Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın hanımlar
sizinle uzun zaman sonra bir menümü paylaşmak istedim.
dün sabah 56.6 çıktım sevindim.
dünkü menüden sonra 57.8 çıktım bu sabah üzüldüm.

dün sabah
müsli llight süt ve tarçın 2 cevizle kahvaltı

ara activia yoğurt
2 badem 2 mürdüm eriği 2 kuru kayısı

öğlen
1 kase yoğurt
1 dlm uno tahıl ekmeği
4 yemek kaşığı menemen

ara yoğurtlu biber 3 kaşık kadar
1 tahıllı ekmek

akşam
6 kaşık tarçınlı yoğurt
2 kaşık kısır

bol su ve yeşil çay
bir de 45 dk yürüyüş

lajoba canım üzme kendini
inan erkekler bazen eşlerinin kıymetini anlayamıyor.
benim eşim de kendi ailesini ailesi olarak kabul ediyordu başta
benimle kurduğu yuva onun ailesi değil gibi davranıyordu.
oğlum doğduktan sonra değişmeye başladı zamanla

şimdi önce benim ailemin ihtiyaçları diyor (ben ve çocuklar)

nazlım canım ne oldu çok merak etik inşallah iyisinizdir?

Nelson canımçok yorma kendini.
sen de mev de çok yoruluyorsunuz.
dikkat edin.
gerçi sizi okudukça benim de tempom sizinki gibi

mev canım harika olmuşsun
elbiseni güle güle giy.
maaşın da bereketli olsun.

hikmet yeşil çayı nasıl içiyorsun
benim bi arkadaş içiyor kokusu bile berbat

gül sen nerelerdeydin?

ebru oğluşun cümlelerine bayıldım yaaaa
nasıl akıllı konuşmuş paşam yaaa

kızlar bu hafta motivasyon çok iyi görünüyor
güzel kılolar gidecek gibi

papatyam sıkıntıların biraz olsun geçmedi mi
çok merak ediyorum seni
sıkıntın geçer inşallah çabucak.
hepimizde var insanlara güvenememe ne yazık ki

ben de derdimi kimseye anlatmam

çok nadir bir iki dostum var onlara anlatırım.

gunaydin citirlarim valla kac gundur gelemiyorum gorumcem izmirden geldi oninlayim kac gundur ama diyete ve yuruyuse devam ediyorum reql olcam ama bi turlu olamadim acaip siskinlik var ins cuma gunu tartida beni uzmez bu siskinlik
roseliz hosgeldin canim
hikosss menuler ve sporlar super
nazlima canim haber ver bize umarim iyisinsir hakkinda hayirliaini iste
mevcanim masallah sana ben senin gibi hareket etsem aksama halim kalmaz heralde :)
ebrumm diyet nasil gidiyo oglusun duzeni bozulmus sanirim ama duzelir kv ye aole biraz erken uyusun kuzuyu
lajoba canim erkekleri anlamaj gercekten zor biraz zaman ver inan bana zamani gelcek esim ve cocuklarim bana yeter dicek kiymetini anlicaktir
jadeka canim bozma moralini toparlarsin eminim
canlar bugun arkadas oturmam var ama Allahtan pasta borek yapmiyoruz ev yemegi yapiyoruzda benim diyete zarar gelmicek ordan gelince menumu yazarim optum hepinizi

Kübos, o şişkinlik bende suan feci war. Karin agrisi da cabasi...
Yuruyuslere dewam ediosun misafirine ragmen harikasin.

Hadeka, yesilkahveyi normal kahve yapar gibi yapiosun,
Ben 150cc ye 1tatli kasigi koyuyorum. İns faydasini görürüm,
Erime sıkılasma war ama bu spordanda kahvedende olabilir,

Kizlar, karnim feci agriyoor. Spor yapmak istiorum. Hattaa duu karar werdim simdi kalkip yapicam. Oglisde uyuyoken. Regl oldugum icin sinir halindeyim. Herseye sinirlenesim war.
Mutfagi toparladim ama yemek yapacak bi yemek bulamadim.düsün düşün snir olunca vazgctm. Ayy bu hisse sinir oluyorum. Sinirlenecek bise yok. Ama sinirliyim.
Off neyse kactim ben, spor yapiyim,

Son düzenleme:
ğeçmişi birazdan okuyacağım..

ebru kız ben dün sporumu yaptım..

45 dak lesie ile yürüdüm..

gece yazamadım.....
Bravo sana ya
21 günüm ve 3200 vermem gereken kilom var..

başarabilecek miyim acaba??????????...
3 haftan var ve her hafta 1 kilo verirsen başarırsın ve tabii ekmek yemezsen
Sorma yaz geliyor illa bahçe oturmalı gece gezmeleri düzeni bozulucak sanırım:18:Aslında yazın çok koşturp bisikleti sürüp vs bahçede yorulup tam tersine erkende uyuyabilir.Senin bi tek basen o da bölgesel hareket ve yürüyüşle incelir
Papatyam yürü yada evde spor yap kafan dagılır.Topla kendini eşini oglunu düşün.
Bende önceden öyleydim.Şimdi ev süpürge istiyor ben yetişemiyorum.Eşime diyorum temizlige degil bari ogluşla oyna bende biraz işimi yapayım.Dinleneyim tv bakayım demiyorum yemegimizi yapayım evi toplayayım diyorum dedim.Tamam dedi ama her akşm bişi çıkıyor ve işlerim kalıyorVe oglumla doyamıyorum sanki erken yatınca benimle vakit geçirmemiş olucak gibi hissediyorum
Almamış olmanda güzel gülüm gitme artık
Bneim anlamadıgım ne dinlenebiliyorum keyif yapıyorum nede işOgluş paçalarıma yapışıyr eşimi istemiyor anne aktivite yapalım kukla gösterisi yap masal oku hep benden istiyor kıyamıyorum

Menün çok az ve harika canım.Üzülme bazen az yedigimizde bile bi öncekinin artısı olarak tartı fazla gösterebiliyor.
Evet bu hafta topik çok motive olmuş durumda.Ne bilim bir enerji var degmesinOglum hep akıllıydı ve ebnde o yüzden hep ondan fazla şeyler beklemişimdir
Canımmmmm sende hiç motiveni kaybetmedin.Sporunu kızçene ragmen bırakmadın ve diyetide tabiYemekli gün güzelmiş

Kısaca özetlim burada yokken neler yaptım , diyet miyet yapamadım yapmayıncada gelmek istemedim , 2 haftalığına ailemin yanına gittim kızımla dolu dolu günler geçirdik , en son pazar günü kızımın dogum günü vardı onun sitresi onun hazırlığı derken geçti bitti , dünde 6 mayıstı malum diyetisyen günüm geldi Boşuna o kadar hevesle beklemişim devlet hastanesi olduğu için Dr benim kilomun fazla olmadıgını ve benimle ilgilenmeyecegini söyledi kırıldım ;( sonra kiloma baktı. Fazla kilom olmadıgı 57 olmam gerektiği fit olmak istiyorsanda 52 , olmam gerektiğini söyledi sonra bi kağıt verdi burada besin gruplarına ayrılmış yiyecekler karbonhidrat, protein vs günlük ne kadar tüketmem gerektiğini söyledi bu kadarcık , bende yaz geldi artık başlamam gerektiğini düşünerek güzel bi kahvaltıyla aranıza tekrar geldim geçmiş konusunda pek bilgim yok , ama sanırım çok şey değişmemiş herkes bıraktığım gibi yerinde . Azimim yerinde elimden geleni yapıcam eliz daha yürümeye başlamadı peşin koşuyorum ama kilo almama yardımcı oluyor yürümeye başlarda vermemede yardımcı olacak çok meraklı bir çocuk ... Allah'tan hayırlısı çok şey istemiyorum çıtı pıtı bi anne olmak istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bugun pek iştah acıcı değil menüm..

şimdi yediklerimi akşam da yaparsam sporlarımı yazarım..

sabah:1topkek+1tane susamlı cuçuk kraker---kızlarımın saçını örmekten kahvaltı yapamadm
öğle;:1por nohut+yarım por fırında patates+4dlm ekmek+salata+5-6 yk yogurt
akşam:2 bardak ayran--planlarım dışına çıkmam inşallah..+belki bir avuç kuru üzüm yerim...

sabah 57 i ğördüm,, yarın 56 ları ğörmem lazım... her ğün bir önceki ğünden eksi çıkmalıyım

toplam:1637 kalori

1000 e düşürmem lazım bu kaloriyi.. ama nasılll

kızlar bahsetmeyi unuttum haziran başına kadar 61 li rakamlara inmem gerek fikirlerinize ihtiyacım var.Sabah kahvaltıda ekmek yiyorum başka yemiyorum ama yinede hiç yemesem daha iyiEvde ekmek olmayınca aramıyorum aslında ama bu aralar gelen giden olunca haliyle evde ekmekte bulunduruyorum vae akşam eşime 1 tane al diorum o 2 tane alıyo birini o yiyo öteki bana ertesi güne kalıyo

ögle uykusunu 1saat uyuyan sipaam, suan ayagimda sizdi, yerine yatirdiktan snra karnimi doyurucaam.
Sonra durmak yok spor yapicam. Şişkinligi ustumden atmam gerek.
Ayse çinareden ses yok daha, meraktayiz.
sende ekmeegi kes ltfn, normal ekmek yeme en azindan. Cabdar ekmek ideal

Menum

Sabah yarim simit, yarim acili ekmek

Ara 1ciko

Ogle

Aksam yogurt yerim

Sporlar
15dk leslie
50dk yürüyüs

Aksam yapinca spporlarimi yazarm sekerleerre
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fistiklar menum gelsin
sabah
form etimek uzeri peynir ve domated 3 ad yedim bunlari migroda pisirdim

oglen
2 kase arabasi corbasi hamurundan yemedim
ara
1turk kahvesi
3 ad yenidunya
aksam
1 kase kuru fasulye salata
3 lt su
40 dk yuruyus

benimde saçma menüm gelsin

sabah.... sarelle sürülmüş 2 dlm ekmek, 2 kk peynir, zeytin, 2 yumurtadan omlet( yarısına yakınını oğlum yedi)
ara....... 3-4 çilek
öğlen.... yine sarelleli 2 dlm ekmek, 1 bardak ayran
ara...... ve yine 1 dlm sarelleli ekmek , 2 küçük kornişon
akşam... 5-6 kaşık bol yeşillikli kısır

sporlarım 2 mil Walk away the pounds with Leslie Sansone videosu 25 dk falan sürüyo ama acayip terletiyo
5 dk bacak
5 dk kalça
5 dk ebru şallı süper karın, ancak bu kadar dayanabildim boynum çok ağrıdı bıraktım..

yarın tartıdaki göreceğim rakamı çok merak ediyorum bu sarelleli ekmekler bana ne kadara patladı :18::18::18:

kübra menün süper canım çok iyi gidiyorsun tebrik ederim

hikoş kız sabah biraz cıss olmuş ama öğleden sonra toparlamışsın benim gibi yapmamışsın bravo sana

eee herkes nerdee?? :44:

Merhaba kızlar
Malumunuz toparlayamadım kendimi henüz. Ama bu akşam 3 mil yaptım fakat bu bile bana fayda etmez sanırım kilo aldım bu hafta
Menü yazamıyorum yazdıklarınızı da yorumlayamıyorum
Aslında çok dikkatli de okuyamıyorum
Ama bu akşam spor yapmış ol sm da bşr gelişmedir değil mi

Regl bu ay feci vurdu. Karnim cok agriyor. Hic halim yok. Sporda yapamadim.
Oglani yeni yatirdim. Size bile yazacak halim yok da iste duramadim.
Son enerjimi yatak örtüsünü acmak icin kullanacam.
Herkese iyi gecelerrr...
Bu arada aksam yedigim 1piko, 10adet soslu fistik
.?

Iyi aksamlar kizlar
Bugun oructum sahura yine kalkamadim
Aksam yayla corbasi salata 3krep icine mantar sote ayran
Ara 2nektarin
Yarim saat yuruyus
Kalan 557 kcal

ay kızlar spor yapamadım..
strsten hatta birtteşyler attım ağzıma.
.kalori 2000 i buldu ama umrumda bile değil...
kızlarımla fena kavga ettik....
birazda miniğimi hırpaladım..
geri sarılıp yatırdım ama yüreğime taş gibi oturdu davranışım...
yaptığımın yanlış olduğunu biliyorum..eleştirimeyin lütfen. ama paylaşmasam çatlayacaktım..

Nel canim oluyor arada boyle seyler sikma canini.. yarin gonullerini alirsin hem evlatlar annelerine asla kusemz bu arada kac kizin var canim yaslari kac?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…