- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.321
Canım kendini çok kasarak zorlayarak verdiğin için vücudun yemeye doyamıyor heralde
Önemli olan her şeyden ama az az beslenmek sağlıklı beslenmek ve her zaman bunu uygulamak üzülme
İnancını sakın yitirme bu hafta olmaz diğer hafta olur en kötüsü pes etmek
Sakın kendine inanmayı bırakma
İnsan yiyeceklerin kölesi mi olurmuş diye düşün
İradeni güçlendir kendini bırakma ben inanıyorum başaracağına sen de inan öpüldünnn
Kilo Bildirimi
Başlangı:63
Geçen hafta:53.9
Bu hafta:54.4
Gelen:500
Giden:yok
Hedef:52
Kızlar akşam yürüdügüm için karnım düz wc çıktıgım için hafif ve rahattım.Fakatt sabah karın ve bel agrırı karnım şiş ve regl oldu.Bu yüzden moralimi bozmuyorum.Aynen devam kızıp yemeklere saldırmak yook.Bu kilolar az çok yle böyle gidicek.Düşünüyorum ki eşimi beklemiyorum ve ailecek yemek yiyemiyoruz benim diyetim yüzünden,oturmuyoruz ve spor yapıyoruz,akşamı erken kapatıyoruz,6 ögün yiyoruxz,kendimizi kısıtlamaya çalışıyoruz,günde kaç tane cips kola ve çiko yerdim şimdi yememeye çalışıyorum,herşeyi sayarak az yiyorum,beyaz ekmege hasretitm,gece ekmek arası yemiyorum,...vs....uzar gider.Yani ben kk ile tanıştıgımdan beri kendimi he frenlemeye çalışıyorum ve bunların normal yiyen insanlara göre elbet farkımız olmalı.Ben neden eşimle yemek yemiyeyim.Bu fedakarlıklarımın karşılıgını ebet alıcam.Bunun için çabalıyorum.Sizde inanın çünkü hayat tarzımızı degiştirdik düzenli saatli beslenip sor yaıyorz ve bunun meyvelerinide toplayacagımıza inanıyorum ben.
teşekkür ederim tatlım ya.. kendimi bırakmak istemiyorum çünkü kilo almak istemiyorum. kiloları veremesem bile geri kilo almayı kesinlikle istemiyorum. sağol desteğin için güzelim.
çok haklısınız
bende eşimle yemek yiyemiyorum en çok bu belimi büküyor zaten
inşallah bütün kilolarımızı veririz
Hoş geldin canım güzel yorumlarını esirgeme canım
Senin çay tarifini yptım inşallah bana da fayda eder
Kilo Bildirimi
Baslangic:63
Gecen Hafta:53.400
Bu Hafta:53.100
Gelen: 0
Giden:300gr
Toplam Giden:9.900
Hedef:51
Kizlar genel.olarak motivasyonumuz dustu ., ben de dusunuyorum yeni ne yapabiliriz diye fikri olan paylassin uzerine konusalim.
Kilo veren herkesi tebrik ederim alanlar da uzulmesin daha da hirslanip haftaya daha cok versinler.
Bizim isteyipte yapamayacagimiz hic birsey yok.hepberaber yaza kadar incecik o lu caz. . .
Kızlarrr kilo bildirimi
Başlangıç 68
Geçen hafta 60.200
Bu hafta 59.700
Gelen. Yok
Giden 500
Hedef 51
Kızlarrr ben çizelgemi değiştirmicem memlekette kebap yemeden dönmem yöresel yemekleri de özledim
Anlicanız bu verdiğimi alma ihtimalim var ondan değiştirmicem
Kilo veren veremeyen herkesi kutluyorummmmm
Nelsonnnnnn eksi mi olduk gıııııııııııı
harika tatlım çok güzel vermişsin tebrikler.gurup olarak ben kilo alarak , seni zor durumda bıraktım . affet beni
mehaba kızlar pek zamanım yok malum karne telaşı, okul çıkışıda eşime implant yapılacak akşama anca döneriz, bu arada kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim, geçmüşü gece okurum artıkk
Başlangıç: 70
geçen hafta: 68.5
bu hafta: 67.3
giden: 1.2
toplam giden: 2.8
hedef: 60
aslında toplam kilom eskisinide sayarsak 10 kiloyu geçti
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Veremeyip alanlarda üzülmeyin diyemiyorum(kendimede)!Saçınızı başınızı yolun veren nasıl veriyor!Bu hafta papatya minikkelebek yarış istemiyorlar.Bu haftada böyle olsun bakalım.Herkes kendi yagıyla kavrulsun sonumuz hayrolsun
Canım benim cok sagol..Allah kuZunu sana bagislasin... Bende seni cok sevdim...himmm demek ondan dün gece birazcık sutum oldu...:)))) sen bana bu konuda dua etmeye devam et olur mu... Kızlar hayta hepinizden dua istiyirum...bende bu süt meselesi acayip bi hal aldı ....ay sutum oldu mu.... Ay olmadı ... Bi bakim olmuş mu..neden olmamis....paranoyak oldum resmenBu arada minikkelbek kızımı emzirirken hep aklıma sen geliyorsun
Seni tanımıyorum pek ama çok sevdim gerçekten hep dua ediyorum onun da bol bol olsun sütü Kuzusu bırakmasın diyorum amin inşallah kabul olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?