Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kilo Bildirimi
Başlangı:63
Geçen hafta:53.9
Bu hafta:54.4
Gelen:500
Giden:yok
Hedef:52

Kızlar akşam yürüdügüm için karnım düz wc çıktıgım için hafif ve rahattım.Fakatt sabah karın ve bel agrırı karnım şiş ve regl oldu.Bu yüzden moralimi bozmuyorum.Aynen devam kızıp yemeklere saldırmak yook.Bu kilolar az çok yle böyle gidicek.Düşünüyorum ki eşimi beklemiyorum ve ailecek yemek yiyemiyoruz benim diyetim yüzünden,oturmuyoruz ve spor yapıyoruz,akşamı erken kapatıyoruz,6 ögün yiyoruxz,kendimizi kısıtlamaya çalışıyoruz,günde kaç tane cips kola ve çiko yerdim şimdi yememeye çalışıyorum,herşeyi sayarak az yiyorum,beyaz ekmege hasretitm,gece ekmek arası yemiyorum,...vs....uzar gider.Yani ben kk ile tanıştıgımdan beri kendimi he frenlemeye çalışıyorum ve bunların normal yiyen insanlara göre elbet farkımız olmalı.Ben neden eşimle yemek yemiyeyim.Bu fedakarlıklarımın karşılıgını ebet alıcam.Bunun için çabalıyorum.Sizde inanın çünkü hayat tarzımızı degiştirdik düzenli saatli beslenip sor yaıyorz ve bunun meyvelerinide toplayacagımıza inanıyorum ben.

başlangıç 59
geçen hafta 57.2
bu hafta 57.7
gelen 500gr
hedef 52
bu 57 bana yapıştı of ya neden yine fazla çıktım :26:

teşekkür ederim tatlım ya.. kendimi bırakmak istemiyorum çünkü kilo almak istemiyorum. kiloları veremesem bile geri kilo almayı kesinlikle istemiyorum. sağol desteğin için güzelim.

başlangıç kilom 64,900
geçen hafta: 60.600
bu hafta 60,900
gelen: 300 (
giden:yok
toplam giden:4
hedef: 55
boy:161

çok haklısınız

bende eşimle yemek yiyemiyorum en çok bu belimi büküyor zaten
inşallah bütün kilolarımızı veririz

teşekkür ederim tatlım ya.. kendimi bırakmak istemiyorum çünkü kilo almak istemiyorum. kiloları veremesem bile geri kilo almayı kesinlikle istemiyorum. sağol desteğin için güzelim.

Canım ne demek her zaman
Zaten destek için burdayız hep yanındayım ekip arkadaşımmmmmm benimmmmmmmm

Kilo Bildirimi
Baslangic:63
Gecen Hafta:53.400
Bu Hafta:53.100
Gelen: 0
Giden:300gr
Toplam Giden:9.900
Hedef:51

Kizlar genel.olarak motivasyonumuz dustu ., ben de dusunuyorum yeni ne yapabiliriz diye fikri olan paylassin uzerine konusalim.
Kilo veren herkesi tebrik ederim alanlar da uzulmesin daha da hirslanip haftaya daha cok versinler.
Bizim isteyipte yapamayacagimiz hic birsey yok .hepberaber yaza kadar incecik o lu caz. . .

Hoş geldin canım güzel yorumlarını esirgeme canım
Senin çay tarifini yptım inşallah bana da fayda eder

teşekkür ederim canımm

başka bir çay tarifi daha buldum bir hafta da onu deneyeceğim o da işe yararsa onu da yazacağım
inşallah faydasını görürsün canım

Kızlarrr kilo bildirimi
Başlangıç 68
Geçen hafta 60.200
Bu hafta 59.700
Gelen. Yok
Giden 500
Hedef 51

Kızlarrr ben çizelgemi değiştirmicem memlekette kebap yemeden dönmem yöresel yemekleri de özledim
Anlicanız bu verdiğimi alma ihtimalim var ondan değiştirmicem
Kilo veren veremeyen herkesi kutluyorummmmm
Nelsonnnnnn eksi mi olduk gıııııııııııı

Özge tebrikler canımmmmm vermişsin seni özledim valla gececi bir sen vardın kızzz

harika tatlım çok güzel vermişsin tebrikler.gurup olarak ben kilo alarak , seni zor durumda bıraktım . affet beni

mehaba kızlar pek zamanım yok malum karne telaşı, okul çıkışıda eşime implant yapılacak akşama anca döneriz, bu arada kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim, geçmüşü gece okurum artıkk

Başlangıç: 70
geçen hafta: 68.5
bu hafta: 67.3
giden: 1.2
toplam giden: 2.8
hedef: 60

aslında toplam kilom eskisinide sayarsak 10 kiloyu geçti

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ediyorum. ben tam bir kısır döngü içindeyim. 62 barajını geçemedim gitti.
hawarcım çok güzel kilo vermişsin bu hafta...
özgecim sen de bende azıcık da olsa vermişiz...
zorisimbuldum seni de tebrik ediyorum...
umarım sonraki haftalar daha iyi olur...

Hawarcım senin adına çok sevindim:)Ben almışım özür dilerimAma senin adına çok seviniyorum.Regl olmana rağmen hemde!

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Veremeyip alanlarda üzülmeyin diyemiyorum(kendimede)!Saçınızı başınızı yolun veren nasıl veriyor!Bu hafta papatya minikkelebek yarış istemiyorlar.Bu haftada böyle olsun bakalım.Herkes kendi yagıyla kavrulsun sonumuz hayrolsun

Bravooooo tebrikler canım darısı diğer kilolara

Canım bu hafta mönü bildiricek miyiiz
Cuma kilo bildiricek miyizzz

Bu arada minikkelbek kızımı emzirirken hep aklıma sen geliyorsun
Seni tanımıyorum pek ama çok sevdim gerçekten hep dua ediyorum onun da bol bol olsun sütü Kuzusu bırakmasın diyorum amin inşallah kabul olur
Canım benim cok sagol..Allah kuZunu sana bagislasin... Bende seni cok sevdim...himmm demek ondan dün gece birazcık sutum oldu...:)))) sen bana bu konuda dua etmeye devam et olur mu... Kızlar hayta hepinizden dua istiyirum...bende bu süt meselesi acayip bi hal aldı ....ay sutum oldu mu.... Ay olmadı ... Bi bakim olmuş mu..neden olmamis....paranoyak oldum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…