Günaydin arkadaslar
Nasilsiniz? Ins herkes iyidir ben yokken umarim herkes iyidir hersey yolundadir
Bende elhamdulillah iyiyim artidayim malesef ama aglayip sizlanmiycam bakalim cumaya kadar nasil toparlanicam sonucu cuma görmek istiyorum..burada tatil olunca insanlar sudan cikmis balikg ibi oluyor yada biz bilemiyorum:) tatil disinda cocuklar okulda bizler iste ev ziyaretleri aile gezileri pek o,maz tatil oluncada böyle suyunu cikaririz,,dikkat ederim sandim ama edemedim normal birazda normalin ustu yedim cunku sonra diyet var modu hep böyle yapiyor ..ama kacisimin olmadigini biliyorum arti bile ciksam cumaya yilmak yok,,okullar carsamba aciliyor yani daha bitmediiiiiiiiiiiii offfffff ama ben dikkate tmeye basliyim yoksa domatesleri yiycem kafamaaa
Evetttt simdi baska birsey paylasmak istiyorum sizinle birsey sorucam
Benim 6 ay önce esimin abisi vefat etti bir tren kazasinda 43 yasinda nese dolu hayatdolu sürekli gülen konusan bir insandi cok uzulduk tabi esim ailesi ve eltim...taaa ilk gunden beri cok aci ama cocuklari bir kere bile aglamadi oglu 18 kizi 21 yasinda ilk baslar soktalar fln dedik hep..ama ilk hafta hatta ilkgunden itibaren kizinin elinde telefon surekli erkek arkadasiyla yazisiyo ama hani böyle huzun paylasir bir tavir yok..eltimde. Ilk haftadan baslamis trye gelmisken altin alayim kiz evlenirse elimde olsun sonra 3 hafta gecti esime ebruyu istemeye gelecekler sende burda ol fln ,,,evet bir amca olarak bulunur bulunmasida lazim ama abisi oldukten 3 hafta so ra degilll...kisaca bunlar 6 ay bazen hergün bazen hafta sürekli baskiyla nihayetinde 6. ayinda kizi nisanladilar..dun aksam nisan vardi..cok buruktu bizim tarafimizdan cok agladim...belki simdi bu zamanda biraz dillendirselerdi belki belki olurdu konusmak ama onlar ilk haftalardan basladilar,,esimin ve ailesinin istememesiyle 6 ay durabildiler...
Dun ben gidene agladim degeri yokmus diye cunku cok neseli pozitif iyi bir insandi eside tam tersi...dun hic gülmedim hic özenli giyinmedim teükisiz öylece oturdum ve eltimi bitirdim kafamda ... Daha arada yasanan hayret verici bir cok hadiseyi anlatmiyorum ( esi öldükten 7 gün sonra istanbula alisverise gitmesi gibi) ben gec bile kaldigimi dusunuOrum ama iste sabir sabir sabir simdi bitirdim siz olsaniz ne yapardiniz cokmu tepki veriyorum yada az mi ? Ben az veridigmi dusunuyorum gec kaldigimi dusunuyorum bu sebeblede kendimede öfkeleniyorum