Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hadekaaa sekerim, bulguru hasliorsun. Been 1cay bardagi bulgura,, 2 cay bardagindan birazcik fazla su koydum. Pişti, Yagsiz tuzsuz pilav gibi oldu. Sona, marulu maydanozu yesil sogani dereotunu domates salatalk gibi yesillikleri de dogradim. İcine de hasladigim bul koydum. Az zeytinyag bol nar ekşisi biraz kirmizi pl biberr .. tamammm.
Hikoş usulu kısırrrr hazirrr

Afiyet olsun..

Deneyin derim hem lezzetli hem sagliklii hemde diyettt ... misss di misss

Son düzenleme:
Iyi akşamlar kızlar
Özge sen kız dediğinde ilk aklıma gelen işim Pelin oldu Allah adıyla yaşatsın inşallah
Kübra kurabiyeler çok hoş ellerine sağlık
Haftaya misafirlerim gelecek bu akşamdan 4 çeşit yaptık attım buzluğa haftaya da yaparım birşeyler şu an ayaklarım felaket ağrıyor

merhabalar kızlar uzun süredir takip edemiyorum sizleri yani ara ara bakıyorum ama hızınıza yetişemiyorumm, yeni gelşen arkadaşlar var hepiniz hoş geldinizz

bildirim günüydü bu gün kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim ben kilo olayından iyice koptum son haftalarda birer kilo almaya başladım toplamda 6 kilo aldım kızlar fazla oldu ama

ÖSGEMM sağlıkla kızını kucağına al canım, yalan yok bende başta biraz üzülmüştüm, ama insan sonra diyor sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
biz artık seninle doğumdan sonra daha çok takılırız buraya canımm

artık hamilelik zorlamya başladı kızlar kzıımda bende hastaytız biraz öksüre öksüre bir hal olduk hatta kızım biraz ateşlendide bu gün, bide ben geçen hafta bir yerde cekupa girdim orda sağ böbrekte büyüme çıktı kende dr söyled,im oda baktı evet bayağı büyümüş dedi, hamilleliktende olabilir, bir tıkanıklıkta olabilir dedi, bir ürologa git dedi, bi,şey yapamaz ama takipte olur en azından çok büyürse müdahale etmek gerekir dedi, haftaya bir randevu alıp gitmem lazım,i bu hafta gidecektimde gidemedim, bakıcının annesi hasta 2 gündür okula gitmiyorum bu gün ameliyat oldu kaıncağız pazartesiye kadar çıkartırlarsa, iyi yoksa yine rapor almama lazım burdaki dr de biraz sorun çıkartıyor neyse çok uzun yazdım böyle işte öptümmm hepiniziii iyigecelerr

Canım menünü çok beğendim sanırım yeni verdim ya kiloları benim kıZın partisinde biraz kaçırdım bide iki üç gün dikkat edemedim yemek saatlerine aslında daha fazlaydıda hemen toparladım kendimi gelen gitti Mayıs'a kadar 10 kg vermem lazım

hayirli geceler kizlar cok aci bi olayimiz oldu esimin amcasinin oglu vefat etti bir haftadir esimin memliketindeyiz pazar gunu donecegz eve ben bugun eltimde kaldim bi baksyim deim size cok kotuyum cocuk daha26 yasindaydi Allahim mekanini cennet etin insallah pazar gunu gorusuruz insllah psikolojim allak bullak kndimi nasil toplarim bilmiyoru esim berbat durumda

Sercişş nerdesin kzim sen yaaaaa...

Gülüm 10 kilo neee kii werirsn ayol guveniorm ben snaa

Hawar cok gecms olsn, kizina da sana da. Her yerde salgin war. 3muzde ayni seyden yakiniorz. Doktora gtmeyi ihmal etme, bence hamilelktendir. Cok özletme kendini..

Papatyacm hamaratligin doruklarindaymissin desene. Misafirlern midesi bayram edecek.. misafirlernin mutlulugu o yorgunluguna deger artk. Artk dinlen ..

Başiniz sagolsun, uzun suredir girmemenden bise oldugunu anlamistim. Allah rahmet eylesin. Yasi kucuk olunca insan daha mi üzülüyor bilmiorm ki.allah ailesine size sabirlar wersin. Sen ewine dönde gerisini beraber hallederiz.

Allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm mekanı cennet olsun.. dua etmekten başka bişey gelmez canım elden.. Allah geride kalanlarına bol sabır, metanet versin..

Sabah içimde sıkıntı ile uyandım.12 gibi sıkıntımın nedeni çıktı.İş yerinde canım sıkıldıPatronun eşi siparişi yanlış alıyorken düüzellttim ( biraz uyukluyordum emir gece uyanmıştı)Neticede yanlı bi işlem yapmadım.Ondan mı bilmiyorum başka neden bulamadığım için siparişi sen alma bana bağla,fax ççekerken ver ben çekicem vss benim yapacağım işlerin hiçbirini yaptırmadıDua ettim hep ruhum daraldı gözlerim dolu dolu ağladım aglıycam dokunsaalar.Ama gülümseyerek canımlı konuuyordu ama işlerimi kısıtladı.Hani çocuğa bi suç işleyince sevdiği bi oyuncağı elinden alıp ceza bitene kadar vermezsin ya onun gibi bişi.Kaç yaında kadınım zoruma gitti.Ya yapabmıyosun deyip çıkarsın yada uyarsın bak yanlı yapıyorsun bu böyle feln deyip.Rabbim hayırlısı ne ise onu eylesn.Konuşacaktım.kIZLar bi kaç gün daha bekle belkş başka bişeye canı sıkılmıtır dediler.Bakalım yarın nasıl olucak.Eşime bişi demedim.Oglumla oynadım bol bol ev berbat dağınık ama saldım kendimi yarın yaparım.Ogluşumla yuvarlandık şımardık uyudu az önce sie bakmadım yatamadım.İştede göze batmayayım diye girmedim bugün.bakalım kimler kaç kilo vermiş.

fenedo:Allah rahmet eylesin canım

Özgem:demek topiğin 2.kızçesi geliyorArkadaş olucaklar birbirlerine ne güzel.

Şüküm:yeni gelenlerden ilk hedefe ulaşan oldun.Tebrik ederim canım benimDarısı herkesin başına.Motive edici herşey yapabilirsin sormana gerek yok canım benim bizim içinde iyi olur.

Kevser :özele giremiycem çok uykum var canım.
boy:1.58
kilo:58.9
hedef:52

btlkbra:kurabiyeler gayt başarılı ve çok cici.

Kızlar alanda verende olmuş.Haftaya daha iyi olucaz inş. desteğiniz için saolun.Menmü sabah tostumu yerken yazarım.Öpüyorum hepinizi dua edin herşey yoluna girsin.Oglumda bende işe alışmışken emeklerimiz altüst olmasın

sabah 1 kase sütlü neskuiq mısır gevreği
ara 10 fındık
ara 2-3 bebe bisküvisi
akşam 4 kaşık bulgur pilavı bezelyeli, 1 parça tavuk şnitzel, 5-6 kaşık kayısı kompostosu,1-2 kaşık yoğurt
çayın yanında 2 dilim pasta

kahvaltıyı öğlen yaptım nerdeyse canım bişey yemek istemedi o yüzden öğlen yemeği yok
pasta yemeyeydim iyiydi ama kendim yaptım bi tadına bakayım derken böle oldu işte :44: iyi geceler kızlar öpüldünüz
bu arada ebrulim canını sıkma inşallah seninle ilgili bir durum değildir yarın ve sonraki günlerde rahat edersin inşallah canım...

Kizlar iyi geceler
Sukrancim oncelikle seni tebrik ederim canim kilo korumada da ayni basariyi saglicagina eminim
Fenodo basiniz sagolsun erken olum insani cok etkileyen birsey Allah ailesine yakinlarina sabir versin cok zor gercekten Allah rahmet eylesin ins. Canim
Hawarcim melis selinden .1 ay kucuk kucuk benim .2. Kizimda seninkinden 1 ay kucuk olcak ayni yaslarda yani iki cocugumuzda Allah omur versin ikincileri de saglikla kucagimiza aliriz ins.
Bugun dr cok inceledi kalbini cok dinledi yuzunde endiseli bi ifade esim o an icinden demis Allah'im saglikli olsun diye cinsiyeti hic onemli degil zaten esim uzulmedi desem yeridir dr sordum bi sorun mu var diye suan birsey yok gibi birseyler soyledi ama ardindan bi test icin kan falan istedi hala icim bi tuhaf umarim bi problem yoktur.
Ebrucum ins. İyi arkadas yoldas olurlar birbirlerine.
Sen de is icin fazla kafana takma is ortami yani illaki kucuk buyuk bi problem oluyor bizler insan iliskilerinde cok hassasiz biri birsey dese cok kafaya takiyoruz ama inan hic gerek yok herkesle mesafeni koru kimseyle konusupta yuzgoz olma bosver

Günaydn kizceler.. oglisim aglayarak uyandi. Derdi de gaz .. şu gaz problemi hala da gecmedi. Bende öksürüp duruyorum. Gece bal limn yaptim biraz öksürmem kesilir diye cikss gecmedi. Ailedei herkes hasta. Sabah kocis, anneme birakicak bizi. Anca pazar aksami doneriz. Hrkese mutlu hafta sonlari..
Ebruş, hic canını sıkma. Kadin güya patronluk taslamiş. Egosun tatmin etmek istemiş.
En iyi ben bilirim hawalari. Sen icinden gül, geç. Bise de soyleme boswer, allaha hawale et.
Özgem, Allahin izniyle testten birsey cikmaz. Rutin kontrol amaclidir. Aklina takilmasin. Minik prensesimze, buyuk prensesimize i bak olurmu guzel annesi. Oncelkle de kendine iyi bak.
Lajobaaa pastaaani yemişsinn ohhh afiyet olsn. Misss gibi olmuştur. Emeginin tadina bakmak gerek

Hoşçakalin kizlar. Soz kacamak yapmicam. 77lerin baslarini gormek istiyorum,,.

Allaha emanet olun.

Günaydın kızlar. Tostumu yiyorum. Birazdanherkes gelir.
Hikmtm: annende güEl vakit geçir. Il için hayırlısı diyorum

Lajoba: tam menün ne güzel diyecektim ki benim gibi tatlıya dayanamayıp pasta hemde 2 dl yemişsin.😄yiyecekseniz Özgem gibi sabah yiycenki akşama kadar yakabilesin emi canım

Özgem: bende Dr yüz ifadelerinden etkilenirsin çok eve gelince içim içimi yerdi. Ama eşim hep derdi bişi olsa Dr hemen söyleyip öğrenmemizi ve kendisinin müdahale etmesi gerekir diye. Haklıda sense öyle düşün içini ferah tut. Görmediğimiz için Doğan'a kadar anne hep onu merak eder iç güdüsel.

Lajoba canim valla kurabiyeleri yapaeken canim hic istemiyo hatta bi kac fazladan yapiyorun esim yesin diye o yiyo ben yemiyorum
Papatya tesekkurederim ins dahada guzellerini yaparim :)
Fenodo canim basiniz sagolsun genc olumu zordur bilirim rabbim ailrsine sizlere sabir versin
Ebru cok tesekkurederim canim elindrn geleni yapmaya calisiyorum sende is yerinde olanlari kafana takma bazen oluyo ole seyler
Hikoss kisir tarifi iyiymis bnde yapicam ondan valla bu hafta hep evdryim ve acaip hirs yaptim 1.5 kilo vemek istiyorum bakalim ins basaririm sende annecigine gidiyomussun oh ne guzel :)
Ozge canim evhamlanma sakin eminim visey yoktur bebisinde ) pelinimiz gayet iyidir :)
Havar canim hamilelegin seni zorlamasi normal agirlasiyosun artik aman dikkat et kendine :)

Citirlarim brnde kizimin karnini doyurayim kahvalti yapayim mutfagi temizlicem sonra kv yle kizima ayakkabi almaya gidicez ayakkabisi kucuk oldugu icin yurumekte zorluk cekiyo eh bugun yine evde degilim ama disarda yicekte olsam sadece corba icicem soz :)

Hawar : geçmiş olsun canım . Hem hamilelik agırlaşlaştın hem kızın gem ev hem iş seni hiç düşünemiyom.Allah yardımcın olsun canım benim.Evdeyken iş yapma dinlen kızınla oyna

Roseliz: sanada günaydın Gül:)
Btlkbra: saol canım inş bugün bişiler netleşir iyi yada kötü hayırlısı herşeyin.
Aman dışarda yeme yiyip git canım

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]Boy
[/TD]
[TD]Başlangıç
[/TD]
[TD]Geçen hafta
[/TD]
[TD]Bu hafta
[/TD]
[TD]Gİden
[/TD]
[TD]Hedef
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh
[/TD]
[TD]1.78
[/TD]
[TD]84.4
[/TD]
[TD]84.4
[/TD]
[TD]82.7
[/TD]
[TD]2.00[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mev*can
[/TD]
[TD]1.62[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]59.0[/TD]
[TD]60.8[/TD]
[TD]+900[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hadeka[/TD]
[TD]1.60[/TD]
[TD]59.3[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD]58.7[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hkmt-krkya01[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]88.4[/TD]
[TD]78.8[/TD]
[TD]78.1[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sukranunlu[/TD]
[TD]1.60[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]55.4[/TD]
[TD]54.5[/TD]
[TD]900[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Savas5482[/TD]
[TD]1.63[/TD]
[TD]73.8[/TD]
[TD]73.8[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevsersoylu[/TD]
[TD]1.77[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]65.7[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Roseliz[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]65.9[/TD]
[TD]61.2[/TD]
[TD]61.7[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebruli1820[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]57.6[/TD]
[TD]58.9[/TD]
[TD]+1.300[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lajoba[/TD]
[TD]1.64[/TD]
[TD]69.3[/TD]
[TD]67.2[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nelson[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]59.9[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD]59.5[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazlıma[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]62.5[/TD]
[TD]61.6[/TD]
[TD]900[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Papatya[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]67.2[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]63.2[/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Nick[/TD]
[TD]Boy[/TD]
[TD]Başlangıç[/TD]
[TD]Geçen hafta[/TD]
[TD]Bu hafta[/TD]
[TD]Gİden[/TD]
[TD]Hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tubiloshh[/TD]
[TD]1.78[/TD]
[TD]84.4[/TD]
[TD]84.4[/TD]
[TD]82.7[/TD]
[TD]2.00[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mev*can[/TD]
[TD]1.62[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]59.0[/TD]
[TD]60.8[/TD]
[TD]+900[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hadeka[/TD]
[TD]1.60[/TD]
[TD]59.3[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD]58.7[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hkmt-krkya01[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]88.4[/TD]
[TD]78.8[/TD]
[TD]78.1[/TD]
[TD]700[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sukranunlu[/TD]
[TD]1.60[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]55.4[/TD]
[TD]54.5[/TD]
[TD]900[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Savas5482[/TD]
[TD]1.63[/TD]
[TD]73.8[/TD]
[TD]73.8[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevsersoylu[/TD]
[TD]1.77[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]65.7[/TD]
[TD]800[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Roseliz[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]65.9[/TD]
[TD]61.2[/TD]
[TD]61.7[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebruli1820[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]57.6[/TD]
[TD]58.9[/TD]
[TD]+1.300[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lajoba[/TD]
[TD]1.64[/TD]
[TD]69.3[/TD]
[TD]67.2[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nelson[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]59.9[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD]59.5[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nazlıma[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]62.5[/TD]
[TD]61.6[/TD]
[TD]900[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Papatya[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]67.2[/TD]
[TD]63[/TD]
[TD]63.2[/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…