- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.101
Eveeet benim de kahvaltim bugun boyle hikmet senden ilham aldimilk fotolu menumu de paylasmis olayim boylece
Eki Görüntüle 1105744
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende eşimle dışarıda yedimGunaydin kizlar, hepinize tek tek yazdim. Sayfa kapandi hepsi gittii.
Offf..
Sabah yuruyusu bugun iptal, hawa kapali cunku.
Nel, sıkma canini. Hepimiz yapabiliyoruz. Tum sorumlulul bizde, şole rahat nefes alamioruz. Kafamizo dagiticak, beynimizo bosaltacak bise yapamioruz ki.
Ebru, aksam yememem grrekti ama malesef yedim. Ac karnina mideme de dokundu ama napim yemistim bile. Sekerpareyee bende bayilirim. Allahtan kocis ciko tatli sevmiyor da ewe pek alinmiyor. Oglan buyuyene kdr da ben fiitt olurum. Yerim fazla degil tbii, dokunmaz dimi.
Eliff, nutella en sewdgmden. Bekarken ewde, annem yeme diye soylerdi ben inatlaa yiceeem diodu. Suan iste pismanlklari yasiyoruum.
Didem, menun gusel, allah kbl etsin.
inş geçicidirgünaydın kızlar:
nelsonum üzülme lütfen sonuçta biz de insanız ve zaman zaman öfkemizi kontrol edemiyoruz. bir ara ben de oğlum abağırıyordum ama şimdi kendimi frenlemeyi öğrendim. hem çocuklar annelerine kırılmazlar ki...
ebrucum o geçici bir kilodur. sıkma canını...
benim kilo durumum nedir bilmiyorum. aslında bugünkü kıyafetimle foto paylaşmak istiyorum ama korkuyorum bir taraftanda...
Ama bogazımı tutsam 57 idim 56 görebilirdimçıtırlarım günaydın,
herkesi diet moduna girmiş gibi görüyorum oh oh
eprumm 58 leri gördüm diye üzülme,bugün sıkı bi program yaparsan sabaha 57 leri yine görürsün
papatyam kilo alsansa sporu bırakma sakın,
nelsonum senin yarınki kilonu çokk merak ediyorum,
hikoşşş fotolarına bayılıyorum kız bu arada
lajoba,senin menünü ve sporlarını okumak çok zevkli,ekmeği tüket ama az ve tabiki tahıllı
Atom karıncam yine iş başındaakşam koştur koştur eve gittim,evi süpürüp bm dizdim,tam yürüyüşe çıkarken eşim aradı eee işim uzadı geç gelicem seni kızı al,
kayınvalidemle aynı muhitteyim ama evlerimiz ters yürüyerek 50 dak,2 otobüsle 1 saatt dolana dolana
mevcan zaten 40 dak yürüycen,en iyisi 50 yürü diye gaz verdim ve kaynanama kadar yürüdüm,allahtan orda tişörtüm eşofmanım hep durur hemen üstümü değiştirdim,kızımın eksik bir iki sorusu vardı onları tamamladık,kv evini süpürüp,balkonlarını yıkadım,o sırada eşim geldi çıktık,hazır seni yakalamışken gel sana hediye alayım anneler günü için dedi
tabi bende süpriz felan olsun dedi ama süpriz ayrı dedi.
bende girdim bi mağazaya
2 tane yksek topuklu platform düğünlük ayakkabı
1 babet
1 spor ayakkabı
1 çanta aldım
tabi eşim bu kadarını beklemiyordu,bi şeyde diyemedi garibim aldı hepsini,allahtan öyle pahalı ayakkabılar deilde ucuza kapattı
Kahvaltim,,
Eki Görüntüle 1105594
Salatam, 1dilim salam,1kk peynir,1yumurtaaa
Sabah iyi basliiyorum da aksami cozutuyoruuummm
Mustafa Berk'im Herşeyimiz
Oh ne güzel bugün evdesin.Kızının dogum günü kutlu olsuntatlım bir bu ğün 7 ye girdi.. buğün küçüğümün doğüm günü.. diğeri yakında 9 olacak ...aralarında 15 gün olunca doğum günlerini aynı gün kutluyorum..
kızlar hepinize teşekkür ederim..
mevcan eşyalarını ayakkabılarını güle güle kulann.
dün gece stresten yemelerim çok şükür sabah artı çıkarımadı beni..
gece geç yattum.. bir arakadaşlar saatlerce sohbet ettik..
eşim de sabaha doğru 3-4 gibi yoldan geldi..aradı bizi alsana diye.. taksi bulamamışlar o saatte..
eve alıp getirdim..
sabahda gözümü açamadım.. az önce uyandım..
şimdi kahvaltı hazırlıyorum..
buğün evdeyim..
duşumu alıp.. hazırlanıp küçük kızımın okul proğramına gideceğim..gitmeden önce arada arabamı da yıkamaya vermem lazım ama yetiştiririm inşallah..
o prograda veliler yani biz evden ikramlarımızı götürüyoruz..
çeşit çok umarım abartmam..
lajoba kızalr sarelleyi beden çok severim.. allahtan dün gece evde yoktu kesin bitirirdim..
hikmet gayet iyi gidiyorsun..
ebulim o kilo geçicdir üzüleme
çok işim var buğün çok şık olmak istiyorum...
Sporda yapmışkizlar, 1saat spor yaptim.
Basen hareketleri, kol hareketleri, mekik, leslie 20dk,
Yoruldumm..
Ustune de 1lt su ictim.
..
Eveeet benim de kahvaltim bugun boyle hikmet senden ilham aldimilk fotolu menumu de paylasmis olayim boylece
Eki Görüntüle 1105744
Buda ogle yemegimmantar sote ve patates kavurmasi azcik da yogurt. Veee sifir ekmek, sozumu tutuyorum Eki Görüntüle 1106058
Hikom :salata yapayım arada sabah degişiklik olur.
lajoba:resimler nefisPatatesten canım istedi
gülüm:menün harika bugünde böyle bir menü olursa yarında 59 ları görürsün
gelelim bana :
5 saatlik uykuyla uykum varrrrrrrrrrrrrrr
akşama temizlik günüm yapmam şart h.sonu dügün var anneler günü var varda var ogluşa zaman kalmıyor
bugün yine bişiler yeme istegim karnım tok ama elimde bişiler olucak:26:çörek otlu tam tahıllı mini galetelerden tırtıklıyorum.
aKŞAM tabisiii yemiycemKv bende teyzeleride çaya yada kahve çagırabilirim işimi çabuk bitirirsem.Çay ve kahveye eşilk ederim.
Spora takatim kalırsa bişiler yaparım artık
Hamlamışım üst bacaklarım agrıyor
Ayy canim sen ole soyleyince foto koymasaydim keske dedim.. bide sabahlari salatayi kesinlikle tavsiye ederim veya aksam yemek yerine sadece biraz peynirli salata olabilir gunu hafif kapatmak acisindanHikom :salata yapayım arada sabah degişiklik olur.
lajoba:resimler nefisPatatesten canım istedi
gülüm:menün harika bugünde böyle bir menü olursa yarında 59 ları görürsün
gelelim bana :
5 saatlik uykuyla uykum varrrrrrrrrrrrrrr
akşama temizlik günüm yapmam şart h.sonu dügün var anneler günü var varda var ogluşa zaman kalmıyor
bugün yine bişiler yeme istegim karnım tok ama elimde bişiler olucak:26:çörek otlu tam tahıllı mini galetelerden tırtıklıyorum.
aKŞAM tabisiii yemiycemKv bende teyzeleride çaya yada kahve çagırabilirim işimi çabuk bitirirsem.Çay ve kahveye eşilk ederim.
Spora takatim kalırsa bişiler yaparım artık
Hamlamışım üst bacaklarım agrıyor
Tsk ederim canim bende o yuzden patates yaptim hem biraz tok tutar, seninde menun guzel, hepimiz tam adapteyiz ne guzel cok hosuma gidiyoLajoba m öğle menün harika saten patates de karbonhidrat olduğu için ekmek yememen isabet olmuş afiyet bal şeker olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet Ebrummm bende aynı şeyi düşünüyorum dün hatta elmalı kurabiye ve muz tükettim bu gün daha dikkat ediyorum , acelem yok hedefe inene kadar dikkat edicem , bence haftaya yarış yapalım ,
Ayy canim sen ole soyleyince foto koymasaydim keske dedim.. bide sabahlari salatayi kesinlikle tavsiye ederim veya aksam yemek yerine sadece biraz peynirli salata olabilir gunu hafif kapatmak acisindanbugun tam adapteyim diyete keske hep boyle olsam.. benimde ust bacaklarim agriyo bugun ara versem iyi olur spora ama bakalim belki yaparim belki yapmam bi mutfaktan ciksaydim
Tsk ederim canim bende o yuzden patates yaptim hem biraz tok tutar, seninde menun guzel, hepimiz tam adapteyiz ne guzel cok hosuma gidiyo
menüm
Ac karnina Yesil kahve
Sabah Salata, 1yumurta, 1dlmsalam, 1kk peeynir
Ara 1elma
Ogle 1kase tarhana corbasi, yarim dilim ekmek
Ara 1elma, 2kare bitter
Aksam 1kase corba
Bukdrrrr..
Sporlar
1saat spor, (basen hareketleri, kol hareketleri, 50mekik, 20dk leslie)
Simdi oglani uyutuorum. Sonra hemen spor yapicam.
/FONT]
Hikom yeşil kahve nin faydası oluyormu , menün de gayet güzel afiyet olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?