotunu bütün haliyle kullanmak hic bir ise yaramiyormus hani ekmek cöreklerin uzerinde süsmüs sadece havanda dövülmeden hic bi seyi yokmus mide eritemeyip aynen girdigi gibi afedersiniz butunuyle cikiyormus
en güzeli havanda dövüp yemek imkani olmayanlarin bnim gibi yagini kullanmak
simdi bakayim hizlica
çörek otu yağı bende almak istiyorum
aktardan dövülmüşünü aldım ama etkili oldugunu düşünmüyorum aslında.
birde bimde yagı var ama orjinalmidir degilmidir anlamadım...
fikrimi söyliyim mi susayim mi bilemedim
ama lütfen kimse kimseye haksizlik yapmasin en ideal menüleri paylasan sporunu aksatmayan yaris havasinda destekle birbirine yardimci olanda bu geyigi yapan arkadaslarimiz..
bazi sitemlere ve elestirilerede sasirdim ama yorum yaapmak istemiyorum cunku yazarak kendimi ifade edemiyorum ben yanlis anlasilmakta istemiyorum
sevgiyle kalinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?