- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.901
Ebruuu Posta girisi doludur diyorr
Bende bende 21 Haziran gunü ince bi anne olmak istiyorum... Hatta balık etli bi anne bile olabilirim (sisko bi anne olarak kutlamak istemiyorum ) bildirim yaptım ... Çıktım saklandığım yerden de pek iç açıcı degil... Hepiniz ne güzel kilolar vermissiniz maşallah... Darısı vermeyenlerin basınaBenim kızımın doğum günü 7 ağustos ama ben de mayısta 51 olmak istiyorum:84:
guzel menü olmus canım ... Afiyet olsunHaydi bakalim sonunda menum gelsin
12.30Dunun yorgunluguyla gec kalktik anca kahvalti edebildim.
2 dilim cavdar
Az tereyag ile tavada 2 yumurta.
2 zeytin.3 kurukayisi.Kk peynir
2 catal recel.Yesilcay
14.30
Nescafe
4 yulafli.
15.30
Yarim elma
18.00
1.5dilim cavdar
1 tabak karnabahar
1 kucuk kase yogurt
Yesilcay icicem sonrada 2 kivi yerim acikirim muhtemelen
Bende bende 21 Haziran gunü ince bi anne olmak istiyorum... Hatta balık etli bi anne bile olabilirim (sisko bi anne olarak kutlamak istemiyorum ) bildirim yaptım ... Çıktım saklandığım yerden de pek iç açıcı degil... Hepiniz ne güzel kilolar vermissiniz maşallah... Darısı vermeyenlerin basına
Kizlaaaaar dişçiye gidiyorum .... Karnıma ağrılar giriyor... Neyse bi gidip gelek...,:)
guzel menü olmus canım ... Afiyet olsun
Sagol canım .... Gittim geldim sukur....daha dogrusu gittik geldik... Esim al arabayı git dedi ama....minikkelebek zuzuu çok geçmiş olsun kızlar
ebruli takım falan yapmıyomuyuz herkesin motivayonu yerindeyken bi atraksiyon yapsaydık
Ayyyy ne fenaymis... Sana da cok gecmis olsun canım benimgeçmiş olsun canım ben bir gömülü yirmilik diş çektirdim
çok fenaydı çenemi de söktü sanki
sonra dikiş filan attı :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?