Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Aslin geyigi tek hikmet degil bn de yapiyorum neyse artik yapmayiz..anlamiyorum geyik hapilsada millet menusunu paylaşıyor ve her hafta kilo veriliyorr

kevser ben hikmet geyik yapıyor demedim,topicte geyik yapılıyor dedim,menünü paylaşıyorsundur doğru ama nerde ben göremiyorum,peki neden göremiyorum sence,1 saat içinde ilerlemiş 15 sayfa geyikten olabilirmi sence,

ve ben senin,papatyanın,hkmtin yada x kişinin menüsünü okumak için 15 sayfa geyik okumak zorundamıyım elbet deilim,geyik yapın yapalım ama sayfalarca deil allah aşkına,ya sen 3 hafta önce olanları hatırlamıyormusun,

biz burda grupca kilo vermek istiyoruz,ben arkadaşıma menü yazıyorum bi bakıyorum sayfalar ilerlemiş ee o arkadaş bana ulaşmak için onca sayfayı neden okusun,

hepimiz geyik yapalım stres atalım ama diyet topiğinde deil,geyik topiğinde

yazamadan duramadım.
konu şu gitsin bu gelsin değil. üstelik kimse kimseye trip falan da yapmasın...
ben sayfalar arasında karışıp kalıyorum. sayfaların ilerlemesi problem değil elbette ama burası diyet topiği. sayfalarca yazı yazılıyor. diyet namına bir şey yok.
üstelik dilimizi daha iyi kullansak...,
bazen yazılanları anlamıyorum bile....
kelimeler karışık, kelimelerin arasında işaretler....
topiğimizde diyet öncelikli paylaşımlarda bulunsak daha iyi olur diye düşünüyorum....

valla bende aynı şeylerden şikayetçiyim ama yenilerdenim diye sesim çıkmadı
burada kimseye sen , sen , o bu şu geyik yapıyor demedik ama cidden uzuyor geyiklerrr
ve işaretler kelime yutulması beni çok rahatsız ediyor..

hiç menü görmüyorum
gördügüm bir kaç menüde hep kaçamak dolu
kimse kimseye arkadaşım sen ne yapıyorsun demiyor demeye fırsat kalmadan ilerliyor çünkü sayfalar, bi sabah bir akşam yazıp çıkıyorum bende kendi adıma

ah papatyam ahhh,

beni ne güzel anlamışsın sen öyle

Cok yaziyor olmamdan şikayetciisiniz.
Kelimeleri yutmamdan şikayetçisiniz.
Ben gelmeden once daha iyiydiniz anladigim kadariyla.
Tamam bundan sonra diyet listesi haricinde bise yazmam.
Sorun da ortadan kalkar.
Cok yazan ben oldugum icin üstüme alindim. Ewet alinganlik yaptim.
Tamam bundan sonra sizin istediginiz gibi olacak.
Demirbaslardan degiliz onunda farkindayim.
Ama sizinle mutluyum ben. Yazmayi da seviyordum.
Tabletten yazdigim icin kelimeler eksik yazilabiliyor.
Herkes tepkisi teker teker gosterecek farkindayim.
Tamam dediginiz gibi olsun.
.

Cnm mevcanim buraa en cok bnle hikmet geyik yapiyo bnde onu diyiyorum bn her aksam menumu paylasiyorum ve haklisin sayfalar ilerleyince goremiyorsun bnde kilo vermek icin burdayimm
Haklisiniz kizlarin hic biri de be geyik olayindan memnun degil peki kizlar

[QU3048115]kevser ben hikmet geyik yapıyor demedim,topicte geyik yapılıyor dedim,menünü paylaşıyorsundur doğru ama nerde ben göremiyorum,peki neden göremiyorum sence,1 saat içinde ilerlemiş 15 sayfa geyikten olabilirmi sence,

ve ben senin,papatyanın,hkmtin yada x kişinin menüsünü okumak için 15 sayfa geyik okumak zorundamıyım elbet deilim,geyik yapın yapalım ama sayfalarca deil allah aşkına,ya sen 3 hafta önce olanları hatırlamıyormusun,

biz burda grupca kilo vermek istiyoruz,ben arkadaşıma menü yazıyorum bi bakıyorum sayfalar ilerlemiş ee o arkadaş bana ulaşmak için onca sayfayı neden okusun,

hepimiz geyik yapalım stres atalım ama diyet topiğinde deil,geyik topiğinde
[/QUOTE]
Cnm mevcanim buraa en cok bnle hikmet geyik yapiyo bnde onu diyiyorum bn her aksam menumu paylasiyorum ve haklisin sayfalar ilerleyince goremiyorsun bnde kilo vermek icin burdayimm
Haklisiniz kizlarin hic biri de be geyik olayindan memnun degil peki kizlar
Bundan sonra asiri kacan geyikler yok hele
Herkez rahatsiz anlasilan

hikmet bunun demirbaş olmayla ne ilgisi var kii
bende çok yeniyim ama bundan rahatsız hiç olmadım
biz yazılarımmızda hikmet , ahmet , kevser mevcan demedikk

hepimiz ev hanımıyız buna ilaveten bazılarımız çalışıyor. yani hepimiz de zaman fukarası insanlarız...
burası önce diyet sonra dertleşme sonra da geyik topiği olmalı. hatta sonuncu çok da gerekli değil....
zaman zaman hepimiz derdimizi yazıyoruz çocuğumuzun hastalığından bahsediyoruz. birbirimize destek oluyoruz.

ama ben ortağım sehra menü yazdı mı acaba diye sayfa sayfa gezmek istemiyorum...
hala da bilmiyorum yazıp yazmadığını...
lütfen herşeyi dozunda yapalım....
önceliğimiz diyet...
bu amaç için burada toplandık...

hikom burda demirbaş diye bi kavram yok,bende bu topiğe sonradan geldim tıpkı senin gibi

bizde seni çok seviyoruz,pozitifsin herşeyden önce ama hepimiz kilo vermek için çabalıyoruz,fikir almak için buraya yazıyoruz ama geyikten sayfalar öyle bir ilerliyorki kimse kimsenin menüsüne yorum bile yazmıyor,

ve bak yukarıdada yazdım mune şu topiği görse uyarı alırız,çünkü konu dışı yazmak kk da ceza demek,

ve evet çok işaret kullanıyorsun,harfleri çok yutuyorsun,tabletten yazman önemli deil,çoğu zaman millet cebinden yazıyor buraya msj,bu konuda sana bir iki msj yazdım ama geyikten sayfalar öyle ilerlediki,msjlarımı okuyamadın bile,

ve kk da türkçeyi eksik kullanmak ceza sebebidir,sana kıl biri seni kiblese ceza alırsın gerisini sen düşün,

3 hafta önce bu konu konuşuldu,herkes birbirine alındı ama ne oldu no diyet yes geyik,

ilk dile ben getirdim ama eminimki devamı gün içinde gelir,

ve umarım bu sefer herşey yoluna girer,yoksa çok sevdiğim arkadaşlarıma veda etmek zorunda kalıcam,

ve lütfen üstüne alınma anlattıklarım herkesi kapsıyor

ben diyet topiginde 30 kilo verdimm kızlar önceki yıllarda ve bunun 6 kilosunu tekrardan aldım
bu aldığım kilollar ve kalan kilolları vermek için baya bi dolandım kk da sonra mevcan ile 1 yıldır yazışıyoruz zaten face de
bana burayı tavsiye etti çok umutla gelmiştim ama malesef burada diyet dışında herşey var , sohbet muhabett çok öenmli
ama bu diyet işide takım ruhuyla olur , yarışla birbirine gaz vererek , yüreklendirerek çok yediginde uyararak olur
ama burada hiç ama hiç yok kızlarr

forum takıpten gördüm de bı bakım dedım olay ne..:26:
ama bu topıgın klasık mevzusu bu,şasırmadım..

arkadaşlar,burası kımsenın malı degıl,bırakın dıleyen dıledıgını yazsın..
anaaa bıtek burda görüyorum bu konuları..

neyse belkı haddımı asmısımdır suan ama uzmeyın bırbırınızı sureklı buyuzden..demek geldı ıcımden..

masum demene gerek yok zaten burda en cok geyigi yapan bn ve hikmet

evet ilk geldiigmde siz yapıyordunuzz ama şimdi geçmiş okumadığım için bilemiycem size katılan varmı ,
ama hikmet yazıların cidden çok çok karışık gülücükler , işaretler ve yutulan harfler arasında bazen bir iki kelime çıkartabiliyorum yazılarından :26::26::26:

Nolmuş yine... bence en iyi çözüm geyik topiği açmak.orda bol bol konuşalım.o zaman menüleride kolay buluruz.eleştirmede yaparız.
Lütfen küsmeyin kızlar.hepimiz bir birimizi çok seviyoruz.sadece çözüm arıyoruz.yoksa muneden ceza almamız kaçınılmaz olur

millan hoşgeldin canım,

ve evet yine aynı mevzu,

burası diyet topiği geyik deil,geyik için yeni topic açalımmı kızlar,

ve evet sadece burda görüyorsundur bu konuşmaları,çünkü diyet topiğinde herkes diyet yapıyor,burası gibi geyik deil,

hosbulduk canım
burda kalabalıksınız..enınde sonunda bolca sayfa okumak zorunda kalcaksınız..
sadece menü yazılsa dahı..
son muhabbetlerı bılmıyorum tabı ama benım zamanımda dıyet ıcerıklı geyık vardı..
neyse kendınız daha ıyı bılırsınız suankı durumu

acalim canim bence super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…