Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kalori sepetinden hesapladım. günlük 1713 kalori almalıymışım. hareketimi çok az diye işaretledim. bu arada kahvaltıda 173 kalori almışım. çok güzel bir siteymiş bu. kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum ama sağolsun...

Kızlar gördügüm kadarıyla herkeste br motivasyon eksikligi varİlk zamanlarda heyecan ve motive veren bu yarış heyecanını yidirdi sanırım.Yeni bişiler bulmak lazım,kendimize gelmemiz lazım.Yaz yaklaşıyor ve zaman anlamadan akıp gidiyor.Eşim tatil yerleri bakmaya başladı zaten ve bir bakmışım haziran gelmiş ve ben hala göbegimle beraberim

Canım bana biraz karışık geliyor.Mesela 2.45 gr diyor onu nasıl anlıyorsun:44:

Canım bana biraz karışık geliyor.Mesela 2.45 gr diyor onu nasıl anlıyorsun:44:

canım genelde bazı besinlerin adet ifadeleri var. örneğin domatesi hem gram hem adet olarak veriyor.
ben sabahları 3 çatal kadar peynir yiyorum. onu 10 gram yazıyorum. bazı şeyleri tahmini yazıyorum.
ne için 2,45 gram diyor mesela????

Saol canım.Ama bu arpacık degil.Yazın arpacık çıktıgında bende limon damlattım ve geçti.Bu ise sadece şıp şıp akıyor mikrop aldıgı için.Ama çok şükür damla ve melhem iyi geldi akşamdan beri akmıyor ve kızarıklıgıda geçti.Ama bandajı açmıyorum.Bugünde kv gidicem oglum onu öpmüyorum kendimi öptürmüyorum diye küsüyor aglıyor.Kv oyalanıyor en azından.Yarın çıkarıtcam doya doya öpücem ısırıcam oglumu

Ebru bende senini gibiyim canım, normaldede bağırsak sorunu yaşıyorumda ama başka bir yere gidince bu hat safaya çıkyor, o şişkinlik bir kaç gün beni rahatsız edebiliyor

Papatya evet kalori sepeti nmi bende beğeniyorum, yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum

Nelson yaptığın sarmalardan göndersene biraz, 1 yıldır sarma yapmadım, zamanım olmuyor, eğer bu ara tatilde yapabilirsem biraz fazla yapıp dolaba koymayı pilanlıyorumm

bide neye üzülüyorum biliyormusunuz kızlarrr, o kadar turşular ssoslar falan yaptım h,çbirini yemiyorum, ödem olur diye

canım ben de onun için yenilik yapalım ya grupları değiştirelim ya da eksi puanlar ya da komik isimler verelim fazla kaçıranlara dedim
ama herkesin kendince işleri var ben evde olduğum için düşünüp duruyorum
herkse ne kadar çok yediğini yazınca benim de yiyesim geliyor valllaa
önceleri cuma filan ödül vermezdim kendime hep dikkat ederdim şimdi cumaya ödül düşünür oldum valla
bir şeyler yapalımmmm

Kizlar oncelikle sizleri cok ozledim ne yapiyosunuz diye merak edip okuyup cikiyorum hemen yorum yazasim geliyo hep Fatura gelsin de rahat girerim artik ya da modemi tanitayim.
Ebru hastaymissin gecmis olsun canim.
Sehraa siz de 1. Olmussunuz yarisma da ne guzel sevindim senin adina.
Papatya ben de 2 gun cikamadim wcye tartilmistim dun bir de bu sabah tartildim 300 gr fark vardi arada sadece 2 gun icin 300 gr senin 1 kilo bile oynabilir fazla cikarsan da moralini bozma diye soyluyorum
Yarin sonuclari cok merak ediyorum ins.hepimizin yuzu guler.

Son düzenleme:
Dün misafirim vardı kızlar bi ara vakit buldum tam yazıyordum çıkmak zorunda kaldım ... Suan yediklerimi kafamda toplayamiyorum... Aldığım 1.8 kilonun bugün 800 ü gitmişti sukur... Ya inanamıyorum nasıl birden şiştim .., 2 kilo almalikta bise yemedim ki... Ayyy bi daha hiç 75 in altını goremicem sandim... Yarın yarışta bende varım ebruuuu beni de yaz.... Grub arkadasıma haksızlık. Olmasin diye yemiyorum en azından ... Su ara temizliğe taktım koltuk halı elime ne geçerse temizliyorum...(sporum bu) Kızımdan fırsat kaldıkta tabi.. Üstten 4 dış birden çıkarıyor biraz huysuzlugun sebebi de bu olsa gerek....zorisbuldum yeme kız... Valla sen gibi iradelisi var mı :) nelson kız sen istesen bi hafta yemezsin... İraden madalyalikti senin nazar mı degdirdik ki... papatya canım bence bi kereye mahsus artık sinameki kullanmalısın bence ... Cok gecmis olsun... İnsani nasıl rahatsız eder o

Zorisbuldum canım iyi iste bildigin gibi... Pek bi degisiklik yok... Sen süper gidiyosun aman ipin ucunu bırakma ...:) bizeyeter canım seni gördüm ... Nasılsın ... Gelmek istersen cok seviniriz

gönderiyorum tatlım afiyetle ye..

Özgecim saol.Bizde seni özledik çabuk dön aramıza
Sehracıkkk seni bu kaa özleyecegimi rüyamda görsem inanmazdımAcaba seni kırdık mı bilmeden:44:Hadi artık 15 tatildesin avmde bi iskender yiyelim seninle
Zoriimbuldum,düşünüyorum canım ne yapabilirim diye:44:Özellikle papatya ve sehracıkgımın çok motivasyonları çok düştüYarış yapmasak iyice salıcaz kendimizi diye korkuyorum.Kızlar sizde fikirlerinizi paylaşın.Hep beraberce bir çözüm bulalım

Starda melekte canan karatayı dinliyorum.Meyveyi sabah yiyin akşam yemeyin.Özellikle oturan bayanlar meyve yemesin diyor.Ve 2 ögün beslenen ekmek hiç yemeyin diyor:44:

Kızlar nerdesiniz?Ne oldu herkese?Yarın yeni bir başlangıç için düşünüyorum ama aklıma biişiler gelmiyorSEHRA senin değişik fikirlerine ihtiyacımız var nerdesinnn tülayyy:)

Sabah 1 yumurta, 2 zeytin. 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir
ara 1 galeta
ara 1 kandil simidi,1 lokma peynir
aksam 1 kase mercimek çorbası 1.5 dilim k.ekmegi, yarım tabak pirasa yemeği
cok mu olmus ki karnım sis...
bol su... Cok temizlik ölüyorum... Kalan vakittede kızımı kucakta tasıma idmanı ... Kollarımı kaldıramıyorum ...
aksam çok acikirsam bi meyve yerim

bu hafta benim için çok verimsiz geçti. bağırsaklara iyi gelir diye ordan burdan duyduğum netten okuduğum herşeyi yedim içtim. belki de kilo bile almışımdır. zaten ben şu 62 sınırını geçemedim bir türlü. ne yaparsam yapayım 61.9 olamıyorum. ay çok sinirim bozuluyor...

sabah: 1 porsiyon sütlaç , 2 lokma ekmekle azıcık köy peyniri
ara: elma, yeşil çay
öğle:1 porsiyon patates yemeği, yarım porsiyon pirinç pilavı, 1,5 porsiyon cacık
ara:bir çikolatalolı goflet, yoğurt
ara:bir sıcak çikolata
akşam:1 porsiyon kuru fasulye. iki - üç dak haşlanmış beyaz lahana

toplam : 2100 kalori..

60 dakika yürüyüş (aslında 1,5 saat ama yavaş yavaş yürüdüm diye az hesaplıyorum) 290 kalori
ip atlamak 10 dak: 107 kalori
lesie ile 3 mil 50 dak: 244 kalori
mekik 400 tane (10 dakika) :106 kalori

kalori sepetine göre kalan kalorim: 1353

Nelson canım menünü beğenmedim.Hem sürlaç hem pilav hem çikolata hem sıcak çikolata olmamış.Bu hafta en çok senin kilonı merak ediyorum.İstrdgimizi yiyip spor yapıp yakınca mı yoksa sağlıklı menü çıkartılma mı kilo veriliyor bakalım sonuç ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…