- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.681
Rozeliz ilgine çok teşekkür eerim oğlum çok Zeki bîr çocuk ıq su çok yüksek sorun da zaten bu
Içinde birinin olduğunu söylüyor. Içindeki sesin alma yapma gitme pişman olursun diyerek onu yönlendirdiğini söylüyor. Küçük bşr Anadolu şehrinde oturuyorum. Bir süre sanki herşey normalmiş gibi davranmaya karar verdik burada bir çocuk pdikoloğu yok bu hafta içinde normal bir psikoloğa götürmeyi düşünüyoruz.
Ama üzülmrnrk elde değil artık çok yorulduk ikimizde
Gülcüm hikmetcim çok teşekkür ederim. Beni hep görüyor ağlarken anne üzülüyorsun biliyorum ama içimdeki ses alma diyor diye anlatıyor. Okula parçalanmak üzere olan bir bıtla gidiyor. Ne mağazalar gezdik ama almıyor. Avuç içi kadar bşr kalemle yazı yaxıyor. En ufak birşey aldırmıyor. Çorap bile. Şemsiyesi kurıldı yağmurlar var lemdiyesiz gidip geliyor ıslanıyor ama aldırmıyor
Hepimiz anneyiz sizin içiniz parçalanmaz mı
Allah çok şükür para kazanıyoruz hem de iyi kazanıyoruz ama oğlumuz parçalanmak üzere olan ayakkabı giyiyor
Herşeyi kısaldı küçülfü
Gülcüm hikmetcim çok teşekkür ederim. Beni hep görüyor ağlarken anne üzülüyorsun biliyorum ama içimdeki ses alma diyor diye anlatıyor. Okula parçalanmak üzere olan bir bıtla gidiyor. Ne mağazalar gezdik ama almıyor. Avuç içi kadar bşr kalemle yazı yaxıyor. En ufak birşey aldırmıyor. Çorap bile. Şemsiyesi kurıldı yağmurlar var lemdiyesiz gidip geliyor ıslanıyor ama aldırmıyor
Hepimiz anneyiz sizin içiniz parçalanmaz mı
Allah çok şükür para kazanıyoruz hem de iyi kazanıyoruz ama oğlumuz parçalanmak üzere olan ayakkabı giyiyor
Herşeyi kısaldı küçülfü
Canım onun almasına gerek yok ki daha çok küçük ona siz alın hediye paketine koyup verin kimin hoşuna gitmezki bi hediye paketi almak ve artık onların giyilmeyecegini yada ihtiyacı olan hiç ayakkabıları olmayan birine vericez diyim eminimhoşuna gidecektir, yalnışmı düşünüyorum arkadaşlar,
Canım bunu da yaptık. Hiç fayda etmedi hatta geri gidip verdik parasını aldık. Zaten söylüyor bana hediye almayın diyor
Eminim benim düşündüklerimi sen çok çık önceden düşünmüşsündür , ama belki kafanın yoğunluğundan dolayı bi şeyler eksik olmuştur beni sakın yalnış anlama ı yüzden böle seyler sunuyorum sana , anlattıklarından tek anladığım şu çok zor bi çocuk hiç bir açık kapı bırakmamış ulaşamıyoruz ama bi kilit olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?