Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyiki dogmuşsun şükran ablam ailenle mutlu mutlu bir ömür diliyorum..

Menüm:
Aç karnına yeşil çay ve 3 kayısı
Sabah kahvaltısını baya geç yaptım Eliz gece uyumadı çok uykusuz ve sinirlîydim şim şimdi girdim yatağa ana kız uyuycaz

6catal sahanda yumurta
4zeytin
2şer çatal , hellim ,ezine,kaşar peyniri
1dlim tam tahıllı ekmek

Akşam
Az yağda kızarmış baharatlı tavuk gögsü
Salata
1bardak vişne suyu

0 kaçamak

uyandigimda sirkeli su

09:30 2dilim kepekli tost, 3yesil zeytin, 1bardak greyfut suyu

11:30 2 avuc leblebi
12:00 1kuru incir

14:30 1tadella
15:30 bi kare bitter ciku

16:00 10adet sarma, 1dilim cavdar ekmegi, 4ymk kasigi yogurt
"""
22:30 1bardak sekersiz cay, 1dilim yaşpasta
walla kocis kanima girdi, bu saatte giitti yaş pasta aldi. kacamakli olduuu..

herkese iyi gecelerr.. bu hfta net gelir inş.

İyi geceler kızlar.Dün de bugünde hep gezdim.Evimde vakit geçiremedim.Saldım kendimi ne temizlik ne bişi.Gözüm hiç bişi görmüyor.Ogluş şimdi arabada uyudu.size bakayım dedim.inş herkes iyidir geçmişe bi bakayım.

şüküm doğum günün kutlu olsun canım.Sevdiklerinle sana deer verenlerle inş nice senelere:16:

Iyi gecelerrr kizlarrr ben geldim anca oturdum suanda kiImi uyutuyorum zaten:) esime pasta pogoca kurabiyeler falan yPtim hepsi cok guzel oldu giyindim suslendim makjayimi yaptimm esimi bekledim pasta elimde:) tabi guller mumlar susledim her yeri esime dedim ki sokaga girdigin de msj at oda atmadi uyus:) kapinin onunde msj atti geldim diye:) o yuzden sadece 1 tanecikmum yakabildim 20 tane mum dan:) kizimi giydirdim susledim esim bizi boyle gorunce sasirdi ozelliklede beni cok begendi sarildikk falann:) hersey cok guzeldi anlicaniz. Menume gelirsek pastadan yemedim sade 2 avuc kucuk pogoca yedim:)

Menum
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
Iki dikim ekmek

Ogle
2 pogoca ve gene zeytin yedim 3 tanecik

Aksam
5 kasik barbunya
5 kasik bulgur pilavi

Spor yapamadim malesef bol bol kosturdum:)
Tabloya gelirsej sadece 4 kisi gndermis bildirim olarak ozelime bende diger kizlar gondermyince yapmadim kizlar lutfen cuma gunu kilo bildirimlerimizi yaptiktan sonra gnderilim tabloyu yapalim olur mu

Ogluş uyanır gibi oldu ayağımda iyice dalmasını bekliyorum.
Roseliz, Kevser, Hadeka menü ve sporlar harika👏
Kevser: eşinin d günü kutlu olsun. Hep böyle mutlu olun inş
Mevim: saçlarını boyamış iltifat almış ne güzel:))
Iyi geceler hepinizi çok özledim

Gunaydin citirlarim kizim 6.45 de uyandi benim gozumden uyku akiyo hafta sonum guzel gecti sayilir yani c.tesi gunu kardesim ankaradan geldi onunlaydim hastet giderdik ama pazar gunu dondu tekrar :( dunde esime gicik oldum gunum hic guzel gecmedi neyse :(
Sukranim dogumgunun kutlu olsun canim
Kevserim esinin dogum gunu kutlu olsun
Bugun amcamin gelinine gidicez ama karnimini azcik doyurup gitmeyi dusunuyorum orda bisey yemek istemiyorum
Hikosss artik netin takilsinda gel ozledik seni

günaydın kızlar nasılsınız? iyi bir hafta diliyorum sizlere.

dünkü menüm:
sbh limonlu ılık su

3 çatal peynir
3 zeytin
1 tabak roka ve marul limonlu
1 dilim çavdar ekmeği
1 kaşık kadar az yağda yumurta
1 tatlı kaşığı salça

ara yarım portakal 1 dlm elma+ ıhlamur tarçınlı

ara 1 kase yoğurt
çiğ pırasa
1 küçük dilim kabak tatlısı

akşam
1 servis kaşığı börülce
yarım porsiyon brokoli
1 kaşık kuskus makarnası

ara 5 badem

su 1.5 lt
spor 100 ip atlama
30 dk yürüyüş

sbh tartıda 200 gr eksik çıktım. çok dikkat etmeye çalışıyorum.

eşim 1 gün dikkat etti ve 2 kg aşağı çıktı. aradaki farkı hızla azaltıyrum dedi sabah. moralimi bozdu.
sen sürekli dikkat ediyorsun bişey değişmiyor bi doktora git dedi.
ben de metabolizmam yavaş demek ki dedim

reglim gecikti:( felaket şişim pantolonlar kavuşmuyor,sürekli ağrım var,doğal olarak tartıda fena bi rakam gördüm,cumaya gerçek kilom çıkar ortaya,dün akşam hafif kaçamak yaptım yuttuktan sonra pişman oldum ama iş işten geçti:43:

yaww bu erkek milleti ne saftirik,15 erkek 2 bayanız,beni gören diyorki ya bugün sende bi değişiklik var,makyajmı yaptın:37:(yıllardır her sabah ne yapıyorsam)

sadece bayan arkadaşım direk aaa saçlarını boyatmışsın dedi:29: biz kadınlar cin gibiyiz cin

Günaydın kızlar
Şükranım doğum günün kutlu olsun. Kevserim senin eşinin de gününü kutlarım.
Ben bu haftaya 200 gram artı ile başladım hafta sonu ne kadar yemicem desem ee yedim yaptıklarımdan

Ne güzel olmuş eşinin dogum günü kutlu olsun . Benimkisininde 20 şinde bende şöyle düşündüm kendi ellerim le bi pasta yapayım kalp şeklinde üzerine iyiki doğmuş babamız yazıp saat 12'geçtiginde karşısına çıkartayım o saatte beklemeyeceği için baya mutlu olacak diye düşünüyorum. İkitanede gediye alayım biri benden biri kızımdan nasıl sence

Günaydın arkadaşlar
Ogluş Saolsun yine uykusuzum 😔
ben de sendenim bugün. küçük oğluşum
uyumadı gece.
bende de bir baş ağrısı vardı beni uyutmadı. iyice
delirdim.

şükran canım doğum günün kutlu olsun. yeni yaşın sana hayırlar getirsin inşallah

kevser eşinin de doğum günü kutlu olsun. nice güzel yıllar geçirin birlikte.

hıkmetciğim ara olarak çiko ve tadelle olmamış. pastayı da hüpletmişsin gece gece.
kocişler diyet düşmanı zaten.

Ne güzel olmuş eşinin dogum günü kutlu olsun . Benimkisininde 20 şinde bende şöyle düşündüm kendi ellerim le bi pasta yapayım kalp şeklinde üzerine iyiki doğmuş babamız yazıp saat 12'geçtiginde karşısına çıkartayım o saatte beklemeyeceği için baya mutlu olacak diye düşünüyorum. İkitanede gediye alayım biri benden biri kızımdan nasıl sence
bu dediğini ben yapmıştım. ilk çocuktan sonraki bi dönemdi. gece pastamızı 12den sonra ( ev yapımıydı) süslenip karşısına çıkardık. bekelemediği bir saat olunca çok hoş olmuştu. tavsiye ederim. güzel düşünmüşsün.

günaydın çıtırlar,kalorisiz bi hafta olsun hepimiz için
saçların çok hoş olmuştur eminim ama erkekler anlamaz güzelim. kadınlar anlar en ufak ayrıntıyı bile. doğamızda var.

Roseliz;
menün güzel canım.
çocuklarımızın huyu her zaman bir olmuyor.
dün geceyi ben de çok kötü geçirdim.

Günaydın kızlar
Şükranım doğum günün kutlu olsun. Kevserim senin eşinin de gününü kutlarım.
Ben bu haftaya 200 gram artı ile başladım hafta sonu ne kadar yemicem desem ee yedim yaptıklarımdan
üzülme verirsin 200 gr. 8 çeşit yememek çok güç. ben yapmamaya çalışıyorum ama senin misafirin vardı mecbur.

dün babaannem poğaça yapmıştı yemedim.
ellerine sağlık çok güzel olmuş dedim anlamasın diye.
bu sabaha sakladım hakkımı. sabah yarım poğaça yedim

bu dediğini ben yapmıştım. ilk çocuktan sonraki bi dönemdi. gece pastamızı 12den sonra ( ev yapımıydı) süslenip karşısına çıkardık. bekelemediği bir saat olunca çok hoş olmuştu. tavsiye ederim. güzel düşünmüşsün.

saçların çok hoş olmuştur eminim ama erkekler anlamaz güzelim. kadınlar anlar en ufak ayrıntıyı bile. doğamızda var.

Roseliz;
menün güzel canım.
çocuklarımızın huyu her zaman bir olmuyor.
dün geceyi ben de çok kötü geçirdim.

üzülme verirsin 200 gr. 8 çeşit yememek çok güç. ben yapmamaya çalışıyorum ama senin misafirin vardı mecbur.

dün babaannem poğaça yapmıştı yemedim.
ellerine sağlık çok güzel olmuş dedim anlamasın diye.
bu sabaha sakladım hakkımı. sabah yarım poğaça yedim

Tavsiyeni dikkat e aldım Sağol canım benim koçiş uyanık tır ertesi gün işten geldiginde yapsam bunu saten bilir ama 12 den sıorna yapacagım aklından geçmez . Güzel olacak inşallah :()

Neden olmasin roselizim bence gayet gusel supriz;) beklemedigi anda cikar grrcekten cok mutlu olur:)

Bu arada canlar dogum gunu kutlayan arkadaskar tsk ederimm♥

gune karin agrisiyla uyandim. evet, regl olmusum.
dunku ciku acligimda regldenmis. suan ki karnimn sisliigini size anlatamam.. dun aksam ustu oglisle yuruyus yaptik. suan uyuyor, uyansin yine yürücez. aksamda yururz. yani sporlarma yuruyusu kattim. sansimdan da hawa gunesli. inanin cok mutluyum. yurumeyi coook sewerim...
sizlerde nasilsiniz. keew surprizne bayildim. ben oglandan ve soguktan bse yapamamistim. dun kocis yaspasta aldi.3mum koyduk. kocis ufledi oglisle. dogum gnu niyetine.
kubos geleydii nettt seewiniceem de daha gelen yok. bu hafta net baglanr kesin.
meew sacin hayirli olsun. dun kocisde bi farklilk yap dedi. ama sacim kisa, yanar die korkuorm.. senin sacin super olmustur eminim.
dier kizcelrr beni unuttunuz bakiorm da.. :(((

Günaydin arkadaslar

Nasilsiniz? Ins herkes iyidir ben yokken umarim herkes iyidir hersey yolundadir
Bende elhamdulillah iyiyim artidayim malesef ama aglayip sizlanmiycam bakalim cumaya kadar nasil toparlanicam sonucu cuma görmek istiyorum..burada tatil olunca insanlar sudan cikmis balikg ibi oluyor yada biz bilemiyorum:) tatil disinda cocuklar okulda bizler iste ev ziyaretleri aile gezileri pek o,maz tatil oluncada böyle suyunu cikaririz,,dikkat ederim sandim ama edemedim normal birazda normalin ustu yedim cunku sonra diyet var modu hep böyle yapiyor ..ama kacisimin olmadigini biliyorum arti bile ciksam cumaya yilmak yok,,okullar carsamba aciliyor yani daha bitmediiiiiiiiiiiii offfffff ama ben dikkate tmeye basliyim yoksa domatesleri yiycem kafamaaa

Evetttt simdi baska birsey paylasmak istiyorum sizinle birsey sorucam

Benim 6 ay önce esimin abisi vefat etti bir tren kazasinda 43 yasinda nese dolu hayatdolu sürekli gülen konusan bir insandi cok uzulduk tabi esim ailesi ve eltim...taaa ilk gunden beri cok aci ama cocuklari bir kere bile aglamadi oglu 18 kizi 21 yasinda ilk baslar soktalar fln dedik hep..ama ilk hafta hatta ilkgunden itibaren kizinin elinde telefon surekli erkek arkadasiyla yazisiyo ama hani böyle huzun paylasir bir tavir yok..eltimde. Ilk haftadan baslamis trye gelmisken altin alayim kiz evlenirse elimde olsun sonra 3 hafta gecti esime ebruyu istemeye gelecekler sende burda ol fln ,,,evet bir amca olarak bulunur bulunmasida lazim ama abisi oldukten 3 hafta so ra degilll...kisaca bunlar 6 ay bazen hergün bazen hafta sürekli baskiyla nihayetinde 6. ayinda kizi nisanladilar..dun aksam nisan vardi..cok buruktu bizim tarafimizdan cok agladim...belki simdi bu zamanda biraz dillendirselerdi belki belki olurdu konusmak ama onlar ilk haftalardan basladilar,,esimin ve ailesinin istememesiyle 6 ay durabildiler...
Dun ben gidene agladim degeri yokmus diye cunku cok neseli pozitif iyi bir insandi eside tam tersi...dun hic gülmedim hic özenli giyinmedim teükisiz öylece oturdum ve eltimi bitirdim kafamda ... Daha arada yasanan hayret verici bir cok hadiseyi anlatmiyorum ( esi öldükten 7 gün sonra istanbula alisverise gitmesi gibi) ben gec bile kaldigimi dusunuOrum ama iste sabir sabir sabir simdi bitirdim siz olsaniz ne yapardiniz cokmu tepki veriyorum yada az mi ? Ben az veridigmi dusunuyorum gec kaldigimi dusunuyorum bu sebeblede kendimede öfkeleniyorum

Back
X