- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.081
günaydın kızlar
çok açım ama dün ekmek yemiycem diye söz vermişim nasıl bi psikolojiyle verdim o sözü de bilmiyorum ya neysesözümü tutcam yemiycem ama karnımı nasıl doyuracağım orası meçhul işte :26: bakcaz bi çaresine bol kıvırcık dereotu falan yiyip midemi bastırmalıyım
gidip şu kıvırcıklarımı sirkeli suya koyayım bari çok açım çookkk:26:
akşam koştur koştur eve gittim,evi süpürüp bm dizdim,tam yürüyüşe çıkarken eşim aradı eee işim uzadı geç gelicem seni kızı al,
kayınvalidemle aynı muhitteyim ama evlerimiz ters yürüyerek 50 dak,2 otobüsle 1 saatt dolana dolana
mevcan zaten 40 dak yürüycen,en iyisi 50 yürü diye gaz verdim ve kaynanama kadar yürüdüm,allahtan orda tişörtüm eşofmanım hep durur hemen üstümü değiştirdim,kızımın eksik bir iki sorusu vardı onları tamamladık,kv evini süpürüp,balkonlarını yıkadım,o sırada eşim geldi çıktık,hazır seni yakalamışken gel sana hediye alayım anneler günü için dedi
tabi bende süpriz felan olsun dedi ama süpriz ayrı dedi.
bende girdim bi mağazaya
2 tane yksek topuklu platform düğünlük ayakkabı
1 babet
1 spor ayakkabı
1 çanta aldım
tabi eşim bu kadarını beklemiyordu,bi şeyde diyemedi garibim aldı hepsini,allahtan öyle pahalı ayakkabılar deilde ucuza kapattı
maşallah mevcanım. hayranım enerjine... ayakkabılarını güle güle kullan. ben de ayakkabı hastasıyımdır. bulduğumu bırakmam.
Senin şu hizina hayranim.. aslinda imreniyorum da, ne guzel gunlerin dolu dolu geciyor.
Cok sanslisim gercekten. Hem calisiyorsun hem ew , kv ewi, kizin yogunlugun arti yorgunlugn fazla ama enerjin pozitifligin supeer. Allahm bu mutlulugunu enerjini hoc kaybettirmesin,
Yūrüyüsün cok iyi , menulerinde hafifse yarina kesin eksi cikicaksin.
Hediyelerinde harikaaa, gule gule kullan sekerim.
Nel canim oluyor arada boyle seyler sikma canini.. yarin gonullerini alirsin hem evlatlar annelerine asla kusemzbu arada kac kizin var canim yaslari kac?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hikom menün güzel ama akşam onu yiyeceğine tok tutan ekmek peynir vs yeseydin hem az kalorilidiyene bak şekerpareleri indirdim migdeye
Lajoba: nelsonum düzeldi ekmegi sana mı verdi :/ ne güZeldik Perşembe yaklaşınca çozutuyoruz
Nelsonum : olur arada hepimiz gerildihde evlatlara kötü laf veya hareket yapabiliyoruz
Papatyam:bu da bi gelişme bi başlangıç inş devamını getir.
Didem : süpersin .Allah kabul etsin orucunuda.
Btlkbra : harikasınnnnnnnnnn
Size yazmadan edemedim. İş çıkışı koçtaşa gittik Eşimle yarım saat yürüdük . Yemek yiyelim dedi ( burger)
Hayır Sultanahmet köftesi yiyelim dedim:) 23:30 oğlum şükür uyudu. Tavuk sote ve bulgur pilavını ocağa koyup slim in 6 yaptımevi topla çamaşır topla duş aldım şimdi artık uyuyayım hamlamışım. Son 9 gün
Günaydın kızlarTartıda yine 58 lere ulaştım Şekerpareler çıkıcaktı illa ama 58 tekrar görmek beni çok üzdü.Çok iyi gidiyordum halbuki.Neyse bende LAJOBAMgibi bugün sıfır ekmek tüketmeyi ve kalak şekerpareleri çöpe(dün dagıttım kimse istememişti)atmayı düşünüyorum içim yana yana
Şimdi form bisküvi ve uykumu açsın diye 1 tatlı kaşıgı sade nescafe classic içiyorum
günaydın kızlar
çok açım ama dün ekmek yemiycem diye söz vermişim nasıl bi psikolojiyle verdim o sözü de bilmiyorum ya neysesözümü tutcam yemiycem ama karnımı nasıl doyuracağım orası meçhul işte :26: bakcaz bi çaresine bol kıvırcık dereotu falan yiyip midemi bastırmalıyım
gidip şu kıvırcıklarımı sirkeli suya koyayım bari çok açım çookkk:26:
Gunaydin kizlar, hepinize tek tek yazdim. Sayfa kapandi hepsi gittii.
Offf..
Sabah yuruyusu bugun iptal, hawa kapali cunku.
Nel, sıkma canini. Hepimiz yapabiliyoruz. Tum sorumlulul bizde, şole rahat nefes alamioruz. Kafamizo dagiticak, beynimizo bosaltacak bise yapamioruz ki.
Ebru, aksam yememem grrekti ama malesef yedim. Ac karnina mideme de dokundu ama napim yemistim bile. Sekerpareyee bende bayilirim. Allahtan kocis ciko tatli sevmiyor da ewe pek alinmiyor. Oglan buyuyene kdr da ben fiitt olurum. Yerim fazla degil tbii, dokunmaz dimi.
Eliff, nutella en sewdgmden. Bekarken ewde, annem yeme diye soylerdi ben inatlaa yiceeem diodu. Suan iste pismanlklari yasiyoruum.
Didem, menun gusel, allah kbl etsin.
günaydın kızlar:
nelsonum üzülme lütfen sonuçta biz de insanız ve zaman zaman öfkemizi kontrol edemiyoruz. bir ara ben de oğlum abağırıyordum ama şimdi kendimi frenlemeyi öğrendim. hem çocuklar annelerine kırılmazlar ki...
ebrucum o geçici bir kilodur. sıkma canını...
benim kilo durumum nedir bilmiyorum. aslında bugünkü kıyafetimle foto paylaşmak istiyorum ama korkuyorum bir taraftanda...
çıtırlarım günaydın,
herkesi diet moduna girmiş gibi görüyorum oh oh
eprumm 58 leri gördüm diye üzülme,bugün sıkı bi program yaparsan sabaha 57 leri yine görürsün
papatyam kilo alsansa sporu bırakma sakın,
nelsonum senin yarınki kilonu çokk merak ediyorum,
hikoşşş fotolarına bayılıyorum kız bu arada
lajoba,senin menünü ve sporlarını okumak çok zevkli,ekmeği tüket ama az ve tabiki tahıllı
akşam koştur koştur eve gittim,evi süpürüp bm dizdim,tam yürüyüşe çıkarken eşim aradı eee işim uzadı geç gelicem seni kızı al,
kayınvalidemle aynı muhitteyim ama evlerimiz ters yürüyerek 50 dak,2 otobüsle 1 saatt dolana dolana
mevcan zaten 40 dak yürüycen,en iyisi 50 yürü diye gaz verdim ve kaynanama kadar yürüdüm,allahtan orda tişörtüm eşofmanım hep durur hemen üstümü değiştirdim,kızımın eksik bir iki sorusu vardı onları tamamladık,kv evini süpürüp,balkonlarını yıkadım,o sırada eşim geldi çıktık,hazır seni yakalamışken gel sana hediye alayım anneler günü için dedi
tabi bende süpriz felan olsun dedi ama süpriz ayrı dedi.
bende girdim bi mağazaya
2 tane yksek topuklu platform düğünlük ayakkabı
1 babet
1 spor ayakkabı
1 çanta aldım
tabi eşim bu kadarını beklemiyordu,bi şeyde diyemedi garibim aldı hepsini,allahtan öyle pahalı ayakkabılar deilde ucuza kapattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?