Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Patavatsız doktor.çok kızdım...geçmiş olsun canım.
Yollarım özeline şimdi..

Kiss kew neilaci allah korusun.. kullan sende ilacini,, bende de ilac kullanmama hastaligi war. Unutkanlk cok bu yonde.

Bu haftaa hiicc umutlu degildm. Surpriz olduu
Kisss 2019 da cook gec istiosaniz zayiflayncaa da hamile kalmak paikoljmizi bozar tabii

aznen za bende hic umutlu degildi.hatta bu zuyden topige gelemedim.ne zuyle gelizim dedeimen cogu dunden bu gune gitmisboyulur tabii psikolojikiylarim buzusun tatile filan cikizim diyorumbide buyuk kizim 9 zasinda olucak onun yardimindan faydalanirim

Patavatsız doktor.çok kızdım...geçmiş olsun canım.
Yollarım özeline şimdi..
aslinda hakli naLim kullanmam gerekeiyor ama bn icmedi insallah artik icerim

Kiss kew neilaci allah korusun.. kullan sende ilacini,, bende de ilac kullanmama hastaligi war. Unutkanlk cok bu yonde.
2 tane ilac verdi troid kullan dedi 2 kay sonra kan testi yapicak bn de hic sevmiyorum hap icmeyi nefret ederim ama mecburumm hikommm

Nazlmacım teşekkür ederim. Darısı hepinizn başına.
Kevsercim dr ne demiş öyle, aman dikkat et yaa, bu çok ciddi bi durum gerçekten. Bu kdr olduğunu bilmiyodum. Not filan yaz bi kenara unutmamak için ve buzdolabına mıknatısla tuttur, unutmazsın. Geçmiş olsun tekrardan.
Savaşcım ve Hikmetim geçmiş olsun yavrularınıza. Allah şifa versin. Ateş hep korkutmuştur beni. Görümcemin çocuklarının dr u ateşi olan çocuğun ayakları buz gibi olur. Ayaklarını çorapsız bırakmayın. önce ayakları ısınır ve ayakları ısınınca da ateşi düşer demiş. Ben de öyle yapıyorum artık. Gece yine ateşi çıkarsa duş aldırın, ince giydirin. Calpol de verebilirsiniz varsa.

Diyete ara veren ve motivasyonu düşen kızçelerime topiği canlandırmak ve tekrar sizleri gaza getirmek için bişeyler yapmak istiyorum.
Yaşadığım mutluluğu sizin de yaşamanızı isterim.
* Önceden resimli menü paylaşıyodum, oğlum çok ağladığı için bırakmıştım. Eşim de çok kızıyodu bilgisayarda resim yüklemeye uğraştığım için. Ama imkanım oldukça resimli menü paylaşmaya devam edicem. Sizlerden de müsait olanlarınız resimli menü paylaşabilir.

* Hedeflerimiz ve kilo vermek ile ilgili güzel yazılar ve kitaplardan alıntılar paylaşmak isterim.

* Diyet yemekleri öğrenip paylaşabilirim.
Başka önerisi olan varsa yazabilir.
Ebrucum topiği açan sensin, özellikle senden ve diğer kızlardan müsade isteyerek tabiiki. İznin var mıdır canım?

Sükümmmmmmmmm, paylas tabi' cok mutlu oluruzzz...
Destek desteeek heeep desteeek tam desteeek yanii

Sükümmmmmmmmm, paylas tabi' cok mutlu oluruzzz...
Destek desteeek heeep desteeek tam desteeek yanii
Hikoşum kışa girerken hepimizin de motivasyonu düştü, eski heyecan yoktu. Genel olarak bi gevşeme gösterdik. Mevcanım, Nelsonum, Papatyam ve Sehraam da diyeti bıraktılar, çok üzüldüm. Topiğin o eski hareketli günlerini özlüyorum. Herkesin yine eskisi gibi aktif ve heyecanlı bi şekilde diyetine devam edip hedef kilosuna inmesi için bişeyler yapılmalı.

Kizlar hayirli olsun dilekleriniz icin tesekkurler hkmetcim kizimin adi pelin olcak esim baska isim kabul etmiyor selini ben koymustum cunku ben de kabul ettim artik nufusu o cikartcak zaten yapicak birsey yok
Kizimla umarim cok iyi anlasirlar Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin ins.

sorma onlara geleceğine bize gelsin ama onlarınkide gelip geçici olsun inş.
aslinda hakli naLim kullanmam gerekeiyor ama bn icmedi insallah artik icerim

2 tane ilac verdi troid kullan dedi 2 kay sonra kan testi yapicak bn de hic sevmiyorum hap icmeyi nefret ederim ama mecburumm hikommm

bildirimleri özele gönderdim
geçmiş olsun bendede tiroid var 1ay sonra ameliyat olacağım nasipse benim nodüllerim çok büyük hormon değerlerim normalde

İlginize teşekkür ederim kızlar. Kızım okuldan gelince annemlere gidicez yine. 2 gün nete giremem. O yüzden Ebrucum affına sığınarak ilk yazımı paylaşayım. Kitaptan alıntıdır. İnş sen de kabul edersin.

Beslenme konusunda genel olarak bazı noktalara değinmek istiyorum. Kahvaltıyı atlamayın. Sabah kahvaltısı en önemli öğün. Günün ilk saatleri hem kafaca hem de vücutça enerjiye en çok ihtiyacınız olduğu zamandır.
Düzenli üç öğün yiyin. az yiyin ama mutlaka yiyin. Aralarda abur cubur yemeyin.

Akılcı olun. Diyetteyim diye sabah hiçbirşey yemeden evden fırlarsanız, kilo vereceğim diye evdeki yemeği yemezseniz ( oysaki evdeki yemek diyelim kıymalı pırasa ve kabak dolması gibi kalorisi düşükse, yanında da bol salata varsa kilo vermek isteyenler için bundan uygun menü olamaz) akşama doğru öyle bir acıkacaksınız ki önünüze gelen abur cuburu anında yutacaksınız. Oysa sabah hafif de olsa bişeyler yemiş olsanız, evdeki yemekten bi porsiyon hesabıyla alıp yeseniz böyle çılgınlarca acıkmadan günü sona erdirebilirsiniz.

" Az yağlı olarak pişirilmiş tavuk, balık ve sebze yemeklerinin tümü düşük kalorili yiyeceklerdir. Ispanak, lahana, kabak, fasulye, patates ( kızartma haricinde), pırasa hep düşük kalorili yiyecekler. Bu tür yemekler yapın. Yanına bir de bolca salata yapın, oldu bitti. Tabii bunlardan alırken bile bir porsiyon hesabı alacaksınız tabağınıza. zaten salatayı bol tutmanızın sebebi sizi şişirip tok tutması.

Kilo vermek ve formda kalmak istiyorsanız bu bol sebzeli, tavuklu, salatalı sofraya kıtır kıtır sigara böreklerini, nar gibi kızarmış bol ketçaplı patatesleri, sosisli salçalı makarnaları, nohutlu pilavları ve kaymaklı ekmek kadayıflarını, türlü çeşitli dondurmaları, bol çikolata soslu profiterolleri koymayacaksınız tabii ki. Yoksa böyle ballandıra ballandıra saydım diye moraliniz mi bozuldu? Hiç bozulmasın. Tüm hafta boyu uslu bi çocuk gibi sağlıklı ve akılcı biçimde yediyseniz, sabah kahvaltılarınızı da kepek ekmeği, beyaz peynir, haşlanmış yumurta ve bi kaşık bal ile yaptıysanız o zaman haftada bir gün cümbüş yapmayı hakettiniz demektir. Hem de
hiç vicdan azabı çekmeden.

Ayrıca bu dilediğinizi yeme düşüncesi hafta boyu size yardımcı olacaktır. Aklınız o kestaneli pastaya mı takıldı, hemen kendinize "şimdi kalsın, nasıl olsa cumartesi günü alıp yerim" deyin ve gerçekten cumartesi o pastayı alıp afiyetle yiyin.

Kızlar, çok uzun bi yazı bu. geriye kalanı pazartesi arkası yarın şeklinde devam edecektir. Hepinize iyi haftasonları dilerim.

Slm citirlarim kurabiyelerime soledikleriniz icin cok tesekkurederim :)) ins devam edicem bu ise hikosum ins daha verebilirim kilolari yaa
Ozgecim tebrikederim canim 2.kizin olcakmis
Ne guzel kizinin kiz kardesi olcak rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Kizlar kilo veren herkesi tebrik ederim haftaya bomba gibi basliyorum ins

Hadeka valla bu hafta full gezmem vardi normalde hic bole olmaz ama bu hafta gozaydinlar hasta ziyaretleri hep ust uste geldi ama haftaya bosum ins evimdeyim cok sukur

Iyiakşamlar kızlar ben geldim bugün sitede ellektirik yoktu asansörü yeniliyorlar bu yüzden sabahtan beri giremedim
Bu arada çok mutluyum babam geliyor yolda babişime yemekler tatlılar yaptım

Başlangıç : 65.9
Geçen hafta: 61.2
Bu hafta : 61.7
Giden :yok
Gelen : 500gr
Hedef 50

Öptüm hepinizi

Menümüde yazayım akşam yemegi henüz yenmedi
Babamı bekleyeceğim

Sabah :
Yeşil çay
2adet tam tahıllı ekmekten tost ( dilimler ince ve küçüktü)

Ara : Yoğurtlu yulaf çok az yedim

Öğlen yok

Ara: 2ceviz
Akşam yediklerimide sorna yazarım oldumu

08:30 3ymk kasigi menemen, 1kk peynir , 2dilim kepek ekmegi

09:30 2avuc beyaz leblebi

12:30 hikoş usulu diyet kisir, 1bardak ayran, turşu

14:30 1avuc beyaz leblebi

17;00 1havuc

Aksam daha bise yemedim. İllaki yiceem aciktiim cunku.
Ayran asi corbasi yapicam. Hafif kapatmakk istiyorum.
Yatmadan once de 1yesil elma yerimm.
Spor olarak da 100mekik
10 dk ic bacak
Gece de evi temizlicem. Hatta hali silmeyi düşünūoorumm..
Mutfak dolaplarini da silicem. İnsallah..
Yarin kocis anneme birakicak bizi. Aksama orda kalirim.
Pazar aksama gelirim anca.

kızlar slm bende bundan sonra sadece kilo bildirimi yapıcam olmuyo böyle diyet yapamıyorum uyamıyorum bi türlü her gün bişi çıkıyo yemeden olmuyo bi müddet böyle deniycem tekrar ama sadece cuma günleri kilo bildirimi yapıcam o kadar bana kızmaın lütfen hepinizi çok seviyorum takip edicem de ara sıra ama sadece menü paylaşımı yapmıycam yarın sabah kilo bildirimimi yaparım iyi geceler hepinize sizlei çok seviyoreeeeee

selam kızlar ben geldim ohh bilgisayar gibisi var mı ya telefondan küçücük ekrandan daraldım ki sormayın
özgecim tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. kız kardeşi olması eminim kızını mutlu edecektir.. birbirlerine hem arkadaş hem yoldaş olurlar inş ismi de şimdiden hazır gayet de uyumlu olmuş hayırla kucağına al inş..
kevser dikkat et canım ilaçlarını düzenli kullan inşallah Rabbim şifasını da verir..
hiko senin adına sevindim canım bak o kadar umutsuzluğa kapıldın ama maşallah kilolar gitmiş.. durmak yok yola devam!!
şükran abla seni de tebrik ederim hedef kilona ulaştın azmine herkes gibi bende hayranım idolümsün valla iii yaptın yazdıklarını okuyunca daha bi diyet ruhum kabardı daha dikkatli olacağım inş 3 öğün ve araları atlamamaya çalışacağım en güzeli de şu cumartesi olayı
btlkubra ayy kurabiyelerine bayıldım kıss yetenek işte Rabbim hayırlı kazanç kapıları açsın sana da :) bu arada o kurabiyeleri yaparken bi yandan zayıflamaya çalışman da takdire şayan bi durum doğrusu ben olsam her yaptığımdan birer ikişer yerdim
hadeka kuzum kilolar gitmeye başlıyor inşallah kısa zamanda kurtuluruz şu yüklerden..
savaş5482 geçmiş olsun canım benim de en korktuğum şey oğlumun ateşlenmesi.. şimdiye kadar hiç ateşlenmedi rabbim bundan sonra da göstermesin hiç birimize...
ve hatırlayamadığım tüm çıtır hatunlar kilo verenleri tebrik ediyorum, hasta olanlar çoook geçmiş olsun size de.. kilo vermeyenler yada benim gibi 200 gr verenler fighting!!!!

hem tiroid için hem de oğlun için geçmiş olsun canım. kolay değil anne olmak. önce yavrucuklarımız geliyor hep.

canım menülerini çok beğenerek takip ettim bu hafta. sen o 500 gr nerden aldın yahu.
babanın gelmesine çok sevindim. keşke benimki de gelse.

hıko usulü kısır ha. güzelmiş. hıko bu kısıra ne katıyor acaba. menün güzel. temizlik de iyi spor olacak sana. kolay gelsin şimdiden.

canım sürekli gelebilsen motive olursun aslında. yoğunluğunun azalması ümidiyle. hoşça kal.

vereceğiz güzelim yavaş ama emin adımlarla olsa daha iyi olacak. bi ileri iki geri yoruyor beni.

şükrancığım eksiye bile düştün ve ey güzel insan bizi motive etmeye çalışıyorsun harikasın canım yaaa.

yazdıklarını okudum. bu tür bilgiler paylaşmaya devam et bizim için. diyette idolümsün

sbh 1 dilim ekmek yeşil çay eşliğinde 1 kk beyaz peynirle
yanında 1 domates ve biraz bal ile tüketildi.

ara 1 yeşil çay daha içildi.

öğle
1 avuç kuru üzüm ceviz karışık yedim.
1 saat sonra 1 elma yedim.

akşam 5te
hamsi sayısını hatırlamıyorum 10 olabilir.
bol salata 1 dilim çavdar ekmeği.

akşam misafirle birlikte patlamış mısır çay

tabi onlar da ikramları yediler. ben bunu tercih ettim.

az önce yarım elma küçüktü. yarım portakal o da mınıcıktı:)

spor
200 oklava hareketi
50 yarım mekik
50 alt karın kası hareketi
20 tam mekik oğlan bırakmadı devam edemedim.

bilmiyorum haftaya kadar ne olur durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…