- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.881
evet tatil bana yaramadı mı yaradı mı bilmem ama kilo almışım.. beklentim de buydu
tatil öncesi : 60,9
tatil sonrası: 61,4
gelen kilo :0,500 gramm
daha çok kilo aldım gibi gelmişti ama 500 gram ile atlatmışım tatili... yaşasınnn yaşasın :)
arkadaşlar motivasyonu iyi sağlayalım.. ve hızlı hızlı verelim şu kiloları.. artık hemencik zayıf olmak istiyorum.
kaçamak yapmayalım.çayımızı suyumuzu içelim.. umarım bunları ben de aksatmadan yapabilirimmm ve muhteşem sonuçu yani
tartıda 55 kg görebilirim...
sehra geldinmiii pazartesi başlıyormuyuz 60 gün geri sayımınaaa
kilo bildirimi
başlangıç: 64.9
geçen hafta (tatil dönüşü): 61,4
bu hafta 59,9
gelen : yok
giden :1500 gram
hedef 55
acaba baskülde yanlışmı gördüm diye 3 kez tartıltım,, bu kadar yememe rağmen nasıl gitti bu kadar kilo bilmiyorum.acaba içtiğim çayın etkisi olabilir mi? (gelecek haftada 1 kg verirsem çaydan dır diyeceğim)
zuzu sıkma canını haftaya verisin zaten kendin yazmışsın börekler çörekler yedik diye ona rağmen az bile almışsın öyle diyim yanikilo bildirimi
başlangıç 68
geçen hafta 63.4
bu hafta 63.7
gelen 300
giden kocaman bi 0
hedef 55
dorudur bu aralar çok geziiyorum yine pastalar örekler çöğrekler tabağa konulan yetmiyomuş gibi bide sonradan ilave yapıyolar zaten zor tutuyorum istememek için ısrar edince dayanamayıp yiyorum mate çayınaa balıycam artık bugün alıcam bakalım...
tebrik ederim, vücut bazen şaşırtıyor insanı, aman gitmiş ya bir sürü sen ona bakkkkkkkkilo bildirimi
bu hafta 59,9
hedef 55
acaba baskülde yanlışmı gördüm diye 3 kez tartıltım,, bu kadar yememe rağmen nasıl gitti bu kadar kilo bilmiyorum.acaba içtiğim çayın etkisi olabilir mi? (gelecek haftada 1 kg verirsem çaydan dır diyeceğim)
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 62,8
bu hafta: 62,0
gelen yok çok şükür
giden: 800 gram
toplam giden: 2,8 kilo
hedef: 62
benim yöntem tuttu galiba kızlar. hergün tartıldım bu hafta. iki gün arasındaki değişimlere inanamazsınız. yazdım hergünü telefonuma.
inşallah haftaya şu 62 barajını kıracağım. en son ne zaman 61'li bir rakam gördüğümü bilmiyorum.
şu an da simir peynir yiyorum. nasıl özlemişim...
başlangıç: 64,8
gelen yok çok şükür
Toplam giden: 2,8 kilo
benim yöntem tuttu galiba kızlar. Hergün tartıldım bu hafta. Iki gün arasındaki değişimlere inanamazsınız. Yazdım hergünü telefonuma.
Inşallah haftaya şu 62 barajını kıracağım. En son ne zaman 61'li bir rakam gördüğümü bilmiyorum.
şu an da simir peynir yiyorum. Nasıl özlemişim...
başlangıç: 70
geçen hafta: 66.0
bu hafta: 65.9
giden: 100gr
Toplam giden 4.1
hedef :60
neyse bu hafta yerimde saymışım ama oda bişeydir, artı çıkacam diye ödüm kopuyordu
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimmm arkadaşlar
bir haftada 1,5 kilo.Süpersin. Ya tebrik ediyorum. Sen ne çayı içiyorsun
Ebrucum nbr hayirdir bu saatte uyaniksin bizde daha yeni eve geldik birazdan uyuycam canim yorulduk valla
Ayyyy canım çok sevindim bak söylüyorum hep kafa rahat olacak canımkilo bildirimi
bu hafta 59,9
hedef 55
Canım ben de aynı yöntemle gidiyorumbaşlangıç: 64,8
gelen yok çok şükür
toplam giden: 2,8 kilo
benim yöntem tuttu galiba kızlar. hergün tartıldım bu hafta. iki gün arasındaki değişimlere inanamazsınız. yazdım hergünü telefonuma.
inşallah haftaya şu 62 barajını kıracağım. en son ne zaman 61'li bir rakam gördüğümü bilmiyorum.
şu an da simir peynir yiyorum. nasıl özlemişim...
Canım senin güzel mönülerine göre az gitmiş ama diğer hafta acısı çıkar bırakma kendinibaşlangıç: 70
geçen hafta: 66.0
bu hafta: 65.9
giden: 100gr
toplam giden 4.1
hedef :60
neyse bu hafta yerimde saymışım ama oda bişeydir, artı çıkacam diye ödüm kopuyordu
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimmm arkadaşlar
Tebrikler canımmmmbaşlangıç 59
geçen hafta 56.7
buhafta 56.4
giden 300
hedef 52
ayy çok sevindim ya kendimi çok şiş hisediyorum regli olmama rağmen tartıda 56 görmek bana iyi geldi 14 marta kadar 55 hedefim olcak heralde
başlangıç 59
geçen hafta 56.7
buhafta 56.4
giden 300
hedef 52
ayy çok sevindim ya kendimi çok şiş hisediyorum regli olmama rağmen tartıda 56 görmek bana iyi geldi 14 marta kadar 55 hedefim olcak heralde
İnş.canım 14ünde 55 bende 9 martta 52:124::124:
Kilo Bildirimi
Başlangıç:64
Geçen hafta:54.4
Bu hafta:54.0
Giden:400
Gelen:yok
Hedef:52
Hawar,çok şaşaırdım.O kadar saglıklı menülere daha çok bekliyordum:44:Ama olsun haftaya belki büyük bi patlama olur
Nelson ,sana daha bi şaşırdım canımPilav makarna ekmek aralarda ekmek ve 1.5 kilo:44: Bakalım haftaya da böyleyse çaydandır.
Zuzuumm,kuzumm özledim seniÜzülme daha sık girmeye çalış konsantre olup verirsin.
Papatya,çok sevindim senin adınaiNŞ. haftaya 61 li rakamlara geçersin
başlangıç 59
geçen hafta 56.7
buhafta 56.4
giden 300
hedef 52
Ayyyy canım çok sevindim bak söylüyorum hep kafa rahat olacak canım
Bi de osibuleb sağ olsun ben de içtim bu hafta tarçınlı çayı acayip metabolizma çalıştırıyor
Canım ben de aynı yöntemle gidiyorum
Bi kendimi sıkayım dedim az yedim bol spor filan pek veremedim
Benim kafam rahat olunca her şeyden az yiyince arada sporla destekleyince kilo veriyorum
Tebrik ederim seni
Canım senin güzel mönülerine göre az gitmiş ama diğer hafta acısı çıkar bırakma kendini
Tebrikler canımmmm
Kilo bildirimi
Baslangic:63
Gecen hafta:54.200
Bu hafta:53.900
Gelen:
Giden300
Hedef:51
Kizlar ceseratimi toplayip dun tartilmistim 53.900 cikmistim dun cok duzensiz oldu ama iyi kotu bi kosturmaca yasadik kizimi tasidim falan yediklerimi yakmisim aldigim 1 kiloyu veriyorun simdi zaten
Kizlar cok guzel verilmis bu hafta kilolar tebrikler
Ebru ins. Bu hafta itibariyle istedigin gibi gider kilolar
Nelson ve pspatya sizler adina cok sevindim verimli bi hafta olmus
inş. sende en kısa zamanda hedefine ulaşırsın canım.Benim kızımın doğum günü 7 ağustos ama ben de mayısta 51 olmak istiyorum:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?