Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Didem: servise ver tartını canım
Hiko: menün çok güzel detoks ve sporlarında öyle
Gülüm: muhteşemsin bir döndün tam döndün

En son sıradayım ama 17 Mayıs Cumartesi 55 küsür görüp 1. Sırada olucam şimdiden yaz istersen lajobam

Öyle oldu dimi ebrumm ama veremiyorum ya gitmiyo şu 50 li raksmları göreyim artık of ya aglıcam valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hikos kiz sen tele hangi egzersiz progrmlarni indirdin ben de tablete indiriiim bi kac tane? Ebrum telin destekliyosa hikonun dedigi gibi google playdan kadinlar kulubunu indir benim tel desteklemiyodu simdi tablete indirdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elifcim,, bende tablete indirdim.
Google playden günlük basen egzersizleri yaz, snra digerlerini görürsün.
Ben ordan yapiorm. Cok iyi oluyor

[FONT=Times New [COLOR="#FF0000"]Roman] sporlarimla karsinizdayim.
15dk leslie

10dk slim
5dk mekik
10dk basen hareketleri
10dk bacak hareketleri
10dk kol hareketleri

Cook yoruldum. Feci uyku cöktü, ama 12ye kadarda kitap okucam.
Tabii uyumazsam.
Herkese tatli uykulaaaaaar

[/FONT]
[/COLOR]

Son düzenleme:
kzıalr sabahtabn beri ilk kez bil başına oturma fırsatı buldum..

bu ğunüm diyet haricinde muhteşem ötesi geçtii..

sabah evden 9 da çıktım ancak geri 22,30 da eve girebildim..

sadece gün içinde iki kez 10 ar dak kıyafetlerimi değiştirmek için eve bir ce deyip çıktım..
sabah9-12 arası kahvaltı
12-14 arası alışver...15 dak komşuyu araya sıkıştırdım ...
14-17 arası anneler günü programı
17-18 arası alışveriş
18-20 arası arakdaşa hayırlı olsuna gittik
20-22,30 arası kv me gittim
22.30-23,30 arası ev toplama çamaşır serme..--bir iki arkadaşla telde sohbet...

acayip desarj oldum..

ç makinem bozldu.. ancak tamirci pazartesine gelebiir..

sabah kilomu yazacaktım ebrulimm inan fırsat bulamadım.. ama düne göre +100 fazla çıktım.. çnkü akşam ekmek kurdu yine 5-6 dilim ekmek yedi. ve geç saatte yemiştim .. ondan ..

yarın kaç gelirim bilmiyorum..

buğün iyecekler havada uçuştu.. ama 2 saat de sırıksıklam olanan kadar oynadım.. kurtlarımı döktüm..

bana düğürcü bile çıktı.. kime düşündü iseler bilmem.. 12 yıllık evliyim deyince ağızları açık kaldı...

eşimede anlattım.. kv me de...

kv anneler günnü hediyesini buğünden alıp götürdüm..çünkü yarın ine doluyum.. zamanım yok...

gezmeyi çok seviyorum..

eve gelince evi topladım .. sabah 9 gibi arkadaşlar kahvaltıya gelecekler..
öğlende bahçemem fidelerimi ekmeye gideceğim..

hepinizi öpüyorum.. yarın diyet modunda olmasamda yememem dikkat edeceğim...

iyi geceler canlar..

sabah yazamasam da yarın akşama menu paylaşırım..

bu haftanın birincisi olmuşum.. hak ettim demi buğünü..

gelecek haftada ben birinci olacağım..

haydin yarışakk kızlarrr

Son düzenleme:
Bu gunku menum

Oglen 1 gibi.... 1domates, 1salatalik,1haslanmis yumurta, 1 kk kasar, 1 kk beyaz peynir, 2-3 zeytin, 1 dlm ekmek, 1 cay
Aksam 8 gibi.... 4 dlm pizza, 1 bardak kola, yesillik, salatalik, yarm dlm ekmek

Ayy napmisim ben ya yerken hic farketmemistim neyse bugunluk boyle olsun yarin telafi ederm ins..
Spor yapmadim ama hiko
sun egzersizlerinden bi de ben yaparim 5 er dk

Eşim kanıma giriyor .waffle yemeye gidelim diyor :/.14:30 dan beri yemediğim için Migdem kazındı resmen.ogluşla sporda yaptık:)

Bugün

08:00 :1 açma ,çay
09:00: nescafe Classic ,3 yulaflı
121 dl pasta(iş yerinde birinin d günüydü)
14:30 :3 dl ekmek ,Menemen

Spor :15 dl slim in 6
10 dk Titreşim kemeri
150 Yarım mekik
150 oklava
45 dk yürüyüş
Mutfak dolaplarını sildim:/

Son düzenleme:

Ebruu yeme yemee ekmek ye bi dlm peynir falan ye daha az kalorili uyma esinee

Eşim bir sürü chetos vs almış biraz tırtıkladım 1 tane zeytinyağlı yüzlü kurabiye attım ağzıma ogluşla bugün 3 saat uyumuştuk ama doymadık uykuya şimdi daldı bende yatıyorum daha fazla bişi yemeden. Yarın yogun bir gün olucak sanırım. Düğün ve anneler günü ziyaretleri... Off her hafta sonu bişey çıkıyor evine doyamıyırum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canlarım iyi pazarlar. Nasılsınız. Sizi özlemişdim çok..hala kanamam var. ..3 güne filan kesilir bence.gerçi şuan hastanedeyim zaten. .salı gününden kanamam başlamışdı.doktorlar kendi düşsün istediler....boş gebelikdi zaten..neyseki o kadar gün kanamadan sonra düşmüş bu gün. .ilk başta çok üzüldüm. Ama artık iyiyim üzülmüyorum çünki. ..demekki daha zamanı deyilmiş..
3 günlük kaza orucum var.onları tutub tam qaz diyetime ve sporuma devam edicem...çok hevesliyim....sıkılaşmam lazım.spora ihtiyac çok....hele birazcık kendime geliyim bombs gibi gelicem jepinizi yenicem

günaydiiinn kizlar, mutlu pazarlaaaaarrr...
Oglis erkenden uyandi. Dun yaptigim mekikler , simdi butun karin mide boyun taraflarim agriyoor. Ama olsuun mutluluk icindeyimm. Kocis kolay kolay zayiflamissin demez. Dun gece "benim karım inanilmaz zayiflamis" dedi. Ayy nasil sevindirik oldum anlatamammm sizeeee.. boyle dewam wallaaa, güloyla sozlestik yarin 5gunluk diyeti yapicaz, 72ye düseyim artikkkk..
Ama warya suan nasil acımmm yaaaa.. yesilkahvemi ictikten sonra kahvaltmi yaparm, yada kahvaltidan once oglani uyutursam uyuurummm.

Nell, canimcim dolu dolu gecmis gunun, yediklerindeee yakmissindir, hatta arti kalori bile yakmissindirrr.

Eliiffff, vicdansiizzzz, pizza yemisssss, kolaaa mii inanmiormmmm.
Bi de spor yapmamissin. Olmaz amaaaa cik cik cikk
Egzersizler nasil begendin miii.

Ebruuu, waffle miii ,, hih kimseee sewmez kii, hele ben hiccc sewmem.

Naptinz gttnz mi , yediniz miiii.. ayy kocis bana dse ne derdm bilemiormmm.
Sporlarin daa harikaaaa,

Çinareee, seni cok merak ettik. İyi olmana sewindim.
Allahim ewlatlarina saglik sihat , sizi de huzur mutluluk versin.
Kendine gel beklioruz seniii.. hedefinee ulasmistin, yer artk koruu benceee.

Ayyy kizlaaar karnimmm zil caliyooooorrrrrrrr..

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar az sonra sinava girecem binanin onunde bekliyorum. Ins iyi gecer zamani yetistirebilirim. Anneler gununuz kutlu olsun citir anneler

Merhabalarrr citirrr annnelerr
Nasilsinnnizz
Anne adaylari ve siz citirr annenlerinn annneler gunuu kutlu olsunn yarrabimm butun yavrulari saklasin korusunn

canım geçmiş olsun üzülme hayırlısı böyleymiş Rabbim en uygun bi zamanda tekrar nasip eder inşallah.....

Nazlma geçmiş olsun Rabbim hayırlısını versin
Herkesin anneler gününü kutlarım
Rabbim evlatlarımızı her türlü kötülükten dertten beladan korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…