Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

mevimm ya bu hırsız onları bile almış demek iananımıyorum.Bişeye yazardımda terbiyem müsaade etmiyor alıp ne yapacak acaba.Sıkma canını ağlamak agkmayı getirir oyala kendini başka bişilerle ilgilen seviyom seni bak

Günaydın kızlar
Ebrucum çok teşekkür eerim . Nasıl çözeceğimizi bilmiyorum ama inşallah hallolacak
Mevcan ne yapacakmış acaba eğilseydin aletini hey allahım ya üzme kendini . Canınıza gelmedi ya
Ben de pek diyet yok büyük ihtimalle artıdayım dün spor yaptım ama hiç o modda değilim
100 kilo olayım ama çocuğum iyi olsun diyorum artık.

Günaydın kızlar.kapının önünde dondum yağmur yagıcaga benziyor . Yine uykusuz bir gece geçirdim. Oglum p tesi olduğunu anlıyor sanırım. Uyumadım dün yordum hep bide duş aldırıp 12 de uyuttum. Bunlara rağmen gece anne yanıma yat deyip durdu. Tam dalıyor yerime geçiyorum başlıyor ağlamaya beşiğin içinde ili bükülüm 4 saat Anca uyumuşumdur(

günaydın çıtır anneler,

eprum kıyamam sana,ya madem anahtar vermiyorlar sende geç gel canım,patrona söyle kapıda donuyorum ben 5-10 dak geç gelicem bilginiz olsun de,kendine çok dikkat et herşeye yetişmeye çalışırken vücudumuzun direnci düşüyor,sonra benim gibi yara bere içinde kalma

Gunaydin citirlarim nasilsiniz
Mevcanim sizin eve giren hirsiz bayanmiydi yok baksana herseyi almis
Ebrum canim valla hasta olursun yakinlarda cafe var diyodun oraya git bari
Ben birazdan evden cikicam akupunktur gunuk bugun bakalim kilo vermis olarak cikacakmiyim kizlar dun esim yas pasta istedi harika bi pasta yaptim yapimi biraz oyaliyo ama tadi cok guzel oluyo yabi heralde ole olmustur cunku yemedim tuttum kendimi ama bugun sabah bir dilim yicem :)) haa yas pastayi esin yedinimi derseniz aksam tartistik ve hicte pastamdan ikram etmedim ben yattim bide sinemadan gelmistik ama gece hic guzel bitmedi sabahta bana seslenmeden gitti bugun aramicam herkonuda kendini hakli goruyo bak yinr sinirlendim sanki kendisi 4 4luk Allah Allah yaaa

ebrucum mevcana katılıyorum. sen kendine fazla yükleniyorsun. oğlun seninle yatmka istiyorsa bırak yatsın. valla benim ki hala geceleri gelir. ben de alırım yanıma ohh yatarız sarıla sarıla...

Zayıflama çayı verdi teyzem. Akşm yemekten önce içtim. Affedersiniz yemekten sonra 3 kes wc ye zor yetiştim. Iyiki evdeyken denedim ya işte içseydim😃akşmları içicem 1 bardak bakalım nolcekk

Papatyam: yatakta dört dönüyor. Beşiği kapalı sma yanımda yarmem kaç keZ yere düştü yada tam atalarımın dibinde buldum. Tetik uyuyorum yine uykusuz kalıyorum düşmesin bi yerine vurmayayım diye

Kizlar gunaydin
Papatyacim yazdiklarini okuyunca senin icin birseyler yapmak istedim caresizligini hissettim yani bi anne olarak seni anliyorum senin icin tek yapabilecegim dua etmek canim ben gonulden inaniyorum tekrardan yuzunuz gulecek merak etme
Mevcancim kiyamam ya sinirlerin bozulmus aglamissim ama cana gelmedi coksukur ki eksikler yavas yavas tamamlanir canim
Ebrucum canim umarim is yerindeki sorun cozulurde tekrar huzurla calisirsin
Sozde memeyi kesince deliksiz uyuyacakti bizimkiler ama nerdee eskiden yataginda uyurdu simdi bizimle uyuyor uyutup yatagina koysam bile gece aglayip yanima geliyor birde anne salla diyor su uyku isini cozemedim bi turlu gece uykusu da gec geliyor napicagimi sasirdim bebek gelicek ben daha bi care bulamadim

günaydın kızlar nasılsınız
ben haftaya +larla başladım sonum hayırlı olsun Allahım

ebru canım Allah kolaylık versin. yanına alsan olmuyor yanına yatsan olomuyor. işte böyle. hepimizin yaşadığı sıkıntılar. inşallah zamanla geçecek.

iş yeine de canını sıkma fazla. değmez inan. yine kapıda kalmışsın. hey Allahım anahtar vermeye yanaşmıyorlarsa rica et erken gelsinler. anladığım kadarıyla senişn biraz daha geç gelme şansın yok.

gül canım o e harika menüler öyle bayıldım alkış yapacağım işaretler nedense çalışmıyor.

hiko aile ile geçen huzurlu vakitleri ben de dün yaşadım ama çok yoruldum. öldüm bittim diyeyim.
sen özlemini çektiğin günlere kavuştun her fırsatta tadını çıkar güzelim.

papatya bir annenin çaresiz kalmasını okuyoruz yazılarında. Allahım sabır versin . senin için dua ediyorum. gülün dediği yöntemleri zaten uygulamışsınız. Rabbim bir çıkış yolu göstersin.

mevcan sıkma canını. hırsız da tam hırsızmış. ne yapacak acaba o aletleri. terbiyesiz. sana üzüntüsü ile korkusu kaldı şimdi.
kilit falan değiştirdiniz mi canım?

Betül kübra pastayı gönder biz yiyelim. yapmışsın ama ne sen ne de eşin yiyememiş.
bugün akapunkturda bakalım ne diyecekler ben de merak ettim.
bazen erkekler hatalarını kabul etmiyorlar sinir ediyorlar ama yapacak bişi yok. onlar bizi biz onları çekiyoruz.

evlilik birbirine katlanma sanatıdır.

özge canım nasıl gidiyor hamişlik.
bu arada bir kızın olacağına çok sevindim.
isimler de harika bence selin pelin
hem uyumlu hem modern

dünkü menüm

sbh ıhlamur
1 zeytin
2 çatal peynir
azıcık yumurta
2 lokma tahın pekmezle ekmek
yarım dilim ekmek tam tahıllı

öğle

1 tabak fasulye
2 kaşık yoğurt

çay
yeşil çay
2 dilim kabak tatlısı

akşam
1 dlm kepek ekmeği
tavuk soteden 1 servis kaşığı kadar
4 zeytin
çay

ara kabak tatlısı 3 dilim

spor
oklava hareketi 150
mekik 50
yarım mekik 50
zıplama 50
ve oğlumun jimlastik hareketi olarak bana yaptırdıkları:)
anne bak böyle egzersiz yapmalısın diyerek bana okulda çocuklara yaptırdığım hareketleri yaptırdı ben de kuzu kuzu yaptım:)
dün sabah tartıda 57.6 çıktım bu sabah 59.1

tartı mı bozuk yoksa ben mi çok tatlı yedim offffffffffff

kızlar merhaba haftasonu kpdeydik benim kayınvalidem yokta giremedim orda fırsat bulup ee tabi diyette birazcık şaştı
geçmişiokuyamadım fırsatım olursa okuyacağım

günaydın çıtır anneler..
hafta sonu menümü paylaşmadım çünkü ben de btlkubra gibi tam güzelken herşey eşimle kavga ettik ve o sinirle bi sürü şey yedim..
evet bu her konuda kendilerini haklı görmeleri beni çileden çıkarıyor ve çıktım da nihayetinde o da şaştı kaldı benim bu halime.. çünkü benim susup cevap vermeden ağlamalarıma sonrada bişey yokmuş gibi davranmalarıma alışkın ama bu sefer patladım resmen annemi aradım yazık kadıncağızı da üzdüm ben geliyorum kavga ettik falan dedim eşim şok oldu ilk defa benden böyle bişey gördü ama ne yapayım ya çıldırttı beni resmen.. benim o ani çıkışım ve çıldırmış halim üzerine Allahtan alttan aldı özür diledi sebeplerini mantıklı bişekilde açıkladı şimdi ben hala trip modundayım ama o normal davranıyo bana, bakalım sonumuz hayır olsun inş..

özgecim hadekacım çok teşekkür ederim. ömrümce hiç bu kadar elim kolum bağlı kalmamıştı. önce kendim bir psikiyatra ve psikolğa gideceğim. çünkü dayanamıyorum artık bu duruma. sonra da şimdilik oğlumuza karşı sessiz kalmaya karar verdik eşimle. acaba biz mi bir şey yapıyoruz da bize tepki gösteriyor. bizimi üzmek istiyor. bilemedik ki. en kısa zamanda onu da bir psikoloğa götüreceğiz. inşallah dualarımız kabul olur kızlar

MEV: dedim 1 kere git Cafe çay iç ısınırsın dediler. Napim 10-15 dk 3 ay daha dayanırım nasılsa bahara ne kaldı.
Brlkbra: belim kopuyo H içi hiç bişi yspmıycsm. Cuma temizlik yapıp H sonumu yemek ve ogluşla geçiricem. Geç yatmıycam artık inş bu kararları uygulayabilirim. Pastayı kimse yemedi demek:)güzel olduguna eminim canım

oluyor böyle şeyler. alttan almaman iyi olmuş.
biz de dün gerildik. onun hatası yüzünden kız kardeşim ve eşinin yanında bana susarmısın sinirleniyorum.... gibi bişey söyledi ama kısık sesle söyledi. 3 ay önce aldığı gözlük için karttan 2 defa para çekmiş mağaza. olmadı bi daha kartı verin diyerek. biz bıunu geçen ay fark ettik ve hala gidip parasını geri almadı. az değil 250 tl. ben de sürekli git paranı al dedim. dün de aradı mağazayı. mağaza ayak diredi. ben de söylendim sinirlendi.

sonuç parayı ocak ayında bankadan alabilirse mağaza verecekmiş. bakalım bekliyoruz. olayı sıcağı sıcağına halletmiyor umursamaz davranıytor kızıyorum.

canım sen bir an önce git psikoloğa . bi çıkış yolu bulacaksınız.

Yemek istemedi canım. Çorba 1 dl ekmek yedim. Akşama kv yeğeni bi kaynımı bizi yemeğe bi sürü çeşit kadayıf ta yapmış . Öğlen güçlü yemediğim için inş akşama sofraya gömülmem

yuppi yarın yarım günmüş,kuaför randevum var nasıl yetişirim ki diye düşünüyordum,bol bol foto çekincem burayada yüklerim şimdiden hepinizin yeni yılı kutlu olsun,yüzümüz hep gülsün,içimiz hep huzurla dolsun,yavrularımız sağlıklı sıhhatli olsun,yeni yılda tığ gibi incecik olalım inşallah

Kızlar tabloyu uzun ugraşlar sonucu yaptım ınsallah begenırsınız boylarınız eksık gondeırsenız eklerım unuttuğum arkadas var soylesın benden bu kadar:))

beni de ekleyebilirsen sevinirim 1.59 boyundayım kilocuklarımda 58.200 sabah aç halim akşamları 59.700 oluyor hedefim 50

şükranunlu nasıl verdin yaaa bana biraz anlatırmısın zahmet olmazsa
ben yazın 52 olmuştum aslında kurban bayramından sonra kilo alıımı olmuş tartı bozulunca kontrol edemedim en son kıyafetler rahatsız etti de öyle anladım benim sorunum eşim evde yoksa yani nöb. old . günlerde uyuyamamak sabaha karşı uyurum ayda 4 - 5 tane olur uyku düzenimi bozar oğlan desen zırt pırt uyanıyor ve benide uyandırır nede olsa daha küçük 2 yaşında. suyu az içmek ve metobolizmanın yavaş olmasıda var 10 gndür su içmye başladım günde 1.5 lt anca metobolizmada meğerse az ve düzensiz yediğim içinmiş şimdilik hergün çalışmaya başladı sabah akşam laahanalı salatal sağolsun 2- 3 gündür azalttım ama sporda 2-3 gündür yok unutmadan söyleyim üst bölgem kilolu emzirmeyi bıraktım 1 ay önce göğüs küçüldldü azcık ama hala süt var bacaklar ince ama bel çevresi kalın simit ve göbek var(92 cm), kalça (96cm) göğüs altı 80 cm, göğüs 93 cm 1 hafta dikkat edip spor yapmama rağmen 300 gr eksildi sadece neden bukadar az yaa bu hafta daha da dikkat edeyim bakalım ne olacak.
bu kilo beni rahatsız ediyor spor olarak ta pilates yapıyorum 1 saat veya 1 saat 20 dk sürüyor oğlan izin verdiği sürece karnımda zıplamaya bayılıyor at gibi kullanıyor arada da çocukla spor zor oluyor 1 hafta yapınca bile kendimi az sıkılaşmış hissediyorum.
evde kızartma türü yapmam sadece balık kızarır cips kola tüketimi yoktur çilolata düşkünlüğümde yok ama lokum ve cezerye için aynı şeyleri söyleyemem malum dönemde tatlı isteği olur oda aç karnına 2 dilim anca olur makarna pirinç pilavı yapmazdım yemeklerim çok yağlı olmaz beyaz ekmek tüketilmez neleri yanlış yapıyorum acaba eşim kilo aldı bende onunla aldım gerçi onun kadar da çok almadım ama yanlış olan bir şeyler kesin var burda sizle bulacağıma inanıyorum

acı kayıp için ark. ve ailesine allahtan sabır diliyorum ismini hatırlyamadım şimdi.
kübra kurabiyeler çok hoş
papatya inş. oğlun için en kısa zamanda çözüm bulursunuz sen bool bol dua et namaz kılıyormusun bilmiyorum ama kılınca rahatlatıp huzur veriyor böyle sıkıntılı zamanlarda belki oğlunda öğrenmek ister yapar ve rahatlar asla kırıcı olmak üzmek istemem anne için çocuğu en hassas noktası pisikoloğa kendin içinde gitmek istiyorsun git tabiki eminim sana faydası olur bana göre tüm annelerin ppsikoloğa ihtiyacı var çocuk ve eş anneyi çok yıprtıyor.

kpss çalışan ark. kimdi beraber çalışalım be bir çalışıp bir boşluyorum o arada çalıştığımı unutmuş oluyorum eşimde soruyor hangi konudasın ne kadar çalıştın ben sormasam hiç baktığın yok diyor o zaman hiç çalışasım gelmiyor sordukça fenalık geliyor yeiştiremicem konular bitmicek gibi bunalıma giriyorum çalışma isteği gidiyor sen nasıl çalışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…