Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar burda da hissedildi.
Lamba sallandı evdekiler klimalar dediler. Meğerse deprem olmuş. Dua edin bir daha olmasın.
Iyi aksamlar

Merhaba kızlar
Kevser tablo çok güzel olmuş eline sağlık benim boyum 1.66
Fenodo başın sağolsun
Ebrucum üzülme
sagol cnm tsk ederim

Sagol cnm bisy degil evet grcekten degdi
Sagolasinnn cnmm bnmmmm insallah cnmm

Papatyamm hikommm cnm cok cok gecmis olsun allahim insallah bi daha o korkunc korkuyu yasatmaz allahim sen koru herkesi

Kubram cnm senin de listeye cuma gunu yeni liste yapicagim zaman eklesem olurmu tekrar isim eklemeyi bilmiyorum
Boylarinizi hedeflerinide ekleyemixem eklemesini bilmiyorum ama bu cuma boyunu hedefini herseyinizi ozele gonderinn olurmu kizlarr

Fenodom cnm basiniz sagolsun allahim rahmet etsin ailesinede size de sabir versinb(

Dun aksam. Menumu paylasmadim cunku aksam misafirlige gittik biraz kacirdim ve bu sabah arti dayim ama insallah bu gun den sonra kacamak yok

Spor olarak da 3 saat yuruyus bu kadar
Sabah
7 catal peynirli yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek

Ogle ve ara yok esimle alisverise galan gittik yapamadim

Ajsam

10 tane firinda balik
2 dilim ekmek
Bolll salata

başınız sağolsun. ölüm her yaşta erken gelmiştir. hele de genç birinin ölümü daha acı. Allah sabır versin ailesine ve size.

canım boy kılomuz birbirine çok yakın. sen benden azıcık daha zayıfsın . iş yerindeki bayana da şaşırdım kaldım. kadınlar böyle oluyor işte. doğrudan söylemek yerine insanı sinir ediyor bazıları. üzme kendini. ay başıdır :)

Deprem oluyor sürekli dua edin lütfen çok korkuyorum

Lamba sallandı evdekiler klimalar dediler. Meğerse deprem olmuş. Dua edin bir daha olmasın.
Iyi aksamlar

Allah korusun. Rabbim deprem acısı yaşatmasın. az az olup yer küre dengesini sağlıyordur.

iyi akşamlar kızlar
bugün evdeydim ama çok yoğun geçti
menüm:

sbh 1 dilim ekmek
sucuklu yumurta
peynir ve 4 zeytin biraz da maydonoz
1 tatlı kaşığı tahın pekmez

ara kurabiye

öğle
1.5 dlm çavdar ekmeği ve 1 çiğ pırasa
yeşil çay ve normal çay şekersiz

akşam
yarım kase topalan geleneksel bir yemek biraz yoğurt ve 4 tane biber turşusu

ara 10 badem 2 bisküvi

spor
150 ip atlama
50 mekik
100 yarım mekik
20 alt karın hareketi
150 oklava hareketi
20 iç bacak hareketi
1.5 lt su
yürüyüş yok ama 2.5 saat temizlik var o da olur derseniz:)
ev işi ve ev içindeki hareket spor sayılmıyor da.

papatyam hamaratsın maşallah. şimdiden başlamışsın haftaya gelecek misafire hazırlığa.

benim de yarın kız kardeşim ve eşi geliyor inşallah.

Kizlar sagolun yazdiklarinizla biraz icim rahatladi 10 gun sonra sonucu almaya gidicez ozaman doktoruma endisemi dile getiricem
Papatyacim hkmetcim gecmis olsun kzlar korkmussunuz ben de cok korkarim depremden umarim tekrarlamaz canlarim

fenodo tatlım başnız sağ olsun..allah kalanlarazuun ömürlerversin...

kübracım kurabiyeler süper görünüyorlarr....ellerine sağlık...

tatlım maşallah gidiyor kilolar ...

tablo için teşekkürler bu arsda süper olsum.. boyunm canım....161...
arık geldim.. öyle çok sıkmayacağım bu hafta ama diyete ağırdan başlayım diyorum bu hafta... ama inşallah gelecek hafta tam gaz başlayacağım bir aksilik çıkmazsa...

tatlım bir süre ara ver ama burayı bırakma.. ama diyettende soğuma..kafan rahatlasın..bana iyi geldi ara vermekkk.. inşallah bu kez hedefime ulaşacağımmm ve buradan öyle ayrılacağım...

hawarcım özlüyoruz seni... geçmiş olsun bu arada dikkat edin canım...

ebrulim üzelme güzelim.. iş yerinde illaki sıkıntılar oluyor.. eve getimemeye çalış iş sıkıntılarını.. aileni etkilemsin yeter.. yoksa evde ki sorunları işe--işteki sorunları eve getirince düzen altüst oluyor... kafana takama canım..

Deprem oluyor sürekli dua edin lütfen çok korkuyorum

Iyi aksamlar

hikmet ve papatyacığım geçmiş olsun güzeller..aman allah korusun hepiniziii....

Menüm

08:30 2 dilim kepek ekmeği , 1 kk peynir , 3 zeytin, salata , 1 yağda yumurta

10:30 1 avuç leblebi
12:30 yarım yeşil elma

14:30 annemlere gelince kocis le hafif bir kahvaltı yaptık

17:00 1 bardak çay

20:00 3 yemek kaşığı bulgur pilavı salata 3 çatal et yoğurt

21:00 2 çatal nutella 1 dilim ekmek
22:30 yarım avuç karışık çerez , yarım avuç çekirdek

Bu sefer sözümü tutamadım. Annemin evine gelince böyle oluyorum. Affedin.

Unuttum yazmayı.
100 mekik
Leslie 1
10 dk iç bacak
10 dk dış bacak
Sabah yaptım hepsini

Son düzenleme:
Papatyaci m inş bir daha Olmaz. Ben otururken hissetmedim. Lamba çok sarsıldı. Oğlani ayağımda sağlıyordu belki ondan hissetmedim.

Sercancım başiniz sağolsun.Allah ailesine sabır versin.
Kevsercim super olmuş tablo.eline sağlık..
Hikmet ve papatya gecmis olsun canlarim. Allah bir daha böyle korkular yaşatmasın. ..

Nelsonumm sağol..darısı başımlza hepimizin her hafta. ..çok sevindim dönmene.supersin.bu sefer 55 ayrılcaksın eminim ben

Ancak girebildim kusuruma bakmayın
Çok sayfa okudum aklımda bişi kalmadı çok yorgunum

Sercan canım başınız sağolsun Allah ailesine sabırlar versin

Özgeceğim canım sakın endişelenme iyi düşün doktorları bilirsin bazen para için bile test yaptırıyorlar iyi düşün canım bu arada ikinci kızımız daha geliyor Allah bahtını güzel eylesin kız çocuklarına daha bi farklı bakarım gelecekleri güzel oldun dünya çok kötü biz henüz ikinci bebeği düşünmüyoruz ama ben elizin bütün elbiselerini sakladım olursa kızım giydiririm olmazsa bi fakire veririm duasını alırım hala etiketi üstünde duran birsürü elbisesi var kız evlat daha hayırlıymış

Ebrum : canım her iş yerinde böle seyler olur rahat ol ben de senin yerinde olsam diken üstünde olurdum aşırı pinpirigimdir ama inankiboşuna hepsi benim çalıştığım diş merkezinde bi Dr vardı buna gıçık olurdum gece nöbetlerinde hiç üşenmez evden çıkıp gelir bizi kontrol eder bi hata olursa şikayet ederdi o kadar üzülürdüm ki o nöbette olunca işe gitmek istemezdim bi gün önceden sitrese girerdim çok kasardım kendimi hasta başında hata üstüne hata yapardım beni bi kere ağlatmıştı , askere gitti çok mutlu olmuştum o gittikten sorna oranın en iyi asistanı olmuştum rahat oldugum için daha bi hevesli oluyordum yeni mezun Dr dan daha bilgiliydim , askerden geldi hep iyi davrandım bu insana sorna işten çıkartıldı ne oldu giderken bana sarılarak ağladı bu yüzden Allah büyüktür canım hiç üZme takma kafaya sen sadece elinden geleni yap .

Depremler oluyor ben de çok korkarım hamileyken hep deprem oluyor sanırdım içime öle bi korku salmıştım öle kötü bi anımda yok piskolojik çığlık atarak uyanmıştım bi ara deprem oluyor diye Allah bizi yavrularımıza yavrularımızı da bize bağışlasın ,

Kevser canım emegine eline saglık çok güzel olmuş liste

Hikom seni seviyoeummm geçmiş olsun bu arada iyileş hemen sana hastalık yakışmıyor

Menüm
Sabah kahvaltısını basmamalı başbaşa yaptık
Yeşil cay
1dilim tam tahıllı ekmek
Haşlanmış yumurta
1çatal peynir
1zeytin
Babam az yedi ben de doydum

Öğlen
Küçük bi kase etli kuru faslye

Akşam
Izgara (kanat 2 tane, pirxola 1, köfte1)
Salata bolca

Şekersiz 2vardak çay 2çekirdek çitledim

1dilim mandalina 1dilim muz 1dilim elma

Son düzenleme:
Nelsonumm cnm gelmene cok sevindimm eminim bu sefer hedefine ulasirsin insal. O resimleri gordujce belki daha gaza gelirizzz hergun 3 tane falan nedersinhhh

Ebrum cnm ben diyorum motivasyon resmi paylasim zayif hatunlar falan nedersi

Nelsonumm cnm gelmene cok sevindimm eminim bu sefer hedefine ulasirsin insal. O resimleri gordujce belki daha gaza gelirizzz hergun 3 tane falan nedersinhhh

Ebrum cnm ben diyorum motivasyon resmi paylasim zayif hatunlar falan nedersi

Bence herkes çıtır haldeki resimlerini paylaşsın bak ozanan nasıl motivasyon oluyor şahsen bana baya etki ediyor

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim gece olmuş aslında ama küçük olduğu için hissedilmedi
Özgecim Allah'ın izniyle kötü birşey çıkmaz inşallah
Nelson hoşgeldin canım
Çok kötü bir dönemden geçiyoruz dün gece oturduk eşimle hıçkıra hıçkıra ağladık. Oğlumuzun bu hali bizi çok üzüyor. Bunca yıldır eşimi hiç ağlarken görmemiştim. Ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Bütün enerjimi yaşam sevincimi kaybettim. 35 yıllık hayatımda h kendimi bu kadar çaresiz hissetmemiştim 4 duvar arasında sıkışıp kalmış gibiyim
Artık gözümde yaş kalmadı
Dua etmeye bile mecalim kalmadı

Canım sakın pes etmeyin , üzülerek aglayarak daha güçsüz olursunuz önce bi sirkelenin toparlayın kendinizi, nerede oturuyorsunuz siz ?
Eşimin patronu hemde teyzesinin eşi olur onların çocukları da çok kötü bi durum da dersler berbat 12 yaşında daha günleri saymayı bilmiyorlar özel öğretmenler özel okullar da cabası ama babasında sorunlu çocuğun yani eniştemiz cocuk kendini çizer gelir derki x kişi çizdi adamda inanır bu durumda. Sorna bu adamın yeğeni eşimin iş yerine gelmiş bizim çocukta böyleydi bi yere gitmişler seanslar biraz pahalıymış ama çocuk düeldi anneye babaya ayrı eğitim veriyorlarmış çocuğuda farklı eşime şeni anlattım bi arkasının oğuluda böle çok üzülüyor ağlıyor diye götürdükleri yer hakkında bilgi edinecek canım lütfen üzülme dik dur sen bi annesin en güçlü sen olmalısın

Nette ( çocuğum bilgisayar terapi Portalı )diye bi yer var sanırım altta şikayetini yazıyorsun onlar ne yapabileceğin konusunda yorum yapıyorlar bi bak istersen

Rozeliz ilgine çok teşekkür eerim oğlum çok Zeki bîr çocuk ıq su çok yüksek sorun da zaten bu
Içinde birinin olduğunu söylüyor. Içindeki sesin alma yapma gitme pişman olursun diyerek onu yönlendirdiğini söylüyor. Küçük bşr Anadolu şehrinde oturuyorum. Bir süre sanki herşey normalmiş gibi davranmaya karar verdik burada bir çocuk pdikoloğu yok bu hafta içinde normal bir psikoloğa götürmeyi düşünüyoruz.
Ama üzülmrnrk elde değil artık çok yorulduk ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…