Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

zehra biz zaten geyik yapanlar diyet yapmıyor yada diyet yapanlar geyik yapmıyor diye bir şey ifade etmedik ki
nasıl böyle bir kanıya vardın anlamadım doğrusu
yani burada bir diyet havası olmadığını düşündük biz veee bunu ifadde etmeye çalıştık

hadeka aramıza hoşgldin. ben sana hiç cevap yazamadım sanırım. umarım herşey güzel our...

1 tatlı kaşığı çörek otunu dövüp üzerine 1 su bardağı ılık su ekleyerek mi içiyor patron ya da arkadaşınız?
işe yarayacaksa hemen deneyelim.

Zehraa, corek otunu dedigin gibo yapacagim.
Mantikli geldi. Tesekkler.

siz düzenli kullanın işe yararsa bende kullanırım
öğlenki menümüz aynı canım ya,hatta üzerine yeşil çay kısmıda,ben akşam yemeği yemiyorum 5-6 gibi yoğurt yiyorum sonra ağzımı kapıyorum

hadeka aramıza hoşgldin. ben sana hiç cevap yazamadım sanırım. umarım herşey güzel our...
hoşbulduk. umarım herşey güzel olur.
çok neşeli hareketli bir topik. bayıldım size.
tam bunları düşünürken gerginlik oldu üzüldüm.
herşeyin düzelmesi dileğiyle.
yeni açılan topik de hayırlı olsun.

Mevcanım, sağlık kitaplarından okuduğum kadarıyla bal ve çörekotu karışımı da çok şifalıymış. Birçok hastalığa iyi geliyomuş.

mevcan ben sadece yoğurt yesem dayanamam nasıl başarıyorsun

ben 5-6 öğün yiyorum akşam 6 dan sonra asla yemiyorum haftasonu hariç çokk acıkıyorum ama yersemde kilo alıyorum

gündüz abartmadan simitte yiyorum makarnada akşam yemezsem kilomu koruyorum

gündüz tam diet menüsü yaparsam ve akşam da yemezsem kilo veriyorum

Mevcanım, sağlık kitaplarından okuduğum kadarıyla bal ve çörekotu karışımı da çok şifalıymış. Birçok hastalığa iyi geliyomuş.

evet bunu duymuştum ama bal asla yiyemem,tatlı olarak sadece sarelle yerim ne adar faydalı dimi,

ama çörek otu yağı iyi fikir olabilir exstra şeylere çok ihtiyacım var

İşte bu yazı alkışı hak edere

benim de kılo vermek için ekstra şeylere ihtiyacım var.
ayrıca desteğinize.
nefsime yeniliyorum çoğu zaman

Ben söylediğimde tepki gösterdiniz. Mevcan sehramla anlatmak istediğimiz buydu. Ama yeni gelen demek istemiyorum artık eskidiler :) işte o arkadaşlar üzerine alındı militan gibi mesela. Yine aynı şeyler yazılmış alınanlar kendini anlatamayanlar olmuş. 1 Ocak'ta 1 sene burda 25 kadımda trendy topiginde 2 sene oldu. Bugüne dek hiç böyle kırgınlıklar huzursuzluk olmamıştı.Bazen topige yeni arkadaşlar gelirdi biz çok sohpet ederdik yetişemediklerini söylerlerdi ve giderlerdi . Şimdi çok iyi anlıyorum onları zaman az sayfa çok olunca herşeyden habersiz oluyorsun . Ortağının menüsünü yada sana yazdığı bişeyi bulmak için sayfa sayfa arıyosun. Biz çok menü yorumlardık spordan konuşurduk şimdi bunlar yok oldu. 1 cümle yazılıyor hemn 1 cümle bi sürü alıntı... Sabah dünden biriken18 sayfadan eleştirim halde telden 1 sayfalık alıntı oldu sonra dedim kendim kızıyorum kendim alıntı yaoıorum deyip sildim en iyisi konulmaya katılmayayım dedim. Alıntınız bi sürü sayfayı bırakın 1 sayfayı balık hafızamla yazamıyom helede telden

ah eprum ah ben o zaman senide sehramıda çok iyi anlamıştım ve hak vermiştim,sadece sert yazdığınız için yeni gelen kızların hepsi üstüne alınmıştı,o zaman daha çok diet konuşulurken,zamanla dietten çok günlük hayatlar konuşulur oldu,neyseki kimse kırılmadan orta yolu bulduk,umarım bundan sonra hep bereber güzel kilolar veririz.

menümüda yazayım,

sabah: 3 tane tuzlu kurupasta,yeşil çay

ara: 1 mandalina

öğlen: yemekler iyi deildi 4 yk bulgur pilavı,3 yk kaşığı sebzeli bezelye,3 kornişon turşu

ara: 1 mandalina

şimdi: 3 tane mini kırıkırak,az kuruyemiş ( tuzsuz fıstık,ay çekirdeği,badem),yeşil çay

akşam 5-6 gibi: 1 kaseye yakın limonlu yoğurt yerim

nihayet kapım takılıyor,akşam bi şey yemem bol bol temizlik yaparım

yarın yokum haberiniz ola,regli olmadım çok şişim cumaya fazla çıkıcam ya

Slm citirlarim bugunki menum cok iyi degil ama yazicam
Sabah
Bir dilim ekmek
2 kk peynir
Maydonoz
Salatalik
1 tatli kasigi recel
Ara
Yok
Oglen
4 mercimekli kofte
1 ispanakli yufka boregi
Bir ad profterol
Ara yok
Aksam
Bir kase corba

kahvaltı
2 yumurtadan omlet
peynir zeytin

öglen
tavuk şiş
2 parça pide
salata ayran

ara
6 adet üzümlü büsküvü:26::26:
nescafe

1 soda

artık bişiy yemem doluyum çünkü
hayatımd abirşeyler yoluna girmeden
bir yol alamıycam ona karar verdim bugün

Menüm
Kahvaltı 2 dl ekmekten yağsız tost* 3 zeytin*
yarım kk beyaz peynir* şekersiz çay

ara 2 mandalina

Öğlen 3 kaşık patates kavurması
yine 2 dl ekmekten tost* şekersiz çay( annem geldi yine ve çay içtik öğle yemeği yerine)

ara 1 muz

Akşam yağsız salata ve yoğurt

su 1.5 lt
spor 3 mil leslie* 30 dk pilates* 50 mekik
15 dk step

Son düzenleme:
Yeni Topik hayırlı olsun canım. Ama vakit az buraya zaman ayıramıuorum ama fırsat olursa belki uğrarım. Ne diyim bilemiyorum başka.

Canım bi türlü yazamadım sana. Aramıza hoşgeldin . Bir öğretmenimiz daha oldu😊

Menum
Sabah
5 catal patates kavurmasi
3 zeytin
1 dilim ekmek

Ogle
5 kasik barbunya yemegi
5 kasik pilav
Yogurt 1 dilim ekmek

Aksam
4 kasik barbunya
3 kasik pilav ve yogurt
1 dilim ekmek

Sporlarim
35 dk jillan
10 dk plates
12 dk slim pack
20 dk gobek ve bel hareketleri
3 mile lesille

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…