Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sabah: yarım porsiyon sütlaç ( ben taktım bu aralar tatlıya),yarımdan biraz büyük simit, 2 lokma gözleme
ara: 2 bardak yeşil çay,2 lokma kek
öğle: 1 porsiyon yoğurtlu mantı, 3 yk çorba, 1 küçük dilim kek
ara: bir puaça
ara: sütlü kahve
akşam: 2 küçük parça gözleme
yarım porsiyon sütlaç

toplam kalori: 1559 kalori. spor yapmadım ama yapacağım (inşallah)

Son düzenleme:
kızlar bu gün pek kimse uğramamış, Ebru sevgili yoldaşım geçmiş olsun, aman dikkat et oğlana bulaşmasın

Sehraa nerelerdesin kız sen bitmedimi notlat bizde pazartesi sabahı sistem kilitlendi, hatta bu gün karneleri kontrol edip imzaladıkkk

Ösge sen neler yapıyon bu hafta pek yazışamadık seninle

Nelson, aslında yemek yememişsin ama tabi diyette olanbiri için fazla tatlı yemişsin

menümü yazayımm
sabah 2 kuru kayısı
09:20 1,5 köy peyniri, 5 zeytin, 2 dilim uno denge light, 1,5 kaşık pekmez, 1 domates
ara 1 beypazarı kurusu
öğlen 12:30 5yk et haşlama, ( patatesini az yedim ), 4 yk kıymalı ıspanak, 1 dilim uno denge light
ara 15:00 1 elma
akşam 19:20 1 kase tutmaç çorbası, 5 yk kabak yemeği, bolca salata

2 fincan yeşil çay, 2,5 lt su yatana kadar 3 olur 80dk yürüyüş
yediklerim, 1298 kalori , sporum ise 438 kalori düşersek 860 kalori kalıyor

sabah
2 kaşık müsli
yr bardak süt
öğlen
haşlanmış brokoli 2yk zeytin yağ limon tuz 2 yk nar ekşisi
ara
4 hurma
1 bardak türk kahveli süt şekeriz
akşam
2 yk yoğurt
yr tabak pilav
şimdi kocam yağsız tuzsuz mısır patlattı yesemmi yemesemmi düşünüyorum ama yerim belki diye hesapladım kalorisini
3mil lesli
30 dak pilates
2 fincan yeşil çay-1 fincan kiraz salı lipton form çay
[1] Patlamış Mısır (sade) 100 gr 380
[2] Prinç Pilavı (Yarım porsiyon) 1 1/2 porsiyon 163
[3] Pilates 30 dak 102.6
[4] Yürümek (Asfalt) 45 dak 205.2
[5] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[6] Hurma 4 ADET 60
[7] Uno Premium Çok Tahıllı Ekmek 1 DİLİM 67.2
[8] Zeytinyağı 2 Y.KAŞIK 26.8
[9] Brokoli 360 GRAM 126
[10] dost süt 2 200ml 118
[11] Eti Form Müsli 100 GRAM 299
Toplam : 932.2 kal

bütün gün fırsat buldukça durumumla ilgili araştırma yaptım. lahana bile yedim. iyi geliyormuş güya...
bırakın kilo vermeyi alıyorum sanırım.
az önce 200 mekik çekebildim...
menümü yazamıcam. bir sürü şey yedim.
faydası olsun da haftaya veririm inşallah kilolarımı...

ah ttalım. inan çok kötüyüm.. menümde berbart yinee. tüm karbonhidrat ağırlıklı buğün. midem de kötü.. eh beklenen regl de oldu.. bakalım ne yapacağız cumaya .. ama benden pek umut yokkk

ayyy üzüldüm bak şimdi neyse canım madem adet oldun tatlı isteğin açlık durumun düzelir merak etme kendini salıverme tamam mı

amanınnn boooooo hamur mönüsü olmuş kıııııızzzz afiyet osssunnn
canım adetin ilk günü spor zor olur istirahat et

mönü
erken bir kuru incir bir mandalina bir portakal
sabah bir bardak çay 2 dilim ekmek az labne azıcık peynir 5 zeytin küçücük tabakta menemen iki lokma çokokrem
arada bir aktivya iki incecik tarhana
akşam haş.karnıbahar 3 çatal makarna 2 sarma 1 dilim ekmek az yoğurt kahve

toplam 1020 kalori

300 mekik(20 dakikası 180 kl ve yarım saat merdiven(320kl)valla baktığım sitelerde böyle yazıyor
nerdeyse 500 kalori sporda yaksam

kaldı 520

Son düzenleme:

çok güzel bir menü... ve güzel spor

bugün kadil olunca düzensiz beslendim
sabah aç karnına su
kahvaltıda 2 dilim ekmek 4 zeytin çay azcık salça 2 banım bal
ara reklamdaki gibi kuru hasan :) yedim bitane nescafe
öğle 1 tabak kuru f. 2 y. kaşık pilav 1 tane yeşill,k olarak çarliston biber yedim
ara 2 dili ayva türk kahvesi
akşam misafirlikteydim yarım tabak çorba yarışı oğluşa 3 yemek kaşığı taze fasulye kavurması yedim 5-6 tane to acı biber turşudan yedim yarım dilim ekmek
ara anneme teyzeme büyük ayıma gittikn kandillik 1 tane kuru pasta yarım bardak kola itim sadece
spor 1000 ip atlama
3000den fazla adım atma bayabi yürüdüm abimlere giderken :)
su 1 litre ben suyu bi yere gideceksem eğer az içiyorum çünkü ummadık bi anda lavaboya gitmem gerekiyo kızlar :)

canım ya kıyamam o şimdi anlayamıyodur neden olduğunu geçmiş olsun ...
KV gelinine bakıyo demekki oh maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın
Anlamıyor canım anne uff diyor yaklaşmıyor kollarımı öpüyor ve ben onu öpmeyi ççok özledim
geçmiş olsun güzelimm. acil şifalar bulasınn..

Saol canım ama ne oldu sana menün çok kötüKendi menüm iyimiş gibiMantı,kek gözleme,simit,sütlaççççççççççççSenki ekmeksizlige ttlısızlıga dayandın günlerce.Gel ortasını bul bu işin

Hawarımm,menün çok güzelBen o kadar iyiy degilim.Kv su içmk aklıma geliyor ve wc problemi yaşıyorum.karnım taş gibi sanki kzuu çevirme yemişim.Ev dışında bi yerde olayım böyle karnım şiş düzensiz oluyorum ama evimde çok rahat hafif ve rahat oluyorum.

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
11:00 =yarım simit,1 dl.ekmek,2 çatal poça,yumurta,3 zeytin,kk peynir,çay
14:30 =1 kepçe çorba,1 kepçe nohut,3 kaşık pilav
15:30 =çay,1 halley(1 tepsi hamur kızartması vardı yemedim)
19:00 =1 kepçe nohut,karışık turşu,1dl.ekmek
21:00 =çay,yeşilçay,3 kandil simiti:26:

Spor:1 saat yürüyüş(dr,alışveriş)
100 ip atlama
100 mekik

Yatadan önce 100 mekik daha çektim.

of bu çocuk bu sabah 6 da kalktı ya gece geç yatmıştı halbuki bide dibimden arılmıyo ağlıyo mıkır mıkır bende uykusuuuzmm birazfan oğluşu götürücem hastayım bitaraftan yarın son gün karne heycanımız başladı sevinçliyiz bi taraftan

herkese günaydınnnn.. kendimi çok iyi hissediyorum bugünn. yoğun bir hafta sonu yaşayacağım. bana yıllardır görmediğim dostlarımı göreceğimmmm

günaydın kızlar;
bugün sanki biraz daha iyiym ama bu hafta ne kadar dikkat etsem de pek faydası olmadı sanırım. yiyosun yiyosun ama yediklerin hep içinde...
ebrucum çok geçmiş olsun. benim de gözümde bir iki kere olmuştu. zordur bilirim. ilaç kullanıyır musun. aslında en iyi çaresi. göze limon sıkmak. bana yaptılar. bir anda ne kadar mikrop varsa gidiyor. ama dayanması çok zor...
haftaya izinliyim. çocuklar gibi heyecan yapıyorum. bu arada ben perşembe anneme gideceğim. dolayısıyla cuma bildirim yapamayacağım. pazar dönerim ancak. haftaya ben yarışa katılmayabailirim ebrucum. duruma ve kişi sayısına göre sen ayarlarsın birşeyler...
kalori spetini bende kullanamaya başladım. masum gibi görünen besinlerin kalorilerini görünce şaşırıp kalıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…