- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.061
Bravo sana yağeçmişi birazdan okuyacağım..
ebru kız ben dün sporumu yaptım..
45 dak lesie ile yürüdüm..
gece yazamadım.....
3 haftan var ve her hafta 1 kilo verirsen başarırsın ve tabii ekmek yemezsen21 günüm ve 3200 vermem gereken kilom var..
başarabilecek miyim acaba??????????...
Sorma yaz geliyor illa bahçe oturmalı gece gezmeleri düzeni bozulucak sanırım:18:Aslında yazın çok koşturp bisikleti sürüp vs bahçede yorulup tam tersine erkende uyuyabilir.Senin bi tek basen o da bölgesel hareket ve yürüyüşle incelirgünaydın çıtırlarım
iltifatlarınız için hepinize çokkk teşekkür ederim,
nzlma neyi var bebeğinin kuzum,hakkında hayırlısını dile lütfenn
eprumm uyku düzenini okuyunca birden irkildim eski düzene dönücek anam bu kız dedim,benim bacaklarım ve kollarım ince,tüm sorunum simit bölgem onuda doğru elbise ile kamufle ettim işte
nelsonum çok saol canım,akşam yürüyüşümü yaptım tabi tam 40 dak.2 tur yürü 1 tur koş şeklinde midem çok kazınınca yatmaya yakın az erik yedim sadece,ayrıca inandıktan sonra o 3200 hayda hayda verirsin
ayşekayra,roz sizi görmek çok güzel
lajoba süper gidiyorsun sakın bozma
hikoşşş sana güveniyorum tatlım iradene sahip çık
papatyam keyfin nasıl kuzum,
Papatyam yürü yada evde spor yap kafan dagılır.Topla kendini eşini oglunu düşün.günaydın kızlar:
roseliz hoş geldin...nerelerdeydin...
nazlma bi haber ver tatlım...
Nelson canımsın...ben elimden geldiğince çenemi tutmaya çalışıyorum ama bazen dediğin gibiolmadık yerde dökülüveriyor ağzımızdan. bir de o dert oluyor içime. bu arada yazıya bayıldım...
bu hafta ben dışında herkeste motivasyon tam...
ben kaç kiloyum ne durumdayım bilmiyorum.
ama bu akşam kendimde o gücü bulabilirsem spora yeniden başlamak istiyorum.
slim in 6 mi yoksa jillian mı yapsam bilemdim.
aslında sorunumu düşünmemek için böyle şeyleri düşünmeye verdim kendimi bu aralar...
Bende önceden öyleydim.kızlar eşimle geçen hafta konuştuk okullar bitene kadar beni idare etmesini çünkü benim artık incecik olmak istediğimi söyledim,oda ilaçlarımı düzgün alırsam ve doğru düzgün beslenirsem bana yardımcı olacağını söyledi,
vücudum şu an şaşmış vaziyette bilumum kilo yapıcı ilaçlar içiyorum ve bir yandan yürüyorum,savaşıyor işte ikisi
aburcuburu kestim gibi,onun yerine her akşam eşimle kızım yemek yerken sadece salatalık domates yoğurt yiyorum,sonrasında da ceviz fındık az az
ekmeği zaten pek sevmezdim ama burda öğelnleri bir dilim tahıllı ekmek yiyorum artık,her sabah kahvaltı yapmaya başladım bisküvi yemiyorum
akşam 6.30 da evdeyim
evim zaten hep derli topludur,yastıklar bile kalıp gibi durur,hemen üstümü değiştirip 15 dakikada evi süpürüp yürüyüşe gidiyorum 7-7.40 arası spordayım,eşimde o sırada annesinde kızımın eksik ödevlerini yaptırıyor hemde ailesi ile vakit geçiriyor.
8 de maa aile evdeyiz üstümü değiştirip yemeğe oturuyoruz,20 dak yemek faslı sonra ben makinaya beraber yerleştirip ben kızımı alıp odaya gidiyorum çanta konturolü,üst değiştir,diş fırçala-kitap oku derkem 9 u az geçe yatıyor,sonrasında 1-2 çeşit yemek yapıyorum,eşimle çay içiyorum en sonda gidip tuvaleti banyoyu yıkayıp duş alıp yatıyorum,tabi bu işler bazen çamaşır,ütü , yer silme olarak değişiyor,
eşim şu an çok destek bu şekilde devam ederse okullar kapanana kadar haftada 4 gün yürüyüp hedefime yakın zamanda ulaşıcam
Almamış olmanda güzelHoşbuldum kızlar , biraz ara verdim diyebilirim ama artık gitmek istemiyorum .. Inş vericem kilolarıda bu gün tekrar başlıyorum , hiç almadım kilo şimdiye kada ama veremedim de 60 dan başlıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bneim anlamadıgım ne dinlenebiliyorum keyif yapıyorum nede işgünaydın kızlar
nel yazıya bayıldım haklısın diyecek bişey bulamıyorum.. bu can sıkıntısı beni daha çok azimlendiriyorkeşke sorun eşimin bana yardım etmemesi falan olsaydı hallederdik şimdiye kadar ama telefonda biriyle konuşurken anne babasını ve kardeşlerinin güvendiği tek insanlar olduğunu gerisininse önemli olmadığını söylediki üstüne basa basa bu 6 kişi dedi.. ama ben o 6 kişi içinde değilim ne yazık ki.. bu yüzden kırgınım ne söylemek istediğini anlamadığım için sordum, telde konuşurken duyduğumu söyledim ama sanki suçluluk psikolojisi ile daha bi saldırganlaştı.. bu durumda ne yapmam ne söylemem gerek bilmiyorum günlerdir kafamda bu konu var konuşsam anlamaz beni yine biliyorum.. öylece bıraktım gitti.. düşünmemeye, spor yapmaya, oğluşumla güzel zaman geçirmeye çalışıyorum..
mevcan eşinin anlayışlı olması ne güzel simit bölgesine özel sporlar da ekle canım yürüyüşlerine
ebru oluyor bazen çok yoruluyorsun tabi bi yandan iş bi yandan ev işleri ee bi de spor ekleyince bunlara vücut yorgun düşüyor, sıkma canını dinlenmene bak vakit buldukça da spor yaparsın..
papatya hadi bugün başla canım spora kafa dağıtmak için bire birsağlam kafa sağlam vücutta bulunur diye boşa dememişler
diğer kızlar hepinizi öpüyorum şimdi oğlanı uyutup evi toplamam lazım
Gunaydin kizlar... oglisle sabah yürüyüsümüzü yaptik geldik. 50dk lik yürüyüs yaptik.
Gelirken kocise simit acili ekmek aldim. Yesil kahvemi ictikten sonra yarim simit, yarimda acili ekmek yedim. Sabah guzel bir kahvalti olmadi ama napalim. Ogle aksam hafif kapaticam.
Regl oldummm, karnim feci agriyor. Hemen agri kesici ictim.
Ama siskinligimm fenaaaa, dunle bugun arasnda dunya kdr fark war.
Ayy starda miss turkey guzelleri cikti. Bacaklarrr ne oyleee yaaaa, bende istioruum,,,.
Nel, ewet sabah aksam ve arti oglende spor yapmaya calisiorummm.
Gülom gelmisssss,
Mew, durmak yoook. İrademe sabah kahvltida sahip cikamadm ama ogle aksam sana soz dkkt edicem. Sende sadece sıkılaş benceeeeekilon iyi duruyorr
Papatyaa sekerim topla kendini, ve don ltfn..
Yürümüşsün yine tabrik ederim hikom yeşil kahveyede başlamışsın .Baklım faydasını görürsen bende alırım.
i
Menün çok az ve harika canım.Üzülme bazen az yedigimizde bile bi öncekinin artısı olarak tartı fazla gösterebiliyor.günaydın hanımlar
sizinle uzun zaman sonra bir menümü paylaşmak istedim.
dün sabah 56.6 çıktım sevindim.
dünkü menüden sonra 57.8 çıktım bu sabah üzüldüm.
dün sabah
müsli llight süt ve tarçın 2 cevizle kahvaltı
ara activia yoğurt
2 badem 2 mürdüm eriği 2 kuru kayısı
öğlen
1 kase yoğurt
1 dlm uno tahıl ekmeği
4 yemek kaşığı menemen
ara yoğurtlu biber 3 kaşık kadar
1 tahıllı ekmek
akşam
6 kaşık tarçınlı yoğurt
2 kaşık kısır
bol su ve yeşil çay
bir de 45 dk yürüyüş
Evet bu hafta topik çok motive olmuş durumda.Ne bilim bir enerji vargül sen nerelerdeydin?
ebru oğluşun cümlelerine bayıldım yaaaa
nasıl akıllı konuşmuş paşam yaaa
kızlar bu hafta motivasyon çok iyi görünüyor
güzel kılolar gidecek gibi
papatyam sıkıntıların biraz olsun geçmedi mi
çok merak ediyorum seni
sıkıntın geçer inşallah çabucak.
hepimizde var insanlara güvenememe ne yazık ki
ben de derdimi kimseye anlatmam
çok nadir bir iki dostum var onlara anlatırım.
Canımmmmm sende hiç motiveni kaybetmedin.Sporunu kızçene ragmen bırakmadın ve diyetide tabigunaydin citirlarim valla kac gundur gelemiyorum gorumcem izmirden geldi oninlayim kac gundur ama diyete ve yuruyuse devam ediyorum reql olcam ama bi turlu olamadim acaip siskinlik var ins cuma gunu tartida beni uzmez bu siskinlik
roseliz hosgeldin canim
hikosss menuler ve sporlar super
nazlima canim haber ver bize umarim iyisinsir hakkinda hayirliaini iste
mevcanim masallah sana ben senin gibi hareket etsem aksama halim kalmaz heralde :)
ebrumm diyet nasil gidiyo oglusun duzeni bozulmus sanirim ama duzelir kv ye aole biraz erken uyusun kuzuyu
lajoba canim erkekleri anlamaj gercekten zor biraz zaman ver inan bana zamani gelcek esim ve cocuklarim bana yeter dicek kiymetini anlicaktir
jadeka canim bozma moralini toparlarsin eminim
canlar bugun arkadas oturmam var ama Allahtan pasta borek yapmiyoruz ev yemegi yapiyoruzda benim diyete zarar gelmicek ordan gelince menumu yazarim optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?