Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ayy bekarkeen , calisiyorken her pazartesi sendromluu olurdum,,. Simdi ise ptesilrr beni bozmuyooor hergunnn tatil yaaa banaaa oglisim sagolsun guzel bir uyku cektim. Mizirdanmadi, ama dön dön yatinca hep kalktim ustunu orttum. Sabah erken uyandi, uyursa spor yapicaam, sonraaa duş alicamm. Misss
Bugun gülümle 5gunluk diyete baslioruz, soz vrrdik birbirimze uyucaz ...
Ekstrs bise yemek yook,, yanii insallaaah dimi gülüm,,.
Hawa guzel bugun, ogle sonu yürüyüş yapariz. Sporlara dewaaam, yaza fitttttt giricem. Kv eskiden yeme derdi. Ama o zamanda siskoluuktan ölüyordum.
Dun aksam ye kizim neolaca kizim , gobegin kalmadi ki dedi.
Yaza guzel girmem gerek.

Neeel, bencede odemdir. Yarina eksi gorursun, bahceyle ugrasmak zordur cnm ya. Yorulursun tabiii.

Küboş, nerelerdesin bakim sen, biraktinnn mi yoksa kendini.. saka bi yana ozledimm seni.. esinde romantiklik ustundeyms masallah. Benimki sen annesin ama benim sevgilimsin dedi. Sevgililer gununde alirim hediyeni dedii. Kocadan bise goremedik yanii ama kayinpeder almis, duvar saati bide parfumm ,, mutluu oldum,,
Sende gitme artik , okee sekerimm..

Ebruu, bu bulantilarnn nedeni ne acabaa, hamile degilsn de nee??doktora mi gtsen.
Sen oglusunu anlattikca ileride beni bekleyenleri gruyorumm. O siskinlk bende de war, yrn tarti guzel gosterir merak etme. Oglisin siirinede bayildim.. cnm ne tatlidirrr

Angel hosgeldn, bize katil ve kilo almaaaa :34
Hosgeldn.,

'

Son düzenleme:
Hayırlsı olsun canım üzülme nolur
yok gitmedim yemedim canım
Geçmiş olsun canım stres yaptın sanırım.Hakkında hayırlı olan olsun.
Hawarımm güle güle büyüt yavrunu.Kısaknçlık normal.Toparlanınca gelirsin aramıza tekrar
Bir haber gelseydi senden ona göre davranırdın canımÜzülme artık bak eşin plan yapmış kafanı dagıt.
Annen uzakta mı vefat mı etti noldu canım?Seninde kızın var kızına sımsıkı sarıl
Sen ekmegi yedin ama ben waffle yemeyerek pazara sabahı güzel bir rakam gördüm
Canım hoşgeldin ama daha çok yeni dogum yapmışsın.Şöyle bir toparlasın vücut kendini bebegini bol bol emzir.
Bir tek o şiiri biliyor kuzucuk

mevcan :yemedim tabi waffle ama aklım da kalmadı desem yalan olurCumartesi 55 i görürsem pazar wafle yiycem

hikmet: nazar okudum akşam ogluşla kendimi rahatladık biraz.Dün bayadır görüşemedigimiz bi akrabanın dügününe gittik .Herkes ogluşuma ve bana nazar ettiler sanırımAklıma başka bişey getirmek istemiyorum

sehra şükü lajoba tubiii özgem zuzummm nerdesniz

Canlarım hepinizin mesajlarini okudum... çok teşekkür ederim. ..dün çok iyiydim..ama psikolojim deyişiyor...hep benimle sanlyorum düşmedi....üçüncü bebeği bu kadar erken istememişdim...ama olsaydl mucizem diyorum....kafam karışık bu olaydan sonra..iyileşince hemen spiral takib kurtulucam bu düşünceden....

Havarcım gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün....çok sevindim

ebru tebrik ederm kız seni valla benim eşim waffle dese daha w harfi ağzından çıkmadan hadi gidelim derim hehe şaka bi yana hafta sonu abartmadan yemeye çalıştım ama tutamadım kendimi kolalar havada uçuştu resmen ama ona rağmen bugün çok da fena bi rakam görmedim o yüzden cumaya kadar dikkat etmeli akşamları salata ile erkenden kapanış yapmalıyım :18: aynaya bakınca daha zayıf bir ben görüyorum eski zayıf günlerime dönecek olmanın heyecanını yaşıyorum resmen bi gün bana birisi zayıflamaya çalışcan dese inanmazdım :26: hey gidi günler heyy

bu arada ebru oğluşun çok tatlı kız yerim ben bunları ya çok masumlar saflar

ayy çok işim var hiç yapasım yok oğlan bugün mızır mızır herşeye ağlıyo uyudu şükür, o uyanmadan mutfağa girem bakem

patatesii firinaa attim, 1tatli kasigi z.yag baharatlarlaaa harmanldim.. acliktaan ölüoruum,m amaaaaaaa:18:
Cinree iiyii olmana sewindimmm. Sprial en iyisii,,
Ebrucumm, nazardandirrrrr , inss dusundun degldrrr
Elifff bu sipalarlaa napicaz blmiormmm. Bnmki de az uyudu, dus aldm o aradaaa,, o kdrrr

Fistiklar ben geldim nazlima canim yeni okudum gecmis olsun rabbim yavrularina omur versin :)
Ebrumm nazardir o nazar benim kizada cok degiyo
Mevcanim burdayim artik gecen hafta gorumcem burdaydi izmirden geldi onunlaydim hep
Hikossss kiz birakirmiyim kendimi 45 dk yuruyus yaptim geldim eve geldim bi baktim kizim uyanmis 1 saat uyudu sadece gecede cok guzel uyumadi ama nedenini biliyorum sabah bi baktim kuzum alttaki azi disinide patlatmis 15 gunde 5. Dus hayirlisiyla hepsi ciksaydi
Birazdan oglen yemegimi yapicam kizimada manti yediricem aksam ustu kiz uyuyunca gelirm yine :))

merhaba canım öncelikle hoşgeldin.Bende oğlum doğar doğmaz bunun derdine düştüm iyikide düşmüşüm:) 76 ydım doğumdan çıkınca şu an 64lerdeyim 12 kilo verdim sayılır hedefim öncelikle 58.Boyun kaç doğuma kaçla gittin ve hamile kaldığında kaç kiloydun acaba sorabilir miyim:)

Senin kiz kac aylik, yuruuyus iyidir. Bende aksamustu gderm yuruyuse.

canım diş deyince benim oğlan ayın 19 unda 4 aylık olcak acayip salyalı üstünü deiştirmekten gınaa geldi resmen sürekli ellerini kemiriyor huzursuz deil ama çok sinirleniyor diş için erken deil mi bizimkine sizinkiler ne kadarlık çıkardı abisi 7 aylıktı çıkardığında ama sonra arkası hiç kesilmedi şimdi 20 ye tamamladı

papatyacığım öyle çok değil 300 gram dikkat etsen bir ğünde ğider..

moralini bozma talım düzeleccek inşallah herşey,, rahat olmaya gayret et

mevcanım sen süpersin.. hafta sonunda süper ğeçmiştir eminim..
değerlerinin yavaş yavaşda olsa düzene girmesine sevindim..
hafta sonu senin kadar iradeli eğildim.. ayrıca tebrik ederıim seni.. bu haftayağüzel başladın ğüzel kilolar vereceksin sanırım..

lajobam evet muhteşem ötesi bir hafta sonu ğecirdim..
seviyorum ben koşturmayı..
bayağı işin varmış kolay ğelsin ğüzelim..

hikmetçiğim bize havamı atıyorsun evdeyim diye. söyle yataktan acelem olmadan kaklamıyorum..uyu sen kahaltını yap..

yine 5 ğünde 5 kilo deyitine mi başladın...
ay bende yapmak istiyorum yapabilirmiyimki acaa.. 2. ğünden başlasam diyete veya menü ve ğünlerin yerini değiştirsem olur mu..

evet ebrulim ekmek yedim hemde yarım çeyrek ekmek.. nerede ise bire yakın.. ve kahvaltıyıda saymıyorum..
kimseler duymasın diyette olduguma ğlerler ya
sen hayır dedin eksi ile başladın.. bu hafta 55 olunca ödülü kesinlikle hak edeceksin..
ya ben inşllah başa sarmam..

bir kot aldım 27 beden.. iyimi kızlar.. birazcık dar ama rahatsız etmiyor...

rozelizim aanneeler ğünnüdeki hüznünü anlayabiliyorum..
üzülme ğüzelim..
hayatta bizimkler ama değerlerni bilmiyoruz bizde..
sen dua et annene..
en ğüzel hediye o olur annene..

kübracığım teşkkrd ederim.. hızlı nelson bugün yorğun dolanıyor ortalada..
telini iyi ğünlerde kullan canım..

ebrulim oku üzerine ğüzelim.. nazar vardır kesin.. şu ğözü kem olanların ğözü çıksın..

nazlım hakkında hayılısı ...üzülme ğüzelim..

kızlar ben gidemiyorum yürüyüşe havalar bozdu yine 2 tane çocukla zor zaten ama hava ısınıca başlamak istiyorum kilo veriyorum ama pek fark göremiyorum sıkılaşmam şart

Aysecim, sıkılaşman icin spor yapman gerek yuruyuse de baslarsn az kaldi bu havalar dagilir

Nel, basladik yineee,, sende yap, yerlerini degistirsen sorun olmaz ,, suan patates yiyorumm. Firinda yaptm ama annemn firini bozuk derecesi az geldi. Az pismisss malesefff

Hikos benim kiz 17.5 aylik 1.5 yasinda
Aysecim valla cocuguna gore degisiyo benim kizim cok gec cikartti 11.5 aylikti ilk disini cikarttiginda simdi misirpatlagi gibi hepsi ayni zamanda cikiyo

Şişkinlik var uyandıgımdan beri ve hala patlayacak gibiyimUykusuzum ama eve gidince tv keyfi sonrasında 35 dk slin in 6 yapıcam İNŞ. iNŞ maşallahı kalmadı yapmak zorundaydımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Yaz geldi ve badilerden göbegimi saklamaya çalışmak istemiyorum yaa:84:

btlkbara:telefonunu iyi günlerde kullan.

Nazzlma:İnsan hemen o fikre çabuk alışıyor ve istemiyor gibi görünsede istedigini anlıyor.2 evladına Rabbim hayırlı uzun ömürler versin .Kendine dikkat et canım iyileşmeye bak.

lajoba:İş çok ama senin aklın burda dimiSeviyom seni

nelson:Ne içsemde şu şişkinligimi atsam diyorumVerirsin sen canım ben inanıyorum hikoların diyetini uygula istersen öyle daha çabuk veriyorsun sen

ayşe:bizim 8 aylıkken çıkmıştı ve devamı geldi ard arda

Ebru evet aklim sizde bende seviyom sizi :-*
Oglusla ugrasmaktan is yapamadim pek, evis purdum sildim sadece bi de corb yptim.. tbi bu arada oglusum 2 kere dustu 1 kere de elini camasirligin kenarina sıkıştırdı :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu da bnm sbh.ogle yemegm

Firinda yaptimm, annemn fiirini bozuk, az pisirmiss. Daha pisirirdim de dayanamadm coook açtim cunku..
Neyse baby lerr oglisle yuruyuse cikicaz.yarin sebze gunu, salata icin ispanak alicam
Olmazsa aksama kocise ispanakli yumrta yaparmmm.. neysee kactimm ben muckk

nelsonum bende kotta 27 giyerim (mavi,colins gibi markalarda) totonda paralansın

lajoba,hiko fotolar enfes

kızlar acaip gaza geldim kuaförden çıkışta randevu aldım,saçlarımı omuz hizamda kestircem lüle lüle yaptırcam,az önce seramik maşa aldım netten,kullanıcı yorumları baya iyiydi kıvırcık geziyim az dedim,haftasonu düğün var umarım pişman olmam:18:

ayşe benim kıızmda 8 aylıkken 4 diş birden patlatmıştı,kaşıntısı çoktu ama salyası hiç olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…