Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kizlar, 1saat spor yaptim.
Basen hareketleri, kol hareketleri, mekik, leslie 20dk,
Yoruldumm..
Ustune de 1lt su ictim.
..

Evet canim cok istah acici gorunuyordu benim icinde super oldu gune boyle guzel baslayinca dha mutlu pozitif enerjik oluyorum islerim var cokca onlari halledeyim bu enerjik halimle . Bi de hava guzel gunesli olsa super olcak.. bu arada spor yapmissin yine sabah sabah harikain bravo sana :-*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bende eşimle dışarıda yedimEşimde sevmez iş yerinde çıkıyor.Şerpare künefe ve waffle hayır diyemiyorum.
inş geçicidirSen nasıl oldun şimdi?
Ama bogazımı tutsam 57 idim 56 görebilirdim
Atom karıncam yine iş başındaOhh hem yürümüş hem kv gönlünü yapmış hem hediyleri kapmış
Kahvaltim,,

Eki Görüntüle 1105594

Salatam, 1dilim salam,1kk peynir,1yumurtaaa

Sabah iyi basliiyorum da aksami cozutuyoruuummm

Mustafa Berk'im Herşeyimiz

Oh ne güzel bugün evdesin.Kızının dogum günü kutlu olsunHayırlı evlat olsunlar inş.İkramlardan 1 er tane al.İnş kilom geçicidir:18:
kizlar, 1saat spor yaptim.
Basen hareketleri, kol hareketleri, mekik, leslie 20dk,
Yoruldumm..
Ustune de 1lt su ictim.
..
Sporda yapmış
Eveeet benim de kahvaltim bugun boyle hikmet senden ilham aldim ilk fotolu menumu de paylasmis olayim boylece
Eki Görüntüle 1105744

Hikoyla ikiniz canımı salata istettirdiniz.Şimdi yemege çıkıcam var ama ben sabah yanıma koyup işte yesem:44:

Ebru, disarda yemegi haftada bir yapin. Spor yaptim , dewamda edicem ooglan olmayinca spor yapasim gelior. Yemek yapmak yerine spor artk oglis mama sandalyesnde otururken yaparim. Sende salata yap, ustune peynir. Cok leziz oluyor. Saklama kabina koy

Eliff, afiyet olsun. İnanilmaz karin doyurucuydu kahvaltimiz. Her ogun salatali olsun.
Aksama kuru dolma yapicam. Yanina yine salataaa ohhh misss

Merhaba kızlar nasılsınız ?
Ben baya mutluyum 400 gr - ile uyandım diyetisyende tartıldıgımda 60.4 düm bu gün 60.0 gösteriyor yemek yememe ragmen şuandada aynı rakam
Dünkü menüm

Sabah:
Iki yumurtalı dereotlu salata
1 kupa yeşil çay
1 uzun galeta

Ara: bir Elmalı kurabiye, kayısı suyu

Öğlen :
Mantarlı tavuk sote
Bir küçük kase yayla çorbası

Ara: küçük nektarin, çeyrek armut

Akşam : bir büyük kase yulaflı doğal yogurt tarçınlı içine azıcık muz dogradım

Ara : 10 ad. Fındık yeşil çay

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Buda ogle yemegim mantar sote ve patates kavurmasi azcik da yogurt. Veee sifir ekmek, sozumu tutuyorum

Hikom :salata yapayım arada sabah degişiklik olur.
lajoba:resimler nefisPatatesten canım istedi
gülüm:menün harika bugünde böyle bir menü olursa yarında 59 ları görürsün

gelelim bana :
5 saatlik uykuyla uykum varrrrrrrrrrrrrrr
akşama temizlik günüm yapmam şart h.sonu dügün var anneler günü var varda var ogluşa zaman kalmıyor
bugün yine bişiler yeme istegim karnım tok ama elimde bişiler olucak:26:çörek otlu tam tahıllı mini galetelerden tırtıklıyorum.
aKŞAM tabisiii yemiycemKv bende teyzeleride çaya yada kahve çagırabilirim işimi çabuk bitirirsem.Çay ve kahveye eşilk ederim.
Spora takatim kalırsa bişiler yaparım artık
Hamlamışım üst bacaklarım agrıyor

Buda ogle yemegim mantar sote ve patates kavurmasi azcik da yogurt. Veee sifir ekmek, sozumu tutuyorum Eki Görüntüle 1106058

Lajoba m öğle menün harika saten patates de karbonhidrat olduğu için ekmek yememen isabet olmuş afiyet bal şeker olsun

Evet Ebrummm bende aynı şeyi düşünüyorum dün hatta elmalı kurabiye ve muz tükettim bu gün daha dikkat ediyorum , acelem yok hedefe inene kadar dikkat edicem , bence haftaya yarış yapalım ,

Ayy canim sen ole soyleyince foto koymasaydim keske dedim.. bide sabahlari salatayi kesinlikle tavsiye ederim veya aksam yemek yerine sadece biraz peynirli salata olabilir gunu hafif kapatmak acisindan bugun tam adapteyim diyete keske hep boyle olsam.. benimde ust bacaklarim agriyo bugun ara versem iyi olur spora ama bakalim belki yaparim belki yapmam bi mutfaktan ciksaydim

Lajoba m öğle menün harika saten patates de karbonhidrat olduğu için ekmek yememen isabet olmuş afiyet bal şeker olsun

Tsk ederim canim bende o yuzden patates yaptim hem biraz tok tutar, seninde menun guzel, hepimiz tam adapteyiz ne guzel cok hosuma gidiyo

selamkzılar..

menuler paylaşılmış

herşeyçok güzel

ben buğün nasıl menu yazayım bunca güzel menu yanında...

bayağı yedim çünkü.. akşam yemek yemeyi düşünmüyorum..

10,30:1elma+peynirlisahanda yumurta+1dlm ekmek
14,00:4-5 tane yaprak sarma+2dilim börek+bir dilm yaş pasta+1peynirli puğaca
akşama.. birşey yemeyi düşünmüyorum ama çok acıkırsam 4-5yk yoğurt yerim

toplam 1500 kalori

spor yapmadım ama yaparsam yazarım..

Bence yarın 59.7 felan görücen gibime geliyorYarış isteyen olursa yaparız.Ama senin haberin yok lajobammmm bize tablo yapıyor her c .tesi sabahı ve kendimizi orda ilk sırada görmek daha da heyecanlandırıyor sanki

lajoba:resim ekle canım banada kargoyla yolla

Nelim öglen yiyecegini biliyordum ama akşam salata ye ve ya ayran iç

Kimer İSTANBUL da oturuyor parmak kaldırsın bakimİsatnbul buluşması yapmaya ne dersiniz?Gönül isterki hep beraber buluşsak

Kargoyla geldiginde yemek yemekten soguyacagina eminim canim gordugun manzara karsisinda
Bencede ist bulusmasi yapin ama konyada bulusun hepiniz

Evet canım herkes atapte olunca çok iyi oluyor dahada bi motive oluyoruzz

Ben istanbuldayım hadi buluşalımm Konya ve Adana'da İstanbul'a gelsinnn, aaaa lajoba benide tabloya al,

menüm

Ac karnina Yesil kahve

Sabah Salata, 1yumurta, 1dlmsalam, 1kk peeynir

Ara 1elma

Ogle 1kase tarhana corbasi, yarim dilim ekmek

Ara 1elma, 2kare bitter

Aksam 1kase corba

Bukdrrrr..

Sporlar
1saat spor, (basen hareketleri, kol hareketleri, 50mekik, 20dk leslie)

Simdi oglani uyutuorum. Sonra hemen spor yapicam.
/FONT]

Son düzenleme:

Hikom yeşil kahve nin faydası oluyormu , menün de gayet güzel afiyet olsun )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…