Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slm kizlar tekrardan anneler gununuz kutlu olsun benim sinav fenaydi sinavda tansiyonum mu dustu nedir sicak basti basim dondu falan kotu oldum erken ciktim :'(

Nazlima gecmis olsun canim hakkinizda hayirlisi boyleymis demekki uzulme, Allah kizlarini sana seni de kizlarina bagislasin..

Ayy aksam kv patatesli bazlama yapcakmis cagiriyo esim gelemeyiz isim var dedi ama gidersek cok yiyceme eminim hiic dayanamm ;-) aksam ola hayrola

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba çıtır anneler
hepinizin anneler günü kutlu olsun

24 nisanda bebişimi kucağıma aldım, tahmin edersiniz ki iki çocuk çok zor oluyor, büyüğü biraz kıskançlık yapıyor bana ve babasına karşın çok hırçın, umarım zamanla düzelir, bebeğimin biraz gaz sorunu var, benimde gögüslerim çok kötü kızlar uçları yarık yarık ağlaya ağlaya emziriyorum ne denediysem işe yaramadı , neyse bide kilo bildireyim, son hafta tartılmamaıştım ama 39 haftada 79,5 idim doğumdan gelince 73,8 falandım dün tartıldım 71 kiloyum çok düzenli giremnem ama işleri rayına koyıunca yani bir düzen oturtunca aranıza tekrar katılırım kızçelerr
öptüm hepinizi

Neden öyle oldu ki canım. Aman sağlığın yerinde olsun da bütünlemeye girersin.
Çok geçmiş olsun

Hoşgeldin. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. Oğlun mı oldu kızın mı. Senin ilki kızdı sanırım değilmi
Kıskançlık olayı da zamanla azalır inşallah
Aramıza dönmek için acele etme canım ya
Tadını çıkar herşeyin
Bak sen doğurdun geldin biz yani en azından ben hala olduğum yerdeyim

disardaydik simdi ewe geldik. Gezdik, sonra esimin arkadasi ameliyat olmustu . Onu ziyarete gittiik. Daha da gezecektik , ama oglisin uykusu geldi, uyuttm ewr gelir gelmez. Simdi uyuyor, bende sizlere bakim dedim. Walla kocisden bi hediye daha gormedim ama kv ye hediye almaya gitti. Eminim ki bana da alacaktir. Tamam hediye beklemiyorum ama anneler gunumu kutlamadi daha. Sabah ufak tartistik. Tartisinca ustune gitmeyim diyorum bazen tutamiorm kendimi. Neyse duzellttik cok sukur. Arkadasinda sohbet guzeldi. Arkadasinin esini cok severim. O da bi zayiflama seruvenindeydi, hedefine ulasmisti, geri almis. 3kilo fln. Sen guzel kilo werdn hikmet dedi. İyi duruyorsun dedi. Dedm daha gidicekkk
Onunla bebislermiz arasinda 3ay var. Oglu bi tatli masallah herseyi anlior. Yuruyoor, bizimki yerde emekledi sipaa, uykusu var diye nesesi de yoktu. Araba uyukladi düsünün. Bugun guzel geciyor cok sukur.

Hawar, saglikli dogum yapmissin sewindim. O gogus ucu yarasi dedn, ben burda bittiim. Bende cok cekmistim. Ayy feciydiii, allah yardm etsin arkadasim. Gaz sorunu da sezaryan normal demior her bebekte oluyor malesef. Guzel kilo vermissin, aman almaa .. ben logusadan snra almistim. Aramiza don dicem, iki cocukla isin zor cnm bnm. Ama ozledk seni haberin olsum. Ozge napti acabaa.

Elifcim, sinavda heyecan yapmissin demekki, bizde aksama kv ye gidicez. Yazliktan geliorlar, yemek yokturrr aman fazla kacirmaaa, diceeeem ama arkadasimda bi dilim kek, bi dlm yas pasta yidimmm malesefff., ayy menumu de paylasim, walla pek bise yemedm bugun..

Papatyaacim sen nasilsinn.

Tsk edrm paptya, hikmet.. bilmiyorumki ne oldu kahvalti da yapmistim halbuki ama gece uyuyamadim sabahta 6.30 ayaktaydim sicak yorgunluk falan heralde.. papatya ales e girmistim yuk. Lisans icin.. ben cabaladikca kaciyo bu okul ve calisma hayati benden.. hayirlisi olsun ..

Hikmet bzimkide hatirlamadi bosver beklentiler insani daha cok uzuyo beklentin olmasin o zaman hatirlar, hediye alirsa daha cok mutlu olursun

Lajoba hangi bölüm mezunusun. Hayırlısı olsun canım ya. Tekrar girersin inşallah
Hikmet'im hep aynı cevabı veriyorum ama hala toparlayamadım. Hiç bir haber yok. Aramaya da korkuyorum.
Düşünmekten midem bulanıyor artık. O derece yani. Beynimi yiyor resmen bu düşünce. Sanki kafamın içinde beynim sürekli küçülüyormuş gibi hissediyorum Omuzlarımda kocaman ağır bir yük var. Ne yapacağımı bilemiyorum . Hayata dair tüm hevesim yok olmuş durumda. Mesela yarın işe gideceğim ama işte ne yapacağımı bilmiyorum. Canım çalışmam istemiyor.
Haftaya 19 Mayıs tatili için eşim bir yerde rezervasyon yaptırmış. İçimden zerre kadar gitmek gelmiyor.
Valla Hikmet'im bir dokundun bin ah işittin. Sağolcanım ilgine

Iyi akşamlar kızlar , hepinizin anneler günü kutlu olsun , neden se bu gün benim için çok zor geçiyor herkes annesinin anneler gününü kutlarken ben boynu bükük hissediyorum kendimi , sabahtan beri gözlerim dolup dolup duruyor bu bi duygu sömürüsü degil yalnış anlamayın beni sizinle paylaşmak istedim. Sabah güzel bi kahvaltı yaptım sonrasında sadece közde mantar yedim umarım açıkmAdan uyurum ) geçmişi okuyayım şimdi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepinizin anneler günü kutlu olsun..bu duyguyu isteyen herkese tattırsın allah...

nazlım tatlım geçmiş olsun... kötü bir olay yaşadın ama hayırlısı bu imiş..

havar doğum yapmış gözün aydın.. allah analı babalı büyütsün..oo kıskançlık çokzor umarım hafiler.. biizmkilerhalen çokkıskanıyorlar birbirlerini.. birine çok güzelsin desem.. diğeri oyun bile oynuyorsa başlıyor ağlamaya bana güzel demedin diye...

ebrulim ben ekmek sen wafleler.. ooo bu diyet bitmez ...

hkmet sporlarına imreniyorum ama ben yapamıyorum... nazar etmeyimde..

lajoba sınavın nasıl geçti.. ales sınavı vardı buğün.ay şimdi okudum... aman sağlık olsun güzelim.. diğer dönem yeniden gireersin sınava.. sen nasıl oldun?*
..yükses lisans mı düşünüyordun..

ayşekayra-papatyam--kevserim --rozeliz...sizler nasılsınız güzeller.?

kızalr ben çok yorgunum...
sabah 7,30 da ev süpürüp sliyordum düşünün halimi öel başladım güne..
sabah güzel bir kahvaltı yaptım.daha doğrusu öğlene doğru.
arkadaşla saat 12 yi geçene kadar oturduk..

kv aradı annesi rahatsızlanmış.. ambulansla hastaneye kaldırmılar beni götürürmüsün dedi..
evdeki misafiride aldım.. kv evinden aldım.. misafirimi evine kv hastaneye bıraktım.. şimdi yopun bakımda yatıor..
gremedik gerçi ama binibr tşkr etti kv.

hastanede az durduk doğru bahçeye.. felakette yapğmur yağıyordu..
bahçede 4 saati geçkin açlıştık.. fideleri ketik.. ellerimfelaket ağrıyor.. klavye ile yazarken bile ağrıyor düşünün halimi..
eve gel çocukarı yıka.. banyoyu yıka..
markete git... alınanlaır yerleştir...
b. mainesine bulaşıkları ddiz..

öldüm öldümresmen..

daha çamaşır ütülenecek katlanacak ama zerrre kadar dermanım yok.. yarına kaldı valla.

.diiyet mmiyet kalmadı hafta sonu...kalori hesabı yapmaya korkuyorum yani..hesapladımda 1000-1200 kalori arası kalıyor sanırım...
hepiniiz öpüyorum...

yarın daha dikkatli olurum...

Son düzenleme:
kizlar, oglisimi uyuttum, uzandim size yaziyorum. Basimda hafif bir agri var. Yogun bir gundu benim icinde. Sabah kp geldi. Onunla oturduk baya. Sonra esimin arkadsinin ewine gittik. Sonra eve geldik oglani uyut. Sonraaa kv lere gittiik. Kocis cicek yaptirmis.
Kv baya duygulandi. Sabahtan mesaj yazdim, duygulu duygulu..
Kv yemek yapms, walla yedim ama az...
Cook yorgun hissediorm kendimi ama sporumu yapicam.
Sabah yapamaadim zaten.
Yarin güloyla 5gunluk diyeti yapicaaaaz.

Papatyaa sorun ne tam olarak anlamadm ama okulla isinle ilgili galiba.
İns yarin bi sorun cikmaz. Dualarim seninle, inan.
Ltfn kendini kotu hissetme. Her derdin bir caresi wardir .
İns guzel haberler alirsin.

Bende emzirerek kilo vermek isteyenlerdenim yavaş ama kararlı kilo vermek istiyorum deneyimlerimizi paylaşalım birbirimizi motive edelim hanımlar 2. Çocuğum 11 Nisan'da dünyaya geldi 1 aylık ama bıraksam kilo almaya devam edicem 75 kg şuan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçi gece migde bulantısından uyuyamadım.3 te de oglum ayı görmüş rüyasında kıpır kıpır ayaklarımda dalamadı.Nazar okudum (dün dügünde çok tarz giyinnmiş ,çok düzgün konuluyor vs dediler)6:50 daldıÇok uykum var ama hava güzel oldugu için pozitifim bugün (en azından şimdilik )Dün 15:00 yedim ve 18:00 kahve içtim.Ama felaket karnımda gaz var şişkinlik var.Geçmiş anneler gününüzde kutlu olsun bu arada Oglum anne hadi kalk sabah oldu anneler günün kutlu olsun deyip 23 nisan şiiri okudu

Gunaydin fistiklar hepinizim gecmis anneler gunu kutlu olsun dun baya yogun bi gun gecirdii sabah kahvaltiya gittik ordan annemlere geldik eve geldik kizi uyut sonra tekrar disari ciktik kv nin hediyesini cumartesi gunu vermistim dun annemlere giderken hediyesini unuttum 😄😄 neyse yarin yemege gidicem o zaman veririm artik esimin hediyesi telefon oldu telefonumu yeniledik iyi oldu 😊sonra aksam ustu kiz uyurken markete gitti esim gelirken de saksida gul almis gelmis 😍 Kac gundur yuruyus yapamiyorum bugunde cikamam sanirim bogazim cok kotu ev toplancak supurulup silincek kolumu kaldircak halim yok
Lajoba canim hakkinda hayirli olsun sinavda iyiki bayilmamissin
Havarr gozun aydin canim aramiza gelmek icin acale etme :)
Nelsinn bu ne hiz canim masallah sana :)
Hikosss cuma gunki bildirimini gordum supersin
Ben bildirim yapamadim ama tartildim gecen haftayla ayniyim bu hafta daha sıki sekilde yapicam
Ebrumm oglusuna masallah 23 nisan siiri cok hosuma gitti
Ben den bile citirlarim simdi evi toplayim gelirim yine optum sizi

çıtırlarım nasılsınız..

her yerim ağrıyor..

o kadar çalışmışım ki ellerim şiş

tartı da çooook gösterdi ama kilo değil. ödem.. ben çok youlunca vucudum su toplar.. yarına atarım inşallah..

bu hafta herkes için ğüzel ğeçsin ve patın patır verelim kilolarıııı

herkesin yüreğinde ki ğerçek olsun büğün....bu haftaaa,,,.

günaydın kızlar:
ben cuma günü bildirim yapamamıştım.
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 62,6
bu hafta: 62,9
giden yok
gelen 300 gram
toplam giden 4,3 kilo
hedef 60

desteğiniz için çok teşekkür ederim...

çıtırlarım günaydın

anneler günümüz kutlu olsun,

haftasonum full aktiviteli geçti,benim yazmaya sizinde okumaya mecaliniz kalmaz

cmt doktora gittim,değerlerimde güzel bir artış olmuş,iğneye gerek yok ama ilaçlara devam edicez dedi,bir sürü liste verdi yemem gerekenler listesi,bunları yersem 300 kilo olurum dedim,

hazımsızlığım,şişliğim halen devam ediyor,doktor belli bir süre devam edecek dedi,nasıl olacak bilmiyorum.

haftasonu sözümü tuttum sayılır,biraz kaçırdım ama erken saatlerde akşamları ağzım kapalıydı,sabah tartılmak istedim ama regli günüm çok şişim korktum işin doğrusu,

anneler günüm çok güzel geçti,eşim çok hoş bi jest yapmış,kızımda dünyanın en güzel resmini

Gunaydin kizlar
Sagol kubra cikinca ayran ictim o biraz kendime getirdi.. seninde gunun guzel gecmis esinin aldigi hediyelerde harika gule gule kullan yeni tel.ini
Nel sende baya yogun bi gun gecirmissin dinlenince gecer sisligin takma kafana

Benimde bi suru isim var ev supurup silmem lazim camasirlar katlanacak, utu yapmam gerek, aksama yemek.. ooo bugun butun gun ayakta olcam gibi gorunuyo oglusa kahvaltisini yedireyim de tutayim islerin bi ucundan optum hepinizi :-*

hawarım gözün aydın bebeğim

papatyam aldığın kilo dert edilecek bir şey deil,varmı bir gelişme

nelsonum haftasonun ne güzel seninde dolu dolu geçmiş,

nazlma canım çok geçmiş olsun,rabbim diğer kuzularına uzun ömürler versin,

eprumm eşine uymadın dimi şekerşm,güzel uyumuşsun ama uykuyu alamaışsın benim gibi

lajoba ellerin dert görmesin şekerim

kubram niye uğramıyorsun kuzum ya,sahrada kayıp yine

hikomm oğluşla güzel yürüyğşler yapıyorsun bravo şekerim

ayşe kayra,didem,kevserimm sizlerede kocamana

şükooo da gelmiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…