- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.281
kalori sepetinden hesapladım. günlük 1713 kalori almalıymışım. hareketimi çok az diye işaretledim. bu arada kahvaltıda 173 kalori almışım. çok güzel bir siteymiş bu. kim tavsiye etmişti hatırlamıyorum ama sağolsun...
Canım bana biraz karışık geliyor.Mesela 2.45 gr diyor onu nasıl anlıyorsun:44:
günaydın kızlar;
bugün sanki biraz daha iyiym ama bu hafta ne kadar dikkat etsem de pek faydası olmadı sanırım. yiyosun yiyosun ama yediklerin hep içinde...
ebrucum çok geçmiş olsun. benim de gözümde bir iki kere olmuştu. zordur bilirim. ilaç kullanıyır musun. aslında en iyi çaresi. göze limon sıkmak. bana yaptılar. bir anda ne kadar mikrop varsa gidiyor. ama dayanması çok zor...
haftaya izinliyim. çocuklar gibi heyecan yapıyorum. bu arada ben perşembe anneme gideceğim. dolayısıyla cuma bildirim yapamayacağım. pazar dönerim ancak. haftaya ben yarışa katılmayabailirim ebrucum. duruma ve kişi sayısına göre sen ayarlarsın birşeyler...
kalori spetini bende kullanamaya başladım. masum gibi görünen besinlerin kalorilerini görünce şaşırıp kalıyorum....
Kızlar gördügüm kadarıyla herkeste br motivasyon eksikligi varİlk zamanlarda heyecan ve motive veren bu yarış heyecanını yidirdi sanırım.Yeni bişiler bulmak lazım,kendimize gelmemiz lazım.Yaz yaklaşıyor ve zaman anlamadan akıp gidiyor.Eşim tatil yerleri bakmaya başladı zaten ve bir bakmışım haziran gelmiş ve ben hala göbegimle beraberim
Ebru bende senini gibiyim canım, normaldede bağırsak sorunu yaşıyorumda ama başka bir yere gidince bu hat safaya çıkyor, o şişkinlik bir kaç gün beni rahatsız edebiliyor
Papatya evet kalori sepeti nmi bende beğeniyorum, yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum
Nelson yaptığın sarmalardan göndersene biraz, 1 yıldır sarma yapmadım, zamanım olmuyor, eğer bu ara tatilde yapabilirsem biraz fazla yapıp dolaba koymayı pilanlıyorumm
bide neye üzülüyorum biliyormusunuz kızlarrr, o kadar turşular ssoslar falan yaptım h,çbirini yemiyorum, ödem olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?