- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.241
Hayırlsı olsun canım üzülme nolurCanlarım iyi pazarlar. Nasılsınız. Sizi özlemişdim çok..hala kanamam var. ..3 güne filan kesilir bence.gerçi şuan hastanedeyim zaten. .salı gününden kanamam başlamışdı.doktorlar kendi düşsün istediler....boş gebelikdi zaten..neyseki o kadar gün kanamadan sonra düşmüş bu gün. .ilk başta çok üzüldüm. Ama artık iyiyim üzülmüyorum çünki. ..demekki daha zamanı deyilmiş..
3 günlük kaza orucum var.onları tutub tam qaz diyetime ve sporuma devam edicem...çok hevesliyim....sıkılaşmam lazım.spora ihtiyac çok....hele birazcık kendime geliyim bombs gibi gelicem jepinizi yenicem
yok gitmedim yemedim canımgünaydiiinn kizlar, mutlu pazarlaaaaarrr...
Oglis erkenden uyandi. Dun yaptigim mekikler , simdi butun karin mide boyun taraflarim agriyoor. Ama olsuun mutluluk icindeyimm. Kocis kolay kolay zayiflamissin demez. Dun gece "benim karım inanilmaz zayiflamis" dedi. Ayy nasil sevindirik oldum anlatamammm sizeeee.. boyle dewam wallaaa, güloyla sozlestik yarin 5gunluk diyeti yapicaz, 72ye düseyim artikkkk..
Ama warya suan nasil acımmm yaaaa.. yesilkahvemi ictikten sonra kahvaltmi yaparm, yada kahvaltidan once oglani uyutursam uyuurummm.
Nell, canimcim dolu dolu gecmis gunun, yediklerindeee yakmissindir, hatta arti kalori bile yakmissindirrr.
Eliiffff, vicdansiizzzz, pizza yemisssss, kolaaa mii inanmiormmmm.
Bi de spor yapmamissin. Olmaz amaaaa cik cik cikk
Egzersizler nasil begendin miii.
Ebruuu, waffle miii ,, hihkimseee sewmez kii, hele ben hiccc sewmem.
Naptinz gttnz mi , yediniz miiii.. ayy kocis bana dse ne derdm bilemiormmm.
Sporlarin daa harikaaaa,
Çinareee, seni cok merak ettik. İyi olmana sewindim.
Allahim ewlatlarina saglik sihat , sizi de huzur mutluluk versin.
Kendine gel beklioruz seniii.. hedefinee ulasmistin, yer artk koruu benceee.
Ayyy kizlaaar karnimmm zil caliyooooorrrrrrrr..
Geçmiş olsun canım stres yaptın sanırım.Hakkında hayırlı olan olsun.Slm kizlar tekrardan anneler gununuz kutlu olsun benim sinav fenaydi sinavda tansiyonum mu dustu nedir sicak basti basim dondu falan kotu oldum erken ciktim :'(
Nazlima gecmis olsun canim hakkinizda hayirlisi boyleymis demekki uzulme, Allah kizlarini sana seni de kizlarina bagislasin..
Ayy aksam kv patatesli bazlama yapcakmis cagiriyo esim gelemeyiz isim var dedi ama gidersek cok yiyceme eminim hiic dayanamm ;-) aksam ola hayrola
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hawarımm güle güle büyüt yavrunu.Kısaknçlık normal.Toparlanınca gelirsin aramıza tekrarmerhaba çıtır anneler
hepinizin anneler günü kutlu olsun
24 nisanda bebişimi kucağıma aldım, tahmin edersiniz ki iki çocuk çok zor oluyor, büyüğü biraz kıskançlık yapıyor bana ve babasına karşın çok hırçın, umarım zamanla düzelir, bebeğimin biraz gaz sorunu var, benimde gögüslerim çok kötü kızlar uçları yarık yarık ağlaya ağlaya emziriyorum ne denediysem işe yaramadı , neyse bide kilo bildireyim, son hafta tartılmamaıştım ama 39 haftada 79,5 idim doğumdan gelince 73,8 falandım dün tartıldım 71 kiloyum çok düzenli giremnem ama işleri rayına koyıunca yani bir düzen oturtunca aranıza tekrar katılırım kızçelerr
öptüm hepinizi
Bir haber gelseydi senden ona göre davranırdın canımLajoba hangi bölüm mezunusun. Hayırlısı olsun canım ya. Tekrar girersin inşallah
Hikmet'im hep aynı cevabı veriyorum ama hala toparlayamadım. Hiç bir haber yok. Aramaya da korkuyorum.
Düşünmekten midem bulanıyor artık. O derece yani. Beynimi yiyor resmen bu düşünce. Sanki kafamın içinde beynim sürekli küçülüyormuş gibi hissediyorum Omuzlarımda kocaman ağır bir yük var. Ne yapacağımı bilemiyorum . Hayata dair tüm hevesim yok olmuş durumda. Mesela yarın işe gideceğim ama işte ne yapacağımı bilmiyorum. Canım çalışmam istemiyor.
Haftaya 19 Mayıs tatili için eşim bir yerde rezervasyon yaptırmış. İçimden zerre kadar gitmek gelmiyor.
Valla Hikmet'im bir dokundun bin ah işittin. Sağolcanım ilgine
Iyi akşamlar kızlar , hepinizin anneler günü kutlu olsun , neden se bu gün benim için çok zor geçiyor herkes annesinin anneler gününü kutlarken ben boynu bükük hissediyorum kendimi , sabahtan beri gözlerim dolup dolup duruyor bu bi duygu sömürüsü degil yalnış anlamayın beni sizinle paylaşmak istedim. Sabah güzel bi kahvaltı yaptım sonrasında sadece közde mantar yedim umarım açıkmAdan uyurum) geçmişi okuyayım şimdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen ekmegi yedinhepinizin anneler günü kutlu olsun..bu duyguyu isteyen herkese tattırsın allah...
nazlım tatlım geçmiş olsun... kötü bir olay yaşadın ama hayırlısı bu imiş..
havar doğum yapmış gözün aydın.. allah analı babalı büyütsün..oo kıskançlık çokzor umarım hafiler.. biizmkilerhalen çokkıskanıyorlar birbirlerini.. birine çok güzelsin desem.. diğeri oyun bile oynuyorsa başlıyor ağlamaya bana güzel demedin diye...
ebrulim ben ekmek sen wafleler.. ooo bu diyet bitmez ...
hkmet sporlarına imreniyorum ama ben yapamıyorum...nazar etmeyimde..
lajoba sınavın nasıl geçti.. ales sınavı vardı buğün.ay şimdi okudum... aman sağlık olsun güzelim.. diğer dönem yeniden gireersin sınava.. sen nasıl oldun?*
..yükses lisans mı düşünüyordun..
ayşekayra-papatyam--kevserim --rozeliz...sizler nasılsınız güzeller.?
Canım hoşgeldin ama daha çok yeni dogum yapmışsın.Şöyle bir toparlasın vücut kendini bebegini bol bol emzir.Bende emzirerek kilo vermek isteyenlerdenim yavaş ama kararlı kilo vermek istiyorum deneyimlerimizi paylaşalım birbirimizi motive edelim hanımlar 2. Çocuğum 11 Nisan'da dünyaya geldi 1 aylık ama bıraksam kilo almaya devam edicem 75 kg şuan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir tek o şiiri biliyor kuzucukGunaydin fistiklar hepinizim gecmis anneler gunu kutlu olsun dun baya yogun bi gun gecirdii sabah kahvaltiya gittik ordan annemlere geldik eve geldik kizi uyut sonra tekrar disari ciktik kv nin hediyesini cumartesi gunu vermistim dun annemlere giderken hediyesini unuttum 😄😄 neyse yarin yemege gidicem o zaman veririm artik esimin hediyesi telefon oldu telefonumu yeniledik iyi oldu 😊sonra aksam ustu kiz uyurken markete gitti esim gelirken de saksida gul almis gelmis 😍 Kac gundur yuruyus yapamiyorum bugunde cikamam sanirim bogazim cok kotu ev toplancak supurulup silincek kolumu kaldircak halim yok
Lajoba canim hakkinda hayirli olsun sinavda iyiki bayilmamissin
Havarr gozun aydin canim aramiza gelmek icin acale etme :)
Nelsinn bu ne hiz canim masallah sana :)
Hikosss cuma gunki bildirimini gordum supersin
Ben bildirim yapamadim ama tartildim gecen haftayla ayniyim bu hafta daha sıki sekilde yapicam
Ebrumm oglusuna masallah 23 nisan siiri cok hosuma gitti
Ben den bile citirlarim simdi evi toplayim gelirim yine optum sizi
merhaba canım öncelikle hoşgeldin.Bende oğlum doğar doğmaz bunun derdine düştüm iyikide düşmüşüm:) 76 ydım doğumdan çıkınca şu an 64lerdeyim 12 kilo verdim sayılır hedefim öncelikle 58.Boyun kaç doğuma kaçla gittin ve hamile kaldığında kaç kiloydun acaba sorabilir miyim:)Bende emzirerek kilo vermek isteyenlerdenim yavaş ama kararlı kilo vermek istiyorum deneyimlerimizi paylaşalım birbirimizi motive edelim hanımlar 2. Çocuğum 11 Nisan'da dünyaya geldi 1 aylık ama bıraksam kilo almaya devam edicem 75 kg şuan iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Fistiklar ben geldim nazlima canim yeni okudum gecmis olsun rabbim yavrularina omur versin :)
Ebrumm nazardir o nazar benim kizada cok degiyo
Mevcanim burdayim artik gecen hafta gorumcem burdaydi izmirden geldi onunlaydim hep
Hikossss kiz birakirmiyim kendimi 45 dk yuruyus yaptim geldim eve geldim bi baktim kizim uyanmis 1 saat uyudu sadece gecede cok guzel uyumadi ama nedenini biliyorum sabah bi baktim kuzum alttaki azi disinide patlatmis 15 gunde 5. Dus hayirlisiyla hepsi ciksaydi
Birazdan oglen yemegimi yapicam kizimada manti yediricem aksam ustu kiz uyuyunca gelirm yine :))
canım diş deyince benim oğlan ayın 19 unda 4 aylık olcak acayip salyalı üstünü deiştirmekten gınaa geldi resmen sürekli ellerini kemiriyor huzursuz deil ama çok sinirleniyor diş için erken deil mi bizimkine sizinkiler ne kadarlık çıkardı abisi 7 aylıktı çıkardığında ama sonra arkası hiç kesilmedi şimdi 20 ye tamamladıFistiklar ben geldim nazlima canim yeni okudum gecmis olsun rabbim yavrularina omur versin :) Ebrumm nazardir o nazar benim kizada cok degiyo Mevcanim burdayim artik gecen hafta gorumcem burdaydi izmirden geldi onunlaydim hep Hikossss kiz birakirmiyim kendimi 45 dk yuruyus yaptim geldim eve geldim bi baktim kizim uyanmis 1 saat uyudu sadece gecede cok guzel uyumadi ama nedenini biliyorum sabah bi baktim kuzum alttaki azi disinide patlatmis 15 gunde 5. Dus hayirlisiyla hepsi ciksaydi Birazdan oglen yemegimi yapicam kizimada manti yediricem aksam ustu kiz uyuyunca gelirm yine :))
kızlar ben gidemiyorum yürüyüşe havalar bozdu yineSenin kiz kac aylik, yuruuyus iyidir. Bende aksamustu gderm yuruyuse.
kızlar ben gidemiyorum yürüyüşe havalar bozdu yine2 tane çocukla zor zaten ama hava ısınıca başlamak istiyorum kilo veriyorum ama pek fark göremiyorum sıkılaşmam şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?