- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #12.701
oluyor böyle şeyler. alttan almaman iyi olmuş.günaydın çıtır anneler..
hafta sonu menümü paylaşmadım çünkü ben de btlkubra gibi tam güzelken herşey eşimle kavga ettik ve o sinirle bi sürü şey yedim..
evet bu her konuda kendilerini haklı görmeleri beni çileden çıkarıyor ve çıktım da nihayetinde o da şaştı kaldı benim bu halime.. çünkü benim susup cevap vermeden ağlamalarıma sonrada bişey yokmuş gibi davranmalarıma alışkın ama bu sefer patladım resmen annemi aradım yazık kadıncağızı da üzdüm ben geliyorum kavga ettik falan dedim eşim şok oldu ilk defa benden böyle bişey gördü ama ne yapayım ya çıldırttı beni resmen.. benim o ani çıkışım ve çıldırmış halim üzerine Allahtan alttan aldı özür diledi sebeplerini mantıklı bişekilde açıkladı şimdi ben hala trip modundayım ama o normal davranıyo bana, bakalım sonumuz hayır olsun inş..
canım sen bir an önce git psikoloğa . bi çıkış yolu bulacaksınız.özgecim hadekacım çok teşekkür ederim. ömrümce hiç bu kadar elim kolum bağlı kalmamıştı. önce kendim bir psikiyatra ve psikolğa gideceğim. çünkü dayanamıyorum artık bu duruma. sonra da şimdilik oğlumuza karşı sessiz kalmaya karar verdik eşimle. acaba biz mi bir şey yapıyoruz da bize tepki gösteriyor. bizimi üzmek istiyor. bilemedik ki. en kısa zamanda onu da bir psikoloğa götüreceğiz. inşallah dualarımız kabul olur kızlar
Kızlar tabloyu uzun ugraşlar sonucu yaptım ınsallah begenırsınız boylarınız eksık gondeırsenız eklerım unuttuğum arkadas var soylesın benden bu kadar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?