Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yemegimi yedim,evi sildim.Yukardan kabak tatlısı geldi:26:Yarın arkadaşımda toplanıcaz eski iş arkadaşlarımızla.Spor yapamam ama ordan eşim akşam alıp avm gidicez yürürüm belki.Çok yagmur var burda.Keşke çıkıp yagmurda yürüyüp nefes alabilsemSehraaaa yoksun ortalarda.İnanmıyorum döndügüne artık

Kızlar 3. blendırımda bozuldu.Acil h.sonu karar verip almam lazım.Sizler hangi marka blendır setini kullanıyor ve memnun musunuz?Özelden beni bilgilendirirsiniz sevinirim

Çok sevindim hepiniz adına kendim vermiş kadar canlarım ya kırdınız şeytanın selülitli bacağınıbana gelince tartılmadım ablamda kaldım bu gece okula burdan gittim ama halkekmek ve çorba yemedim hizmetli izinliydiucuz kurtuldum ama umutlu değildim zaten ilk kez korkumdan tartılmıyorum ama Pazartesi tartılcam yeni tarifeye geçtim Avea kamu 2gb internet 500heryöne 3000 avealılarla bence iyi 35lira en son 100küsür ödedim içim yandı israf yazık evdede var eşimdede böyle gitmez Didim geçtim kamuya az biraz memurluğun avantajını kullanayım Didim bide h.sonu oğlumun havuzundaki tesisle görüşcem bakalım canım sıkıldı ya bu hafta spor yapmadım hiç motivasyonum iyi ama şartlar olgunlaşmadı işte

Şimdi yeşilçayla kabak tatlısnı güplettim.Dün kv patatesli börek canım istedi demiştim.Saolsun yapmış akşama gel dedi.Bugün böyle oldu napalım.Evi temizledim miss gibi.Sehraaaaaaa iyice saldın kendiniH. sonu avmde git bi bol yaglı iskender ye ve kendine gel.P.tesi seni tastamam bekliyorum

arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. bu kadar kilo vereceğimizi hiç tahmin etmiyordum.. güzel bir sonuç oldu ve hepimize moral oldu. topiğimiz kendine geldi... bu gazla devam arkadaşlarr.. ben artık özel bir menu yapmıyorum ne varsa yemekte yiyorum ama az yemeye dikkat ediyorum.. kızarmış besinlerden uzak durmaya çalışıyorum..yarın günüm var . yarını en az hasarla atlatmaya çalışacağımmm... umarım yemekleri görüncede kendimi kontrol edeblirim :)

sabah: bitki çayı, bir muz, bir bardak süt
bir saat sonra: bir simit, yeşil çay
öğle: haşlanmış tavuk , 2 yk bulgur pilavı, salata
ara: 1 portakal,
ara: 1 dilim kepekli ekmek,4 zeytin,az maydonoz, az kara lahana, 1 elma, 3gofret, 4 yk sütlaç
akşam: yarım porsiyon pırasa yemeği ve bol salata
gece: tarçınlı çayım

sporlarım: işe gidiş ve geliş yürümelerim:90 dakika, 40 dak aerobik, 200 mekik,750 ip atlama

toplam: 1975 kalori, sporları düşünce 1036 kalori...

sehraa hadi canım geri sayım nerde kaç günmüz kaldı.. ne demek bu haftadan umudum yok.o kadar çok yemiştimki bu hafta bu sözü ben desem olurdu. ama sen nasıl dersin öyle.. hadi kız biliyorum sende kilo vermişindir bu hafta.. pazartesi bekliyorum kg ını.. ama hergün gelsene topiğe nerdesin yaaaa..

Kızlar aksam i şerifleriniz hayr olsun
misafirlerim şimdi çıktı bende kostum buraya gecmisi henüz okumadım...
hemen bildirimimi yapayım ... Zira kadınlar kulubü beni dün cok üzdü...
defalarca yazdıklarımı kabul etmedi dışarı attı...
bildirimimin cok bi anlamı yok ama yapayım ben yine de
benim 2 ileri bi geri bildirimim....:18:
bundan sonra daha azimli olucam
başlangıç: 80
geçen hafta:74.2
bu hafta: 73.7
giden: 500gr
toplam giden: 6.3
hedef: 58
spor: yok

Son düzenleme:
Benim kızımın doğum günü 7 ağustos ama ben de mayısta 51 olmak istiyorum:84:
Bende bende 21 Haziran gunü ince bi anne olmak istiyorum... Hatta balık etli bi anne bile olabilirim (sisko bi anne olarak kutlamak istemiyorum ) bildirim yaptım ... Çıktım saklandığım yerden de pek iç açıcı degil... Hepiniz ne güzel kilolar vermissiniz maşallah... Darısı vermeyenlerin basına

Haydi bakalim sonunda menum gelsin
12.30Dunun yorgunluguyla gec kalktik anca kahvalti edebildim.
2 dilim cavdar
Az tereyag ile tavada 2 yumurta.
2 zeytin.3 kurukayisi.Kk peynir
2 catal recel.Yesilcay
14.30
Nescafe
4 yulafli.
15.30
Yarim elma
18.00
1.5dilim cavdar
1 tabak karnabahar
1 kucuk kase yogurt
Yesilcay icicem sonrada 2 kivi yerim acikirim muhtemelen

Kizlaaaaar dişçiye gidiyorum .... Karnıma ağrılar giriyor... Neyse bi gidip gelek...,:)

guzel menü olmus canım ... Afiyet olsun

bugün 5 yıl boyunca cesaretsiz olup bi türlü başlayamadığım diş astanesine başladım kendime güvenim geldi dişler ihmale gelmez dedim kendi kendime ve cesaretimi toplayıp gittim 3 tane kök çekti doktorum ağrı hissetmedim ama şuan ağrıdan ölüyorum kızlar ağrı kesici içip yatıcam biradan menümü paylaşayım...
bu sabah yeşilçay
kahvaltıda 5 zeytin 1 dilim ekmek sınırsız çay
nescafe
öğle zar zor bi tabak ekmeksiz çorba başka bişey yiyemedim zaten ağrıdan
akşam ekmeksiz 1 tane balık 1 bardak meyve suyu
gün içinde içtiğim yeşilçay ve mate
spor 40 dakka yürüyüş
su 1 litre bile olöadı
kızlar çürükleriniz varsa dişlerinizde ağrı varsa giden bi anönce doktora çeşitli hastalıklara yol açıyomuş haberiiniz ola :)

sabah
1 dilim t.t ekmek
1 yumurta
az peynir
1-2 zeytin
ara
yeşi çay
öğlen
1 tabak makarna
akşam
çevirme tavuk 2-3 parca
1 dilim normal ekmek
tavuğa ketçap mayonez sıktım
5 parça patetes kızartmaı
spor yok ama dışarda çok gezdim ve sırtımda acaip bi ağrı var acaba ip atlamaktan olabilirmi

minikkelebek zuzuu çok geçmiş olsun kızlar
ebruli takım falan yapmıyomuyuz herkesin motivayonu yerindeyken bi atraksiyon yapsaydık

canım sen de güzel vermişsin niye üzülüyorsun tebrik ederim canımmm
kendini bırakma ben de 700 gr vermişim ne far var ki üzülme
tam gaz devammmmmm

ebruu canım papatya ile eşi belli onlar birlikte kilo vermek istemişlerdi
sen gel bizi eşleştir
kim kiminle olsa hiç şikayet etmez
bi de ketenprenses nerdesin kız
kilo bildiriminden haberi mi yok acaba söyledik mi ona

minikkelebek zuzuu çok geçmiş olsun kızlar
ebruli takım falan yapmıyomuyuz herkesin motivayonu yerindeyken bi atraksiyon yapsaydık
Sagol canım .... Gittim geldim sukur....daha dogrusu gittik geldik... Esim al arabayı git dedi ama....
henüz cesaretlenemedim... Hersey üstüme geliyo trafikte sanki....:)
geçmiş olsun canım ben bir gömülü yirmilik diş çektirdim
çok fenaydı çenemi de söktü sanki
sonra dikiş filan attı :120:
Ayyyy ne fenaymis... Sana da cok gecmis olsun canım benim benim güzelim dişlerim hamilelikte oldu ki cok süt içiyordum
hamileyken gittim... Catlakti sadece.... Yapmadı... Halbuki yapabilirmiş... Şimdi o dişin çekilmesi gerekiyor.... Yetine implant olacak mecburen ondanda korkuyorum ... Bi 20 lik bende crktirmistim :) kız ugrasti cekemedi... Korktum kıracak diye ...
abi geldi (doktor) çıt çekti gitti... Genelde erkek dişçiler daha. İyi sanki :)))) ama benim bu doktorda bayan... Şimdilik memnunum bakalım ne olcak...:))) haftaya yine gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…