- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #11.661
fikrimi söyliyim mi susayim mi bilemedim
ama lütfen kimse kimseye haksizlik yapmasin en ideal menüleri paylasan sporunu aksatmayan yaris havasinda destekle birbirine yardimci olanda bu geyigi yapan arkadaslarimiz..
bazi sitemlere ve elestirilerede sasirdim ama yorum yaapmak istemiyorum cunku yazarak kendimi ifade edemiyorum ben yanlis anlasilmakta istemiyorum
sevgiyle kalinnn
bugünkü menümün ilk yarısını paylaşmak istiyorum.
sbh aç karnına ılık sirkeli su
1 bardak çay ile
az yağda yarım yumurta
1 dlm ekmek
biraz helva
4 zeytin
ara yeşil çay içine kabuk tarçın ve yarım lımon suyu ekleyerek içtim.
öğle
3 kaşık nohutlu pilav+ salata+ 2 kaşık bezelye
üzerine bir yeşil çay daha.
akşama Allah kerim diyorum.
Zehraa, corek otunu dedigin gibo yapacagim.
Mantikli geldi. Tesekkler.
öğlenki menümüz aynı canım ya,hatta üzerine yeşil çay kısmıda,ben akşam yemeği yemiyorum 5-6 gibi yoğurt yiyorum sonra ağzımı kapıyorumbugünkü menümün ilk yarısını paylaşmak istiyorum.
sbh aç karnına ılık sirkeli su
1 bardak çay ile
az yağda yarım yumurta
1 dlm ekmek
biraz helva
4 zeytin
ara yeşil çay içine kabuk tarçın ve yarım lımon suyu ekleyerek içtim.
öğle
3 kaşık nohutlu pilav+ salata+ 2 kaşık bezelye
üzerine bir yeşil çay daha.
akşama Allah kerim diyorum.
hoşbulduk. umarım herşey güzel olur.hadeka aramıza hoşgldin. ben sana hiç cevap yazamadım sanırım. umarım herşey güzel our...
Mevcanım, sağlık kitaplarından okuduğum kadarıyla bal ve çörekotu karışımı da çok şifalıymış. Birçok hastalığa iyi geliyomuş.bak sen diyince hatırladım,benim bi arkadaşım dövülmüş çörekotunu her sabah 1 tatlı kaşığı ve 1 bardak ılık su şeklinde kullandığını ve çok güzel kilolar verdiğini söylemişti,
patronum çok güzel zayıfladı ve oda sürekli çörek otu yağı sipariş eder bende neden derdim anladım şimdii
mevcan ben sadece yoğurt yesem dayanamam nasıl başarıyorsun
Mevcanım, sağlık kitaplarından okuduğum kadarıyla bal ve çörekotu karışımı da çok şifalıymış. Birçok hastalığa iyi geliyomuş.
fikrimi söyliyim mi susayim mi bilemedim
ama lütfen kimse kimseye haksizlik yapmasin en ideal menüleri paylasan sporunu aksatmayan yaris havasinda destekle birbirine yardimci olanda bu geyigi yapan arkadaslarimiz..
bazi sitemlere ve elestirilerede sasirdim ama yorum yaapmak istemiyorum cunku yazarak kendimi ifade edemiyorum ben yanlis anlasilmakta istemiyorum
sevgiyle kalinnn
Ben söylediğimde tepki gösterdiniz. Mevcan sehramla anlatmak istediğimiz buydu. Ama yeni gelen demek istemiyorum artık eskidiler :) işte o arkadaşlar üzerine alındı militan gibi mesela. Yine aynı şeyler yazılmış alınanlar kendini anlatamayanlar olmuş. 1 Ocak'ta 1 sene burda 25 kadımda trendy topiginde 2 sene oldu. Bugüne dek hiç böyle kırgınlıklar huzursuzluk olmamıştı.Bazen topige yeni arkadaşlar gelirdi biz çok sohpet ederdik yetişemediklerini söylerlerdi ve giderlerdi . Şimdi çok iyi anlıyorum onlarızaman az sayfa çok olunca herşeyden habersiz oluyorsun . Ortağının menüsünü yada sana yazdığı bişeyi bulmak için sayfa sayfa arıyosun. Biz çok menü yorumlardık spordan konuşurduk şimdi bunlar yok oldu. 1 cümle yazılıyor hemn 1 cümle bi sürü alıntı... Sabah dünden biriken18 sayfadan eleştirim halde telden 1 sayfalık alıntı oldu sonra dedim kendim kızıyorum kendim alıntı yaoıorum deyip sildim en iyisi konulmaya katılmayayım dedim. Alıntınız bi sürü sayfayı bırakın 1 sayfayı balık hafızamla yazamıyom helede telden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?