- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.341
Canım bence sen artık ideal kilo aralığında oldugun icin kilo vermekte zorlaniyosun... Vücut direniyor artikKilo veren herkesi tebrik ediyorum.Veremeyip alanlarda üzülmeyin diyemiyorum(kendimede)!Saçınızı başınızı yolun veren nasıl veriyor!Bu hafta papatya minikkelebek yarış istemiyorlar.Bu haftada böyle olsun bakalım.Herkes kendi yagıyla kavrulsun sonumuz hayrolsun
Canım benim cok sagol..Allah kuZunu sana bagislasin... Bende seni cok sevdim...himmm demek ondan dün gece birazcık sutum oldu...:)))) sen bana bu konuda dua etmeye devam et olur mu... Kızlar hayta hepinizden dua istiyirum...bende bu süt meselesi acayip bi hal aldı ....ay sutum oldu mu.... Ay olmadı ... Bi bakim olmuş mu..neden olmamis....paranoyak oldum resmen
Bu arada bugün tartıda 73.5 i gördüm bi ara inanmadım .. Bakalım yarında öyle çıkarsam inanırım ...))))
:)) Sagolasin...Ayyy çok sevindimmmm
Geçen hafta kaçtınn canımmm
:)) Sagolasin...
Gecen Pazartesi 75.5 çıkmıştım ... Nası oldu anlamadım ya hala...
bakalim tartı şaştı mı ne oldu... Yarın anlarım :))))
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.Veremeyip alanlarda üzülmeyin diyemiyorum(kendimede)!Saçınızı başınızı yolun veren nasıl veriyor!Bu hafta papatya minikkelebek yarış istemiyorlar.Bu haftada böyle olsun bakalım.Herkes kendi yagıyla kavrulsun sonumuz hayrolsun
:)) Sagolasin...
Gecen Pazartesi 75.5 çıkmıştım ... Nası oldu anlamadım ya hala...
bakalim tartı şaştı mı ne oldu... Yarın anlarım :))))
Himmm canım ben bu kiloyu 4 günde aldım 4 günde verdim ama 1. Olmayız malesefO zaman minikkelbekle elf birinci oldu öyle mi
Canım est. Zaten bu hafta ne yaptığımı ben de anlamadım :)))tebrikler bu hafta hiç görünmedin ne yaptığını bilmiyodum ama sonuç güzel olmuş ben artıdayım kusura bakma
bu hafta hayatımda hiç yemediğim kadar çok yedim bir yandan karne stresi not girdim 450 öğrnecinin performansı projesi davranış notları derken kafayı yedim inanın..rüşvet teklif edeni mi ararsın bir puanla teşekkürtakdir kaçırıyorum diyenimi karşımda ağlayanı mı velisi son gün geleni micebellendik durduk birde bi güsellikler olduki sormayın okulumuz 16 okul arasından ilk olarak birinci oldu sonrasındad diğer bölgeden 16 okul arasından birinci olan okulu yendik hemide koçluğunu benim yaptığım öğrenciler....büyük gurur kaynağıydı... o davaet senin bu kutlama benim...derken bu sabah tartıldım ve 58.8 gördüm kendimi alkışlıyorum ama daha fazla bile çıkabilirdim...çnkü bilgisayar başından totomu kaldırmadım ve sol elimde ekmek arası ya da çiko sağ elim bilgisayrada hep bişeyler yaptım çocukların yanından ayrılmadım okuldada çalıştırdım onları..ama ilim bilim fen kazandııı yaşasın türk milleti 8martta ise avrupa yakası finali var sonnrada il finali..özel okullara bile fark attı benim yawrucaklarım..canlarım benim..şimdi kızlar ben pazar günü ablam afyonda onun yanına gidicem oğlumla beraber..annem babamda ordalar anakaradan gelcekler..orda keşkek katmer ve kaymaklı ekmek kadayıfı ve çikolatalı lokum yicem şimdiden söyleyeyim ama onun dışında dikkat edicem ama amacım kilo vermek falan değil almadan gelmek onu baştan söyleyeyim...verirsem ne ala..vee sonrasında kızlar aldığım kararlar:
1.okul başladığı hafta spora a yazılcam haftada 4gün aktif olarak hoca eşliğinde spora blaaşlıyorum(fitness yada pilates yada aeorobik hocayla beraber karar vericez)
2.kesinlikle ama kesinlikle kalori hesabı diyet yapıcam ve eski felsefemizle bunu harmanlıcam(6öğün yoğurt meyve gece yemek yemememe gibi triendy 21 kuralları)
3.cuma günleri ödül günü yapmıcam sadece 1 tane şeyi yicem oda kilo verirsem o gün vermezsem ödül yok
4.papatya ile bu işe başlıcam tabi kabul ederse(çünkü başladığımdan bu yana 10 kilo vermiş olsamda yaklaşık hiç bir hafta papatyayla takım olduğum hafta kadar çok dikkat etmemiştim tai ebruynan ösgede karşı takımdaydı ay allahım şabanın şikişiki baba filmi aklıma geldi adam loto tutturamıyorya konuşankaynana işkembe kokusu dolmuş olmayınca benimkide o hesap oldu bşka türlü kilo veremiyorum)
5.o totoma girmeyen kırmızı pantolon olana kadar devam edicem..
6.kendime 60 gün süre vericem ve geriye doğru sayıcam...
60 günde 6 kilo vericem ahanda buraya yazıyorum yazdım
bak hakikaten sende o hafta beni gaza getirmiştin hatırlıyorsun demi..15 tatil bitince spor ve kalori hasebı dyet olayı ve 60 gün olayı 60 günden geriye doğru sayıcam ...ve deiklerimi yapcam o zamana kadarda abartmıcam kesinlikle ama devam edicem bıktırıcı olmadan..sonraa 60gün tam gaz..korkun bendennnnnn
11şubatta başlıyor okul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?