- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.221
Neden öyle oldu ki canım. Aman sağlığın yerinde olsun da bütünlemeye girersin.Slm kizlar tekrardan anneler gununuz kutlu olsun benim sinav fenaydi sinavda tansiyonum mu dustu nedir sicak basti basim dondu falan kotu oldum erken ciktim :'(
Nazlima gecmis olsun canim hakkinizda hayirlisi boyleymis demekki uzulme, Allah kizlarini sana seni de kizlarina bagislasin..
Ayy aksam kv patatesli bazlama yapcakmis cagiriyo esim gelemeyiz isim var dedi ama gidersek cok yiyceme eminim hiic dayanamm ;-) aksam ola hayrola
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba çıtır anneler
hepinizin anneler günü kutlu olsun
24 nisanda bebişimi kucağıma aldım, tahmin edersiniz ki iki çocuk çok zor oluyor, büyüğü biraz kıskançlık yapıyor bana ve babasına karşın çok hırçın, umarım zamanla düzelir, bebeğimin biraz gaz sorunu var, benimde gögüslerim çok kötü kızlar uçları yarık yarık ağlaya ağlaya emziriyorum ne denediysem işe yaramadı , neyse bide kilo bildireyim, son hafta tartılmamaıştım ama 39 haftada 79,5 idim doğumdan gelince 73,8 falandım dün tartıldım 71 kiloyum çok düzenli giremnem ama işleri rayına koyıunca yani bir düzen oturtunca aranıza tekrar katılırım kızçelerr
öptüm hepinizi
Lajoba hangi bölüm mezunusun. Hayırlısı olsun canım ya. Tekrar girersin inşallah
Hikmet'im hep aynı cevabı veriyorum ama hala toparlayamadım. Hiç bir haber yok. Aramaya da korkuyorum.
Düşünmekten midem bulanıyor artık. O derece yani. Beynimi yiyor resmen bu düşünce. Sanki kafamın içinde beynim sürekli küçülüyormuş gibi hissediyorum Omuzlarımda kocaman ağır bir yük var. Ne yapacağımı bilemiyorum . Hayata dair tüm hevesim yok olmuş durumda. Mesela yarın işe gideceğim ama işte ne yapacağımı bilmiyorum. Canım çalışmam istemiyor.
Haftaya 19 Mayıs tatili için eşim bir yerde rezervasyon yaptırmış. İçimden zerre kadar gitmek gelmiyor.
Valla Hikmet'im bir dokundun bin ah işittin. Sağolcanım ilgine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?