Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar öncelikle ğeçmiş olsun dilekleriniz içi teşekkür ediyorm...

kilo veren ve veremeyen herkesi tebrik ediyorum.. sonuçta vazğeçmeyip halen buradasanız illaki birğün hehefinize ulaşacaksınız...

şükrancım canım hedefine ulaştın..seni ayrıca tebrik ederim canım...darısı banaaa.. ama nerdeeee...

başlanğıç;59.9
ğecen cuma: 59
bu sabah: 59.5
gelen:500
hedefim: 55 --diyeti bıraktım hedefe nasıl ulaşacaksam.

Gecen hafta 67.2
Bugun 67.00
giden 200 benden bole iste
Burdn yazmak cok zor net gelince gorusuruz
hepinize mucckkksss
hiç yoktan iyidir.
tebrik ederim canım.

dün gecekilerden sonra 900 gr bence normal. bundan sonra dikkat edersin canım.
ama ben de eşine katılıyorum kılon çok değil. fotonu gördüm bayıldım.

200 gr cıktan bişi olmaz.

mutluluğunu biz de paylaşalım hıkocum
kıs sen bu gazla 60ları da göreceksin bak demedi deme

olsun canım toparlarsın. 6 gezme!

hayırlı cumalar sana da ve hepimize de.
kılon gidiyor güzelim dünle değil geçen hafta cuma ile kıyaslayacaksın.

kılolarımız aynı sayılır. bırakıyorsun ama yine de vicdan azabı seni bırakmıyor değil mi?
ben öyle hissediyorum da.
yememem gereken şeyleri yedikten sonra vicdanım beni çıldırtıyor ama irademe de hakım olamıyorum.
neyse vereceğine inanıyorum senin. kafanda tekrar diyete başlamalıyım düşüncesini yerleştirip karar alınca iş bitecek bence

Ebrur cnm uzulme cnm reglinin verdigi siskinlikte olabilir cnm uzme kendini.

Bu arada kizlar kio boy gecen hafta bu hafta giden hedeflerinizi bana ozelden msj atin tabloyu yapicam

Kizlar ikinci kizim geliyor ) basta biraz uzulur gibi oldum ama sonra nankorluge gerek yok dedim hayirli evlat olur ins.

Kizlar ikinci kizim geliyor ) basta biraz uzulur gibi oldum ama sonra nankorluge gerek yok dedim hayirli evlat olur ins.

Ozgeeem hayirli ugurlu olsun. Sıkma canini, zaaten sıkmïosun da Allahm sana onu hayirlisini kilmis. Cook sewndm. Bi cimcimee dahaaa.. ismini dusunmeye basla. Benim oglan 7ay kiz dedi doktor. 7ay oglumu MİNA diye sewmistim. Drfterinde hep mina yazili. İleride cok gülücez.
Sende isim düsün. Kizina uyumlu olsun bence. Oneri istersen soyleyebiliriz. Canimmmm Allahim anali babali būüyūtsün..

Kızlar benim için yazdıklarınıza çok çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Allah sizlere de bugünleri görmeyi nasip etsin.
Kübracım kurabiyeler çok güzel görünüyor canım, ellerine sağlık, siparişler aldıkça ve kazanmaya başladıkça daha da zevkle yapıcaksın.
Hikmetim aferin kız tebrikler, artıda çıkmadığın gibi bi de kilo vermişsin.
Nelsonum, teşekkürler canım, öyle deme kendine, zamana ihtiyacın varmış sadece. Biraz dinlenip motivasyonun geri gelince sen de 55' e. Ben bile yaptıktan sonra sen haydi haydi yaparsın.
Kevsercim sana da tebrikler. Aslında kabız oldğun için 800 den daha fazla vermişsindir. İlaçlarını da bırakma, telefonun hatırlatmasını kur unutmamak için. Haftaya daha da çok ekside çıkarsın.
Özgecim hayırlı olsun. Üzülme canım, hayırlısı böyleymiş. Sen sağlıkla kucağına al da inş, onun da sevgisi yeter sana.

Son düzenleme:

ösgemmm ben sana demiştim rüyamda kızın oldu diye,

çok çok sevindim canım,sağlıklı hayırlı bi evlat olur inş,sakın ama sakın erkek olsaydı deme canım,biliyorsun ben 1 kızımı kaybettim,2.kızımı doğurana kadar neler çektim neler,allahın hikmetinden sual olunmaz

Özgecim hayırlı olsun canım. 2 kız ay negüzel. hayırlı evlat olsun da cinsiyet önemli değil. eee ben de bu aralar evlat konusunda çok hassasım zaten .
mevcanım face de beğendiğin fotodan bahsediyorsan o zamnalrda hemen hemen aynı kilodaydım. o kıyafetlerimi hala giyiyorum.

cnmmm osgemm hayilri olsun cnm bnm allahim anali babali buyutsun hayirli evlat olsunn cnmm insallah ne guzell 2 cimcime:))
Sukran abla canimsin evet kabizlik vr ilacida kullanmayinca boyle oldu olsun bunada sukur ilaclarimi aksatmicam artik insallah 1 30 da randvum var dr nedicek bakalimm
Hikommm canisminnn

Tubishh gecenhafta kac kiloydun..

Ebruuş, o gelen kilo kesinlklee regl sisknligidir. Hicc skma canini. İnan .

Şükümmm, idolümsunnnnnnn. Azmin hayrranimm. Kiss ne dersen dinliceem. Bana ders werrrrr

Mewww, yilbasinaa az kaldi. Yilbasndan sonra bomba gibii olacaksin eminim,mm,...

Masuuum seni de merak ediorm, ozledik ..

Papatyacim' 200 gr kesinlkle şişkinlktir. Onumuzdeki hafta daha iyi olucaz.

Küboş, kurabiyelerine bayildim. Mukeemmel bi is kadini oldun. İlk paranla esine yemekismarla. Kilonu da kafana takma. 80lerden dusmus kadini biz, daha da duseriz. O kurabiyeleri yapip da yemeyip kilo almiorsan daha nee diiim ,, tebrikler. Ellerinee saglikkk

Lajobaaa seker, 200gr iyidrr tebrikler

Kewwww, ortaaaaaaaam supersiiinnnnnnn. Tebriklerrrrrr

Nel, uzun zamandr diyettsin sııkılmakta haklisin. Kendine kisa zamanda gelirsin eminim.
Sana guvenioruuz. Ozledikkkkkkk

Hadekaaaa, 300 grrr iyi iyii, dedgine gore diyette yapmadin. Yinee de superrr. Dikkat etsenn ne olurduu acebaaaaa. Dewamni dilerimmmm..

kızlar merhaba
kg bildirmenin belli, bir saati yok değil mi?

kg bildirimine geçiyorum
çarşamba günü 73,8 dim bu sabah 73,5 çıktım
boy 163
hedef1: 65
hedef:2 58
gidrermi sizce bu kgler bedenden:44::44:

dün aşımız vardı akşam ve gece ateş yaptı 38,4 çıktı 38,1 den aşağıya düşmedi oğlumla uğraştım bütün gece sabaha doğru anca 37,7 leri gördük

selam kızlar nasılsınız geçmiş okumadım ama
şükran gözüme çarptı tebrik ederim
benim kilomda 72.5

Cok gecmis olsun sawas. Dun gece benim oglan beni korkuttuu. Bi baktim vucudu ates icinde. Ölctüm 38.5 cikti. Sonra ustunu incelttim. Corabini da cikardim. Ölctum 37.4. cikti. Sonra daha da dustu. Cok korktm bende. Sabahkdr ölctm ama grip oglisim. Allh yardm etsn bize. Onlar hasta olunca biz mahfoluoruz.

bede senin gibiyim yemeğe hayır demek çok zor benim için.. bakalım bir ğün olacakmıyım 55,,,

tatlım ne ğüzel iki kız annesi olacaksın.. benmide iki prensesim var.. sağlıklı olsunlarda hayırlı olsunlar kızı erkeği inan farketmiz...

hayırlı olsun..

inşallah canım o ğünleri bende ğörürüm inşallah birğün...

Selam canlar ne güzel kilolar verilmiş tebrik ederim.özellikle Şükrancım seni.ilk sen hedefeine ulaştın darisi bizlere.
Ebrucum motivasyonum düşdü.o yuzden.bu hafta gitmemekde kararlıydı kilolarim.sen de üzülme. Inşallah vericez bir güzel.
Özgecim gözün aydın canım. Hayırli olsun kızın.benimde iki kızım var.iyikide varlar.evlat bambaşka bir şeymiş.hatta babamız üçüncü kız istiyor.ona kolay tabiii.
Klzlar haftay dah iyi olucaz inşallah.
Başlanğıc.68.1
Geçen Hafta.62.5
Şimdi. 61.6
Giden 900 qram.
Toplam giden. 6.500qRam
HEdef.önce 55
SOnra 50..

Nazlma tebrik ederim bebeimm. Kilo werişin super. Dewamini dilerim.. 3.mü eşinde alem yani neyse hakknzda hayirlisi..

Nazlma tebrik ederim bebeimm. Kilo werişin super. Dewamini dilerim.. 3.mü eşinde alem yani neyse hakknzda hayirlisi..

Sağol canikom. ..sende super vermişsin.senide tebrik ederim.
Çok bekler o canım.ben zayıfliyim fit oliyim.o çacuk istesin...ona dedim.en erken 2019 7 nisandan sonra hamile kala bilirim.ozaman küçük kızım 6 yaşına basıyor

Kizlarr geldim bn dr esimle gitti. dr ilaclarini kullanmazsan kalp yetmeLiginden gidersin dedi allah korusun ilacimi iciyim de oyle soyledi:)
Bu arada kizlar tablo icin mesaj gonderinnn hDi bakimmm mevcani tubish. Hadeka dan baska kimse msj gndermedi
Nelsonumm sende gel artikk
Hiko sukran abla lajoba papatya ebru nazli masum kubra savas unuttuum kizvarsa gnderin bildrimlribiz ozel msj olarak yapicam tabloyu hyecan yaptima

Bu haftaa hiicc umutlu degildm. Surpriz olduu
Kisss 2019 da cook gec istiosaniz zayiflayncaa da hamile kalmak paikoljmizi bozar tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…