- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.581
hiç yoktan iyidir.Gecen hafta 67.2
Bugun 67.00
giden 200 benden bole iste
Burdn yazmak cok zor net gelince gorusuruz
hepinize mucckkksss
tebrik ederim canım.kılo veren herkesı tebrık ederım sukran abla tebrık ederımmmmmm
kılo bıldırımım
baslanıc:73,5
gecen hafta:66.5
bu hafta:65.7
gıden:800
hıkommmmmm cnm harıkasın
o jadar yemene ragmenn
cokk sevındm cnm
dün gecekilerden sonra 900 gr bence normal. bundan sonra dikkat edersin canım.malumunuz 2 haftadır diyet yapmıyorum,heleki bu hafta cozuttum resmen,her akşam gecenin bir körlerine kadar yedimde yedim,
çiğköfteler,pastalar,baklavalar,çikolar,cipsler,
geçen hafta: 59.9
bu sabah: 60.8
gelen: 900 gram
ama zerre üzülmedim hatta çok sevindim bu kadar yemeye nasıl 900 gram almışım hayretler ettim kendime,daha dün gece 11 de 4 tane ek,3 tane kurupasta,3ü1 arada nescafe tükettim,
ama ama şu varki 60 ı üstüne bu kadar çıkmayalı baya baya olmuştu,o yüzden şu an göbeğim kocaman,malum çabuk gelen çabuk gider,o yüzden yılbaşı gecesi aşkına,önümüzdeki haftaya ertelediğim diete dönüşümü bugün itibari ile başlatıyorum,
belli bir süre menü yazmıyıp kendimi deniycem,versekte,alsakta hepinizi şimdiden tebrik ediyorum
200 gr cıktan bişi olmaz.günaydın kızlar
dün yazamadım hiç destekleriniz için ayrıca çok teşekkür ederim...
bu ara biraz umursamamaya çalışacağım. bakalım bu duruma oğlumun tepkisi ne olacak.
ebrucum çok geçmiş olsun...
şükran tebrik ederim. artıkı korumaya geç gerçekten. bu arada sen toplam kaç kilo verdin.
mevcanım benim de durumum senden pek farklı değil.
malum ben pazartesye +1200 ile başladım.
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 63,0
bu hafta: 63,2
gelen 200 gram
giden yok (pazartesiye göre 1000 gram aslınd aama biz cumayı baz aldığımızdan malesef giden yok)
tolpma giden 4 kilo
hedef 60 aslında ama ben kendimi böyle de sevmeye başladım. yarın sabah siyah taytla gelecek fotolarım. sizin yorumlarınız da önemli benim içn.
mutluluğunu biz de paylaşalım hıkocumTartii beni inanilmaz sasirttii. Şoktayim. Neyse bildirime gceyim .
Baslangic 88.4
Gecen cuma 78.8
Bu cuma. 78.1
Gelen. Nihayet yok
Giden 700 gr
Toplam giden 10.300 gr
Hedef ilk 75 sonra 70
Kizlar coook mutluyummmm. Sewincteeen kendime menemen yaptim. Hehe
Yagsiz tabi... bu hafta sizin gibi hattaa şüküm gibio yiyerek beslenicem.
Arti sporda yapicaaam. İns hftyaa 77.1 i gorurummm. Hayatmda hic gormedgm kilolari...
Wallaa motiveeem geldii hosgeldiiihicc gitmee emiii...
Kahvaltimi yapimmm o kdr coook açımm ki..
Sonra sizlere yorumm yapicigiimm..
Siz sewiormm anaciklarim. Kew gel kis mutlulugumu paylas
olsun canım toparlarsın. 6 gezme!Citirlarim kilo bildirimim
Baslangic 84.400
Gecen hafta 79
Bu hafta 79.500
Gelen 500 malesef
Ee haftanin 6 gunu gezme olursa olacagi buydu malesef neyse moral bozmicam bugunden itibaren sıkiya aliyorum kendimi simdi kahvalti yapiyorum sonra leslie yapcam
hayırlı cumalar sana da ve hepimize de.GÜNAYDINLARR HAYIRLI CUMALARRR
nasılsınız arkadaşlar?
bu sabah tartıda tahmin ettiğim gibi düşük rakamla çıkmadım.
benim yaptıgım kek ve tatlının yanı sıra eşim de bikaç çeşit şerbetli tatlı alıp gelmiş
ee sadece tadlarına bakiim desem bi dünya yemiş olcam zaten.
neyse biraz ondan biraz bundan derken bu sabah tartıda gördüğüm rakam
82.9
dün 82.7 di...
neyse bugün toparlayayım kendimi inşallah...
akşama yemege davetliyiz. neyseki misafirlikte çok yiyemiyorum
şimdiden 100 ip atladım. bakalım nasıl devam edicek gün.
hepinizi öpüyoruumm
kılolarımız aynı sayılır. bırakıyorsun ama yine de vicdan azabı seni bırakmıyor değil mi?kızlar öncelikle ğeçmiş olsun dilekleriniz içi teşekkür ediyorm...
kilo veren ve veremeyen herkesi tebrik ediyorum.. sonuçta vazğeçmeyip halen buradasanız illaki birğün hehefinize ulaşacaksınız...
şükrancım canım hedefine ulaştın..seni ayrıca tebrik ederim canım...darısı banaaa.. ama nerdeeee...
başlanğıç;59.9
ğecen cuma: 59
bu sabah: 59.5
gelen:500
hedefim: 55 --diyeti bıraktım hedefe nasıl ulaşacaksam.
Kizlar ikinci kizim geliyor) basta biraz uzulur gibi oldum ama sonra nankorluge gerek yok dedim hayirli evlat olur ins.
Kizlar ikinci kizim geliyor) basta biraz uzulur gibi oldum ama sonra nankorluge gerek yok dedim hayirli evlat olur ins.
cnmmm osgemm hayilri olsun cnm bnm allahim anali babali buyutsun hayirli evlat olsunn cnmm insallah ne guzell 2 cimcime:))Kizlar ikinci kizim geliyor) basta biraz uzulur gibi oldum ama sonra nankorluge gerek yok dedim hayirli evlat olur ins.
kızlar merhaba
kg bildirmenin belli, bir saati yok değil mi?
kg bildirimine geçiyorum
çarşamba günü 73,8 dim bu sabah 73,5 çıktım
boy 163
hedef1: 65
hedef:2 58
gidrermi sizce bu kgler bedenden:44::44:
dün aşımız vardı akşam ve gece ateş yaptı 38,4 çıktı 38,1 den aşağıya düşmedi oğlumla uğraştım bütün gece sabaha doğru anca 37,7 leri gördük
bede senin gibiyim yemeğe hayır demek çok zor benim için.. bakalım bir ğün olacakmıyım 55,,,kılolarımız aynı sayılır. bırakıyorsun ama yine de vicdan azabı seni bırakmıyor değil mi?
ben öyle hissediyorum da.
yememem gereken şeyleri yedikten sonra vicdanım beni çıldırtıyor ama irademe de hakım olamıyorum.
neyse vereceğine inanıyorum senin. kafanda tekrar diyete başlamalıyım düşüncesini yerleştirip karar alınca iş bitecek bence
Kızlar benim için yazdıklarınıza çok çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Allah sizlere de bugünleri görmeyi nasip etsin.
Kübracım kurabiyeler çok güzel görünüyor canım, ellerine sağlık, siparişler aldıkça ve kazanmaya başladıkça daha da zevkle yapıcaksın.
Hikmetim aferin kız tebrikler, artıda çıkmadığın gibi bi de kilo vermişsin.
Nelsonum, teşekkürler canım, öyle deme kendine, zamana ihtiyacın varmış sadece. Biraz dinlenip motivasyonun geri gelince sen de 55' e. Ben bile yaptıktan sonra sen haydi haydi yaparsın.
Kevsercim sana da tebrikler. Aslında kabız oldğun için 800 den daha fazla vermişsindir. İlaçlarını da bırakma, telefonun hatırlatmasını kur unutmamak için. Haftaya daha da çok ekside çıkarsın.
Özgecim hayırlı olsun. Üzülme canım, hayırlısı böyleymiş. Sen sağlıkla kucağına al da inş, onun da sevgisi yeter sana.
kızlar merhaba
kg bildirmenin belli, bir saati yok değil mi?
kg bildirimine geçiyorum
çarşamba günü 73,8 dim bu sabah 73,5 çıktım
boy 163
hedef1: 65
hedef:2 58
gidrermi sizce bu kgler bedenden:44::44:
dün aşımız vardı akşam ve gece ateş yaptı 38,4 çıktı 38,1 den aşağıya düşmedi oğlumla uğraştım bütün gece sabaha doğru anca 37,7 leri gördük
Selam canlar ne güzel kilolar verilmiş tebrik ederim.özellikle Şükrancım seni.ilk sen hedefeine ulaştın darisi bizlere.
Ebrucum motivasyonum düşdü.o yuzden.bu hafta gitmemekde kararlıydı kilolarim.sen de üzülme. Inşallah vericez bir güzel.
Özgecim gözün aydın canım. Hayırli olsun kızın.benimde iki kızım var.iyikide varlar.evlat bambaşka bir şeymiş.hatta babamız üçüncü kız istiyor.ona kolay tabiii.
Klzlar haftay dah iyi olucaz inşallah.
Başlanğıc.68.1
Geçen Hafta.62.5
Şimdi. 61.6
Giden 900 qram.
Toplam giden. 6.500qRam
HEdef.önce 55
SOnra 50..
Nazlma tebrik ederim bebeimm. Kilo werişin super. Dewamini dilerim.. 3.mü eşinde alem yanineyse hakknzda hayirlisi..
Sağol canikom. ..sende super vermişsin.senide tebrik ederim.
Çok bekler o canım.ben zayıfliyim fit oliyim.o çacuk istesin...ona dedim.en erken 2019 7 nisandan sonra hamile kala bilirim. ozaman küçük kızım 6 yaşına basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?