- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.381
offf naptın sen yaa bayılırım patlıcana acayip lezzetli görünüyo afiyet olsun
teşekkür ederim...hafta sonları böyle değişik şeyler yapmaya çalışıyorum...akşam yemeğinde bundan 4 patlıcan, 4 köfte yedim. bir de içindeki domates, biber soğandan. kalori sepetine yarım porsiyon yazdım. ne dersiniz....
Zorisimbuldum,sen sormuştun sanırım?Bu hafta yarış yapmıycaz ama herkes yine menü paylaşıcak ve kilo bildirimi yapıcak ve unutma burda herkes herkesin rakibive herkes herkesin dostu
Canım bu hafta mönü bildiricek miyiiz
Cuma kilo bildiricek miyizzz
Buna hitaben yazmıştım canım her yazdıgımız yanlış anlaşılıyor
Canım ben senin bir hafta tatil ilan ettiği sandım
Teyit etmek için öyle sordum
Masumca bir soruydu
Bu tarz bir yanlış anlamayla senin dostluk vr rakip olmamızı hatırlatmanı anlayamadım valla
Gerçekten o meraktan sorulmuştu ima filan yoktu kiiii
bu gece tarihin arka odası var tabi gece baya oturcaz diye kocam tuturdu canım spagetti istedi bende ona uydumyaptık yedik valla koca tabağı gece gece
seninki benimkinin yanında baya masum kalıyo canım ama alışmışım geceleri aç uyumaya nasıl rahatsız oldum anlatamam bida yapmam böyle bişey gece hep kabu gördümsorma benim başıma da geldi buna benzer birşey. ben bugün oruç tutacaktım. dün akşam arkadaşlarda kuruyemiş ve meyve yedim. eve gelince de 2 adet halley. sonra eşim dedi ki yarın pazar beraber kahvaltı ederiz. pazartesi tut dedi. kıyamadım. ve yediklerim göbeğime yağ olarak yerleşti...
özgecim çok özledik seni...dön artık...
kızlarrr nerelerdesiniz yaaaaa,
evi temizlememlazım ama kızım varken imkansız, havada yağmurlu, normalde babası alıp gezmeye götürüyor bende ev temizliyorum, ama 2 gündür eve kapandık, kızımı uyuttum yemeğmi yaptım, sporuda yeni bitirdim
evde olunca geç kalkıyoruz, o yüzden öğün atlıyorum, kilo almasam iyi[/QUOT
pazar günleri çok yoğun geçiyo biz yine azar market alışverişi yaptık kızımı alışveriş merkezinde parkta oynattık falan şimdide balık yapıcam fırında
seninki benimkinin yanında baya masum kalıyo canım ama alışmışım geceleri aç uyumaya nasıl rahatsız oldum anlatamam bida yapmam böyle bişey gece hep kabu gördüm
kızlarrr nerelerdesiniz yaaaaa,
evi temizlememlazım ama kızım varken imkansız, havada yağmurlu, normalde babası alıp gezmeye götürüyor bende ev temizliyorum, ama 2 gündür eve kapandık, kızımı uyuttum yemeğmi yaptım, sporuda yeni bitirdim
evde olunca geç kalkıyoruz, o yüzden öğün atlıyorum, kilo almasam iyi[/QUOT
pazar günleri çok yoğun geçiyo biz yine azar market alışverişi yaptık kızımı alışveriş merkezinde parkta oynattık falan şimdide balık yapıcam fırında
bizim yakında alışveriş merkezi yok ama park kapının önünde hava güzel olunca parkta oynatıyorumda, yağmur olunca zor, bizdede balık var bu akşam, ben fırında seviyorum eşim kızartma, ben balığa dokunamadığım için eşim yapıyor balığı, oda kendi istediği gibi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?