- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.601
Kizlarr geldim bn dr esimle gitti. dr ilaclarini kullanmazsan kalp yetmeLiginden gidersin dedi allah korusun ilacimi iciyim de oyle soyledi:)
Bu arada kizlar tablo icin mesaj gonderinnn hDi bakimmm mevcani tubish. Hadeka dan baska kimse msj gndermedi
Nelsonumm sende gel artikk
Hiko sukran abla lajoba papatya ebru nazli masum kubra savas unuttuum kizvarsa gnderin bildrimlribiz ozel msj olarak yapicam tabloyu hyecan yaptima
Kizlarr geldim bn dr esimle gitti. dr ilaclarini kullanmazsan kalp yetmeLiginden gidersin dedi allah korusun ilacimi iciyim de oyle soyledi:)
Bu arada kizlar tablo icin mesaj gonderinnn hDi bakimmm mevcani tubish. Hadeka dan baska kimse msj gndermedi
Nelsonumm sende gel artikk
Hiko sukran abla lajoba papatya ebru nazli masum kubra savas unuttuum kizvarsa gnderin bildrimlribiz ozel msj olarak yapicam tabloyu hyecan yaptima
Bu haftaa hiicc umutlu degildm. Surpriz olduu
Kisss 2019 da cook gec istiosanizzayiflayncaa da hamile kalmak paikoljmizi bozar tabii
aslinda hakli naLim kullanmam gerekeiyor ama bn icmedi insallah artik icerimPatavatsız doktor.çok kızdım...geçmiş olsun canım.
Yollarım özeline şimdi..
2 tane ilac verdi troid kullan dedi 2 kay sonra kan testi yapicak bn de hic sevmiyorum hap icmeyi nefret ederim ama mecburumm hikommmKiss kew neilaci allah korusun.. kullan sende ilacini,, bende de ilac kullanmama hastaligi war. Unutkanlk cok bu yonde.
Nazlmacım teşekkür ederim. Darısı hepinizn başına.
Kevsercim dr ne demiş öyle, aman dikkat et yaa, bu çok ciddi bi durum gerçekten. Bu kdr olduğunu bilmiyodum. Not filan yaz bi kenara unutmamak için ve buzdolabına mıknatısla tuttur, unutmazsın. Geçmiş olsun tekrardan.
Savaşcım ve Hikmetim geçmiş olsun yavrularınıza. Allah şifa versin. Ateş hep korkutmuştur beni. Görümcemin çocuklarının dr u ateşi olan çocuğun ayakları buz gibi olur. Ayaklarını çorapsız bırakmayın. önce ayakları ısınır ve ayakları ısınınca da ateşi düşer demiş. Ben de öyle yapıyorum artık. Gece yine ateşi çıkarsa duş aldırın, ince giydirin. Calpol de verebilirsiniz varsa.
Diyete ara veren ve motivasyonu düşen kızçelerime topiği canlandırmak ve tekrar sizleri gaza getirmek için bişeyler yapmak istiyorum.
Yaşadığım mutluluğu sizin de yaşamanızı isterim.
* Önceden resimli menü paylaşıyodum, oğlum çok ağladığı için bırakmıştım. Eşim de çok kızıyodu bilgisayarda resim yüklemeye uğraştığım için. Ama imkanım oldukça resimli menü paylaşmaya devam edicem. Sizlerden de müsait olanlarınız resimli menü paylaşabilir.
* Hedeflerimiz ve kilo vermek ile ilgili güzel yazılar ve kitaplardan alıntılar paylaşmak isterim.
* Diyet yemekleri öğrenip paylaşabilirim.
Başka önerisi olan varsa yazabilir.
Ebrucum topiği açan sensin, özellikle senden ve diğer kızlardan müsade isteyerek tabiiki. İznin var mıdır canım?
Hikoşum kışa girerken hepimizin de motivasyonu düştü, eski heyecan yoktu. Genel olarak bi gevşeme gösterdik. Mevcanım, Nelsonum, Papatyam ve Sehraam da diyeti bıraktılar, çok üzüldüm. Topiğin o eski hareketli günlerini özlüyorum. Herkesin yine eskisi gibi aktif ve heyecanlı bi şekilde diyetine devam edip hedef kilosuna inmesi için bişeyler yapılmalı.Sükümmmmmmmmm, paylas tabi' cok mutlu oluruzzz...
Destek desteeek heeep desteeek tam desteeek yanii
Cok gecmis olsun sawas. Dun gece benim oglan beni korkuttuu. Bi baktim vucudu ates icinde. Ölctüm 38.5 cikti. Sonra ustunu incelttim. Corabini da cikardim. Ölctum 37.4. cikti. Sonra daha da dustu. Cok korktm bende. Sabahkdr ölctm ama grip oglisim. Allh yardm etsn bize. Onlar hasta olunca biz mahfoluoruz.
aslinda hakli naLim kullanmam gerekeiyor ama bn icmedi insallah artik icerim
2 tane ilac verdi troid kullan dedi 2 kay sonra kan testi yapicak bn de hic sevmiyorum hap icmeyi nefret ederim ama mecburumm hikommm
hem tiroid için hem de oğlun için geçmiş olsun canım. kolay değil anne olmak. önce yavrucuklarımız geliyor hep.sorma onlara geleceğine bize gelsin ama onlarınkide gelip geçici olsun inş.
bildirimleri özele gönderdim
geçmiş olsun bendede tiroid var 1ay sonra ameliyat olacağım nasipse benim nodüllerim çok büyük hormon değerlerim normalde
canım menülerini çok beğenerek takip ettim bu hafta. sen o 500 gr nerden aldın yahu.Iyiakşamlar kızlar ben geldim bugün sitede ellektirik yoktu asansörü yeniliyorlar bu yüzden sabahtan beri giremedim
Bu arada çok mutluyum babam geliyor yolda babişime yemekler tatlılar yaptım
Başlangıç : 65.9
Geçen hafta: 61.2
Bu hafta : 61.7
Giden :yok
Gelen : 500gr
Hedef 50
Öptüm hepinizi
Menümüde yazayım akşam yemegi henüz yenmedi
Babamı bekleyeceğim
Sabah :
Yeşil çay
2adet tam tahıllı ekmekten tost ( dilimler ince ve küçüktü)
Ara : Yoğurtlu yulaf çok az yedim
Öğlen yok
Ara: 2ceviz
Akşam yediklerimide sorna yazarım oldumu
hıko usulü kısır ha. güzelmiş. hıko bu kısıra ne katıyor acaba. menün güzel. temizlik de iyi spor olacak sana. kolay gelsin şimdiden.08:30 3ymk kasigi menemen, 1kk peynir , 2dilim kepek ekmegi
09:30 2avuc beyaz leblebi
12:30 hikoş usulu diyet kisir, 1bardak ayran, turşu
14:30 1avuc beyaz leblebi
17;00 1havuc
Aksam daha bise yemedim. İllaki yiceem aciktiim cunku.
Ayran asi corbasi yapicam. Hafif kapatmakk istiyorum.
Yatmadan once de 1yesil elma yerimm.
Spor olarak da 100mekik
10 dk ic bacak
Gece de evi temizlicem. Hatta hali silmeyi düşünūoorumm..
Mutfak dolaplarini da silicem. İnsallah..
Yarin kocis anneme birakicak bizi. Aksama orda kalirim.
Pazar aksama gelirim anca.
canım sürekli gelebilsen motive olursun aslında. yoğunluğunun azalması ümidiyle. hoşça kal.kızlar slm bende bundan sonra sadece kilo bildirimi yapıcam olmuyo böyle diyet yapamıyorum uyamıyorum bi türlü her gün bişi çıkıyo yemeden olmuyo bi müddet böyle deniycem tekrar ama sadece cuma günleri kilo bildirimi yapıcam o kadar bana kızmaın lütfen hepinizi çok seviyorum takip edicem de ara sıra ama sadece menü paylaşımı yapmıycam yarın sabah kilo bildirimimi yaparım iyi geceler hepinize sizlei çok seviyoreeeeee
vereceğiz güzelim yavaş ama emin adımlarla olsa daha iyi olacak. bi ileri iki geri yoruyor beni.selam kızlar ben geldim ohh bilgisayar gibisi var mı ya telefondan küçücük ekrandan daraldım ki sormayın
özgecim tebrik ederim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. kız kardeşi olması eminim kızını mutlu edecektir.. birbirlerine hem arkadaş hem yoldaş olurlar inşismi de şimdiden hazır gayet de uyumlu olmuş hayırla kucağına al inş..
kevser dikkat et canım ilaçlarını düzenli kullan inşallah Rabbim şifasını da verir..
hiko senin adına sevindim canım bak o kadar umutsuzluğa kapıldın ama maşallah kilolar gitmiş.. durmak yok yola devam!!
şükran abla seni de tebrik ederim hedef kilona ulaştın azmine herkes gibi bende hayranım idolümsünvalla iii yaptın yazdıklarını okuyunca daha bi diyet ruhum kabardı daha dikkatli olacağım inş 3 öğün ve araları atlamamaya çalışacağım en güzeli de şu cumartesi olayı
btlkubra ayy kurabiyelerine bayıldım kıss yetenek işte Rabbim hayırlı kazanç kapıları açsın sana da :) bu arada o kurabiyeleri yaparken bi yandan zayıflamaya çalışman da takdire şayan bi durum doğrusuben olsam her yaptığımdan birer ikişer yerdim
hadeka kuzum kilolar gitmeye başlıyor inşallah kısa zamanda kurtuluruz şu yüklerden..
savaş5482 geçmiş olsun canım benim de en korktuğum şey oğlumun ateşlenmesi.. şimdiye kadar hiç ateşlenmedi rabbim bundan sonra da göstermesin hiç birimize...
ve hatırlayamadığım tüm çıtır hatunlar kilo verenleri tebrik ediyorum, hasta olanlar çoook geçmiş olsun size de.. kilo vermeyenler yada benim gibi 200 gr verenler fighting!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?