Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

offf naptın sen yaa bayılırım patlıcana acayip lezzetli görünüyo afiyet olsun

teşekkür ederim...hafta sonları böyle değişik şeyler yapmaya çalışıyorum...akşam yemeğinde bundan 4 patlıcan, 4 köfte yedim. bir de içindeki domates, biber soğandan. kalori sepetine yarım porsiyon yazdım. ne dersiniz....

Son düzenleme:
ben bugun hep dışardaydım eşime takım falan aldık baya gezeledik yorulmuşum bu gün spor yok maleef dışarda abuk bişey yememek için gözüme imit masum göründü simit yedim eve gelincede 1 tabak et sote dahada bişey yemem artık

yarım canım evet gayet güzel bi öğün olmuş fırında olduğu için de kalorisi az

papatya yemeğin çok güzel görünüyor canım eminim tadıda öyledir, ellerine sağlık, bende yazın sık sık yaparımm,

bende utanç menümü yazayım,
sabah 10:30 1.5 kk peynir, 5 zeytin, 1 domates, 1,5 yk pekmez, 2,5 dilim uno denge light
ara. kabak tatlısı 150 gr olarak tahmin ediyorum
ara 1 büyük paket fındıklı etihoşbeş:18::18:, ( yanlış duymadınız koca paketi bitirdim)
akşam 18:30 1 kase mercimek çorbası, bol salata
ara, 2 avuç beyaz leblebi, daha kalorilerin hepsini hesaplamadım , akşamı girmemiştim

Zorisimbuldum,sen sormuştun sanırım?Bu hafta yarış yapmıycaz ama herkes yine menü paylaşıcak ve kilo bildirimi yapıcak ve unutma burda herkes herkesin rakibi ve herkes herkesin dostu

Canım hangi sözüme ya da yorumuma verdin bu cevabı anlamadım ben de biliyorum canım herkes hem rakip hem arkadaş
Niye hatırlatma gereği gördün

Kızlar dün her zamanki kahvaltımı yaptım
Erken yaptım yola çıktık
Öğleyin de azıcık karışık fındık fıstık filan 2 elma bir halley yedim
Sonra akşam oldu 4 ince tarhana yedim
Akşama gidince de yarım tabak kuru fasulye salata azıcık yoğurt az pilav yedim

Bugün sabah bir incir bir dilim b peynir beş zeytin bir dilim ekmek iki lokma simit azıcık labne bir yumurta iki bardak çay
Öğleyin bir portakal
Arad bir portakal
Akşam adana kebap salata şalgam ezme çokkk az ekmek
Bollll suuuu
3 bardak çay

Kzlar her zaman giremiyorum girdikçe yazarım
Bugün düğün kıyafeti baktım ama çokkkk güzel bi de daraltıldı öyle mutlu oldum ki anlatamam
Daha daha dahaaa zayıflicam inşallahhhh
Hepinizi öpüyorum sakın ipin ucunu kaçırmayın tatildekilerrrrr

Misafir gelicek diye tüm gün temizlik yaptım ve kek yaptım.İşleri çıkmış bizde kociş ben oğluş çayla yedik.Bugn 1tl chetoss yedim isteyerek.1000ip atladım ve 100 mekik çektim.Ama gördüğüm kadarıyla menü paylaşılmış ne güzel.

Buna hitaben yazmıştım canım her yazdıgımız yanlış anlaşılıyor

Canım ben senin bir hafta tatil ilan ettiği sandım
Teyit etmek için öyle sordum
Masumca bir soruydu
Bu tarz bir yanlış anlamayla senin dostluk vr rakip olmamızı hatırlatmanı anlayamadım valla
Gerçekten o meraktan sorulmuştu ima filan yoktu kiiii

Ben senin demek istedigini anladım ve kilo bildirimi yapıcaz menüde paylaşıcaz.Yalnız grup olarak yarışmıycaz ama hepmiz birbirimizle rakibiz zaten yarışıyoruz ama dostuzda deyip dostlugumuz teyit etmek istedim.Her ikimizde bişi ima etmedik ben öylesine hem rakip hem dostuz ne güzel demek istedim.

Kizlar sizleri cok ozluyorum yaaa.
Uzun uzun yorum yazasim geliyo sizlere.
Ben de 2 gundur acayip sacmaladim yarin eski duzene donuyorum ipin ucu kacmadan kendimintoparlayayayim
Okullar tatil oldu cocuklu olanlar misafirlige gelcekler gunduz insallah cok fazla kacirmam
Pspatya ellerine saglik yemwgin guzel gozukuyo
Hawarcim tebrik ederim bu hafta cok iyi vermissin.
Zorisimbuldum nelson sehraa gezmelerde cok yemeyin bakin okadar emek bosa gitmesin aman diyimm
Ebrucum senle sohbetlerimizi de ozledim.
Beni ozleyin emiii kizlarhepinizi

bu gece tarihin arka odası var tabi gece baya oturcaz diye kocam tuturdu canım spagetti istedi bende ona uydum yaptık yedik valla koca tabağı gece gece

ösge bizde seni çokkkkk özledik, umarım kota süresinin dolmasına az kalmıştırda bir an önce aramızda olursunn,

zorisimbuldum, bencede ima yok yanlış anlaşılma olmuş sanırımmm,

ebru hadi yemişsin ama ipinide atlamışsın, bu arada bende vuma günü ip aldım atlamak için, dün 300 tane falan atladım, öldüm dedim kızlar nasıl 1000-2000 tane atlıyorrr, ama bende yavaş yavaş arttıracam sayıyı

elff yemeseymisin iyiymiş ama neyse, artık bu gün az yer dengelersein canımm sıkma canını

ben dün spor yapamadım kızım benden sonra uyudu

bu gece tarihin arka odası var tabi gece baya oturcaz diye kocam tuturdu canım spagetti istedi bende ona uydum yaptık yedik valla koca tabağı gece gece

sorma benim başıma da geldi buna benzer birşey. ben bugün oruç tutacaktım. dün akşam arkadaşlarda kuruyemiş ve meyve yedim. eve gelince de 2 adet halley. sonra eşim dedi ki yarın pazar beraber kahvaltı ederiz. pazartesi tut dedi. kıyamadım. ve yediklerim göbeğime yağ olarak yerleşti...
özgecim çok özledik seni...dön artık...

Son düzenleme:
kızlarrr nerelerdesiniz yaaaaa,
evi temizlememlazım ama kızım varken imkansız, havada yağmurlu, normalde babası alıp gezmeye götürüyor bende ev temizliyorum, ama 2 gündür eve kapandık, kızımı uyuttum yemeğmi yaptım, sporuda yeni bitirdim

evde olunca geç kalkıyoruz, o yüzden öğün atlıyorum, kilo almasam iyi

seninki benimkinin yanında baya masum kalıyo canım ama alışmışım geceleri aç uyumaya nasıl rahatsız oldum anlatamam bida yapmam böyle bişey gece hep kabu gördüm

hemen menümü arzediyorum...çok yedim bugün çok..ama bir açıdan da iyi oldu. yediğimi hemen kalori sepetine yazdım ve o inanılmaz pişmanlığı yaşadım...akıl dayağı oldu bana..
10:30
1 dilim çavdar
1 kk peynir
yarım domates
1 salatalık
3-4 çatal kırmızı biber közleme
3 zeytin
2-3 dilim sucuk
2 ceviz TOPLAM:236,5 kalori

12:00
1 portakal
yarım elma TOPLAM: 80 KALORİ

14:00
bir kase tarhana çorbası TOPLAM: 290 KALORİ

15:00
2 kuru kayısı TOPLAM: 36 KALORİ

sonra bir ara oğlumun getirdiği browni intense minilerden attım ağzıma. ,işte aklımın başıma geldiği an...2 minicik şeyin kalorisi toplam 148.8

18:00

dünkü patlıcan kebabtan 3 adet patlıcani azıcık biber ve domates köftelerinden yemedim
bulgur pilavı sanırım 6 yk kadar. çok güzel yapmışım.
sabahtan kalan biber közlemesini sarımsaklı yoğurda koydum TOPLAM:703 KALORİ

SPORLARIM
360 ADET MEKİK
20 DAKİKA YÜRÜYÜŞ
100 İÇ BACAK HAREKETİ
BACAK HAREKETİNİN KALORİSİ BULAMADIM. DİĞERLERİ 284 KALORİ.

Kızlar ben herkese cevap yazdım menülerimi yazdım... Artık sinirim bozuldu... Yine silindi... Vakit bulunca yine yazicam... Hepinize sevgiler

sabah 11:00 1.5kk peynir, 2 yk pekmez, 5 zeytin, 1 domates, 3 dilim uno denge, yarım porsiyon biber kızartma,1 ceviz, 2 badem
ara 1 armut, 1 elma
akşam 19:30 1.5 çipura tavada, bol salata, 1 bardak acılı şalgam
ara yarım elma , yarım greyfurt 1 avuç beyaz leblebi

yediklerim toplamda1312 kalori yapıyor
2 fincan yeşil çay, 2,5lt su, leslie 4 mil, 5dk ip atlama ( 600 ) 323+55 kalori

akşam biraz fazla kaçtı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…