Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

papatya sıkma canını bende mayıstan beri 71 ile 68.7 arasında gidip geliyorum 1 ileri 2 geri şeklinde sizlerde bunun farkındasınızdır, 67 leri görmeyi çok istiyordum, ama bak kaç ayda ilk defa gördüm bu rakamı, eminimsende 62 nin altına düşeceksin, sanırım o rakam senin için bir direnç, benim içinde 68 öyleydi ve sonunda kırdım şeytanın bacağını, umarım sende başarırsın

kızlar bu arada hızlı yazdığım için hatalar oluyor kusura bakmayın kızım yüzünden kızım sürekli tuşlara basmak istiyor ondan kaçırıken anca bu kadar oluyor, bazende kaçıramıyorum, kalvyeyi

ay canım sağol ya...ağzından bal damlıyor...inşallah 62 nin altını görebilirm.
sehracım canım benim...
öğrencilerinin başarısı için seni çok tebrik ediyorum. aslında bu aynı zamanda senin de başarın....
allahım benim koca öğrencilerim de böyle başarılı olsalar...
dün bütünleme sınavım vardı. ben finalde ite kaka bunların büyük bir kısmını geçirdim. 1. ve 2. öğretimten toplam 15 kişi falan kalmıştı.
allahım baktım listeye bir de ne göreyim...46 kişi büt'e girecek.
bir ikisi geldi odaya işte hocam biz yükseltmek istiyoruz da..
dedim ki sanki finalde aldığınız notlar sizin notlarınız. onlar zaten şişirilmiş notlardı..
bak sen zaten kalıyormuş... ben zorla geçirmişim...
bir de not yükseltecekmiş...
büt'de bir puan bile eklemicem. anlasınlar anyayı konyayı...hazır geçtikleri dersten kalsınlarda akılları başlarına gelsin...
senin öçğrencilerine kocaman
başarılarının devamını dilerim..
seninle yeniden ekip olmaya birlikte inşallah kilolardan kurtulmaya tabi ki varım..
kendine koyduğun kuralların hepsini ben de kendime koyacağım.
perşembeden itibaren annemde olacağım.
ama dönünce başlarız seninle...
yaniden yoldaş oluruz işte....
maşallah kuzucuğa...başarıları daim olur inşallah...

yarından itibaren bir hafta izin kullanıcam. çocuklar gibi mutluyum. çünkü çok yoruldum artık...

Sehraccıkkkkkk,başarından dolayı tebrik eder ellerinden öperim ögretmenimKilo almadan gel bahane etme oradyım burdayım deyipte.Papatya papatya bir ppatya tutturmuşsun gidiyorsun.Al papatyayı 1 hafta degil 1 yıl al da yeterki erit şu totonu
Zuzuuumm,çok tatlı kuzucunBende oglumun karne aldıgı günü görecekmiyim
Minikkelebek,en çok sen vermişsin tebrik ederim canım
Hawarım,çok büyük bi başarı gösterdin.Demekki ekmekle makarna ekmekle pilav yemeyince oluyormuş.Senin bu degişimin inan beni çok mutlu ediyor canım

Zorisimbuldum,sen sormuştun sanırım?Bu hafta yarış yapmıycaz ama herkes yine menü paylaşıcak ve kilo bildirimi yapıcak ve unutma burda herkes herkesin rakibi ve herkes herkesin dostu

Herkes bi yerlere gidiyor anladık tatil.Ama migdemize degil bu tatil hatırlatırımAnlaşmalar yaılıyor şimdiden onu yiycem bunu yerim felan noluyoruz bakimTabikide memleketinizin güzel yöresel yiyceklerinden yeyin ama abartmadan.Oturupta annenizin yaptıgı börekten 5 dl yemeyin1-2 dl. yiyin.Ben burdayım ve dönüp dolaşacgınız yer kürkçü dükkanı unutmayınDöndügünüzde kilo bildiriminizde artı görürsem:117:Ben aynen devam yalnız dün kv.bolbol tempolu yürüdüm ve 500ip atladım.Kçamak olarak yeni denedigm elma toplarından 6 tane yedimBugün niiyetim temizlik yapmak ogluş uyuyunca tabii.Kızlar nerelere gidiyorsunuz?Banada kargoyla neyi meşhursa yollayın

kızlar merhaba;
bize mi kızdınız yoksa...
sehra ile bana...
hepimiz burada birbirimizin arkadaşıyız...
sanırım sehra ile aramızda başka bir bağ var...
belki de onun için sehra öyle yazmış olabilir....
ben bu gruba girdiğimden beri hep özge ile ebrunun birbirine daha yakın olduğunu düşünmüşümdür, kafamda sanırım onları birbirine benziyormuş gibi hayal ediyorum
biz hepimiz bir amaç için buradayız. miktarları farklı olsada kilo vermek istiyoruz...
bu hafta takım olmasak da sonraki haftalarda yine tam gaz devam edicez...
hep beraber....

Canım burda hepimiz arkadaşız ama bazıları bazıları daha çok kendine yakın bulabilir.Sehrayla papatya grup olduklarında daha hırslı olmuşlardı.Belki ondan yine birbirlerini istemişlerdir.Bende herkes herkesle kaynaşsın yeni arkadaşlarıda tanıyalım diye kişileri degiştirdim.Sanırım işe yaramadı

yok be tatlım neden işe yaramasın..
biz bu hafta özge ile takımdık. ama benim rahatsızlığım nedeniyle ben topiğe fazla uğrayamadım.
zaten uğrayacak yüzüm de yoktu...
takım şeklinde yarışmayı ilk yaptığımız hafta ben sehra ile takımdık. ilk hafta olması nedeniyle de hepimiz çok motiveydik...
önemli olan kilo verebilmemiz, amacımıza ulaşmamız...
şu tatil bitsin herkes gittiği yerden dönsün, ben umutluyum herkes daha da motive olacak...

Kızlar temizligimi yaptım.İpimi atladım tabii yatana kadar dahada atlıycam.Şimdi yeşilçayımı içicem.Sizler napıyosunuz nerelerdesiniz

Kızlar temizligimi yaptım.İpimi atladım tabii yatana kadar dahada atlıycam.Şimdi yeşilçayımı içicem.Sizler napıyosunuz nerelerdesiniz
Bebislerimle uğraşıyorum ben canım bi yandan is güç ... Pasa lokumu yaptım babacigima .dün bana söylememişler ameliyat olmus.. Çok sever tatlılarımı .. Oraya gideceğiz aksama...yarında doneriz muhtemelen...bidiklarim izin verirlerse yürümeyi planlıyorum ... Dün tartı bana dogruyu söylemiş bu arada cok mutluyum...insanı en cok verdigi kilo motive ediyor galiba...
15 tatilde tam gaz devam ben... Sonunda 72 olmak istiyorum çünkü ...

canım akşama yemek hazırlığındayım. patlıcan kebab yapıcam. çok seviyorum ben bu yemeği...

merhaba kızlar ben bu gün nete pek giremedim ,
Elif biz eksiler uzun süredir burda olduğumuz için, biraz daha samimi davranmış olabiliriz birbirimize, sizlerlede alışırız zamanla , mesela ben bazen bişey yazacak oluyoruM nicleri unutuyorum vazgeçiyorummm

Ebru ben bu günde çok kaçırdım dün gibi, ama en azından , akşamada kızım erken yatarsa spor yaparımmm

Papatya bende patlıcanı çok severim, ama bu eski nikotin bağımlılığımızdan kaynaklanıyor sanırımm

yok kızlar yanlış anlaşıldım heralde kızma falan hem ne haddime yani elbette isteyen istediği ile samimi olur yazışr grup olmak ister ben aslında sehra ya yada papatyaya bişeydemedim ama işte bizide katın falan gibi yazıları okuyunca onlar garip geldi kızmak falan yok yani ben verdiğim kiloya ve burdaki paylaşımlardan aldığım keyfe bakarım baktım olmuyo yazmam yani kimse ye karışmam

canım çok geçmiş olsun...inşallah önemli birşey yoktur...

sanırım sigarayla alakalı. ben eskiden beri çok severim patlıcanı..
ve menüm:
11:00 peynir, zeytin, domates, salatalık, 2 közlenmiş kırmızı biber, ,3-4 dilim sucuk, 2 dilim çavdar, 2 ceviz
14:00 bir portakal, yarım elma
15:30 3-4 yk taze fasülye, 1 çavdar
17:00 bir kivi
18:00 1 kepçe tarhana, 3 yk patlıcan kebabı, 2 yk makarna, yoğurt
az önce yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…