- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.661
sagol cnm tsk ederimMerhaba kızlar
Kevser tablo çok güzel olmuş eline sağlık benim boyum 1.66
Fenodo başın sağolsun
Ebrucum üzülme
Sagol cnm bisy degil evet grcekten degdikızlar selam kardeşim istanbuldaymış yine. bi girip size bakayım dedim.
Sercancım, başınız sağolsun. Ölümü kaç yaşında olursa olsun hiçbir yakınımıza yakıştıramayız ama takdiri ilahi işte. Allah sizlere
ve ailesine sabırlar versin.
Kevsercim tablon çok güzel olmuş, ellerine sağlık, günlerce uğraştın ya, ama değdi.
Özgecim aklına kötü şey getirme canım, inş testin sonucu iyi çıkıcak. Dua et bol bol. Benim dr um da 3 lü testi yapacağı zaman
kuşkulu konuşmuştu, korkutmuştu bizi ama çok şükür bişi çıkmadı. Senin bebişinde de çıkmayacak inş
Ebrucum dert etme canım, patronları anlamak zor. Ne zaman nasıl davranıcaklarını kestiremezsin işte. Belki de seninle alakalı
olmayan bi nedenden dolayı öyle davranıyordur. Herşey düzelicek inş. Senden memnun olmasalar çıkarırlardı işten zaten. Hem sonucu
ne olursa olsun takma kafana. Senin için hayırlısı neyse o olsun.
Hawarcım kızına da sana da geçmiş olsun canım. İnş önemli bişey değildir rahatsızlığın. Bi dr a görün bakalım. İnş bi sorun yoktur.
Zuzucum sen de mi vazgeçiyosun yaa, misafirler, ev oturmaları ve gezmeler hep olur hayatımızda. Medem durum böyle o zaman o şekilde az yemeye adapte edelim kendimizi. Ne diyim. İnş yine devam edersin canım.
Diğer kızlar, Hikoşum, Papatyam, Sehraam,Gülüm, Lajoba, Hadeka, Mevcanım, Kübram,Masumm, Nazlmam, Nelsonum hepinizi öptümm
Sagolasinnn cnmm bnmmmm insallah cnmmtünaydın çıtır hatunlarmenümü eleştiren herkese teşekkür ederim haklısınız 2 dilim pasta yiyince benim de içimi büyüüüüük bi vicdan azabı kaplamıştı keşke yemeseydim sabah yerdim die ama sağolsun oğlum gece uyumayınca hepsini yaktım erittim gitti galiba bugün akşam da oturmaya gideceğiz inş orda kendime hakim olabilirim ama çookça yürüyeceğim birazdan pazaa gideceğim çünkü :)
kevser ellerine sağlık güzelim tablo çok güzel olmuş inş sonunda nazar boncuklu oluruz hepimiz
başınız sağolsun. ölüm her yaşta erken gelmiştir. hele de genç birinin ölümü daha acı. Allah sabır versin ailesine ve size.hayirli geceler kizlar cok aci bi olayimiz oldu esimin amcasinin oglu vefat etti bir haftadir esimin memliketindeyiz pazar gunu donecegz eve ben bugun eltimde kaldim bi baksyim deim size cok kotuyum cocuk daha26 yasindaydi Allahim mekanini cennet etin insallah pazar gunu gorusuruz insllah psikolojim allak bullak kndimi nasil toplarim bilmiyoru esim berbat durumda
canım boy kılomuz birbirine çok yakın. sen benden azıcık daha zayıfsın . iş yerindeki bayana da şaşırdım kaldım. kadınlar böyle oluyor işte. doğrudan söylemek yerine insanı sinir ediyor bazıları. üzme kendini. ay başıdır :)fenedo:Allah rahmet eylesin canım
Özgem:demek topiğin 2.kızçesi geliyorArkadaş olucaklar birbirlerine ne güzel.
Şüküm:yeni gelenlerden ilk hedefe ulaşan oldun.Tebrik ederim canım benimDarısı herkesin başına.Motive edici herşey yapabilirsin sormana gerek yok canım benim bizim içinde iyi olur.
Kevser :özele giremiycem çok uykum var canım.
boy:1.58
kilo:58.9
hedef:52
btlkbra:kurabiyeler gayt başarılı ve çok cici.
Kızlar alanda verende olmuş.Haftaya daha iyi olucaz inş. desteğiniz için saolun.Menmü sabah tostumu yerken yazarım.Öpüyorum hepinizi dua edin herşey yoluna girsin.Oglumda bende işe alışmışken emeklerimiz altüst olmasın
Deprem oluyor sürekli dua edin lütfen çok korkuyorum
Kizlar burda da hissedildi.
Lamba sallandı evdekiler klimalar dediler. Meğerse deprem olmuş. Dua edin bir daha olmasın.
Iyi aksamlar
Selam canlar ne güzel kilolar verilmiş tebrik ederim.özellikle Şükrancım seni.ilk sen hedefeine ulaştın darisi bizlere.
Ebrucum motivasyonum düşdü.o yuzden.bu hafta gitmemekde kararlıydı kilolarim.sen de üzülme. Inşallah vericez bir güzel.
Özgecim gözün aydın canım. Hayırli olsun kızın.benimde iki kızım var.iyikide varlar.evlat bambaşka bir şeymiş.hatta babamız üçüncü kız istiyor.ona kolay tabiii.
Klzlar haftay dah iyi olucaz inşallah.
Başlanğıc.68.1
Geçen Hafta.62.5
Şimdi. 61.6
Giden 900 qram.
Toplam giden. 6.500qRam
HEdef.önce 55
SOnra 50..
Kizlarr geldim bn dr esimle gitti. dr ilaclarini kullanmazsan kalp yetmeLiginden gidersin dedi allah korusun ilacimi iciyim de oyle soyledi:)
Bu arada kizlar tablo icin mesaj gonderinnn hDi bakimmm mevcani tubish. Hadeka dan baska kimse msj gndermedi
Nelsonumm sende gel artikk
Hiko sukran abla lajoba papatya ebru nazli masum kubra savas unuttuum kizvarsa gnderin bildrimlribiz ozel msj olarak yapicam tabloyu hyecan yaptima
kızlar slm bende bundan sonra sadece kilo bildirimi yapıcam olmuyo böyle diyet yapamıyorum uyamıyorum bi türlü her gün bişi çıkıyo yemeden olmuyo bi müddet böyle deniycem tekrar ama sadece cuma günleri kilo bildirimi yapıcam o kadar bana kızmaın lütfen hepinizi çok seviyorum takip edicem de ara sıra ama sadece menü paylaşımı yapmıycam yarın sabah kilo bildirimimi yaparım iyi geceler hepinize sizlei çok seviyoreeeeee
merhabalar kızlar uzun süredir takip edemiyorum sizleri yani ara ara bakıyorum ama hızınıza yetişemiyorumm, yeni gelşen arkadaşlar var hepiniz hoş geldinizz
bildirim günüydü bu gün kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim ben kilo olayından iyice koptum son haftalarda birer kilo almaya başladım toplamda 6 kilo aldım kızlar fazla oldu ama
ÖSGEMM sağlıkla kızını kucağına al canım, yalan yok bende başta biraz üzülmüştüm, ama insan sonra diyor sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
biz artık seninle doğumdan sonra daha çok takılırız buraya canımm
artık hamilelik zorlamya başladı kızlar kzıımda bende hastaytız biraz öksüre öksüre bir hal olduk hatta kızım biraz ateşlendide bu gün, bide ben geçen hafta bir yerde cekupa girdim orda sağ böbrekte büyüme çıktı kende dr söyled,im oda baktı evet bayağı büyümüş dedi, hamilleliktende olabilir, bir tıkanıklıkta olabilir dedi, bir ürologa git dedi, bi,şey yapamaz ama takipte olur en azından çok büyürse müdahale etmek gerekir dedi, haftaya bir randevu alıp gitmem lazım,i bu hafta gidecektimde gidemedim, bakıcının annesi hasta 2 gündür okula gitmiyorum bu gün ameliyat oldu kaıncağız pazartesiye kadar çıkartırlarsa, iyi yoksa yine rapor almama lazım burdaki dr de biraz sorun çıkartıyor neyse çok uzun yazdım böyle işte öptümmm hepiniziii iyigecelerr
ebrulim üzelme güzelim.. iş yerinde illaki sıkıntılar oluyor.. eve getimemeye çalış iş sıkıntılarını.. aileni etkilemsin yeter.. yoksa evde ki sorunları işe--işteki sorunları eve getirince düzen altüst oluyor... kafana takama canım..Sabah içimde sıkıntı ile uyandım.12 gibi sıkıntımın nedeni çıktı.İş yerinde canım sıkıldıPatronun eşi siparişi yanlış alıyorken düüzellttim ( biraz uyukluyordum emir gece uyanmıştı)Neticede yanlı bi işlem yapmadım.Ondan mı bilmiyorum başka neden bulamadığım için siparişi sen alma bana bağla,fax ççekerken ver ben çekicem vss benim yapacağım işlerin hiçbirini yaptırmadıDua ettim hep ruhum daraldı gözlerim dolu dolu ağladım aglıycam dokunsaalar.Ama gülümseyerek canımlı konuuyordu ama işlerimi kısıtladı.Hani çocuğa bi suç işleyince sevdiği bi oyuncağı elinden alıp ceza bitene kadar vermezsin ya onun gibi bişi.Kaç yaında kadınım zoruma gitti.Ya yapabmıyosun deyip çıkarsın yada uyarsın bak yanlı yapıyorsun bu böyle feln deyip.Rabbim hayırlısı ne ise onu eylesn.Konuşacaktım.kIZLar bi kaç gün daha bekle belkş başka bişeye canı sıkılmıtır dediler.Bakalım yarın nasıl olucak.Eşime bişi demedim.Oglumla oynadım bol bol ev berbat dağınık ama saldım kendimi yarın yaparım.Ogluşumla yuvarlandık şımardık uyudu az önce sie bakmadım yatamadım.İştede göze batmayayım diye girmedim bugün.bakalım kimler kaç kilo vermiş.
Deprem oluyor sürekli dua edin lütfen çok korkuyorum
Kizlar burda da hissedildi.
Lamba sallandı evdekiler klimalar dediler. Meğerse deprem olmuş. Dua edin bir daha olmasın.
Iyi aksamlar
Nelsonumm sağol..darısı başımlza hepimizin her hafta. ..çok sevindim dönmene.supersin.bu sefer 55 ayrılcaksın eminim benfenodo tatlım başnız sağ olsun..allah kalanlarazuun ömürlerversin...
kübracım kurabiyeler süper görünüyorlarr....ellerine sağlık...
tatlım maşallah gidiyor kilolar ...
tablo için teşekkürler bu arsda süper olsum.. boyunm canım....161...
arık geldim.. öyle çok sıkmayacağım bu hafta ama diyete ağırdan başlayım diyorum bu hafta... ama inşallah gelecek hafta tam gaz başlayacağım bir aksilik çıkmazsa...
tatlım bir süre ara ver ama burayı bırakma.. ama diyettende soğuma..kafan rahatlasın..bana iyi geldi ara vermekkk.. inşallah bu kez hedefime ulaşacağımmm ve buradan öyle ayrılacağım...
hawarcım özlüyoruz seni... geçmiş olsun bu arada dikkat edin canım...
ebrulim üzelme güzelim.. iş yerinde illaki sıkıntılar oluyor.. eve getimemeye çalış iş sıkıntılarını.. aileni etkilemsin yeter.. yoksa evde ki sorunları işe--işteki sorunları eve getirince düzen altüst oluyor... kafana takama canım..
hikmet ve papatyacığım geçmiş olsun güzeller..aman allah korusun hepiniziii....
Nelsonumm cnm gelmene cok sevindimm eminim bu sefer hedefine ulasirsin insal. O resimleri gordujce belki daha gaza gelirizzz hergun 3 tane falan nedersinhhh
Ebrum cnm ben diyorum motivasyon resmi paylasim zayif hatunlar falan nedersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?