- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.241
Çok saol canım ama gece oldukça kötüleşyorum:2:Menün güzel canım bu aradageçmiş olsun çok yorma kendini hastalığın ilerlerse daha kötü
Akşamı hafif kapatmışsın sehracım menün iyi.Bu arada seni çok özledim.Bitsin şu okul gelsin tatil bol bol vakit geçirelimbugün saat ikide bilgi yarışması vardı tam 16 okul arasından benim okulum ve dersine girdiğim öğrencilerim birinci oldu kızlarhavalara uçtum ama okulum 12de bitiyorya müdür bey dediki eve hiç gitmeden doğruca yarışmaya dedi ve pide ekmek arası döner ısmarladı yemesem aç kalcaktım mecburen yedim aslında yarısını yiyince doydum ama napim ya ..5e kadar onunla durdum kalorileriyle beraber yazayım şimdi yediklerimi
sabah 1ceviz iki kurukayısı ılık su ilen 27-18
9da iki çav bir yum 10zeytin bir kk peyn domtes salatalık biber rokamaydonoz çay55-80-80-80
ara yarım körtopal 25
12buçukta bir pide arası tavukdöner ayran(taş gibin oturdu mideme yazık yazık...310-90
17.00 bir portakal dört kaşık yoğurtlukereviz50-60
7de bir kanat bir but ayran soğan 250
toplam 1100 civarı
spor yok ama beğenmedim menümü..
Özgecim akşam herşeyi bozmuş10.00
2 dilim kepek ekmek
Kk peynir 2 zeytin 2 catal recel
Birkac .dal maydanoz roka .1 fincan Yesilcay
12.30
Nescafe 3 yulafli 10 badem
15.45
1 mandalina
18.00
2 dilim ince hamurlu pizza
2 catal patates
1/2 bardak diyet kola
Menumu yazip cikiyorum vakit bulunca gecmisinokuyup yorum yapicam kizlar
bana ne oldu yaaa.. doymuyorum doysamda kendimi engelleyemşyorum. kalori sepetinde çokkk kalorim çıktı bunalıma gireceğim yaaaa... toplamda: 1511 kalori çıkıyorrr
ttatlım birde sen hesaplaa kalorimi.. niye bu kadar çok çıkıyorr kiii??
menümmm:
sabah: 1 dilim ekmek, 1 lokma simit, 5 tane kızarmış patates,1kk çanak peyniri, 1 ceviz,5 tane yeşil zeytin, iki parça brokolü haşlaması
ara: elma , karışık bitki çayı
öğle: yarım porsiyon bulgur pilavı, tavuk sote, 1 dilim ekmek, turşu
ara: 1 elma, 1 dilim ekmek
akşam: biraz haşlanmış brokolu, çeyrek porsiyon kesme çorba, 3-4 dal marul yaprağı, 2 dilim ekmek, 3 dilim kaşar, yarım porsiyon yağsız bir yumurtalı menemen,
4-5 bardak siyah çay, 2 litre su daha içerim ve
ben sütlaç yemek istiyorum(beni ye diye bakıyorlarr)kaç kalori ki?
daha spor yapmadım ama yapacağım.( çok spor yapmam lazım çok)
Çok saol canım ama gece oldukça kötüleşyorum:2:Menün güzel canım bu arada
Akşamı hafif kapatmışsın sehracım menün iyi.Bu arada seni çok özledim.Bitsin şu okul gelsin tatil bol bol vakit geçirelim
Özgecim akşam herşeyi bozmuşHem pizze hem papates hem kola Özliycem seni çabuk netin gelir inş.
Çok ekmek yemişsin ve çok şeyler yemişsinNazar mı degdi sana.Sen tüm gün çorbayla geçiriz kaçamaksız durabilen biri olarak aralarda bile ekmek yemen:44:Sütlacı dün yedim ve 285cal keşke yemeseydin.Bak dolapta 4 kase şimdi çöpe atıcam malesef.Kaşarda kalorili ve çok acıkmış gbi yemişsin neden öyle oldu?
Nelsonnnn canım ipten vazgeçtim içi dolu bir kutuyu aldım merdiven niyetine
Merdiven kadar vardı yüksekliği
Hiç durmadan 30 dakika inip çıktım
15 dakikası 160 kaloriymiş yani 320 kalori yaktım
Mekiği de hesaplayınca 445 kalori yakmış oldummm
İçim rahat uyuyabilirimmmm
baya güzel yakıyoyomuş bizm evin içinde merdiven var mende yapayım beni yoracak bi spor arıyodum 3 mil lesli yaptım ama hiç terlemedimNelsonnnn canım ipten vazgeçtim içi dolu bir kutuyu aldım merdiven niyetine
Merdiven kadar vardı yüksekliği
Hiç durmadan 30 dakika inip çıktım
15 dakikası 160 kaloriymiş yani 320 kalori yaktım
Mekiği de hesaplayınca 445 kalori yakmış oldummm
İçim rahat uyuyabilirimmmm
hepimizin mevlid kandili mübarek olsun Allah kabuletsin canım hastayken bide çocukla uğraşmak insanı çok yoruyo Allah kolaylık verinsin en kısa zamanda iyleşirsin inşallahGünaydın arkadaşlar.Mevlid kandiliniz mübarek olsun.Dualarınızda benide unutmayın ben sizi unutmadımDeliksiz uyuyan oglum 3 buçuktan 6 buçuga ezan okunana kadar ayaklarımda ve kollarımdaydı.İyileşti ama uyumayacagı tuttu nedense.Bense onu sallayıp yatır tekrar salla kalk felan ne uyuyabildim ne terleyebildim.Şimdi uyumaya çalışıcam.Uyanınca ilk işim dr gitmek olucak.Daha da kötü olurum diye şimdi okudum kuranımı.Hasta halimle bile sizsiz yapamıyorum.Bagımlılık yaptınız banaaaaaaa
merhaba kızlar;
dün hiç giremedim.gerçi kimse de farkında değil sanırım...
özgecim cuma bildirimini bekliyoruz..
ebrucum çok geçmiş olsun...
nelsoncum kızlar bilir benim pek tatlıyla işim olmaz ama regl döneminde ben bile çikolata falan istiyorum. reg döneminde vücudumuz sanki bizim irademiz dışında hareket ediyor.
zorisimbuldum çok güzel bilgiler vermişsin. teşekür ederim.
ben dün akşam kötüydüm. başım inanılmaz ağrıyordu.
spor falan da yapamadım.
wc problemim hala devam ediyor. dün marketten activia yoğurt aldım. dün akşam ve bu sabah birer tane yedim.
elifin önerdiği hareketleri de yaptım.
vücudum abakınca kilo vermişim gibi ancak tartı cuma günü ne der bilemiyorum...
Günaydın arkadaşlar.Mevlid kandiliniz mübarek olsun.Dualarınızda benide unutmayın ben sizi unutmadımDeliksiz uyuyan oglum 3 buçuktan 6 buçuga ezan okunana kadar ayaklarımda ve kollarımdaydı.İyileşti ama uyumayacagı tuttu nedense.Bense onu sallayıp yatır tekrar salla kalk felan ne uyuyabildim ne terleyebildim.Şimdi uyumaya çalışıcam.Uyanınca ilk işim dr gitmek olucak.Daha da kötü olurum diye şimdi okudum kuranımı.Hasta halimle bile sizsiz yapamıyorum.Bagımlılık yaptınız banaaaaaaa
çok iyi tatlım. harika gidiyorsun spor konusunda. benim iki gün önce atladığım 30 dak ip yüzünden, iki gündür zor yürüyorum. bacaklarım çok ağrıyorrr. akşam sporuda az yaptım bu ağrı yüzünden
merhaba kızlar;
nelsoncum kızlar bilir benim pek tatlıyla işim olmaz ama regl döneminde ben bile çikolata falan istiyorum. reg döneminde vücudumuz sanki bizim irademiz dışında hareket ediyor.
spor falan da yapamadım.
wc problemim hala devam ediyor. dün marketten activia yoğurt aldım. dün akşam ve bu sabah birer tane yedim.
Saol canım.Yeşilçay iç canım inş iyi gelir.merhaba kızlar;
spor falan da yapamadım.
Giittm canım saol.Gözüm bandajlı oglum çıkartıyor.Hem grip hemde gözüm mikrop almış akıyor hep.Bende cuma günü regl olucamEbruuu regl oldumm :18: :18: umarım tartıya artı olarak yansımaz
sende git dr ilaç falan al kötü olmadan, dün gece benim kızımda 4 ten 6 kadar uymadı hep kollarımdaydı
Papatya sanada geçmiş olsun canımm, aktivyayıda bir kaç gün yiyince anca etkisini gösteriyor aslında bir çok yiyecek öyle, armutta yiyebilirsin sen meyve seviyorsun iyi gelir, çok rahatsız oluyorsanda şişkinlikten, bir finca form çay iç canım
Allah veriyor annelere sabrnı canım saol.baya güzel yakıyoyomuş bizm evin içinde merdiven var mende yapayım beni yoracak bi spor arıyodum 3 mil lesli yaptım ama hiç terlemedim
hepimizin mevlid kandili mübarek olsun Allah kabuletsin canım hastayken bide çocukla uğraşmak insanı çok yoruyo Allah kolaylık verinsin en kısa zamanda iyleşirsin inşallah
wc ye çıkamamak çok rahatsız edici naıl bugun işe yaradımı yaptıkların bazen şişkinlik falan oluyo kilo tarıya yansımıyo bence en iyi ölçü pantalon dar gelen pantalon bollaşmışsa bilki kilolar gitmiş zaten önemi olan incelmek 4 kilo 1 beden demekmiş sanki 4 kilo azmış gibi geliyo ama 1 beden inceliyomuşuz
canım geçm,ş olsunnn dualarını da Allah kabul etsin
hep aynıyız canım baksana fırsat bulur bulmaz soluğu burda alıyoruzz
Kızlar gözüm mikrop kamış hep akıyor.Dr bulaşıcı çocuktan eşinden uzak dur dediOglum bandajı açmaya çalıyor aglıyor uff diyor.Sarılmak öpmak istiyor Burnumda akıyor.Kv deyim dikkat etmeye çalışıyorum ama kv hastayım die habire önüme bişiler çıkartıyor
kızlar ip atladığımdan beri karnım şiş kasığımda bir ağrı
bu hafta üç gün fazla yedim cumaya tartıya yansırsa hiç şaşırmicam:18:
nelsonnnnn nolduuu bizeeee
Kızlar gözüm mikrop kamış hep akıyor.Dr bulaşıcı çocuktan eşinden uzak dur dediOglum bandajı açmaya çalıyor aglıyor uff diyor.Sarılmak öpmak istiyor Burnumda akıyor.Kv deyim dikkat etmeye çalışıyorum ama kv hastayım die habire önüme bişiler çıkartıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?